|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Peep-toe czyli sexy feet :)
Cytat:
mimo że mamy Ryłko! bardzo są fajne! mój dzisiejszy zakup ( lumpkowy ) peep toe z New Look za całe 14 zł
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
evulinek sliczne buty
praline u mnie byly czarne
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne te New Looki! Na allegro są czerwone za 199PLN Mia, moja droga a były może 36.5 z czarnego koloru? btw. jaka jest ich cena?
|
|
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu moje piptoły https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1026
|
|
|
#1178 |
|
Zadomowienie
|
a co myslicie o takich peep-tołach
bo mi tak sie podobaja i nie podobaja i w sumie sama nie wiem co mysle
|
|
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do rozmiaru butów, jest to 6, czyli 39 , ale powiem szczerze, że wypadają większe , bo moja noga 40 wchodzi , a stopę mam szczupłą - buty są raczej na wąską stopę!! pozdrawiam Was !
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mój ideał!
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1182 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1184 |
|
Rozeznanie
|
co myslicie o takich?
chodzi mi tylko o fason, nie o ten kolor bo wzielabym czarne
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Raczkowanie
|
W promodzie są takie śliczne buciki
właśnie z odkrytm place teeaz jak przeglądam ten wątek żałuje że ich nie kupiłam ale nadrobie to w Bacie są bardzo ładne takie własnie buciczki
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1186 |
|
Raczkowanie
|
AsikL wg. mnie bardzo fajne buciki kolor też fajny
Radze kupić
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mi się nie podobają.
|
|
|
#1189 |
|
Raczkowanie
|
Peep Toe są przecudne! Uwielbiam
Mam tylko mały... ekhm.... dylemat i liczę, że wypowiecie się na ten temat drogie peeptomaniaczki Otóż moje drugie palce u stóp są krótsze od palucha o aż 1cm Nie mam na tym tle jakichś większych kompleksów, choć nie wygląda to zbyt sexy, dobrze że świat się nie kończy na czubku... palca . Cały urok peep tołów to właśnie wyeksponowanie tych dwóch paluszków, a u mnie widać tylko palucha. (W moich peepach jest trochę większa dziurka). Z daleka nie rzuca się to w oczy i wygląda zwyczajnie, ale z bliska widać że czegoś tam brakuje. Jak sądzicie, jeden palec za mało w dziurce to peep tołowe faux pas? Ja sądzę, że raczej nie, bo skoro buty mi się podobają, to czemu mam zwracać uwagę na taki szczegół i sobie ich odmawiać. No ale jednak: mam niezgrabne uda, więc raczej ich nie eksponuję. Może na tej samej zasadzie powinnam podejść do peep toe które eksponują to co mam nieteges? Mmm... ale mam dylematy co? Ciekawa jestem jak zareagowałaby na widok moich stóp Wizażanka którą spotkałabym np. w autobusie.A peep toe z dziurką na jednego palca jednak nie podobają mi się już tak... |
|
|
|
|
#1190 |
|
Zadomowienie
|
Arabesque - jakoś nie słyszałam o takich rygorystycznych zasadach w noszeniu peep toe, tym bardziej, że mniejszy drugi palec - to nie jest mankament tylko Twoja uroda, tak samo jak nie poleca sie maskować piegów. Więć sądzę, że nie ma żadnych przeciwwskazań byś z przyjemnością nosiła ulubione buciki. Najważniejsze w obuwiu letnim przecież to - zadbane stopy, a nie wątpię, ze takowe masz
|
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
przekonałam się już do tych czerwonych peepów- szkoda, że tylko pogoda nie sprzyja
ale jak było ciepło to tak w nich śmigałam: peep1.JPG peep2.JPG peep3.JPG Mimo, iz są płytkie to są baardzo wygodne- rozchodziły się i jestem z nich b.zadowolona! |
|
|
|
|
#1192 |
|
Rozeznanie
|
własnie zakupiłam takie czarne piptołki w groszki
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=176428293 teraz poszukuje gładkich czerwonych,
|
|
#1193 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba sobie takie czarne zamowie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
praline nie patrzylam na dostepne rozmiary, ale czarne widzialam. ceny sie wahaly od 194-209 w roznych salonach
|
|
|
|
|
#1195 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jeszcze je wsyatwią to może kupię! Jakbyś była tak miła i mogła sie podzielić wrażeniami na temat butów(może i dodatkowymi fotkami?)jak je otrzymasz?Cytat:
Noszę normalnie 37 i ten rozmiar jest dobry! A więc rozmiarówka wypada chyba typowo. Na początku buty są twarde i trochę obtarły mnie na palcach, ale teraz już super dopasowały się do stopy i czuję się jak w pantofelkach. POLECAM! Cytat:
Na razie jestem trochę spłukana z kasy, może w końcu u mnie w mieścinie pojawią się te butki To jeszcze raz zmierzę 36,5 czy dobre(bo chyba tego dnia co je mierzyłam miałam trochę spuchnięte stopy)
|
|||
|
|
|
|
#1196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1197 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#1198 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
hehe mam tak samo - duzy paluch gigant, dluzszy o cm od pozostalych. kiedys to byl moj wielki kompleks i nie nosilam odkrytych butow w ogole a teraz szczerze mi to wisi i powiem Ci ze jak wypilujesz ladnie na kwadratowo pazurki (oczywiscie troszke musza byc dluzsze) i namalujesz ladnego frenchyka to wygladaja bardzo ladnie
|
|
|
|
#1199 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
praline ja wiem gdzie sa podobne
http://stores.channeladvisor.com/cut...ack/whitedot_6 http://stores.channeladvisor.com/cut...dot?sck=276664 http://stores.channeladvisor.com/cut...ck/wht%20dot_6 http://stores.channeladvisor.com/cut...ack/whiteptdot
|
|
|
#1200 |
|
Raczkowanie
|
Nicoletta i Svinecka, dziękuję za wsparcie duchowe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

mimo że mamy Ryłko! 

bo mi tak sie podobaja i nie podobaja i w sumie sama nie wiem co mysle
co do rozmiaru butów, jest to 6, czyli 39 , ale powiem szczerze, że wypadają większe , bo moja noga 40 wchodzi , a stopę mam szczupłą - buty są raczej na wąską stopę!!

56...54...53...52...51...50 
Nie mam na tym tle jakichś większych kompleksów, choć nie wygląda to zbyt sexy, dobrze że świat się nie kończy na czubku... palca
. Cały urok peep tołów to właśnie wyeksponowanie tych dwóch paluszków, a u mnie widać tylko palucha. (W moich peepach jest trochę większa dziurka). Z daleka nie rzuca się to w oczy i wygląda zwyczajnie, ale z bliska widać że czegoś tam brakuje. Jak sądzicie, jeden palec za mało w dziurce to peep tołowe faux pas? Ja sądzę, że raczej nie, bo skoro buty mi się podobają, to czemu mam zwracać uwagę na taki szczegół i sobie ich odmawiać. No ale jednak: mam niezgrabne uda, więc raczej ich nie eksponuję. Może na tej samej zasadzie powinnam podejść do peep toe które eksponują to co mam nieteges? Mmm... ale mam dylematy co?
Na razie jestem trochę spłukana z kasy, może w końcu u mnie w mieścinie pojawią się te butki
To jeszcze raz zmierzę 36,5 czy dobre(bo chyba tego dnia co je mierzyłam miałam trochę spuchnięte stopy)