Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-18, 19:32   #3181
sasenka
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Dostałam maila z tą informacją. Wystarczy iść do apteki i poprosić o te próbki?
Tak, wystarczy pójść do biorącej udział w akcji apteki i poprosić o próbki

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Tak
U mnie z niechętną miną dawały pewnie dla siebie biorą tonami
Fakt, u mnie było to samo babka mi i moim koleżankom dała te próbki z taką miną jakby sama musiała za nie zapłacić
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 19:36   #3182
Maqua
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Zobaczycie ile ich będzie na allegro lada dzień
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 19:39   #3183
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość

Wzięłam 13-14lat, bo mniejszy miał za krótkie rękawy i trochę mało miejsca na biust zdecydowałam się, bo na razie chyba nic lepszego w tej cenie nie kupię, a potem może brakować rozmiarów (w sklepie u mnie już nie ma).

Dzwoniłam bo banku, wprowadzają jakieś zmiany w maskowaniu hasła i błędy to niby wina mojej przeglądarki lub łącza. Odblokowali mi dostęp, miałam zalogować się ponownie i dalej to samo
Zazdroszczę Ci samozaparcia w ćwiczeniach i gratuluję

Ja też powinnam ćwiczyć... dla zdrowia, kondycji, jędrności... Nie mogę się zmobilizować, może wraz z wiosną mi się uda
bardzo ładnie wygląda na Tobie ten trencz ile masz wzrostu?

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Muszę w wolnej chwili przejrzeć bardziej Twojego bloga, masz tam opisaną dietę?
Skupiasz się raczej na dobrym odżywianiu czy skierowana jest raczej na zrzucenie kg?
Pytam, bo do tej pory jakoś omijałam posty dietowe i sportowe, dopiero niedawno mnie naszło
niestety dieta u mnie kuleje. Starałam się zacząć jeść optymalnie ale spowodowało to u mnie nagły i mocny wzrost wagi. Także od nowa eksperymentuję. Teraz poszalałam znowu ze słodyczami i cała praca poszła na marne, a już zaczynałam widzieć fajne efekty
Także diety póki co nie opisuję bo wiem, że jest do poprawki i nie ma co ze mnie brać wzoru
a chciałabym wszystko: oczywiście zrzucić cm/kg, poprawić jakośc odżywiania, ujędrnić i w ogóle zadbać o siebie

za 20min mam zaplanowane wyjście na bieganie, a tu śnieg pada nie ma to jak ekstremalne warunki

a te próbki dostaje sie za nic? Bo weszłam wczoraj na stronę Vichy i trzeba było się zalogować itd, strasznie mało intuicyjny ten proces i w końcu nie zakończyłam tego. Czy trzeba się u nich rejestrować czy nie?

Edytowane przez katia84
Czas edycji: 2013-03-18 o 19:42
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 19:46   #3184
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
bardzo ładnie wygląda na Tobie ten trencz ile masz wzrostu?

niestety dieta u mnie kuleje. Starałam się zacząć jeść optymalnie ale spowodowało to u mnie nagły i mocny wzrost wagi. Także od nowa eksperymentuję. Teraz poszalałam znowu ze słodyczami i cała praca poszła na marne, a już zaczynałam widzieć fajne efekty
Także diety póki co nie opisuję bo wiem, że jest do poprawki i nie ma co ze mnie brać wzoru
a chciałabym wszystko: oczywiście zrzucić cm/kg, poprawić jakośc odżywiania, ujędrnić i w ogóle zadbać o siebie

za 20min mam zaplanowane wyjście na bieganie, a tu śnieg pada nie ma to jak ekstremalne warunki

a te próbki dostaje sie za nic? Bo weszłam wczoraj na stronę Vichy i trzeba było się zalogować itd, strasznie mało intuicyjny ten proces i w końcu nie zakończyłam tego. Czy trzeba się u nich rejestrować czy nie?
dzięki jest ogólnie trochę szeroki, mógłby być węższy, ale zobaczę ten egzemplarz, który do mnie przyjdzie mam 163-164cm

A ja miałam iść do apteki, ale skoro pada... :/
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 20:39   #3185
Dotka81
Zakorzenienie

Nie trzeba się rejestrować
Idziesz do apteki biorącej udział i prosisz o próbki

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 20:53   #3186
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
ja miałam jedynie t-shirt w paski, a takiego z rękawem 3/4 właśnie mi brakowało nas swetrem też się zastanawiam, pasiaków nigdy za wiele
oj tak, ten wątek i wątek zakupowy strasznie kusi

pasiak z Diverse

dziękuję

dziękuję
Ten filmik mnie zainteresował: http://www.youtube.com/watch?v=q5nyrD4eM64 zawsze chciałam uprawiać jogę .

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 20:57   #3187
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Tylko Ewa juz usunęła z YouTube wszystkie filmiki swojego autorstwa, bo ludzie nielegalnie je dodawali.
Jak się postarasz to zaraz znajdziesz w internecie, wystarczy wejść na pewną stronę, której nazwa to pewien gryzoń z pulchnymi policzkami
Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki za info Uwielbiam produkty vichy, mam ich naprawdę sporo i jak na razie bublem okazał się tylko dezodorant i krem aqualia antiox We Wrocławiu pada śnieg gdzie nasza wiosna? wszystkiego mi się odechciewa, w dodatku mam zapalenie migdałków i gardło mnie boli niemiłosiernie
Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
A u mnie właściwie nic się nie sprawdza, największą porażką była seria Normaderm. Antiox też miałam i był do kitu, chociaż zwykła Aqualia była niczego sobie (ale nie warta swojej ceny mimo wszystko). Ta akcja próbkowa to ostatnia szansa jaką dam Vichy
Dla mnie kosmetyki Vichy to także porażka. Dużo się nasłuchałam, że skład nie powala, niewiele się różni od niskopółkowych kosmetyków, a narzucają ogromne ceny za reklamę, cały ten marketing etc.
Cytat:
Te bardziej łapczywe aptekarki się teraz obłowią
Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Fakt, u mnie było to samo babka mi i moim koleżankom dała te próbki z taką miną jakby sama musiała za nie zapłacić
Jakby w Zarze czy H&M ekspedientki sobie towaru nie odkładały Normalna sprawa, mają pierwsze do tego dostęp, nic nie poradzimy
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 21:15   #3188
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Jak się postarasz to zaraz znajdziesz w internecie, wystarczy wejść na pewną stronę, której nazwa to pewien gryzoń z pulchnymi policzkami

Tak, tak wiem. Tylko zawsze używałam YouTube na Ipadzie, a teraz nie za bardzo mi wygodnie używać chomika na komputerze..bo na ipadzie chyba nie działa
Stary 2013-03-18, 21:32   #3189
Phoebee
Zakorzenienie

Dziewczyny, jaki olej kokosowy (oprócz Vatika) najlepiej Wam się sprawdził? Chodzi mi o użytek jako odżywkę.

Spodobał mi się olej z ECO SPA, ale cena za większą ilość zniechęca.
Myślę jeszcze nad spożywczym, sama już nie wiem.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 21:47   #3190
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jaki olej kokosowy (oprócz Vatika) najlepiej Wam się sprawdził? Chodzi mi o użytek jako odżywkę.

Spodobał mi się olej z ECO SPA, ale cena za większą ilość zniechęca.
Myślę jeszcze nad spożywczym, sama już nie wiem.
ja mam taki: http://dziecisawazne.pl/wp-content/u...2011/06/14.jpg
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 01:21   #3191
Madzia19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Tak, tak wiem. Tylko zawsze używałam YouTube na Ipadzie, a teraz nie za bardzo mi wygodnie używać chomika na komputerze..bo na ipadzie chyba nie działa
Ewa odblokowala filmiki i mozna je z powrotem znalezc na Youtube
Madzia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 03:17   #3192
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:
Napisane przez Madzia19 Pokaż wiadomość
Ewa odblokowala filmiki i mozna je z powrotem znalezc na Youtube
Wow, jeszcze wczoraj nie było ich, dzięki za info
Stary 2013-03-19, 07:23   #3193
Ag4
AGA :)

Ja wczoraj znalazłam fajne filimi na YT, seria vixtoria's secret Bardzo fajne. Teraz Wam niestety nie pokażę, bo mi wtyczki nie działają w pracy i nie widzę górnych reklam na wizażu ani nie mogę włączyć filmików na YT

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:09   #3194
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Ja mam też parę kilo na plusie i słabą silną wolę ostatnio Rzuć okiem na serię do fitnessu w F&F - przyjazne ceny i przyzwoita jakość
Mam zamiar biegać, tylko ostatnio aura nie sprzyja

Ćwiczenia z ECh są w porządku, choć po pierwszym razie odkryłam u siebie mięśnie, o których nie miałam pojęcia i nawet ich się nie spodziewałam Mam kilka jej płyt, dobrze się z nią ćwiczy.

Bardzo często chorujesz byłaś u lekarza?

Mówicie, że ma spaść 20 cm śniegu - u mnie ostatnio spadło 70. OMG co się działo na mieście - tragedia poza tym zawieja i zamieć śnieżna, wiatr, który przewracał przechodniów... chcę wiosny
Dzięki za info, przy najbliższej okazji zajrzę na pewno.

Dzisiaj wybieram się po próbki
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:29   #3195
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Hej! Ogłaszam wszem i wobec, że po wystosowaniu maila do działu obsługi klienta, oraz bezpośrednio do osoby wydającej decyzje o reklamacjach (napisałam go łopatologicznie, z zacytowaniem fragmentów ustawy oraz wytłuszczeniem ich ) dostałam szybciutko odpowiedź z decyzją o możliwości zwrotu gotówki!!!!!!! Juppi Trzeba jednak walczyć o swoje. Dziękuję Wam wszystkim za pomoc !!!

cieszę się, że udało się! upór opłacił się
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 10:24   #3196
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość

cieszę się, że udało się! upór opłacił się
Dziękuję Ci i Wam wszystkim jeszcze raz Jak mija Wam dzień? Wczoraj napadało tyyyyle śniegu we Wrocławiu....już mam dość!
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 10:52   #3197
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci i Wam wszystkim jeszcze raz Jak mija Wam dzień? Wczoraj napadało tyyyyle śniegu we Wrocławiu....już mam dość!
Poznań też zasypany na amen. Jeszcze na 1h na moim osiedlu nie było prądu. Nie chciałybyście widzieć mojej reakcji, kiedy w końcu wrócił
Stary 2013-03-19, 11:35   #3198
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Poznań też zasypany na amen. Jeszcze na 1h na moim osiedlu nie było prądu. Nie chciałybyście widzieć mojej reakcji, kiedy w końcu wrócił

1h to jeszcze znośnie
Stary 2013-03-19, 11:54   #3199
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość

1h to jeszcze znośnie
Mój TŻ aż podskoczył i powiedział "W końcu zrobię sobie parówki !" Miałam zamiar iść dziś do Flo, bo muszę kupić jakieś drobne prezenty wielkanocne dla TŻ, przyjaciółki i rodziców (Poznanianki, Flo w Starym Browarze likwidują, jest sporo przecen), ale tak strasznie mi się nie chce przez ten śnieg
Stary 2013-03-19, 12:23   #3200
Ag4

Cytat:
Mój TŻ aż podskoczył i powiedział "W końcu zrobię sobie parówki !" Miałam zamiar iść dziś do Flo, bo muszę kupić jakieś drobne prezenty wielkanocne dla TŻ, przyjaciółki i rodziców (Poznanianki, Flo w Starym Browarze likwidują, jest sporo przecen), ale tak strasznie mi się nie chce przez ten śnieg
Kurcze! jhakbym wiedziała o tym w sobotę to bym zrobiła nalot! A tak to pewnie już się nie załapię bo w Poz będę dopiero w kwietniu :/
Szkoda, że likwidują Flo w Browarze. Na maltę rzadko zaglądam, bro mi bardziej po drodze i często robiłam zakupy we Flo.

Nie przestaje sypać

Aga
Stary 2013-03-19, 12:41   #3201
mm111111
Wtajemniczenie

Kurde tutaj też zamieć....nie poszłam na zajęcia przez to. Czekam na kuriera z torebką, zamówiłam czarną, tak jak doradzałyście Muszę jechać do galerii po te pieniądze z reklamacji....i chyba wezmę pasiaka z H&M... :P
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 12:51   #3202
Olcia
Zakorzenienie

Ciekawe co otworzą w miejscu Flo. Z Inditexu brakuje już tylko Pulla
wczoraj wysłali moje szpilki, zobaczymy co to przyjdzie...

Ag4, z tego co pamiętam to w Malcie i tak nie ma flo jest jeszcze w Plazie - dzisiaj idę tam po bilety na Alicie Keys może w ogóle likwidują wszystkie sklepy, jak La Senze?

Dorka, wklejam zdjęcie torebki z dnia zakupu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1356806144
Stary 2013-03-19, 12:53   #3203
Goniak2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Tak, wystarczy pójść do biorącej udział w akcji apteki i poprosić o próbki

Pracuję w aptece i bardzo nieprzyjemnie czyta mi się te wypowiedzi Wyobraźcie sobie, że osoby pracujące w aptece nie są od rozdawania próbek i mają masę innych spraw na głowie.
Ta promocja cieszy się niebywałym zainteresowaniem. Niebywałym, choćby ze względu na to, że w zestawie znajduje się 5 małych próbek kosmetyków, które moim zdaniem nie są warte 'zachodu'.
U mnie w aptece Panie rezerwują próbki telefonicznie, telefony się urywają
Dostałyśmy dwa czy trzy pudła z tymi zestawami, a przez weekend wszystkie 'wyszły'.

A co do 'brania dla siebie tonami' przez farmeceutki, to nie będę tego komentować.

“The only place where success comes before work is dictionary”

Goniak2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 13:00   #3204
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Goniak2 Pokaż wiadomość
Pracuję w aptece i bardzo nieprzyjemnie czyta mi się te wypowiedzi Wyobraźcie sobie, że osoby pracujące w aptece nie są od rozdawania próbek i mają masę innych spraw na głowie.
Ta promocja cieszy się niebywałym zainteresowaniem. Niebywałym, choćby ze względu na to, że w zestawie znajduje się 5 małych próbek kosmetyków, które moim zdaniem nie są warte 'zachodu'.
Dostałyśmy dwa czy trzy pudła z tymi zestawami, a przez weekend wszystkie 'wyszły'.

A co do 'brania dla siebie tonami' przez farmeceutki, to nie będę tego komentować.
Aż 5 próbek? To na bogato... w moim mieście były tylko 3
Na pewno nie każdy zgarnia dla siebie próbki ale niestety przez takich sprzedających Ty czujesz się pokrzywdzona
Więc nie bierz tego do siebie osobiście. Nie jest winą klientów, że sprzedający zgarniają różne rzeczy dla siebie

Stary 2013-03-19, 13:03   #3205
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Ciekawe co otworzą w miejscu Flo. Z Inditexu brakuje już tylko Pulla
wczoraj wysłali moje szpilki, zobaczymy co to przyjdzie...

Ag4, z tego co pamiętam to w Malcie i tak nie ma flo jest jeszcze w Plazie - dzisiaj idę tam po bilety na Alicie Keys może w ogóle likwidują wszystkie sklepy, jak La Senze?

Dorka, wklejam zdjęcie torebki z dnia zakupu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1356806144
ja już mam

źle ze mną wpadła ekstra $ i nie wiem czy coś kupić czy nie, bo kliknęłam już pulsometr, odżywkę białkową i na pewno kupię jeszcze spodnie do biegania a mam otwarte 3 bluzki z ebay i zastanawiam się czy są mi w ogóle potrzebne

dobra kliknęłam 2

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Aż 5 próbek? To na bogato... w moim mieście były tylko 3
Na pewno nie każdy zgarnia dla siebie próbki ale niestety przez takich sprzedających Ty czujesz się pokrzywdzona
Więc nie bierz tego do siebie osobiście. Nie jest winą klientów, że sprzedający zgarniają różne rzeczy dla siebie
ja sobie odpuszczę chyba te próbki

Edytowane przez katia84
Czas edycji: 2013-03-19 o 13:15
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 13:11   #3206
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Goniak2 Pokaż wiadomość

Ludzie lubią za darmo, stąd zainteresowanie. I masz rację, farmaceuta nie jest od tego żeby rozdawać kosmetyki. Miałam praktykę w aptece, widziałam już sprawę "od kuchni" i jest tam dużo więcej roboty niż tylko sprzedawanie leków. No ale oczywiście zdarzają się zwyczajnie niemiłe panie, o takich zapewne tutaj mowa.
Stary 2013-03-19, 13:22   #3207
Ag4

Cytat:

oh, to coś mi się pomieszało. I nigdy nie było? Wydaje mi się, że kiedyś byłam we flo na malcie, ale może to była Plaza. Bywam głownie w browarze i nie orientuję się za bardzo w innych ch

Cytat:

źle ze mną wpadła ekstra $ i nie wiem czy coś kupić czy nie, bo kliknęłam już pulsometr, odżywkę białkową i na pewno kupię jeszcze spodnie do biegania a mam otwarte 3 bluzki z ebay i zastanawiam się czy są mi w ogóle potrzebne

dobra kliknęłam 2

Szalona Pokaż te bluzki

Ja tez odpuszczam bo raczej nie ma nic dla mojej cery a i za kosetykami vichy nie przepadam.

Cytat:
No ale oczywiście zdarzają się zwyczajnie niemiłe panie, o takich zapewne tutaj mowa.
Dokładnie
Często w aptece spotykam się z niemiłym wzrokiem aptekarek kiedy przy okazji zakupów pytam o próbki - zawsze konkretnego produktu który wolę wypróbować przed zakupem. Nie chodzę od apteki do apteki po same próbki, pytam, tylko kiedy faktycznie chcę coś wypróbować i nie uważam tego za zbrodnię ani tym bardziej za coś nietaktownego.

Aga
Stary 2013-03-19, 13:22   #3208
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
ja już mam

dobra kliknęłam 2

który bilet wzięłaś jeśli można wiedzieć?
pokaż bluzki
zapomniałam ostatnio napisać, bo wtedy przeglądałam wątek na telefonie, ale Twój ostatni zestaw śliczny
ja zajrzę do h&m, może kupię jakąś białą koszulę, bluzkę

Cytat:
Ludzie lubią za darmo, stąd zainteresowanie. I masz rację, farmaceuta nie jest od tego żeby rozdawać kosmetyki. Miałam praktykę w aptece, widziałam już sprawę "od kuchni" i jest tam dużo więcej roboty niż tylko sprzedawanie leków. No ale oczywiście zdarzają się zwyczajnie niemiłe panie, o takich zapewne tutaj mowa.
Zapewne nie jest TYLKO od tego, ale jak w takim razie otrzymać próbki rozdawane w aptekach?
Stary 2013-03-19, 13:23   #3209
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro dana apteka bierze udział w takiej akcji to kto ma rozdawać te próbki jak nie pracujący w niej farmaceuta? Poza tym powinni mieć to na wierzchu i sami informować o akcji a nie że się przychodzi, prosi i jeszcze ogląda niezadowoloną minę farmaceuty

Stary 2013-03-19, 13:28   #3210
weronika7
Wtajemniczenie

Cytat:
Szkoda, że likwidują Flo w Browarze. Na maltę rzadko zaglądam, bro mi bardziej po drodze i często robiłam zakupy we Flo
Flo niestety likwidują wszędzie

Dotka81 w pełni się z Tobą zgadzam!

Edytowane przez weronika7
Czas edycji: 2013-03-19 o 13:31
weronika7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości