Suknia marzeń cz.I - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-23, 07:37   #3871
olivka_7
Zakorzenienie

Dot.: suknia marzeń

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Wkleiłam je dla śmiechu , ale może ktos kiedyś upatrzy w nich swoje cudo, bądż ściągnie pomysł na uszycie swojej.
Trzeba przyznać że faktycznie śmieszne to one są.Za nic bym w żadnej z nich nie wyszła
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 10:56   #3872
ANULKA28
Raczkowanie

GG do ANULKA28

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Ja zdecydowanie preferuję srebrną biżuterię i taką też Tobie polecam. Myślę że powinna być dość deikatna bo wg mnie tylko taka tu pasuje i koniecznie we włosy jakiś kwiat- kwiaty we włosach wyglądają bosko

Dziękuje Olivka_7, ja też lubie srebro , ale ktoś mi kiedyś napisał ze biżuterię powinnam dobierać do obrączki , a ona najprawdopodobniej bedzie złota, a co do właosów, to będzie kwat bo jakoś nie widze się w welonie, całuski i dziękuje
ANULKA28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 10:59   #3873
ANULKA28
Raczkowanie

GG do ANULKA28

Cytat:
Napisane przez basiazdr Pokaż wiadomość
A ja nie dodałabym do tej sukni NIC.Jest bogato zdobiona haftem wiec to przyciaga uwage. JEsli juz to cos malutkiego wrecz niezauwazalnego ( drobrna sztywna cieniutka obręcz z małym wisiorkiem) i do włosów kwiat. Ale to tylko moje zdanie
Basiazdr dziękuję , kwiat we włosy będzie na bank , i jednka będzie coś skromnego z biżuterii dzięki za podpowiedzi

Ktoś mi też napisał że moze powinnam zainwestowac w kolczyki takie wiszące, i zrezygnować z naszyjnika , hmmm
ANULKA28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 12:44   #3874
olivka_7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANULKA28 Pokaż wiadomość
Dziękuje Olivka_7, ja też lubie srebro , ale ktoś mi kiedyś napisał ze biżuterię powinnam dobierać do obrączki , a ona najprawdopodobniej bedzie złota, a co do właosów, to będzie kwat bo jakoś nie widze się w welonie, całuski i dziękuje
Wiesz ja też będę mieć oczywiście złotą obrączkę, ale już niejednokrotnie widziałam PM w srebrnej biżuterii do złotej obrączki i wygląda to wg mnie ok. Na co dzień nie mieszam srebra ze złotem ale jakoś nie widzę się w złocie na ślubie Ale to kwestia gustu
Pozdrawiam
Stary 2007-03-23, 13:21   #3875
jolanta.g.
Raczkowanie

GG do jolanta.g.

Cytat:
Napisane przez ANULKA28 Pokaż wiadomość
Basiazdr dziękuję , kwiat we włosy będzie na bank , i jednka będzie coś skromnego z biżuterii dzięki za podpowiedzi

Ktoś mi też napisał że moze powinnam zainwestowac w kolczyki takie wiszące, i zrezygnować z naszyjnika , hmmm
masz bardzo bogato zdobiony gorset wiec jesli obladujesz swoj dekolt jeszcze czyms ciezkim to bedziesz ``przeladowana``.a tym bardziej ze bedziesz miala wpiety kwiat...delikatny,subteln y..mysle ze dlugie kolczyki sa ok.szkoda ze nie zapytalas kobiety u ktorej kupowalas suknie.ja kupilam taka i z bizuterii bede miala tylko dlugie kolczyki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 914.jpg (31,4 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzura.jpg (16,0 KB, 53 załadowań)
jolanta.g. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 14:50   #3876
frigiditas
Raczkowanie

No dobra Dziewczyny, a może wiecie co założyć do takiej sukienki? Kolor kosc słoniowa, kwiatek na spódnicy odczepiony, na gorsecie są jakieś szkiełka ale mało. Ja myślę tak: długaśny welon tylko do kościoła, raczej całkiem gładki bo jeśli nie gładki to jaki? I jaka biżuteria? Szyja raczej goła ale pozostałe elementy? Obrączka będzie na 90% złota, zwykła. Czy biżuteria powinna też mieć jakieś szkielka czy pójśc w coś całkiem innego? Czy myślicie że pasuje kwiatek we włosach? A jesli kwiatek to jakie kolczyki wtedy? Poradzicie coś?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20060996_B.jpg (29,5 KB, 146 załadowań)
frigiditas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 16:04   #3877
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mirella dla mnie zbzikowane sukienki
Oryginalne, to jest dobre słowo A podobno zółty kolor ma być hitem następnych 2 lat
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 18:48   #3878
musicman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez frigiditas Pokaż wiadomość
No dobra Dziewczyny, a może wiecie co założyć do takiej sukienki? Kolor kosc słoniowa, kwiatek na spódnicy odczepiony, na gorsecie są jakieś szkiełka ale mało. Ja myślę tak: długaśny welon tylko do kościoła, raczej całkiem gładki bo jeśli nie gładki to jaki? I jaka biżuteria? Szyja raczej goła ale pozostałe elementy? Obrączka będzie na 90% złota, zwykła. Czy biżuteria powinna też mieć jakieś szkielka czy pójśc w coś całkiem innego? Czy myślicie że pasuje kwiatek we włosach? A jesli kwiatek to jakie kolczyki wtedy? Poradzicie coś?
bardzo ładna suknia, ostatnio wszystkie jakie pokazujecie bardzo mi isę podobają
ja będę miała rabsoletkę i kolczyki - kryształy swarowskiego , moja suknia jest dość bogato zdobiona dlatego nie będę miała już nic na szyi.
Podobają Ci się kryształy?
ja myślałam że będzie tandetnie a okazało się ok.
musicman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 21:17   #3879
frigiditas
Raczkowanie

Kryształy są ok, dopóki pamieta się o jakims umiarze, podobają mi się też jakieś dyskretne perły. Sukienka Jolanty g. bardzo elegancka, na pewno robi niesamowite wrazenie na żywo.
Stary 2007-03-23, 23:06   #3880
malaj
Raczkowanie

Więc z radością informuję, że marzenia się spełniają i jakimś dziwnym trafem (100% przypadku) stałam się właścicielką nowiutkich białych butków o jakich marzyłam od kilku miesięcy :jupi: nie kupiłam tych z kwiatuszkami tylko ten model z łezkami :-) gdyż znalazła się na zapleczu właśnie taka para w moim rozmiarze. Dodaję zdjęcia, choć nie wiem, czy chciałaś właśnie te butki zobaczyć.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg HPIM1763_resize.JPG (103,5 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM1765_resize.JPG (101,6 KB, 81 załadowań)
malaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 23:18   #3881
majka versace
Zadomowienie

Witam. Nareszcie moge pokazac moja suknie. Jest to zdjecie z przymiarki. Suknia nie jest jeszcze gotowa ale mniej wiecej widac jak bedzie wygladala. Wiekszosc materialu jest na szpilkach wiec nie wyglada tak dobrze jak powinna. Wkleje zdjecie jak bede po slubie. Napewno bedzie lepszej jakosci.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ee.JPG (53,7 KB, 312 załadowań)
majka versace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-24, 03:40   #3882
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez frigiditas Pokaż wiadomość
Ja widzę kilka opcji:

1. Delikatna biżuteria z perełek w kolorze sukni.
2. Jeśli kwiat we włosach, to może w uszach delikatne kolczyki listki ?

P.S. Nie będę wrzucać tu więcej zdjęć biżuterii, bo mamy też forum biżuteryjne, a to zaczyna zmieniać kształt...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bracelet_zz.jpg (8,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zz.jpg (10,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg neklace_zz.jpg (7,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ee.jpg (6,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aa.jpg (7,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cc.jpg (7,4 KB, 7 załadowań)
rav12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-24, 09:07   #3883
st_ella
Wtajemniczenie

Cytat:
Mirella dla mnie zbzikowane sukienki
na myśl przychodzi mi Maria Antonina...
Swoją droga pierwszy raz widzę wykorzystanie żółtego jako koloru na suknię ślubną
nie wystroiłabym sie w żadna ale pomysł mi sie podoba

st_ella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-24, 09:20   #3884
st_ella
Wtajemniczenie

moje aktualne typy....
gdybym była brunetką to któraś z nich byłaby moja:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3928231
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3928270
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3929052
i musiałby mieć ten kolor co na zdjęciu.....

st_ella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-24, 09:36   #3885
kingadaw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malaj Pokaż wiadomość
Więc z radością informuję, że marzenia się spełniają i jakimś dziwnym trafem (100% przypadku) stałam się właścicielką nowiutkich białych butków o jakich marzyłam od kilku miesięcy nie kupiłam tych z kwiatuszkami tylko ten model z łezkami gdyż znalazła się na zapleczu właśnie taka para w moim rozmiarze. Dodaję zdjęcia, choć nie wiem, czy chciałaś właśnie te butki zobaczyć.
Śliczności! Zazdroszcze że udało Ci się kupic te, które chciałaś.

Jaki mają obcas?? Masz gdzieś zdjęcie z profilu?
Stary 2007-03-24, 12:30   #3886
frigiditas
Raczkowanie

Dziękuje Rav, zdjęcia biżuterii bardzo fajne, listki w uszach też są dobrym pomysłem.
Gratuluję zakupu butków Malaj!
Stary 2007-03-25, 00:25   #3887
Jupi
Zadomowienie

GG do Jupi

zakochalam sie! co to za suknia??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7061.jpg (32,1 KB, 70 załadowań)
Jupi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 00:35   #3888
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Więc z radością informuję, że marzenia się spełniają i jakimś dziwnym trafem (100% przypadku) stałam się właścicielką nowiutkich białych butków o jakich marzyłam od kilku miesięcy nie kupiłam tych z kwiatuszkami tylko ten model z łezkami gdyż znalazła się na zapleczu właśnie taka para w moim rozmiarze. Dodaję zdjęcia, choć nie wiem, czy chciałaś właśnie te butki zobaczyć.
Jak wysoki jest Twój obcas w bucie?
Stary 2007-03-25, 12:21   #3889
malaj
Raczkowanie

Cieszę się bardzo, że komuś jeszcze się te butki podobają -jest to bardzo miłe DZIĘKUJĘ co tyczy się obcasa to jest to mała kaczuszka (2,5 cm)-stwierdziłam, że taka wiekość mi wystarczy (jestem raczej wysoka 1,68 cm), więc nie muszę się wyciągać w górę, natomiast to, co naprawdę kierowało mną podczas wyboru to praktyczność -są o wiele wygodniejsze i nawet po kilkugodzinnej zabawie moje nogi nie będą mnie, aż tak bolały.
Raz jeszcze dzięki za miłe słowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg HPIM1764_resize.JPG (114,7 KB, 73 załadowań)
Stary 2007-03-25, 13:55   #3890
anuulaa
Wtajemniczenie

Pod względem wysokości obcasa, całkowicie się z Tobą zgadzam. Ja też postawię na wygodę A to że butki mają niski obcas, nie znaczy, że nie mogą być piękne i eleganckie
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 22:54   #3891
sreberko
Raczkowanie

Co sądzicie o sukienkach na biodrach lekko dopasowanych z "kuperkiem" z tyłu? Zastanawiam sie nad taką właśnie...
Stary 2007-03-26, 13:48   #3892
malaj
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Pod względem wysokości obcasa, całkowicie się z Tobą zgadzam. Ja też postawię na wygodę A to że butki mają niski obcas, nie znaczy, że nie mogą być piękne i eleganckie
Świetnie, że podzielasz moje zdanie -długo zastanawiałam się nad tymi "kaczuszkami" zamiast wysokiej szpilki, ale ostatecznie wygrała wygoda i komfort dla stopy -w tych butkach czuję się naprawdę dobrze -jak w papciach, choć muszę przyznać, że jeśli chodzi o niskie obcasy wybór butów jest raczej kiepski -naprawdę długo szukałam odpowiedniego fasonu, zwłaszcza, że nadal bardzo modne są czółenka z długim, szpiczastym noskiem i choć buty tego rodzaju wyglądają bardzo dostojnie, nie wyobrażam ich sobie podczas tańców. No, niestety mój przyszły małżonek raczej należy do kanciastych tancerzy -zapewne, co chwilkę by mnie deptał, więc wariant z okrągłym noskiem jest bezpieczniejszy –ale to dopiero będę mogła sprawdzić w praktyce
Stary 2007-03-26, 14:39   #3893
olivka_7
Zakorzenienie

Ja też mam zamiar kupić buciki na kaczuszcze, ale nie mogę się przemóc do okrągłych przodów. Więc chyba kupię szpice No chyba że mi się odwidzi, a mam jeszcze czas
Stary 2007-03-26, 21:30   #3894
muron
Zakorzenienie

a ja w Polsce jeszcze nie widziaam ładnych butów slubnych. Chyba przywiozę stąd jak juz będę wtracac z Monsoona albo Phase E-ceny przystepne.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 22:02   #3895
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Cieszę się bardzo, że komuś jeszcze się te butki podobają -jest to bardzo miłe DZIĘKUJĘ co tyczy się obcasa to jest to mała kaczuszka (2,5 cm)-stwierdziłam, że taka wiekość mi wystarczy (jestem raczej wysoka 1,68 cm), więc nie muszę się wyciągać w górę, natomiast to, co naprawdę kierowało mną podczas wyboru to praktyczność -są o wiele wygodniejsze i nawet po kilkugodzinnej zabawie moje nogi nie będą mnie, aż tak bolały.
Raz jeszcze dzięki za miłe słowa
Jak dla mnie ten model butków Ryłka jest najfajniejszy ze ślubnych
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-28, 12:23   #3896
dagusia-p
Przyczajenie

dagusia-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-29, 10:47   #3897
Jupi
Zadomowienie

GG do Jupi

buty czy suknie tu mozna ogladac?
Jupi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-29, 11:38   #3898
niezalezna25
Raczkowanie

GG do niezalezna25

Malaj, piękne są te buciki.Sama chciałam takie kupić, ale mam sukienkę ecru i białe są za jasne, a beżowe za ciemne
niezalezna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-29, 13:03   #3899
olivka_7
Zakorzenienie

A ja jakoś nie mogę się przekonać do okrągłych przodów. Wydaje mi się że będą nie zaciekawie wyglądać do dukni, długie noski wydają mi się lepsze.Ale tak na 100% sama jeszcze nie wiem
Stary 2007-03-29, 13:56   #3900
rusalka
Zadomowienie

GG do rusalka

Cytat:
Napisane przez niezalezna25 Pokaż wiadomość
Malaj, piękne są te buciki.Sama chciałam takie kupić, ale mam sukienkę ecru i białe są za jasne, a beżowe za ciemne
a ja kiedys wlasnie czytalam w jakiejs gazecie porady specjalistki ze do sukni ecru buty powinny byc odrobine ciemniejsze , wg tej pani bezowe powinny pasowac
rusalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości