Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-02, 22:40   #541
carpaibex
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Świetny pomysł! Sama zostałabym Twoją wierną czytelniczką Dobre blogi mogłabym czytać i oglądać godzinami
Dokładnie, na mnie to działa bardzo relaksująco
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 22:43   #542
naciulatko
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Na mnie też! Tylko mój portfel średnio to lubi, bo przeglądając blogi stwierdzam, że kolejnych to rzeczy brakuje w mojej szafie
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 23:29   #543
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zwracam się do Was z paroma komunikatami

Na początku trochę przechwałek Udało mi się sprawy zawodowe mocno pchnąć do przodu Jestem z tego powodu niewiarygodnie szczęśliwa Co prawda wymagało to nadludzkiego wysiłku, ale mogę już spokojnie patrzeć w przyszłość

Złożyłam dziś zamówienie w Kalinie, co prawda glinek i serum brak (przyznawać się - która to?), ale wzbogaciłam się o polecany na you tube szampon. Ponoć pozostawia na włosach nawilżająca powłokę. Jak tylko dojdzie i go przetestuję to dam znać jak się sprawuje

Chciałam przy okazji poruszyć trochę inny temat. Z góry proszę Was o rady i opinie. Mam pomysł na blog. Tematem będzie to o czym piszemy w tym wątku czyli prosty i klasyczny styl. Od razu zaznaczam, że nie zamierzam pokazywać swojej facjaty, tylko co najwyżej załączać fotografie własnych ubrań. Drugie założenie to całkowity brak recenzji sponsorowanych. Nie i już. Jeśli zahaczę o temat kosmetyczny to opisywać będę tylko to co sama kupiłam. Mam już napisanych prawie sto notek ze zdjęciami które poruszają różne aspekty prostoty ubrań i stylu, więc materiał już jest
Skąd pomysł na blog? Potrzebuję hobby, po ciężkich zajęciach mam ochotę na odpoczynek, a lubię pisać i chciałabym spróbować. Może komuś przyda się to co chcę powiedzieć lub chociaż przyjemnie spędzi czas czytając moje teksty
Moje pytanie - jakie pułapki mogą czekać na osobę prowadzącą blog? Czy jeśli nie pokazuję twarzy mogę zostać w jakiś sposób rozpoznana? Przyznam, że tego boję się najbardziej i jest to w zasadzie jedyna rzecz która mnie hamuje.
Będę wdzięczna za wszystkie rady i opinie
ja też jestem jak najbardziej za i będę odwiedzać o ile udostępnisz

ale wydaje mi się, że ciężko zachować anonimowość, na początku pewnie tak, ale razem z rozwojem bloga staje się to trudniejsze i tak jak dziewczyny pisały - można skojarzyć osobę po garderobie.
tak czy siak trzymam kciuki i czekam aż wystartujesz

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 23:37   #544
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Cytat:
Na mnie też! Tylko mój portfel średnio to lubi, bo przeglądając blogi stwierdzam, że kolejnych to rzeczy brakuje w mojej szafie
Podpisuję się w 100 % pod tym co napisałyście...

http://www.michaelkors.com/p/MICHAEL...ditorial=false co Wy na to? Muszę ją mieć!! Od dłuższego czasu szukam jakichś propozycji "nudowych" lub beżowych torebek na wiosnę i lato, i w koncu znalazła....jak zobaczycie gdzieś w sprzedaży, dajcie znać!

Edytowane przez mm111111
Czas edycji: 2013-02-02 o 23:41
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 05:15   #545
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość

http://www.michaelkors.com/p/MICHAEL...ditorial=false co Wy na to? Muszę ją mieć!! Od dłuższego czasu szukam jakichś propozycji "nudowych" lub beżowych torebek na wiosnę i lato, i w koncu znalazła....jak zobaczycie gdzieś w sprzedaży, dajcie znać!
Torby Korsa sa cudowne i warte swojej ceny, sama mam jedna i nie zamienilabym jej na żadna inna z sieciowki za podobna cenę. Jest trwała i polecam ja innym. Jednak na wiosnę bede szukała czegoś w kolorach (neonach) albo bieli, tak jak najnowsza kolekcja Korsa . Muszę czymś ożywić bezowy trencz i skórzana ramoneske .

Edytowane przez lakeithia
Czas edycji: 2013-02-03 o 05:17
lakeithia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 08:15   #546
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Torby Korsa sa cudowne i warte swojej ceny, sama mam jedna i nie zamienilabym jej na żadna inna z sieciowki za podobna cenę. Jest trwała i polecam ja innym. Jednak na wiosnę bede szukała czegoś w kolorach (neonach) albo bieli, tak jak najnowsza kolekcja Korsa . Muszę czymś ożywić bezowy trencz i skórzana ramoneske .
popieram. Nie sa jeszcze tragicznie drogie a jakość mają dobrą. Jestem bardzo zadowolona ze swojego hamiltona
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 08:29   #547
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Bardzo fajne sama chętnie bym takie kupiła, a z jakiego sklepu są?
Elizko, są z allegro, wpisz w wyszukiwarce "sztyblety", będą na pierwszej stronie.

Kliknęłam je

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez julia404 Pokaż wiadomość

Fajne, maja potencjał to tworzywo, a nie skóra za taką kasę, prawda?

Niestety
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-03, 08:37   #548
Madzia_M77
Zadomowienie

blękitne_niebo widzę, że masz doskonale przemyślaną strategię i tematykę, to bardzo dobrze jedyną opcją jest blog blokowany hasłem, ale tutaj też nie masz gwarancji. Ja osobiście bardzo chciałabym być twoim czytelnikiem, bo lubię sposób w który piszesz - konkretnie, na temat, każde zdanie i opinia poparte jest rzetelnym argumentem. Natomiast musisz pamiętać, że nawet (niechcący prawdopodobnie) w tym wątku wiele o sobie powiedziałaś, a na innym spotkałam się z tym, że ktoś rozkminiał czym się zajmujesz(chyba na plotkach albo na intymnym). Mnie by to prawdopodobnie powstrzymało. Osobiście nigdy nie zdecydowałabym się na bloga w pełnej odsłonie, a na anonimowego tylko przy dobrym zabezpieczeniu - ilość hejterów i psychopatów lub tylko nudzących się małolatów wypisujących bzdury skutecznie zniechęca, wystarczy poczytać komentarze chociażby pod postami Mirell - dobrze, że dziewczyna ma kulturę i klasę, czasami komentujący to dno
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 08:40   #549
Dotka81
Zakorzenienie

Też chętnie poczytam bloga jeśli udostępnisz
Twoje zakupy zawsze mi się podobały a dodatkowa wiedza co z czym łączyć jest pożądana

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 09:03   #550
julia404
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
blękitne_niebo widzę, że masz doskonale przemyślaną strategię i tematykę, to bardzo dobrze jedyną opcją jest blog blokowany hasłem, ale tutaj też nie masz gwarancji. Ja osobiście bardzo chciałabym być twoim czytelnikiem, bo lubię sposób w który piszesz - konkretnie, na temat, każde zdanie i opinia poparte jest rzetelnym argumentem. Natomiast musisz pamiętać, że nawet (niechcący prawdopodobnie) w tym wątku wiele o sobie powiedziałaś, a na innym spotkałam się z tym, że ktoś rozkminiał czym się zajmujesz(chyba na plotkach albo na intymnym). Mnie by to prawdopodobnie powstrzymało. Osobiście nigdy nie zdecydowałabym się na bloga w pełnej odsłonie, a na anonimowego tylko przy dobrym zabezpieczeniu - ilość hejterów i psychopatów lub tylko nudzących się małolatów wypisujących bzdury skutecznie zniechęca, wystarczy poczytać komentarze chociażby pod postami Mirell - dobrze, że dziewczyna ma kulturę i klasę, czasami komentujący to dno
Dokładnie trzeba być twardym, by wytrzymac głupotę niektórych komentatorów. Można też włączyć logowanie IP tychże komentatorów oraz konieczność wybrania platformy, a nie zwykły anonim.

Cytat:
Plany obejmują pierwszą połowę marca. Muszę jeszcze zgłębić szczegóły techniczne
Cierpliwie czekamy

Cytat:
Dokładnie, nagle zdaję sobie sprawę, że coś jest mi absolutnie niezbędne do dalszego funkcjonowania, a dziwnym zbiegiem okoliczności kosztowałoby ze dwie moje wypłaty
julia404 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 09:30   #551
katrina_s
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za odzew i rady

Dziękuję że się odezwałaś, jako osoba prowadząca tego typu działalność. Koncepcja jest taka bardziej pisarsko-poradnicza okraszona zdjęciami. Raczej chodzi o rady jak kompletować własną garderobę, w co inwestować a w co nie, jak dobierać kosmetyki i ubrania. To będzie raczej taki cykl felietonów Raczej starałam się tam nie zawierać stereotypowych rad. Całość podzieliłam na działy i codziennie (od poniedziałku do soboty) będzie się pojawiał jeden tekst z konkretnego działu

Bardzo podoba mi się koncepcja, którą przedstawiłaś! Lubię przeglądać blogi, ale szczerze mowiąc brakuje mi właśnie takich lifestylowych do "poczytania". Niewiele jest blogów z dobrymi tekstami więc możesz zapełnić tę lukę!
Stary 2013-02-03, 09:47   #552
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dziękuję raz jeszcze za wszystkie wypowiedzi

Cytat:
Kojarzę ten wątek - jedna podejrzewała że jestem informatykiem (gwarantuję, że żadna z Was nie chciałaby żebym choć dotknęła Waszego komputera).
Rozmawiałam dziś z bliską mi osobą, która odradziła mi ten pomysł podając podobne do Twoich argumenty. Do tego dochodzi jeszcze moja nieznajomość Internetu i to że jestem całkiem "zielona" w blogowych sprawach. Muszę to wszystko na spokojnie przemyśleć.
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 09:58   #553
Madzia_M77
Zadomowienie

blekitne_niebo, ja Cię absolutnie nie odwodzę od pomysłu pisania bloga, mam w tym osobisty interes może spróbuj to co napisałaś zebrać w formie jakiegoś skryptu w pdfie lub prezentacji w power pointcie? To taka luźna sugestia
Stary 2013-02-03, 09:59   #554
marylinda
BAN stały

Błękitne_niebo, byłoby świetnie gdybyś założyła bloga.
Z tego, co wiem to sporo osób prowadzi swoje w sposób anonimowy bez podawania danych i udostępniania swojego wizerunku, więc jest to jak najbardziej możliwe.

Ja wczoraj wybrałam się na zakupy, nic z poszukiwanych rzeczy nie znalazłam, ale za to obkupiłam się na dziale... dziecięcym H&M
Wszystko w energetycznych kolorach fluo - fuksjowa bluza, bokserka z aplikacją i adidasy w neonkowych kolorach. Na wiosenny sport będą w sam raz
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 10:23   #555
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
błekitne_niebo ja bardzo chętnie poczytałabym Twojego bloga! nie rób prywatnego
ja również
Stary 2013-02-03, 11:09   #556
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
ja również
I ja też
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 11:39   #557
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję raz jeszcze za wszystkie wypowiedzi

Kojarzę ten wątek - jedna podejrzewała że jestem informatykiem (gwarantuję, że żadna z Was nie chciałaby żebym choć dotknęła Waszego komputera).
Rozmawiałam dziś z bliską mi osobą, która odradziła mi ten pomysł podając podobne do Twoich argumenty. Do tego dochodzi jeszcze moja nieznajomość Internetu i to że jestem całkiem "zielona" w blogowych sprawach. Muszę to wszystko na spokojnie przemyśleć.
Hmm, tak jak dziewczyny pisały - na Bloggerze możesz zamknąć bloga i udostępnić go tylko dla wybranych osób. Jest też opcja, żeby nie dało się go znaleźć przez Googla, więc postronne osoby nie miałyby adresu.
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 11:57   #558
olka900
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość

Ale śliczna ta torebka

Również podpisuje się pod wszystkim co dziewczyny napisały odnośnie bloga blekitnego nieba. Również bardzo chętnie zostałabym stałą czytelniczką. Łudzę się, że jest jeszcze jakaś szansa na pozostanie anonimowym w sieci.
Stary 2013-02-03, 11:58   #559
miucca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katrina_s Pokaż wiadomość
Bardzo podoba mi się koncepcja, którą przedstawiłaś! Lubię przeglądać blogi, ale szczerze mowiąc brakuje mi właśnie takich lifestylowych do "poczytania". Niewiele jest blogów z dobrymi tekstami więc możesz zapełnić tę lukę!
Zgadzam się w pełni Blogi z ciekawymi tekstami zdarzają się rzadko, większość jest na jedno kopyto Dlatego pomysł jest świetny i dla wielu kobiet taki blog niewątpliwie okaże się pomocny Odnośnie szczegółów technicznych niestety Ci nie pomogę, nie znam się na tym, ale jak najbardziej rozumiem Twoje obawy odnośnie utraty prywatności. Osobiście chyba nie zdecydowałabym się, ale przemyśl koniecznie sprawę
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 12:23   #560
201606210931
Konto usunięte

jak byście zestawiły ołówkową czarną spódnicę w bardziej codziennym stylu?
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 12:24   #561
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, zwracam się do Was z paroma komunikatami

Na początku trochę przechwałek Udało mi się sprawy zawodowe mocno pchnąć do przodu Jestem z tego powodu niewiarygodnie szczęśliwa Co prawda wymagało to nadludzkiego wysiłku, ale mogę już spokojnie patrzeć w przyszłość

Złożyłam dziś zamówienie w Kalinie, co prawda glinek i serum brak (przyznawać się - która to?), ale wzbogaciłam się o polecany na you tube szampon. Ponoć pozostawia na włosach nawilżająca powłokę. Jak tylko dojdzie i go przetestuję to dam znać jak się sprawuje

Chciałam przy okazji poruszyć trochę inny temat. Z góry proszę Was o rady i opinie. Mam pomysł na blog. Tematem będzie to o czym piszemy w tym wątku czyli prosty i klasyczny styl. Od razu zaznaczam, że nie zamierzam pokazywać swojej facjaty, tylko co najwyżej załączać fotografie własnych ubrań. Drugie założenie to całkowity brak recenzji sponsorowanych. Nie i już. Jeśli zahaczę o temat kosmetyczny to opisywać będę tylko to co sama kupiłam. Mam już napisanych prawie sto notek ze zdjęciami które poruszają różne aspekty prostoty ubrań i stylu, więc materiał już jest
Skąd pomysł na blog? Potrzebuję hobby, po ciężkich zajęciach mam ochotę na odpoczynek, a lubię pisać i chciałabym spróbować. Może komuś przyda się to co chcę powiedzieć lub chociaż przyjemnie spędzi czas czytając moje teksty
Moje pytanie - jakie pułapki mogą czekać na osobę prowadzącą blog? Czy jeśli nie pokazuję twarzy mogę zostać w jakiś sposób rozpoznana? Przyznam, że tego boję się najbardziej i jest to w zasadzie jedyna rzecz która mnie hamuje.
Będę wdzięczna za wszystkie rady i opinie
Gratuluję!
Bardzo chętnie przeglądałabym Twojego bloga! Mam nadzieję, że będę miała taką możliwość. Spróbować zawsze możesz, jeśli coś nie będzie Ci odpowadać, to zawsze możesz zawiesić lub zamknąć bloga.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 12:29   #562
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Z luźną bluzką w jakimś niebiurowym kolorze I płaskimi butami
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 12:34   #563
201606210931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
w płaskich butach wyglądam jak kaczuszka
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 12:46   #564
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Gratuluję!
Bardzo chętnie przeglądałabym Twojego bloga! Mam nadzieję, że będę miała taką możliwość. Spróbować zawsze możesz, jeśli coś nie będzie Ci odpowadać, to zawsze możesz zawiesić lub zamknąć bloga.
Migotka, dostałaś szary płaszcz z Zary? Ja zamówiłam w ciemno 2 - czarny i szary i chyba obydwa zostawię a miałam chytry plan zostawienia tylko jednego.
Cytat:
Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Paulina Migotka kiedyś pokazywała taki super zestaw z Tshirtem z H&M ale buty miała wysokie
Stary 2013-02-03, 12:49   #565
ms.Julcia
Wtajemniczenie

może...z bluzą ...z t-shirtem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sws.jpg (33,7 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg scdsc.jpg (16,3 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg csc.jpg (22,1 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sds.jpg (39,2 KB, 52 załadowań)

I LOVE GREECE

...Fitness...
ms.Julcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 12:58   #566
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Migotka, dostałaś szary płaszcz z Zary? Ja zamówiłam w ciemno 2 - czarny i szary i chyba obydwa zostawię a miałam chytry plan zostawienia tylko jednego.

Paulina Migotka kiedyś pokazywała taki super zestaw z Tshirtem z H&M ale buty miała wysokie
Tak, dostałam i zostawiam

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 15:51   #567
Lena1209
Wtajemniczenie

Witajcie Dziewczyny Ostatnio byłam tak zajęta,że nie miałam czasu na czytanie wątku,nie wspminam nawet o pisaniu Udało mi się w tym czasie załatwić parę spraw,które kiedyś były dla mnie nie do przeskoczenia a teraz bez większego wysiłku osiągnęłam to o czym marzyłam

Kliknęłam ostatnio w Zarze 3 koszule:niebieską,różową i z ćwiekami na ramieniu ecru(niestety nie znalazłam zdjęcia).Zobaczymy co przyjdzie Planuję już listę zakupów wiosennych więc pewnie wkrótce kupię coś z nowej kolekcji Wankaw co z koszulą w grochy ? Doszła ?

Zachęcona pozytywnym działaniem serum i maski drożdżowej Babuszki Agafii kupiłam również parę kosmetyków ze sklepu Kalina: kremy do twarzy na dzień i na noc, krem-serum pod oczy,tonik,maseczkę do twarzy oraz wychwalane przez błękitne_niebo() szampon z pomarańczą i chili oraz balsam do włosów na kwiatowym propolisie Mam nadzieję,że sprawdzą się u mnie te kosmetyki Z tego co kojarzę to chyba Madzia_M77 prosiła kiedyś aby ją poinformować jeśli szampon z chili pojawi się w sklepie

Co do bloga błękitne_niebo to fajnie byłoby gdyby pojawił się własnie blog z ciekawymi tekstami bo takich brakuje Poza tym jest mnóstwo blogów ale niekoniecznie na wysokim poziomie. Jakąkolwiek podejmiesz decyzję to trzymam za Ciebie kciuki i jeśli bedę miała możliwość to będę chętnie zaglądać

Migotko następnym razem nie pisz nam nic o egazminie bo pewnie to też przysparza Ci trochę stresu Po prostu jak zdasz to nam się tutaj pochwal
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg koszula niebieska.jpg (14,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koszula różowa.jpg (14,1 KB, 20 załadowań)
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 16:26   #568
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez Olapoznan Pokaż wiadomość
Piękny ten szal ? Gdzie go znalazłaś w Poz? Chyba sie wybiore !
tak, w Plazie ale kupiłam wszystkie jakie były dla wizażanek Sprawdź w innych Zarach

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
Wendy mieszka w Ameryce Ogólnie jej historia mnie zachwyca i chwyta za serce, mianowicie dziewczyna jest z domu dziecka ma tylko brata. Oboje się wychowali w domu dziecka, mało tego w pewnym czasie została rozdzielona z bratem (jakaś rodzina go przygarnęła a ją nie). Wendy pisała, że po tym ja go zabrali straciła z nim kontakt i później jak założyła bloga to się odnaleźli . Wielokrotnie pisała, że jej życie kiedyś było smutne, przytłaczające, była sama i często nie miała pieniędzy. Teraz jest szczęśliwa bo prowadzi bloga, ma chłopaka i garstkę przyjaciół Jeżeli chcecie o niej przeczytać to podaję link. Uwielbiam Wendy, i cieszy mnie to, że mimo mroku potrafiła wyjść na prostą. http://www.wendyslookbook.com/about/
tutaj napisała więcej: http://www.wendyslookbook.com/2011/1...-universities/
wow nie znałam jej historii....
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 16:41   #569
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dziewczyny, jeszcze raz dziękuję za rady i tyle ciepłych słów pełnych wsparcia

Cytat:
blekitne_niebo, ja Cię absolutnie nie odwodzę od pomysłu pisania bloga, mam w tym osobisty interes może spróbuj to co napisałaś zebrać w formie jakiegoś skryptu w pdfie lub prezentacji w power pointcie? To taka luźna sugestia
Przepraszam jeśli moja wypowiedź mogła tak zabrzmieć. Wiem że ostrzegasz a nie odradzasz. Myślałam o prezentacji, ale... nie jestem przekonana czy taka forma przekazu by mi odpowiadała.

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Hmm, tak jak dziewczyny pisały - na Bloggerze możesz zamknąć bloga i udostępnić go tylko dla wybranych osób. Jest też opcja, żeby nie dało się go znaleźć przez Googla, więc postronne osoby nie miałyby adresu.
O, dobrze wiedzieć

Cytat:
Napisane przez Lena1209 Pokaż wiadomość
Zachęcona pozytywnym działaniem serum i maski drożdżowej Babuszki Agafii kupiłam również parę kosmetyków ze sklepu Kalina: kremy do twarzy na dzień i na noc, krem-serum pod oczy,tonik,maseczkę do twarzy oraz wychwalane przez błękitne_niebo() szampon z pomarańczą i chili oraz balsam do włosów na kwiatowym propolisie Mam nadzieję,że sprawdzą się u mnie te kosmetyki Z tego co kojarzę to chyba Madzia_M77 prosiła kiedyś aby ją poinformować jeśli szampon z chili pojawi się w sklepie

Co do bloga błękitne_niebo to fajnie byłoby gdyby pojawił się własnie blog z ciekawymi tekstami bo takich brakuje Poza tym jest mnóstwo blogów ale niekoniecznie na wysokim poziomie. Jakąkolwiek podejmiesz decyzję to trzymam za Ciebie kciuki i jeśli bedę miała możliwość to będę chętnie zaglądać
Mam nadzieję że szampon i balsam będą dobrze służyć
Blog byłby właśnie z nastawieniem na teksty
Dziękuję za miłe słowa
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 16:46   #570
Fionaaa
Zakorzenienie

Jeszcze co do takich basicowych T-shirtów - ja swój czarny i szary kupiłam w... Housie Za 15zł każdy. Jestem naprawdę zadowolona, mam je jakieś pół roku i nic się nie dzieje. Wiem, że teraz też mają takie basicowe koszulki, ale nie wiem, jak z ich jakością.

Cytat:
Dziewczyny, jeszcze raz dziękuję za rady i tyle ciepłych słów pełnych wsparcia

Przepraszam jeśli moja wypowiedź mogła tak zabrzmieć. Wiem że ostrzegasz a nie odradzasz. Myślałam o prezentacji, ale... nie jestem przekonana czy taka forma przekazu by mi odpowiadała.

O, dobrze wiedzieć

Mam nadzieję że szampon i balsam będą dobrze służyć
Blog byłby właśnie z nastawieniem na teksty
Dziękuję za miłe słowa
Żeby nie być gołosłownym -
1) Czy dodać Twojego bloga do naszych wykazów?
2) Czy wyszukiwarki mają znajdować Twojego bloga?

można zaznaczyć na nie i jeden problem z głowy

Edytowane przez Fionaaa
Czas edycji: 2013-02-03 o 16:49
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości