|
|
#4471 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cześć !
Straszą, że zima do maja nas nie opuści . Matko kochana ! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja wstydziłabym się podawać przepis z takim "składnikiem". Cytat:
![]() Cytat:
Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#4472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja jadę jeszcze na Closter w maju, potem trasa jesienna i abracadabra ![]() Kocham Closter i ogólnie wolę wydac kase na koncert niż na jakąś bluzke Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4473 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Też bym pojechała
Skrycie marzę o Bon Jovi, uwielbiam ten zespół od ponad 15 lat, a Jon Bon Jovi ma jeden z najładniejszych uśmiechów Będzie w Gdańsku, ale aż tak daleko nie pojadę ![]() Cytat:
Ale za to jak w domu chlapnie się na nią odrobiną wody to ucieka jakby ją stado psów goniło Cytat:
A ja mam dzisiaj kartoflankę z podsmażaną kiełbasą, cebulką i tymiankiem ![]() Cytat:
Nie mamy czasu na robienie 2 dań, więc to jedno musi być takie, żebyśmy mogli się najeść. Zwłaszcza TŻ, kiedy wraca po całym dniu pracy.A nie da się już teraz podrzucić dziewczyn do babci na kilka godzin? Żeby mamusia mogła trochę się rozerwać? ![]() Nie strasz. U mnie wszystko zasypane, całą noc padało. A na chodnikach jest tak ślisko, że kilka razy wywinęłabym dzisiaj orła, masakra jakaś. Cytat:
Ale nigdy też nie twierdziłam, że potrafię gotować. Mówię jedynie, że potrafię zrobić coś do jedzenia ![]() Cytat:
W ostatnim czasie mam wyjątkowe szczęście do koncertów Clostera - teraz, potem na jesieni będzie Abracadabra, w zeszłym roku pojechałam do innego miasta, 2 lata temu trafiłam na nich przypadkiem pod Grunwaldem, a potem Abracadabra - trochę tego było, już po Abracadabrze w 2011 śmiałam się, że chyba wyczerpałam limit szczęście na najbliższe kilka lat Największą niespodzianką był ten Grunwald
|
|||||
|
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Aga ja mam 7 płyt Clostera, muszę jeszcze bordo kupić
Uwielbiam Anje za jej osobowość
|
|
|
|
|
#4475 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Właśnie wczoraj pogadałam ze specjalistką (dobrą) od paznokci. Powiedziała mi, że OPI jest wart swojej ceny, ze względu na to, że sam się "rozsmarowuje". Tłumaczyła mi co ma na myśli, ale ja nie powtórzę. Coś takiego, że to "inteligentny" lakier. Sam znajduje miejsca do wypełnienia. Ona go w gabinecie używa sporadycznie, bo dla klientek drogi, ale twierdzi, że wart swojej ceny. Cytat:
Nie martw się. Zaoszczędzisz. Ja miałam bliżej do moich umiłowanych Il Diovo, bo też w Gdańsku byli. I co ? Bilety po 150 zł, 180 zł, 220 zł, 290 zł i 390 zł zrobili. Nie dałam rady. Z płyt posłucham. Cytat:
A wiesz Ty, że ja kartoflanki gotować nie umiem. Niby jedna z najprostszych zup, a nie wychodzi tak jakbym chciała. Mam tak samo z rybami - nie umiem i już. U mnie dzisiaj oszukana grochówka, bo wędzonki nie miałam, a śnieg tak mnie zesypał, że wyjść z domu nie mogę. Cytat:
Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
niiii, po prostu lubię koncerty, a koncerty Closterkeller mają swój klimat, to jak mogę to czemu miałabym sobie 3 razy do roku na ich koncert nie wyskoczyć? Majątku on nie kosztuje, więc pozwolić sobie mogę
|
|
|
|
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4478 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ją uwielbiam między innymi za to, że nie zachowuje się jak nie wiadomo jaka gwiazda - np po tym koncercie normalnie siedziała z ludźmi (ze mną też, ze mną też ) przy stoliku i gadała, a w międzyczasie podpisywała płyty ![]() Cytat:
Moje najdroższe bilety kosztowały stówę - na Iron Maiden i na Lord of the dance. Cytat:
Cytat:
![]() Pierwszy dzień wiosny, a tu zima w pełni Koleżanka mnie dziś straszyła, że słyszała gdzieś w tv, że tak naprawdę zima może odpuścić dopiero w okolicach maja/czerwca - no bez jaj ![]() Tylko Jaffa cieszy się ze śniegu
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2013-03-22 o 00:25 |
||||
|
|
|
|
#4479 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
A ja słyszałam, że w przyszłym tygodniu ma być cieplej. Ale może to tylko chwilowe
![]() Cytat:
![]() Kiedyś chyba coś nawet bez kostek gotowałam akurat się skończyły Cytat:
![]() Cytat:
, a długo się ona może nie powtórzyć A wiem, co mówię Sama na Mazury za Anathemą jeździłam A na Paradise Lost pognałam w 5 miesiącu ciąży Cytat:
Dwie małe demonisie
|
|
|
|
#4480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześc !
Cytat:
Cytat:
No bo te kostki to przede wszystkim sól. Ja w kuchni soli prawie nie używam, ale żracze mówią, że nie czuć. Jakoś mi się psychoza świąt udzieliła : jejku jak mi się żurku chce ! Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#4481 | |
|
|
Cytat:
Żurek wielkanocny
|
|
|
|
#4482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Niech Was nie podkusi kupować tych drooooogich smarowideł z masłem Shea / Karite i olejami z Organique. Oprócz tego, że po pół godzinie wsiąkają, nie robią zupełnie nic. Kompletny niewypał. Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ostatnio przypasowały lakiery Catrice,na OPI moooooże kiedyś się skuszę
obecnie chciałabym jakikolwiek przypominajacy kolorem benzynę/kameleona![]() Dostałam od koleżnki kilka produktów z zrobsobiekrem, jeśli coś mi się sprawdzi to napiszę,chociaż pewnie Wy i tak to znacie ![]() Oj tak, też czekam na żurek, koniecznie z chrzanem mam nadzieję,ze śnieg już zniknie... Jak ktoś napisał-wiosna przyszła,ale zima nie chce odejść
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też z nią rozmawiałam po koncercie
|
|
|
|
|
|
#4485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na 30 Seconds To Mars też bym pojechała Cytat:
![]() A ja nie potrafię gotować żurku Tzn kiedyś umiałam, ale chyba zapomniałam, bo jak ostatnio próbowałam zrobić to mi nie wyszedł i musiałam wylać Albo trafiłam na kiepski zakwas, albo za dużo go wlałam... Tak więc proszę na mnie nie krzyczeć, ale przy żurku niestety posiłkuję się proszkiem z torebki ![]() Ostatnio widziałam bardzo tanio na allegro Zaczynam zastanawiać się nad przejściem na abonament, bo mój telefon coraz bardziej mnie wkurza (zacina się, klawisze czasami nie łapią). Miałam mieć telefon po TŻ'cie, ale jego z kolei nowy telefon też wkurza i nie wiadomo czy będzie go używał. A ja z kolei nie chcę telefonu, który jest tylko dotykowy, wolałabym z klawiaturą i to qwerty. Ale z drugiej strony wygodnie mi z telefonem na kartę i nie chcę być przywiązana do jakiejś sieci na kolejne 2 lata. Chociaż z trzeciej strony w orange jestem już ponad 10 lat Myślałam jeszcze, żeby coś na allegro w miarę tanio nabyć i coś takiego znalazłam http://allegro.pl/nokia-c6-idealna-o...113058107.html, ciekawe tylko jaka ta cena minimalna
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2013-03-24 o 01:07 |
||
|
|
|
|
#4486 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nie wiem tak do końca jak z ich jakością, bo te parę, które miałam to porażka i już się na lakiery z tej firmy nie skuszę. Pędzelka ichniego nie przeskoczę, no i odcienie (jak na mój wypaczony gust) paskudne. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszystko możliwe. Ja raz zakwasem zniszczyłam cały gar booogatej bazy na żurek. Musiałam wszystko wylać. A jak za dużo zakwasu, to zupa zbyt kwaśna - fuj ! Zakwas najlepiej robić samemu. Wista wio, łatwo powiedzieć. Ja jeszcze nie robiłam. Tak samo jak zakwas na barszcz czerwony. Barszcz czerwony bardzo lubię. No i co z tego, jak nie umiem ugotować. Cytat:
U mnie 14 stopni poniżej zera. Matko kochana ! Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
"Estelko" (słowo daję, jak jeszcze raz to przeczytam , to jak bonie dydy, szlag mnie trafi) dlaczego rozbierasz Apisa ? Przecież on z tych niezbyt drogich i dostępnych. To próbki ?
|
|
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To licytacja U mnie też zimno. Mróz cały czas trzyma. |
|
|
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
wiem, ze na all tanio, za 15zł w wysyłką mam nową płytke bordo, ale jak już zamawiam to lepiej od razu 2 albo 3 i kasa idzie, dlatego póki co nie kupuje xd
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie nie jest potrzebny jakiś super wypasiony telefon, potrzebuję go głównie do smsów, telefonów i od czasu do czasu przejrzenia na szybko KWC ![]() Wkurza mnie też, że praktycznie wszystkie mają androida, wszyscy się zachwycają, że on niby taki super, a kolega informatyk mówił mi kiedyś, że to najgorszy system operacyjny jaki tylko jest
|
|
|
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze w pełni zużywam telefony. Kiedyś jak miałam z klapką, która odpadła to używałam dopóki ostatni kabelek się nie zerwał xd |
|
|
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę musiała przejść się po tych wszystkich sklepach i sprawdzić co mają ciekawego. |
|
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeglądam te abonamenty i nie wiem na co się zdecydować, pewnie w weekend wybiorę się do sklepów, bo w tygodniu nie będę miała czasu. Nie chce mi się iść do pracy... Gardło boli i jakiś suchy kaszel męczy, a tu każą człowiekowi pracować ![]() Hmm, właśnie przeczytałam, że aplikacja KWC działa w telefonach z androidem czyli chcąc nie chcąc jeśli chciałabym z niej korzystać musiałabym go mieć
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2013-03-25 o 00:18 |
|
|
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4496 | |
|
Przyczajenie
|
Cześć, dołączam
![]() Cytat:
![]() A swoją drogą mnie w wykańczaniu telefonów nikt nie pobije.. Jeden w herbacie, drugi wyprany ze spodniami w pralce..
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
O tym samym pomyślałam i dlatego poszłam dzisiaj. Musiałam zrezygnować z aerobiku, bo jakiś paskudny kaszel plus katar mi się przyplątał
![]() Z tych co na razie sprawdziłam (t-mobile, orange i play) najkorzystniejsze wydaje się t-mobile, potem play i na końcu orange. I miałam wrażenie, że tylko facet z t-mobile starał się mnie jakoś zainteresować, bo ci pozostali tak jakoś mnie zlali, odpowiadali jakby chcieli a nie mogli ![]() Wygląda na to, że mogę mieć problem z abonamentem, bo nie mam umowy na czas nieokreślony. Abonament standardowo jest na 2 lata, a mnie się umowa kończy za 1,5. |
|
|
|
|
#4498 | ||||||||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sama nie umiem Cytat:
![]() Kiedyś w oko wpadła mi seria chyba ze złotem [tonik i krem czy serum] ale drogie bardzo. Obiecałam sobie, że może w przyszłości się szarpnę... na razie się nie zanosi ![]() Cytat:
![]() Oj tam oj tam Weź zakładową pożyczkę ![]() A 30 seconds gra u nas w tym roku? Ale mi było szkoda, jak nie mogłam pojechać poprzednio... i Linkin Parku też ![]() Cytat:
Poza tym pora koncertu jest dość specyficzna, bo trzeba kłaść spać dzieciaki, a to wbrew pozorom nie takie banalne ![]() Cytat:
Ja też mam swój nr już od ponad 10 lat Ostatnio do mnie wydzwaniają z ofertami, jaki to super abonament [może i faktycznie, bo już poniżej 18 zł brutto za bodajże 150minut], tyle, że ja max 5 zł na połączenia wydaję miesięcznie, więc zupełnie mi się nie opłaca Cytat:
pewnie z uwagi na duże pojemności i krótki czas do zużycia [4-6 miesięcy]. Znudzić się zdąży, a sama wiesz, jak jest . I zawsze istnieje ryzyko, że wydasz $$ a nie trafisz. Opakowanie pełnowymiarowe Cytat:
tylko przyzwyczaić się trzeba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I tak mi przyszło do głowy, że przecież każdy dotykowiec ma klawiaturę qwerty [ ]
|
|
|
|
#4499 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Aga, ja nie mam żadnych dochodów w Polsce. W Plusie mi nie chcieli dać (cztery lata temu), za to w Play dostałam bez problemu, na dowód tożsamości. Sprawdź może raz jeszcze ich ofertę. Idź do innego salonu, może sympatyczniejsi będą. Albo - niech Twoje Ciacho weźmie na siebie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#4500 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja wydaję więcej, muszę nieźle oszczędzać, żeby mi te 5 dych na 2 miesiące wystarczyło ![]() Podobno jak coś się w nim rypnie to kiepsko z naprawą. Koledze się rypło, więc chyba wiedział co mówi. Cytat:
Cytat:
Cytat:
) i jeśli przejdę do innej sieci to je stracę. Gdybym przeszła na abonament w orange mogłabym je zachować, ale akurat orange ma najdroższą ofertę ![]() A ciachulec właśnie przeszedł z T-mobile do orange i nie chce tam iść ![]() Cuś takiego znalazłam http://so-smooth-life.blogspot.com/2...y-catrice.html |
|||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

Ja wstydziłabym się podawać przepis z takim "składnikiem". 

I nie lubię malować często tym samym kolorem,więc mam dużo kolorów za 5zł 
też chcę na koncert 
A ja mam dzisiaj kartoflankę z podsmażaną kiełbasą, cebulką i tymiankiem 

akurat się skończyły 

Albo trafiłam na kiepski zakwas, albo za dużo go wlałam... Tak więc proszę na mnie nie krzyczeć, ale przy żurku niestety posiłkuję się proszkiem z torebki