|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
ogólnie nic mnie nie boli tylko ten kaszel co jakiś czas uuuu tak jakbym jeszcze coś miała na oskrzelach
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Jusi to normalne, moja starsza corka pomocnej infekcji kasszle do miesiaca, ja tez i lekarz mowil, ze to normalne,sluzowki musza sie zregenerowac czy jakos tak
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
no to dobrze
bo już się przestraszyłam... mam nadzieje, że do op mi to przejdzie bo kurcze jak będę kaszleć to nie będzie ciekawie po op
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od piatku mam wlasnie jakas infekcje, dobrze, ze dzieci mam zdrowe. Wczoraj zrobilam albumik na szybko, musze jeszcze dodac porzadna wyjsciowke bo tabletem zle sie robi fotki a nie chcialam zeby ktoras myslala, ze sciemniam z tymi cycuszkami bo take mile komentarze pisalyscie pod poprzednimi fotkami. Ja sama bym sie nie spodziewala, ze bede miala takie ladne fotki, ze tyle zalezy od fotografa a nie retuszu. Jak bede miala nowe cycuszki to zrobie sexi sesje nowa bo ten fotograf to moja kolezanka |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzwoniłam po raz kolejny do klinki o zapytanie sie czy nie zwolnił sie jakis wczesniejszy termin konsultacji i nadal nic sie nie zwolniło :/ mam konsultacje na poczatku marca a operacje chciałam miec 2 tyygodnie pozniej ale nie wiem czy to bedzie mozliwe skoro na sama konsultacje czekam ponad 2 miesiace ;/
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
cos mi sie podzialo i dwa razy ten sam post wskoczyl
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-05 o 12:56 |
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja się również melduję
Pozdrawiam Was wszystkie.... Wpadam czasami i podczytuję...ciągle przed ale najpierw dzidzi.... U mnie dużo zmian...właśnie za 2tyg uciekam do Norway na stałe, urządzanie się, rozmnażanie a później op.... Buziaki dla myadiva, klaudeczka, haro, rodzynki, zabulka, i was wszystkich przed i po
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny miłego dzionka życzę
Amorcio fajne te naturalne cycuchy
|
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powodzenia w realizacji planów... wszystkich Amorcio, wyjścióweczka ok ps. a ja lubię te niebieskie żyły ![]()
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Witam się w nowej części
i składam podpis: Droga Pani Katrinko!!! Bardzo nam się tu nie spodobał odcinek Rozmów w Toku, poświęcony operacjom plastycznym,a konkretnie powiększaniu biustów!! Program okazał się bardzo tenedncyjny, sprowadzał nas-kobiety-często z kompleksami-do jakichś pustaków,co to mają fanaberię zrobienia z siebie Barbie, upewniając w tym resztę społeczenstwa,ze tylko cizie robią sobie cycki!! A faceci,ktorzy tam robili za publikę,to z góry mieli chyba przykazane,zeby kibicować naturalkom!! A w którym momencie wiszący cycek,tudzież jego brak jest seksowny?! Z jednej strony robicie program o tym,ze operacje pomagają ludziom wyjsc z kompleksow a z drugiej naśmiewacie się ze takie osoby chodzą po ulicach?! Dwie skrajności... Jak Pani zrobi program o tym,ze zwykła,normalna kobieta, po ciąży i karmienu chce PO PROSTU zrobic sobie biust i nie ubliża to jej inteligencji,to na pewno się zgłosi nie jedna chętna-póki co to nas odstraszyliście.... iloona79 Myadiva belseno Krystel13 Ania2003 tomatti jusi84 margo50100 foamclene123 Zabulek1 dreamer365
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
własnie wychodzę, samopoczucie jak najbardziej ok jest taki mobilizujący nerw ale wiem ze bedzie dobrze Pewnie dopiero jak wejde do kliniki to zrozumiem co się zaraz wydarzy Chce byc jak najszybciej po bo nic nie jadłam od wczoraj !Buziaki
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powodzenia
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Foamclene123 powodzenia kochana trzymam kciukaski
odezwij się jak już dojdziesz po op Ciekawe jak się spisze nasz droktorek na pewno zrobi przeeepiękne piersi
już są 28.02.2013 dr J.J. Wrocław Edytowane przez jusi84 Czas edycji: 2013-02-05 o 13:52 |
|
|
|
#46 | |
|
Raczkowanie
|
no a jak inaczej :P po karmieniu
![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Witam się ze wszystkimi w 9-tej części. Mam nadzieję, że teraz nie będę miała problemu z zalogowaniem się
![]() Pozdrawiam,
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
I ja się witam w nowej części
Jeju,też nie mogę uwierzyć,ze jestem z Wami tak długo...jeszcze żadne forum tak mnie nie wciągnęło-mój mąż nawet się już ze mnie śmieje,że dzien bez forum to dzień stracony ![]() ![]() Amorcio, w albumie byłam,ale pewnie już wiesz ![]() Znam ten ból "pokarmieniowy",choć samego karmienia nie wspominam pozytywnie to wielkość cycuchów już tak Tomatti, jak czytam o tym remoncie u Ciebie to jakbym siebie czytała-ja też mam teraz dom na głowie, ogród i całą resztę a chcę to pogodzić też z operacją- u mnie MUSI być w tym roku!!! Ja już zbyt długo czekam- najwyżej ogród zrobimy na przysżły rok-bez tego można mieszkać, wiec się obejdzie ![]() Kulkaaga, widzę,ze masz ten sam problem co i ja miałam, z tym że już go nie mam-wątpliwości się rozwiały ![]() Wysłałam Ci maila na priv! Jusi, dużo zrowia-Amorcio dobrze pisała,kaszel najdłużej się utrzymuje!! Dużó zdrowia życzę Malinka,Foamclene WSZYSTKIEGO DOBREGO DZISIAJ!!! Malinka,odezwij się,bo długo Cię nie było,a Tobie Foamclene współczuję z tym egzaminem-i jak Ty biedaku pójdziesz na niego w poniedziałek??!!Może wyślij kogoś za siebie-na studiach różne przekręty się robiło
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilonka ja mam po jak przed karmieniem wiec nic mnie nie zaskoczylo. Te cycuszki w czasie karmienia drugiej corci sa o polowe mniejsze niz przy starszej. Straty nie mam
I tak mysle, ze Twoja wyjsciowka jest wieksza od mojej ale to zobaczysz jak wstawie porzadna fotke
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiem, ze już o tym pisałyście , ale ja jestem 3 tygodnie po spadło mi 2 cm i czy będzie jeszcze spadać , czy jest szansa na to że jeszcze się wybiją , a jak tak to mniej więcej kiedy? Nie wiem, czy mam gorsze dni, ale coś te moje piersi wydają się trochę małe ;-(
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim, miłego dnia życzę
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
i ja się witam w nowej części . Trzymam kciuki za nowe cycolinki
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Witam się i ja
![]() Jak tu MIŁO. Kurcze coś chyba przegapiłam, znaczy się jakąś Katrinkę:/ Lecę szukać o co kamon.
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Celinka potwierdzila wlasnie na zywo, ze moje cycuszki sa malenkie ale bardzo ladne
![]() Celinka zapomnialam poprosic, wstaw prosze fotke tego bezowego staniczka, miejsca gdzie go zwezilam, moze to dziewczynom pomoze przy zwezaniu Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-05 o 14:25 |
|
|
|
#55 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#56 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jestem 12 dni po i też maleją tzn w moim wypadku to opuchlizna schodzi. Moje w ubraniu na "wybitne" na pewno nie wyglądają, powiedziałabym, że na takie same, jak wcześniej w super push up i też mam tym trochę lipę, ale jak patrzę na siebie bez ubrania, to są małe, ale takie kochane, że sama bym wyściskała![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Droga Pani Katrinko!!! Bardzo nam się tu nie spodobał odcinek Rozmów w Toku, poświęcony operacjom plastycznym,a konkretnie powiększaniu biustów!! Program okazał się bardzo tenedncyjny, sprowadzał nas-kobiety-często z kompleksami-do jakichś pustaków,co to mają fanaberię zrobienia z siebie Barbie, upewniając w tym resztę społeczenstwa,ze tylko cizie robią sobie cycki!! A faceci,ktorzy tam robili za publikę,to z góry mieli chyba przykazane,zeby kibicować naturalkom!! A w którym momencie wiszący cycek,tudzież jego brak jest seksowny?! Z jednej strony robicie program o tym,ze operacje pomagają ludziom wyjsc z kompleksow a z drugiej naśmiewacie się ze takie osoby chodzą po ulicach?! Dwie skrajności... Jak Pani zrobi program o tym,ze zwykła,normalna kobieta, po ciąży i karmienu chce PO PROSTU zrobic sobie biust i nie ubliża to jej inteligencji,to na pewno się zgłosi nie jedna chętna-póki co to nas odstraszyliście.... iloona79 Myadiva belseno Krystel13 Ania2003 tomatti jusi84 margo50100 foamclene123 Zabulek1 dreamer365 przedpo ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
Ile NAS jest już![]() A dalej co? Cisza będzie?
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Noo też tak ostatnio myślałam, że może niepotrzebne było pozbywanie się
, ale czy odważyłabyś się wcześniej założyć koszulkę bez push upa? I co czułaś jak zdejmowałaś tego push upa?---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Lecę w "wąsem" zrobić porządek
|
#59 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To fakt, apetyt rośnie w miarę jedzenia. Ja żałuję, bo nie zrobiłam zdjęć wyjściówek. Wtedy jakbym zerknęła to humor na pewno poprawiłby się. Jutro mam konsultacje , to poproszę o zdjęcia wyjściówek.
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Witam w noweeej cześci!
![]() FOAM pewnie jeszcze przed lub w trakcie, ale leżysz na tym stole, na którym ja w czwartek ciekawe jaką tam muzyczkę Ci puścili trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze! ![]() Dziewczyny, wrzuciłam foto 5 dni po. Jedna moja pierś, jak widać jest większa niż druga, w ogóle sutki inaczej reagują. Mam tam krwiaki, mam nadzieję, że to wszystko się polepszy. Mogłybyście spojrzeć i powiedzieć, czy będzie dobrze? Trochę się martwię, bo na razie to nie są one jakieś wspaniałe.. I tak już troszkę się wygładziły, tzn nie ma tej góreczki, którą miałam zaraz po. Ech... Aha, mam w domu lampę do naświetlania, stosowała któraś z Was coś takiego?
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

ogólnie nic mnie nie boli tylko ten kaszel co jakiś czas uuuu tak jakbym jeszcze coś miała na oskrzelach

.