|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rossmann - część XVI
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy któraś z Was kupiła dziś te ściereczki do smartfonów i okularów za 2,99??
Tak się na nie napaliłam, po 18 jak wracałam z pracy odwiedziłam 2 Rossmanny, ale zostało po nich tylko puste miejsce na półce ![]() Napiszcie coś o nich, bo jeśli okażą się badziewne to przynajmniej nie będzie mi żal ![]()
#4203 |
Wtajemniczenie
|
Ja dziś zakupiłam nożyczki do włosów i trymetr ten ideenwelt oraz ostatnia męska maszynkę (a byłam ok 19:00)
Lubię swój ross, ale dziś panie ekspedientki przy dość dużym ruchu klientów wymieniały informacje "ja sobie odłożyłam 2 damskie" "a ja damską i męską dla swojego". Pewnie sama bym sobie odłożyła pracując w rossie, ale komentarz do tego czynu bym już sobie odpuściła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Konto usunięte
|
a u was kremy isana do ciała 500ml w promocji są tylko w wersji oliwkowej i kakaowej? U mnie ten z granatek kosztuje 9,99, przynajmniej taka cena widniała pod nim. Co za głupia promocja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4205 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2013-02-14 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3924030 0]a u was kremy isana do ciała 500ml w promocji są tylko w wersji oliwkowej i kakaowej? U mnie ten z granatek kosztuje 9,99, przynajmniej taka cena widniała pod nim. Co za głupia promocja.[/QUOTE]
Tak ![]()
#4208 |
Rozeznanie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3924070 1]A nie doczytałam o co chodzi z ta akcją. w życiu bym się nie poszła całować przy obcych ludziach żeby kupić badziewną maszynkę za 1zł.[/QUOTE]
hmm a mi sie ta promocja podobala! i to bardzo!!! z Mezem dalismy sobie 2 cmokasy ![]() ![]() i jesli maszynka damska za 35 zl a meska za 30 jest wg Ciebie badziewna to nie wiem za ile Ty bys chciala kupic maszynke zeby dla Ciebie byla hmm odpowiednia?! ![]()
#4209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4211 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale nie w tej ktora jest teraz - waznej od dzisiaj, tylko w poprzedeniej - waznej do dnia wczorajszego ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4212 |
Zadomowienie
|
info było w gazetce i na fanpagu wilkinsona. promocja niby fajna, ale z drugiej strony trochę przegięcie z tym całowaniem, w porządku jak para daje sobie lekkiego całusa, ale podobno niektórzy niezłe show odstawiali. Człowiek jest w pracy i nie koniecznie musi mieć ochotę oglądać jak sobie ludzie twarze próbują zjadać
![]() |
#4213 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4214 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Raczkowanie
|
rozjaśniacz z Deli jest dobry? używała któraś z Was? i powiedzcie mi czy macie te perfumy z Revlona? są teraz w promocji więc bym się skusiła ale testerów u mnie brak
![]()
Zapraszam na mój kanał na YOUTUBE https://www.youtube.com/channel/UCCl..._as=subscriber To dopiero początek, jeśli Ci się spodoba zostaw łapkę w górę i daj suba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4217 |
maskott
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;39238219]Tak hasvovir na opryszczkę ;P
On przyspiesza gojenie wyprysków różnych[/QUOTE] Też stosowałam, ale mi nic nie pomógł, metronidazol (czy jak on się tam nazywa, na receptę od dermatologa) też nie pomógł. Zdecydowanie lepiej sobie radzi niezawodna pasta cynkowa ![]() [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3924030 0]a u was kremy isana do ciała 500ml w promocji są tylko w wersji oliwkowej i kakaowej? U mnie ten z granatek kosztuje 9,99, przynajmniej taka cena widniała pod nim. Co za głupia promocja.[/QUOTE] Zazwyczaj jak wychodzi jakaś nowość, to w najbliższych 2-3 gazetkach nie jest objęta nowością, ale potem już tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Popatrz sobie damska 5zł droższa ciekawe dla czego? bo baba i tak kupi, bo różowe i drogie. A facet pomyśli. Te maszynki nie są tyle warte moim zdaniem. Ja używam zwykłych 2 ostrzowych Bic albo Wilkinson i są nie do zajechania, są zagraniczne może dla tego.Mój facet tez używa też maszynek o 2 ostrzach bo inne mu nie odpowiadają. I co ciekawe najlepiej odpowiadają mu damskie sensitive ![]() Swoją drogą Polska to dziwny kraj, wszystko drogie jak nie powiem co. 5 maszynek Wilkinson kupujesz za 1 funta a u nas za 10zł w i to w promocji. Żel pod prysznic Palmoliwe za 0,5 funta a u nas w promocji za 6zł. W mojej gazetce nie ma info o promocji. Chyba że to było w starej, i nie widzę w tym sensu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Rozeznanie
|
Ale zawrzało. Pamietam dawno temu jak używałam maszynek do golenia do nóg to najlepiej sprawdzały się tę męskie. Dawno jednak zrezygnowałam z tej metody i zastąpiłam ją woskowaniem / depilatorem (zależy czy mam wosk w domu i paski do tego). Maszynką z ostrzami zdarzało mi się zaciąć, nogi były podrażnione i przesuszone.
#4220 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Też używam do nóg depilatora- (wosk strasznie boli) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to niektorzy poszli na "calosc" ![]() ciekawe co mysleli o nich ludzie w kolejkach ktorzy nie wiedzieli o promocji ![]() Cytat:
![]() mi pani przy kasie powiedziala ze jestesmy 2 para ![]() i byla niezmiernie zadowolona i nas dopingowala :P najwazniejsze ze Dzien byl udany!! ![]() super! [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3924385 7]To cena jest dla ciebie wyznacznikiem jakość? Popatrz sobie damska 5zł droższa ciekawe dla czego? bo baba i tak kupi, bo różowe i drogie. A facet pomyśli. Te maszynki nie są tyle warte moim zdaniem. Ja używam zwykłych 2 ostrzowych Bic albo Wilkinson i są nie do zajechania, są zagraniczne może dla tego.Mój facet tez używa też maszynek o 2 ostrzach bo inne mu nie odpowiadają. I co ciekawe najlepiej odpowiadają mu damskie sensitive ![]() Swoją drogą Polska to dziwny kraj, wszystko drogie jak nie powiem co. 5 maszynek Wilkinson kupujesz za 1 funta a u nas za 10zł w i to w promocji. Żel pod prysznic Palmoliwe za 0,5 funta a u nas w promocji za 6zł. W mojej gazetce nie ma info o promocji. Chyba że to było w starej, i nie widzę w tym sensu.[/QUOTE] ojej jak ostro... czy cena jest dla mnie wyznacznikiem jakosci? hmm roznie bywa - ale zazwyczaj wole kupic jedna rzecz a drozsza - ktora posluzy mi dluzej - niz tansza i bede musia za jakis czas ja wymienic... mam tu na mysli jakies wieksze "sprzety" do domu... ale nawet jesli chodzi o kosmetyki czy jedzenie to nie kupuje jak to wczesniej nazwalas "badziewi" choc promocji zawsze szukam ![]() ![]() jesli Ty uzywasz tanszych maszynek z Bic - to dlaczego nie kupisz jeszcze tanszych nie wiem marki tesco czy cos ? moze cos w nizszej cenie bedzie tak samo jak to nazwalas - "nie do zajechania".... ja uzywam zwykle depilatora wiec chetnie wyprobuje gratis ktory dostalam ![]() ale zgodze sie z Toba ![]() od razu z Mezem po wyjsciu za sklepu smialismy sie ze damska jest o 5 zl drozsza i moiwlismy ooo baby to jednak wszytsko kupia i za kazda kwote ![]() ![]() i tak - Polska jest to dziwny kraj.
![]() ![]() - ograniczam słodycze... ![]() ![]() - pije co najmniej 1.5 litra wody dziennie... ![]() - dbam o siebie ![]() iii... czekam na rezultaty ![]() ![]() ![]() Edytowane przez online88 Czas edycji: 2013-02-15 o 09:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4222 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo nie ma u mnie Tesco ![]() Kiedyś miałam maszynki z biedronki- nieporozumienie. Masakra jakaś, tępe i naprawdę na jeden raz. I teraz już nie kupuję no name, ale może kiedyś się skusze. Na razie mam zapas tych zagramanicznych, ale jak mi się skończą a będzie to nieprędko to poszukam w promocji polskich bic i porównam sobie jak z jakością. Chyba nawet niedawno były w rosie za 5,99 5 sztuk. to uchwyt aż 5 zł by kosztował? eee tam ![]() Tak offtopując to mu babki mamy przewalone. Mój braciszek kupił sobie buty skórzane jakiejś polskiej marki za 180zł. a skóry na takie buty idzie bardzo dużo. Ja za 160zł buciki zakrytą częścią palcową, pięta i paseczkiem. Gdzie sens gdzie logika? W dodatku moje wytrzymały jeden sezon a on w swoich chodzi już trzeci. Z tych bab drą kasę jak tylko mogą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4223 |
Zakorzenienie
|
niestety nie znalazłam tego balsamu bezzapachowego z alterry więc się skusze na ten z isany, dzięki za rady dziewczyny
![]() ![]() a czy możecie mi polecić jakiś szampon i odżywke do włosów? włosy mi się coś suche zrobiły.. alterra mi na pewno nie służy.. ![]() zastanawiam się nad nivea z naciskiem na long repair.. nie wiem.. może macie coś godnego uwagi? ![]()
#4224 |
Rozeznanie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3924593 0]Bo nie ma u mnie Tesco
![]() Kiedyś miałam maszynki z biedronki- nieporozumienie. Masakra jakaś, tępe i naprawdę na jeden raz. I teraz już nie kupuję no name, ale może kiedyś się skusze. Na razie mam zapas tych zagramanicznych, ale jak mi się skończą a będzie to nieprędko to poszukam w promocji polskich bic i porównam sobie jak z jakością. Chyba nawet niedawno były w rosie za 5,99 5 sztuk. to uchwyt aż 5 zł by kosztował? eee tam ![]() Tak offtopując to mu babki mamy przewalone. Mój braciszek kupił sobie buty skórzane jakiejś polskiej marki za 180zł. a skóry na takie buty idzie bardzo dużo. Ja za 160zł buciki zakrytą częścią palcową, pięta i paseczkiem. Gdzie sens gdzie logika? W dodatku moje wytrzymały jeden sezon a on w swoich chodzi już trzeci. Z tych bab drą kasę jak tylko mogą.[/QUOTE] no spoko. czy uchwyt kosztowal 5 zl? hm nie wiem ![]() tak czy siak pomysleli o tym zeby kobiety mialy gdzie odkladac maszynke (niestety musza za to doplacic :P) a facet rzuci w kat i juz ![]() co do butow ciuchow itp to temat rzeka... nietety mamy tutaj trudniej - gorzej niz faceci... ![]()
#4225 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nic nie wiedziałam o tej akcji. Ja teraz używam takiej fajnej maszynki amerykańskiej 3-ostrzowej. Bardzo fajna jest z aloesem, wit E i jojobą. U nas takich nie ma i z przerażeniem myślę, co będzie jak mi się ona zużyje....
![]() |
#4227 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 |
Zakorzenienie
|
Co powiecie o tym kremie z załącznika? ma mieszane opinie na kwc. On jest w ogóle jeszcze dostępny?
a propos maszynek, uważajcie bo do mnie ostatnio dzwonili i usilowali mnie naciągnąć na cudownie szwajcarskie maszynki do golenia
#4229 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was ma może elektroniczną wagę kuchenną Ideenwelt? Czy ona odmierza co 1 gram? I czy jest wogóle teraz w sprzedaży?
Moja waga kuchenna dokonała właśnie żywota i muszę szybko kupić nową więc pomyślałam o tej z Rossmanna ![]()
#4230 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dziś małe zakupy
![]() ![]() 2x masło z Bielendy granat i bawełna żel pod prysznic Isana z proteinami mleka krem do stóp z 10% urea Fuss Wohl - od niedawna mój KWC w tej kategorii husteczki do higieny intymnej Facelle patyczki kosmetyczne (do makijażu) Lilibe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.