| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-03-14, 23:14 | #991 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat: 
  I to jeden trening jest. Jak nie mam czasu/siły to odejmuję Chodakowską. Angielskie nazwy ćwiczeń dlategoż bo nie znam ich polskich odpowiedników.   
				__________________ Zapuszczamy! Cel: Do łokci.  14.02.14  Blogowanko  - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY Edytowane przez Krrem Czas edycji: 2013-03-14 o 23:15 | |
|     | 
|  2013-03-14, 23:15 | #992 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat: 
  jeszcze się nie zniechęciłam, a to już prawie 3tyg.:P ja nawilżam, natłuszczam i dupa blada:P | ||
|     | 
|  2013-03-14, 23:22 | #993 | |
| Nindżopesz Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Dom Latających Sztybletów 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2013-03-14, 23:22 | #994 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
  Dobrze Mistrzu, czekam  Nie mam rankingów, po prostu to narzekanie bardzo rzuca mi się w oczy, bo dziewczyny ładne, zgrabne, mądre, szczupłe, a opisują się wyglądowo jak jakieś kaszaloty z 30 kg nadwagi, 6-ma podbródkami, trądzikiem wrzodziejącym, bliznami jak po ranach ciętych szytych przez chirurga na podwójnym gazie, tłustymi, łysiejącymi włosami i brodą do pasa  Soraya, ale musiałam   
				__________________ | |
|     | 
|  2013-03-14, 23:37 | #995 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-09 
				 | 

Cytat: 
  To ja Was porwę do stolic Śląska, bo można większy zjazd zrobić z innymi włosomaniaczkami. Chyba, że na początek wolicie kameralnie? Przecierpię, tylko dla mnie to nowość. Nawet się cieszę. Mogę przyjaszczurzyc, w końcu wiosna niedługo to trzeba trochę skórki zrzucić  Cytat: 

__________________ "Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." | ||
|     | 
|  2013-03-14, 23:44 | #996 | |
				 | 

Cytat: 
  A na poważnie ja mam tylko  rzadkie włosy, syfiastą cerę, nieładną skórę, twarz transwestyty i zmarchy, jeden cycek bardziej, grube uda, obwisły tyłek i popękane pięty  Dobrze, że wg TŻta jestem cała piękna  Teściowa dała TŻtowi szampon Himalaya na wypadające włosy, warto podebrać? | |
|     | 
|  2013-03-14, 23:48 | #997 | |
				 | 

Cytat: 
  Ten? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...oo-2-in-1.html Jak tak, to średnio, bo to, co ciekawe jest po zapachach, ma guar i pq oraz ALS nadal wysoko. 
				__________________ | |
|     | 
|  2013-03-14, 23:54 | #998 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2013-03-15, 01:32 | #999 | ||
| Zadomowienie | 

Lecicie jak burza, nie zacytowałam połowy nawet, bo na telefonie podczytywałam wcześniej i nie chciało mi się już szukać.   kascysko, mówisz, że mocniejszy stylizator. Polecisz coś? Kochana  Ja ostatnio też je dużo oglądam - są dużo mniej intensywne, niż zazwyczaj w 2 mycia po tonerze. Zastanawiam się, czy to nie ta płukanka octowa...  Cytat: 
 W Gdyni pół godzinki spacerkiem od plaży, 10min autobusem - pensjonat Rafa. Jak dobrze pamiętam, w sezonie 55zł/osobę/dobę w 2-os. pokoju. Oba polecam, w Rafie wyższy standard. Cytat: 
  CUDOWNE! Gorzej, Kosa, znacznie gorzej. Jak patrzę na ludzi na moim wydziale, to się czasem zastanawiam, jak można być takim jełopem i nie wylecieć... 
				__________________ "Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."   | ||
|     | 
|  2013-03-15, 06:20 | #1000 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

Cytat: 
 Może nie wszyscy, ale zawsze znajdą się kretyni, którzy zatrzymali się mentalnie w życiu płodowym i nie powinni studiować (może nawet zdawać matury), a robią to, a że głupi ma szczęście (nie znajduję innego wytłumaczenia), to zaliczają. | |
|     | 
|  2013-03-15, 07:24 | #1001 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Cytat: 
 Krrem, Twój zestaw ćwiczeń brzmi fajnie, od początku tak ostro trenujesz czy zaczynałaś od czegoś lżejszego? | |
|     | 
|  2013-03-15, 07:56 | #1002 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2012-10 Lokalizacja: opolskie 
				 | 

nawet TT nie dał na to rady ! masakra

__________________ prawko zdanee - 22.10.2o12  za pierwszym razem !  o6.11. - Jantar I 15.o4 Jantar II | 
|     | 
|  2013-03-15, 08:06 | #1003 | 
| Spaceroholiczka Zarejestrowany: 2012-04 Lokalizacja: Polska 
				 | 

Ja dziś w końcu umyję włosy, ale jeszcze nie szaleję z nakładaniem czegoś. Na razie wstałam z bólem żołądka, jestem taaaaaka głodna! Zwróciłam uwagę na ilość zjadanych kalorii przez Red. Aż sobie podliczyłam przykładowy własny jadłospis i pochłaniam ok. 3500-4000 kcal dziennie, nie ćwiczę, a nie tyję! To aż niemożliwe - chyba - żebym nadal traciła kilogramy przy takich ilościach, zwłaszcza, że wystarcza mi ok. 1400 kcal, aby organizm mógł funkcjonować... | 
|     | 
|  2013-03-15, 08:12 | #1004 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Kalorie to jest pic na wodę, bardziej na tycie wpływa indeks glikemiczny, zawartość węglowodanów i osobiste preferencje    | 
|     | 
|  2013-03-15, 08:22 | #1005 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: malownicza lubelszczyzna:) 
				 | 

dokładnie  Ja wpierniczam jak głupia, praca po 9-10 godzin dziennie (tryb siedzący) a waże o 1 kilogram więcej niż w czasie studiów - wszyscy się dziwią jak ja to robię. Od listopada dla zdrowia chodzę na bieżnie i waga ani w jedną ani w drugąstronę   To samo ma mój brat - ma jedną wagę (rośnie albo maleje do 2 kilo nie więcej) 
				__________________ CG- 07.09.2012 "Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia." | 
|     | 
|  2013-03-15, 08:37 | #1006 | |
				 | 

Cytat: 
 KLIK! W skrócie sama używam pianki i mieszaniny dwóch żeli - Bielendy Rzepy bardzo mocnego i Isany męskiej czarno-pomarańczowej. Mam dziś z taką kosą laborki, że normalnie żołądek odwraca mi się do góry nogami. Umiem niewiele, bo tak wielkiego materiału nie byłam w stanie opanować w 2 dni   
				__________________ Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2013-03-15 o 08:42 | |
|     | 
|  2013-03-15, 08:43 | #1007 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ CG- 07.09.2012 "Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia." | |
|     | 
|  2013-03-15, 08:49 | #1008 | 
				 | 

Kascysko - głowa do góry, trzymamy kciuki! Tak się zarzekam przed kolejną kolonoskopią, ale z drugiej strony na pewno by mi to pomogło i zaczęliby leczyć ew. CU czy zaburzenia wchłaniania. Też nie chcę się męczyć całe życie, nawet nie mogę nigdzie wychodzić, bo chodzenie do WC od 9 do 12 razy na dzień jest baaaardzo niewygodne i krępujące   | 
|     | 
|  2013-03-15, 09:18 | #1009 | ||||
				 | 

Wersja full około 1.5 godziny. Wersja bez skalpela około 30/40 minut. Wszystko zalezy czy robię przerwy między ćwiczeniami żeby coś zjeść :P Cytat: 
  Ooo dzięki już sprawdzam  Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
 Znowu jestem chora.  Do wtorku mam siedzieć w domu   
				__________________ Zapuszczamy! Cel: Do łokci.  14.02.14  Blogowanko  - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY | ||||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-03-15, 09:24 | #1010 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Cześć Dziewczyny   Przyszłam prosić o pomoc, bo nie wiem jak mogę pomóc moim włosom  Mój problem włosowy: suche, szorstkie, porowate, kołtunią się mocno (pewnie temu że są suche) Koloryzacja: na jasne blondy. Mój naturalny kolor mysi blond (farbuję od 2 lat) Czego używam a NIE POMAGA: Szampony: BB, Garnier avokado, Dove niebieski do zniszczonych Odżywki maski: 
 I są suche, szorskie, już z rok..... Co mogę zrobić, co używać, jak .... Proszę o pomoc   
				__________________ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii  FB: ARIKA - Fotografia | 
|     | 
|  2013-03-15, 09:32 | #1011 | |
				 | 

Cytat: 
 Może oleje nie te? Więcej, jak wrócę z tego mordobicia. Dzięki Dziewczyny   
				__________________ | |
|     | 
|  2013-03-15, 09:34 | #1012 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: G 
				 | 

Cytat: 
  ). Cytat: 

__________________  2016: 22 2017: 22 2018: 12 | ||
|     | 
|  2013-03-15, 09:36 | #1013 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Zapuszczamy! Cel: Do łokci.  14.02.14  Blogowanko  - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY | |
|     | 
|  2013-03-15, 09:41 | #1014 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Nie używam prostownicy. Nie używam lokówki. Suszę włosy suszarką jak same już podeschły trochę. Dbam o nie od jakiegoś 1,5 roku, a po prostu od roku nie widzę efektów, są suche, porowate, sianowate...  Farbuję włosy 1 x na półtora miesiąca (bo rosną mi tylko 1 cm na półtora miesiąca i nie chcą w żaden sposób przyspieszyć mimo tabletek, wcierek...  ) Cytat: 
  Ale dziękuję Ci i tak. 
				__________________ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii  FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2013-03-15 o 09:42 | ||||
|     | 
|  2013-03-15, 09:41 | #1015 | |
				 | 

Cytat: 
  Jak się zmywa olej palmowy? Też jest taki ciężki jak rycynowy? | |
|     | 
|  2013-03-15, 09:46 | #1016 | |
				 | 

Cytat: 
 Musiałam  Kaveri może masz tasiemca skoro jesz i chudniesz   
				__________________ Zapuszczamy! Cel: Do łokci.  14.02.14  Blogowanko  - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY | |
|     | 
|  2013-03-15, 09:46 | #1017 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Cytat: 
  Masz czas, poznasz na pewnooo masę osób w szkole średniej, dalej na studiach itpp....  Tym bardziej że jesteś ładniutka  Cytat: 
  Także dla każdej jest nadzieja  Ja mam 3 dzień na głowie olejek kokosowy Alverde dziś na wieczór dopiero będę zmywać, albo w sobotę rano... jak wstanę dość wcześnie przed pracą  Red a co Ty ludzi nie lubisz ? Kurde, ja praca dom, dom praca nic więcej i czuje jak się wypalam..   
				__________________ Oh, foolish.. Harmless.. Foolish, harmless child.. | ||
|     | 
|  2013-03-15, 09:53 | #1018 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-03-15, 09:54 | #1019 | |
				 | 

Cytat: 
  kurcze zastanawiam się czy to nie przez ten nawrót zimy - normalnie deprecha (tylko oczekiwanie na paczuszki utrzymuje mnie przy jako takim humorze  ) Ostatnio mam dzień świstaka: wstaję, do pracy, z pracy, jak się wyrobie to obiad, siłownia, spać i tak cały tydzień  Gdyby było cieplej to chociaż jakis spacer, nawet posiedzieć na tarasie, a tak z pomieszczenia do pomieszczenia  W ogóle chce lato i urlop u mojej kochanej przyjaciółki   
				__________________ CG- 07.09.2012 "Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia." | |
|     | 
|  2013-03-15, 09:56 | #1020 | ||
				 | 

Cytat: 
  A co do olejów - co masz w kuchni? Może jakiś winogronowy spożywczy, rzepakowy, słonecznikowy? Cytat: 

__________________ Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2013-03-15 o 10:00 | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

Nie wiem czy trzeba rypaczem ryć, czy wystarczy delikatne myjadło.
 Nie wiem czy trzeba rypaczem ryć, czy wystarczy delikatne myjadło.