| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-02-05, 21:37 | #4321 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Ojej faktycznie już czas na nowy tytuł! Macie jakieś pomysły, albo pamiętacie poprzednie? Cytat: 
  drugie wesele Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  więc dziewczyny przygotujcie się  Cytat: 
 edit: nie rozumiem czemu ludzie w czasie jazdy autobusem/pociągiem obdzwaniają wszystkich znajomych i opowiadają im o swoich prywatnych sprawach  naprawę nie jestem zainteresowana takimi szczegółami, a chcąc nie chcąc muszę słuchać   Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-02-05 o 21:47 | |||||
|     | 
|  2013-02-05, 21:41 | #4322 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-07 
				 | 

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

ze studnią w Afryce to u mnie w rodzinie by nie przeszło bo wiele osób z moich bliskich jest zdania że mamy w polsce tyle ubogich dzieci a pomagamy dzieciom z innych krajów. A najpierw powinniśmy zacząć od swojego podwórka

__________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama  Nasze szczęście jest juz z nami  : | 
|     | 
|  2013-02-05, 21:47 | #4323 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2012-02 
				 | 

Agu, powtórki niestety :/ No ja wieeem, ale wizja 3dniowej imprezy...  Kate spoooko, rodzice właściciele stacji benzynowych więc nie poszarpało ich to, a ja się wybawiłam     Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-02-05 o 21:48 | 
|     | 
|  2013-02-05, 21:53 | #4324 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-07 
				 | 

Biegnę szpagatami do mojego królestwa jakim jest łóżko     bo jestem mega śpiochem a potem rano mam problem ze zwleczeniem się z łóżka. dobrej nocy wszystkim życzę jutro też was odwiedzę   
				__________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama  Nasze szczęście jest juz z nami  : | 
|     | 
|  2013-02-05, 21:54 | #4325 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-02-05, 21:56 | #4326 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: znad morza ;) 
				 | 

Hmmm zostaniemy ciociami?  misiadelko szkoda, ciagle liczę na to, że moze zrobia nową serię.. ale z drugiej strony czy to jest dla nich takie mega opłacalne? skoro jednej parze daja ot tak 40 tys. to ciekawe jaki mają zysk?  A z tym poltrem, to moze zrób poprawiny poprawin, tyle, że dla sąsiadów?  Jedzenie na pewno jeszcze będziesz miała, alko też, muzykę puścicie i będzie   
				__________________ ♥ okruszek | 
|     | 
|  2013-02-05, 21:59 | #4327 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: stąd 
				 | 

Cytat: 
 Dobrej nocki   | |
|     | 
|  2013-02-05, 22:04 | #4328 | |||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Przeleciałam na szybko! Cytat: 
  Nati świetnie wyglądasz w takim stylu jak ta pierwsza suknia. Pasuje do Twojej figury, bo do tej drugiej jesteś za drobniutka  musisz mieć szeroką kieckę  Cytat: 
  A co do wstrzemięźliwości przed ślubem  to uważam, że będziemy tak zajęci przygotowaniami do ślubu że pewnie i tak nie będzie czasu na seks przez ostatnie kilka dni przed ślubem  wystarczy  Cytat: 
  przepraszam, że to mówię, ale cieszę się, że jest też ktoś w takiej sytuacji i jest w stanie zrozumieć co ja czuję  wiem, że popadam w jakąś manię, bo ciągle się tym zamartwiam  Cytat: 
  Cytat: 

__________________ Nawet z mapą gubię się bo lubię - Loesje | |||||
|     | 
|  2013-02-05, 22:12 | #4329 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Ale z drugiej srony żeby był Polter muszą być młodzi. Mnie nie będzie więc...  Tylko głupio jakby przyszli a tam pustka. Ja też bym się w tym momencie pisała na to, ale ludzie się już tak wycwanili jak ja więc pewnie nie zrobią   | ||
|     | 
|  2013-02-05, 22:13 | #4330 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: stąd 
				 | 

Cytat: 
  Zmykam. Dobrej nocki   Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-02-05 o 22:15 | |
|     | 
|  2013-02-05, 22:17 | #4331 | |
				 | 

Gratuluję wszystkim godzin w kościele    Cytat: 
  my z TŻ zawsze zaliczamy  po całonocnych balangach  więc i w noc poślubną będzie ciekawie  ale przyznaję się, raz zdarzyło mi się zasnąć w trakcie.....no ale seks był    
				__________________ Nawet z mapą gubię się bo lubię - Loesje | |
|     | 
|  2013-02-05, 22:25 | #4332 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

