|
|
#811 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Czy mogę być w ciąży - wątek zbiorczy cz. 3
przepraszam, że rozbawiłam
naprawdę jestem przewrażliwiona, na początku wydawało mi się to absurdalne, ale po przeczytaniu w internecie, że można zajść w ciąże przez siadanie na mokrym ręczniku zgłupiałam. Pomyślałam sobie, że skoro dotknęłam bluzki to plemniki były na moim palcu, następnie wprowadzone z papierem do pochwy plemniki terminatory przeżyły w moim śluzie i moge być w ciąży
|
|
|
|
#812 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A pozwól, że spytam, ile masz lat, że w to wierzysz? Nie pytam złośliwie, przeczytałaś to gdzie?
|
|
|
|
|
#813 |
|
Przyczajenie
|
20
a spozniajacy sie okres jeszcze bardziej mnie utwierdzil, ze na penwo jestem dziewica w ciazy
|
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatni okres miałam 17 stycznia, moje cykle trwają od 25 do 26 dni, czasem krócej nigdy dłużej. Uprawiałam z moim narzeczonym kilkakrotnie seks bez zabezpieczenia, zawsze uważamy
Dziś się martwię bo od 4 dni mam wyraźne objawy okresu ( ból pleców, częste sikanie) a jego nadal nie ma.. co myślicie?
|
#815 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Skoro termin spodziewanej miesiączki już minął, możesz zrobić test ciążowy. Gdyby test wyszedł negatywny, ale miesiączka nadal nie przychodziła, poczekałabym kilka dni i ponownie zrobiła test.
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Ewentualny test zrobię w piątek, póki co z moja praca mijam się z aptekami.
|
#817 |
|
Raczkowanie
|
Ona dziewica. Okres zaczął się tydzień temu, teraz jest jeszcze brunatny śluz, jako końcówka końcówki okresu. Oboje są nadzy. Dochodzi do seksu oralnego w wykonaniu chłopaka. On w tym czasie nie dochodzi, ale jest podniecony, wilgotny, pewnie wydziela się preejakulat. Wkłada palec do pochwy, ale bardzo płytko. Być może dotykał wcześniej penisa, który był w preejakulacie. Nie doszło do wytrysku. Jakie są szanse na zapłodnienie?
Proszę o gromy na moją osobę, wiem skąd się biorą dzieci, ale jak sobie człowiek coś wkręci.. |
|
|
|
#818 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Jak dla mnie szanse na zapłodnienie wynoszą 0%.
|
|
|
#819 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szans na ciąże nie ma według mnie. |
|
|
|
|
#821 |
|
Przyczajenie
|
Hej ponownie
wracajac do mojej sytuacji, jesteście pewne, że na pewno nie ma możliwości aby jakimś cudem te plemniki przeżyły w moim śluzie i zapłodnily? okres dalej sie nie pojawił a ja z nerwów nie moge spac błagam pomozcie
|
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że jesteś wiatropylna i akurat zawiało od północy. |
|
|
|
|
#823 |
|
Przyczajenie
|
ok a nie ma mozliwosci zebym plemniki przeniosla jakos reka? przepraszam bo sama czuje sie glupio zadajac takie pytania ale zupelnie tu wariuje ;(
|
|
|
|
#824 |
|
Raczkowanie
|
okres się nie pojawia, ponieważ jesteś w ciągłym stresie, a to niestety wpływa na nasz organizm w taki a nie inny sposób. Zaobserwuj swoje ciało, jeśli je znasz będziesz widzieć różnicę, nawet po kilku dniach od zapłodnienia można wiedzieć czy jest się w ciąży czy też nie. A jeśli nie znasz siebie tak dobrze, to zrób najzwyczajniej w świecie test.
|
|
|
|
#825 |
|
Przyczajenie
|
no zamierzam zrobic w poniedzialek jak do tego czasu nie dostane. mam nadzieje ze nie bedzie cudu natury i ciazy naparwde nie bedzie
|
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stresujesz się, wmawiasz sobie i się dziwisz, że okresu nie ma. |
|
|
|
|
#827 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny może któraś z was miała podobnie i mi doradzi. Staramy się o dzidziusia, miesiączka spóźnia mi się dopiero trzy dni ale i od tych trzech dni boli mnie brzuch jak na okres gdy się nasila mam wrażenie że dostałam a tu nic, zrobiłam dzisiaj test wyszedł negatywny a miesiączki jak nie było tak nie ma. Dodam że od kilku dni utrzymuje mi się temp. pochwy ok 37,2. Chciałabym żeby była to ciąża...
|
|
|
|
#828 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Dziewczyny, mam problem i pytanie.
Ostatni okres zaczął mi się ok 10-11.01, nie pamiętam dokładnie, seks uprawiałam 9.02 i 11.02, z zabezpiczeniem, ale nie jestem pewna czy prezerwatywa nie pękła, okres powinnam dostać ok 11-12lutego, a jak go nie było tak nie ma.. Wiem, że miałam wtedy dni niepłodne, ale okres NIGDY nie spóźniał mi się tyle czasu, może to wina tego, że odstawiłam tabletki w grudniu?(w styczniu okres pojawił się prawidłowo) a może jest to spowodowane stresem? Bo od tygodnia schizuje się, że mogę być w ciązy (serce wali mi jak oszalałe dzień i noc ). Dziś zrobiłam test - wiem, że szybko, wyszedł negatywny. Zastanwiam się nad testem z krwi? kiedy go zrobic ? z góry dziękuję !! |
|
|
|
#829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak, cykle często świrują po odstawieniu tabletek. test można zrobić w dniu spodziewanej miesiączki. stres może opóźnić miesiączkę.
|
|
|
#830 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo proszę o pomoc, nie znm się n tym.
Cześć wszystkim. Mam 16 lat, i bardzo się martwię o to że zaszłam w ciążę. Chociaż po głębszym namyślę staję się to dla mnie niemożliwe i głupie. A jednak niepokoi mnie.
Nie uprawiałam nigdy seksu, jestem dziewicą. Jedyne co zrobiłam, i bardzo żałuje bo widać że nie jestem gotowa, to to że dotykaliśmy się razem z chłopakiem, ale przez majtki. On dotykał mnie pierwsze, były one wilgotne gdy już skończył po jakimś czasie ja go, też wydawały mi się wilgotne. Było tak parę razy i martwię się, bo niekiedy po tym chodziłam skorzystać z łazienki i zapominałam umyć rąk, przed wytarciem się. Czasem również po tym jak ja go pierwsza dotykałam, dopiero wtedy on mnie. Chłopak tłumaczy mi że jest to nie możliwe .. Ale jego majtki były wilgotne lekko, i czy wtedy nic takiego sie nie wydostaje? On twierdzi że to nie możliwe i jestem głupia, że przecież były "majtki" między tym i tak się przytulaliśmy więc wszystkooo się starło. Gdyby coś... Nie wiem nie umiem sobie z tym poradzić. Okres dostałam, ale był on bardzo skąpy, jeszcze takiego nie miałam, gdyby nie higiena mogłabym spokojnie chodzić w 1 podpasce. pod koniec miałam brązowe plamienia. Może to te resztki ? Może jest to spowodowane stresem ? Bo w tym miesiącu miałam pogrzeb w rodzinie i inne problemy które naprawdę mnie stresowały. Przed okresem jak to zawsze bywało bolały mnie piersi, w czasie okresu też. Jednak po okresie, są już miękkie i tak nie bolą. Przez to wszystko tak się boję.. jest mi cały czas niedobrze, na chwile tylko przechodzi gdy coś zjem..Chociaż wypiłam wczoraj smektę i mi przeszło. (( Odbija mi się itp. może sobie to wmawiam, nie wiem ... ;/Proszę mi pomóc , z racji takiej że jestem młoda i tak naprawde nie doświadczona, i wiem że nie jestem gotowa. już wiem. |
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bardzo proszę o pomoc, nie znm się n tym.
nie jesteś w ciąży, to musiałby być cud, żebyś zaszła w ciążę
Polecam się troszkę dokształcić, a potem brać za takie zabawy
|
|
|
|
#832 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wiem, na razie nie zamierzam robić takich rzeczy, nie jestem gotowa. Jednak mam różne wątpliwości przez to co ludzie wypisują na innych stronach. |
|
|
|
|
#833 |
|
damn good coffee
|
niech zgadnę - właśnie masz ferie?
|
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
kocham feriowe trolle
Jeśli to tak serio....błagam tych z góry, żeby zamiast Smoleńskiem, zająć się edukacją!!! |
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
tak mi sie skojarzyło
http://www.ratunku-co-robic.ownlog.com/ |
|
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- A teraz na poważnie. Decydujesz się na takie zabawy, to poczytaj o tym, zapytaj kogoś dorosłego... i nie stresuj się bez potrzeby
|
|
|
|
|
#838 |
|
Konto usunięte
|
muszę Cię zmartwić - najwyraźniej jesteś w ciąży, a dziewczyny wcześniej pisały, że nie, żeby Cię uspokoić..
|
|
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.thepregnancytester.com/ |
|
|
|
|
#840 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

naprawdę jestem przewrażliwiona, na początku wydawało mi się to absurdalne, ale po przeczytaniu w internecie, że można zajść w ciąże przez siadanie na mokrym ręczniku
zgłupiałam. Pomyślałam sobie, że skoro dotknęłam bluzki to plemniki były na moim palcu, następnie wprowadzone z papierem do pochwy plemniki terminatory przeżyły w moim śluzie i moge być w ciąży

a spozniajacy sie okres jeszcze bardziej mnie utwierdzil, ze na penwo jestem dziewica w ciazy 

k laski:
błagam pomozcie