Cytat: 
    Co do balang, to wiesz.. jednak inaczej trochę. Własny ślub to przecież ogromny stres, cholera wie jak się będzie spać poprzedniej (albo i kilka) nocy, później sobota od rana na nogach, wesele całą noc, więc.. to ciut inaczej niż się malnąć raz dwa i iść na balangę do klubu.     
				__________________ ...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!    | |
|     | 
|  2013-02-05, 22:29 | #4333 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: znad morza ;) 
				 | 

misiadelko no to trudno, sąsiedzi będą musieli obejść sie bez poltra i tyle   Tycikata  nie mogę!    
				__________________ ♥ okruszek | 
|     | 
|  2013-02-05, 22:29 | #4334 | 
				 | 

nie nie nie, damy radę   niech będzie i na śpiąco ale będzie   
				__________________ Nawet z mapą gubię się bo lubię - Loesje | 
|     | 
|  2013-02-05, 22:30 | #4335 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Cytat: 
  Pracuje w aptece,w tym samym budynku jest przychodnia. Ludzie z przychodni wychodzą do apteki odebrać telefon/zadzwonić. W przychodni nie wypada, ale u nas to już tak   | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-02-05, 22:33 | #4336 | 
				 | 

Hahaha.   Ja właśnie mailuje z fotografem - pierwszy o którym myśleliśmy jeszcze za nim się zaręczyliśmy (bardzoooo podobają nam się zdjęcia i widzieliśmy go przy pracy) i bardzoooooooo bałam się jego wyceny, bo słyszałam, że jest mega drogi (i dobry) w moim mieście, a.. nie jest tak źle. Zmieścił się w zakładany budżet bez problemu, a może jeszcze uda się coś ugrać.    Termin ma wolny, także liczę na podpisaną umowę niebawem.    Jeszcze DJ i.. będę spokojna.   
				__________________ ...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!    Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-02-05 o 22:35 | 
|     | 
|  2013-02-05, 22:33 | #4337 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

dobry wieczór ;* ;d Waniliova spotkanie wypadło ok  pokazywał nam duuuuzo materiałów duzo filmów itp. Podobało nam sie bardzo  PODPISALISMY UMOWE ! ;d Gosciu ajny, taki luźny ale konkretny  ) jutro napisze dokladnie co w pakiecie itp. bo teraz juz padam z nóg.. jeszcze się z tata pokłóciłam, bo on jest zawsze najmadrzejszy we wszystkim  eh szkoda gadać. ale ciesze się z umowy  teraz mam sale i fotografa i kamerzyste hehe  ) jutro rano Was nadrobie   dobranoc ;** | 
|     | 
|  2013-02-05, 22:49 | #4338 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Dziękuję   Byliśmy pierwsi z zapisami na ślub na przyszły rok i u mnie w parafii nie mają jeszcze kalendarza, ale ksiądz zapisał nas na końcu obecnego i jak będą mieć już ten na przyszły rok, to sobie to przepiszą  Ale pod koniec roku zadzwonię i się upewnię czy na pewno przepisali naszą godzinę  Cytat: 
  A tatą się nie przejmuj, rodzice niestety czasem tak już mają   | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-02-05, 22:55 | #4340 | 
				 | 

Misia gratuluję!!  Nie wierzę, poszlam do kibelka, wracam, a mój TŻ Wedding TV ogląda   | 
|     | 
|  2013-02-05, 23:04 | #4341 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  chyba Ci na następne spotkanie okulary kupię   W ogóle tak mi słodzicie, że masakra - a ja wcale takiej idealnej figury nie mam i w ogóle  Ale utwierdzacie mnie w przekonaniu, że jak nie znajdę lepszej kiecki to przerobię w tej gorset i biorę tą  Tylko ta cena  A co do Twojej seksownej wpadki to wiesz - mi się nie raz też spać chce, ale żeby tak na amen usnąć to nie, czasem tylko na sekundkę przymknę oko  Misiadelko - wkręcił się chłop ot co  A tytuł może "Na targi jeździmy, oferty przeglądamy i godziny w kościele zaklepane już mamy" ?:P 
				__________________ Bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji  Wymienię   Razem od 08.07.2009  Zaręczeni 17.09.2011  Ślubujemy 06.09.2014  | ||
|     | 
|  2013-02-05, 23:09 | #4342 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: De 
				 | 

Nati! Podoba mi się nazwa    
				__________________ Au pair w De do 09.2013 (z Tż  ) 26.04.2007    12.09.2012  26.07.2014  | 
|     | 
|  2013-02-05, 23:12 | #4343 | 
				 | 

Mnie też   | 
|     | 
|  2013-02-05, 23:14 | #4344 | 
				 | 

A mnie nie, nie pasuje do mnie bo się do kościoła nie wybieram.    
				__________________ ...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!    Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-02-05 o 23:20 | 
|     | 
|  2013-02-05, 23:19 | #4345 | 
				 | 

Tycikata da się? jasne że tak!    w końcu dzisiaj będę spała w swoim łóżeczku  ahhhhhhh Miłych snów | 
|     | 
|  2013-02-05, 23:42 | #4346 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: tam gdzie maki, chabry i bociany 
				 | 

gratulacje , superrr   ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Ja tez winko  poza tym, mam taki wielki kielich i zbieram korki po winie  hehe, więc jesli Wam zbywaja przysylac do mnie   | 
|     | 
|  2013-02-05, 23:51 | #4347 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: z krainy snów.. 
				 | 

Dotrwałam do 135 strony   i nie ma szans, żebym Was dziś nadrobiła dalej  Przede wszystkim witam wszystkie nowe Pmki  rozgośćcie się :P mała_czarna gratuluję TŻtowego inżyniera  Kate Noir spóźnione wszystkiego najlepszego  i nie pamiętam co jeszcze chciałam  Dobranoc   
				__________________ "Trzeba być podobnym, aby się zrozumieć i innym, aby się pokochać. Trzeba być silnym aby wybaczyć."  17.02   16.09 [*][*][*] | 
|     | 
|  2013-02-06, 07:16 | #4348 | 
				 | 

Witam kochane ;*  Wstawać !! ;d u nas tez jest tradycja trzaskania szkła porcelany itp. i moi sąsiedzi napewno nie odpuszcza i bedą trzaskac i trzaskac haha ;d chyba drzwi jakas guma owine ;p u mojej cioci, koledzy pana mlodego kibel rzycali bo porcelanowy xd taki hałas ze masaaakra ;p Co to "grzechy nie czystosci" ja planuje tak 2 tyg przed weselem zaprzestac ;p ale to sie jeszcze okaze, watpie ze TŻ będzie zachwycony hehe chociaz moze ;p sama nie wiem. Jeszcze w sumie o tym nie myslalam dopiero jak przecztalam ;d;d Ciukulada gratulacje ;* wogole wszystkim gratuluje zaklepania godzin w kościele    ja jeszcze poczekam oj poczekam ;p ale będę wytrwale ich męczyć wkońcu mnie zapiszą hehe ;d Waniliova co to studia cinema i zdjęć Pakiet mamy taki : 3500 zł za fotografa i kamerzyste. Film kręcony lustrzanką. Przygotowania ceremonia potem wesele do 1 rano chyba, że trzeba zostac dłuzej (oczepiny itp ) 10 kpl DVD ze zdjeciami (okolo 500- 600 zdjec ) plener innego dnia 25 ujęć w cenie (obojetnie jakie miejsce) nastepne sa za doplata ale mozna sie dogadac  galeria internetowa na haslo z filmem i zdjeciami teledysk ślubny jak o czymś zapomniałam to dopisze ale narazie mi sie nie kojarzy bo TŻ zawinął mi umowe i z pamieci pisze ;p | 
|     | 
|  2013-02-06, 07:24 | #4349 | 
| Winter is coming Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: DNO 
				 | 

witam   Kurde, wjeżdżacie mi na psychę tymi zaklepanymi godzinami, biorę chyba dzisiaj chłopa i też pójdziemy zaklepać, w sumie nie ma na co czekać. Miłego dnia, lecę do pracy 
				__________________ | 
|     | 
|  2013-02-06, 07:26 | #4350 | |
				 | 

Cytat: 
 p.s JA NIE MAM ZAKLEPANEJ ;D | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.

Ja byłam we wrześniu na poltrze na 300 osób... Ale byli przygotowani- catering, namioty bankietowe, kamerzysta, fotograf i dj
 Ja byłam we wrześniu na poltrze na 300 osób... Ale byli przygotowani- catering, namioty bankietowe, kamerzysta, fotograf i dj 

klask  i:
klask  i: