Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-24, 22:05   #4441
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

mam pytanie do dziewczyn, ktore maja okragle stoly. Nasz Pan od kateringu proponuje, zeby stol mlodych byl podluzny, zeby zlamac monotonie. Czy wy tez tak bedziecie miec? Czy zostajecie przy okraglym? U nas, z 3 parami swiadkow, wyjdzie 14 osob przy naszym stole i sie zastanawiam jak go przyozdobic itp. Nie bedzie on stal przy scianie, bo sala jest dosc spora...
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 22:11   #4442
little_zosh
Rozeznanie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
dziękuję za pamięć jeszcze nie kupiłąm
Z męskich perfum, osobiście polecam Yves Saint Laurent - La Nuit del Homme edt, ale tylko jeśli pasuje Ci mocna nuta. Ja uwielbiam TŻ mi pachnie prezentem świątecznym

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 22:12   #4443
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Misiadelko, domyslam sie co czujesz, bo mam podobna sytuacja, troche inna ale wiem jak to przezywasz teraz. Jedyne czym juz dziewczyny Cie pocieszaly to to, ze ludzie zapomna jak ta 18tka wygladal przez rok!!!
tak się zastanawiam skąd biorą się tacy ludzie... tak jak wcześniej dziewczyny pisały o swoich kuzynkach co chcą brać ślub tydzień przed bo tak
Ja o swojej dacie trąbię każdemu, za to teściowa nie raczyła nikogo ze swojej strony o tym powiadomić (ok 70 osób) bo po co? Tż ma wielu kuzynów w naszym wieku, a nuż ktoś też wpadnie na taki pomysł z datą Mam nadzieję, że tak mi powiedziała tylko dlatego, że nie che być brana za plotkarę
Z drugiej strony przykład misiadelko pokazuje, że czasem lepiej jest zamilknąć

Tż wrócił sam do domu a ja dalej koczuję u rodziców Normalnie jak za starych czasów Mieszkamy razem a ja tęsknię jakbym znów miała go widywać weekendowo

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-03-24 o 22:17
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 22:25   #4444
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
mam pytanie do dziewczyn, ktore maja okragle stoly. Nasz Pan od kateringu proponuje, zeby stol mlodych byl podluzny, zeby zlamac monotonie. Czy wy tez tak bedziecie miec? Czy zostajecie przy okraglym? U nas, z 3 parami swiadkow, wyjdzie 14 osob przy naszym stole i sie zastanawiam jak go przyozdobic itp. Nie bedzie on stal przy scianie, bo sala jest dosc spora...

No u mnie będzie jeden podłużny stół własnie dla nas i rodziców reszta okrągłe
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 22:26   #4445
tajik girl
Raczkowanie

Hej dziewczyny

Trochę nie pisałam, w międzyczasie tż mnie zostawił, potem wrócił, to chyba był już finał naszego kryzysu, o którym wcześniej pisałam. Niby teraz jest wszystko dobrze itd itp... Ale jakoś straciłam pewność tego wszystkiego, boję się, że znowu może mnie zostawić (chociaż on oczywiście zaprzecza). I zamieniłam się ze strachu w jakąś trzęsącą galaretkę, która musi co chwilę sprawdzać, czy on w ogóle odbierze telefon, czy przyjedzie do mnie po pracy, czy jeszcze jakkolwiek mnie chce.
Ślub ma się odbyć zgodnie z planem, tylko jakoś straciłam wenę i chęci do organizacji (jedyne co, to jeszcze suknie przeglądam...). Proszę o kopa w d.. i doprowadzenie mnie do porządku

(Proszę nie cytować, muszę później zrobić z tym porządek.)
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 22:46   #4446
kulbensikowa
Wtajemniczenie

tajik girl , kurde no kryzysy czasem sie zdarzaja.... Mam nadzieje i trzymam mocno kciuki zeby miedzy Wami bylo tak jak dawniej !!
głowa do góry

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 22:49   #4447
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
No u mnie będzie jeden podłużny stół własnie dla nas i rodziców reszta okrągłe
serio?? my chyba będziemy mieć okrągły
ale u nas będzie max 110 os

tajik girl
kochana uwierz, że może być cudownie, pamiętaj że kryzysy wzmacniają związki i może teraz zrozumiał jak wiele dla niego znaczysz i będzie już tylko lepiej!!

ale najpierw Ty w to musisz uwierzyć !
Oczywiście bądź czujna ale nie daj się zwariować!
Skoro do siebie wróciliście to znaczy że oboje chcecie spróbować jeszcze raz. Trzymam kciuki strasznie mocno!

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-24, 22:56   #4448
Opiumalfa
Zakorzenienie

kochane, nie wiecie gdzie mozna kupic takie literki ? http://pinterest.com/pin/226165212508911654/
Stary 2013-03-24, 23:32   #4449
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
kochane, nie wiecie gdzie mozna kupic takie literki ? http://pinterest.com/pin/226165212508911654/
wydaje mi się że na estach widziałam

www.etsy.com

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

tu są:
http://www.etsy.com/listing/11999319..._type=handmade

http://www.etsy.com/listing/11116341...eddingsletters

http://www.etsy.com/listing/11113663...eddingsletters

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 23:44   #4450
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
tajik girl , kurde no kryzysy czasem sie zdarzaja.... Mam nadzieje i trzymam mocno kciuki zeby miedzy Wami bylo tak jak dawniej !!
głowa do góry
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
serio?? my chyba będziemy mieć okrągły
ale u nas będzie max 110 os

tajik girl
kochana uwierz, że może być cudownie, pamiętaj że kryzysy wzmacniają związki i może teraz zrozumiał jak wiele dla niego znaczysz i będzie już tylko lepiej!!

ale najpierw Ty w to musisz uwierzyć !
Oczywiście bądź czujna ale nie daj się zwariować!
Skoro do siebie wróciliście to znaczy że oboje chcecie spróbować jeszcze raz. Trzymam kciuki strasznie mocno!
Dzięki dziewczyny

Teraz jest dobrze, mam nadzieję, że jak tak dalej będzie, to ja też się w końcu uspokoję. Oby Na początku kwietnia mamy zamieszkać razem, może też lepiej się poczujemy.

Chodzimy, załatwiamy, tż wpłacił już pierwszą zaliczkę (za foto) - może jednak mnie nie rzuci Zdecydowaliśmy się w końcu na www.bitasmietana.com
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 23:58   #4451
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
wydaje mi się że na estach widziałam

www.etsy.com

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

tu są:
http://www.etsy.com/listing/11999319..._type=handmade

http://www.etsy.com/listing/11116341...eddingsletters

http://www.etsy.com/listing/11113663...eddingsletters

Dzieki!!!!

Chyba czas spac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 03:46   #4452
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Mnie też strasznie szybko minął ten weekend, pomimo że był czterodniowy... a tak dobrze mi było z TŻ-tem nad tym morzem Tylko ja i on a teraz go nie ma obok zaraz wychodzę do pracy, a jestem ledwo żywa. Co chwilę się budziłam, bo chyba bałam się że zaśpie do pracy :/ no i bez niego obok spalam, a tak łatwo się przyzwyczajam do jego obecności... matko jak ja za nim tęsknię

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 05:42   #4453
aneczka25057
Rozeznanie

Hejka

11 stron do nadrobienia ale dam radę

Wczoraj z S. oglądaliśmy wedding tv i w pewnym momencie mówię: "hmm... kto by pomyślał, że mój Tż tak się wkręci w oglądanie ślubnych filmów", a on na to: "Kto?Jaki Tż?" także myślami byłam z Wami
no nic, lecę nadrabiać
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 05:50   #4454
misiadelko
BAN stały

Hej dziewczyny... ale kac
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 05:56   #4455
misia880
Zakorzenienie

Witam się

sytuacja z TŻ - dobra. Chociaż nie okazuje nie wiadomo jakiej euforii W sobote byliśmy w kinie, w niedziele na zakupach. Stara się. Dużo opowiada a o tym, dlaczego tak postąpił. Rozumiem go z jednej strony...

Poprosił mnie, żebym 11-12 kwietnia wzieła wolne w pracy i żebym mu zaufała. Ale wkońcu powiedział mi, że chciałby mnie gdzieś zabrać i 3 dni przed wyjazdem powie mi co powinnam zabrać ze soba Ciesze się, na ten wyjazd. Co myślicie o tym?

zapisałam się na makijaz permanentny ust

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 06:05   #4456
velika
Winter is coming

Cytat:
Ja farbowalam kiedys na rudo. Ten rudy mi przebijal ponad 2 lata farbujac na czarno potem.... nie polecam
o widzisz, a ja czytałam, że to dziadostwo się wypłukuje... no nic, muszę się zagłębić w temat, może spróbuję.

Cytat:
muszę je sprawdzić bo szukamy z TZ inspiracji perfumowych
a coś dla mnie polecisz?

obecnie używam Hugo Boss Famme
zależy co lubisz Ja jestem słodko i ciężkolubna, słabowite zapaszki bez charakteru nie dla mnie
ijaa chyba pytała o letnie, wypróbój sobie ogródki Hermesa, a zwłaszcza Nilowy Świeżakowy majstersztyk! Jak nie znoszę takich zapachów, tak ten ogródek towarzyszy mi zawsze w wakacje
I znowu poniedziałek, czas lecieć do pracy miłego dnia

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 06:09   #4457
misiadelko
BAN stały

Velika, ja mojej mamie kupiłam teraz hennę, ale u niej będziemy dwuetapowo chyba farbować, bo ciemny brąz ponoć siwych nie pokrywa i trzeba najpierw na czerwono, masakra ile to kasy... Jeszcze moja mama ma włosy do połowy pleców No ale włosy lecą jej jak szalone i podejrzewamy, że to po farbie chem.

Misia, na pewno czuje się z tym strasznie. Jego rodzice kogoś mi przypominają , najpierw coś naobiecywać a potem się z tego wycofać, skąd ja to znam

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-03-25 o 06:11
Stary 2013-03-25, 06:16   #4458
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Hmmm... to po co w Sephorze czy Douglasie dają kawe do powąchania
U mnie jest! Pod pólkami, tam gdzie przewaznie są testery w formie paseczków, jest cały słój kawy niezmielonej

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
tak się zastanawiam skąd biorą się tacy ludzie... tak jak wcześniej dziewczyny pisały o swoich kuzynkach co chcą brać ślub tydzień przed bo tak
Ja o swojej dacie trąbię każdemu, za to teściowa nie raczyła nikogo ze swojej strony o tym powiadomić (ok 70 osób) bo po co? Tż ma wielu kuzynów w naszym wieku, a nuż ktoś też wpadnie na taki pomysł z datą Mam nadzieję, że tak mi powiedziała tylko dlatego, że nie che być brana za plotkarę
Z drugiej strony przykład misiadelko pokazuje, że czasem lepiej jest zamilknąć
Ja w sobotę przeżyłam traumę jak zadzwoniła do mnie mama, że kuzynka też bierze ślub we wrzesniu 2014, tylko że nie zna konkretnej daty... A że mam zawsze pecha w takich kwestiach, to już kombinowałam kto będzie musiał ustąpić z terminem Koniec końców okazało się, ze jeszcze nie ma niczego zarezerwowane, więc termin ciągle jest do wybrania. Nie ukrywam, ze po cichu liczę na to, że zmieni miesiąc ślubu

I śniło mi się dzisiaj, że był dzień mojego ślubu... Zapomniałam kupić welonu, zanim TŻ po mnie przyjechał zmył mi się już cały makijaż i wszystko było totalnie niezorganizowane

Edytowane przez Veiovis
Czas edycji: 2013-03-25 o 06:18
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 06:25   #4459
misiadelko
BAN stały

Veiovis ja zadzwoniłam do jednej kuzynki, która się w tym roku zaręczyła i mówię do niej "A Ty już masz termin" Ona "No co ty" A ja jej na to "Bo wiesz, ja w maju robię... żebyśmy się tylko nie zdublowały" A ona "Nie no co ty, nie zrobiłabym w tym samym miesiącu co ty", także w tej kwestii rozmową udało się wyjaśnić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 06:30   #4460
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Veiovis ja zadzwoniłam do jednej kuzynki, która się w tym roku zaręczyła i mówię do niej "A Ty już masz termin" Ona "No co ty" A ja jej na to "Bo wiesz, ja w maju robię... żebyśmy się tylko nie zdublowały" A ona "Nie no co ty, nie zrobiłabym w tym samym miesiącu co ty", także w tej kwestii rozmową udało się wyjaśnić
Problem jest taki, ze kuzynka to straszna nerwuska. Zawsze uważała, ze wszystko musi być tak jak ona chce i to jej się należy. Jestem pewna, że jak się dowiedziała, ze też mam ślub we wrzesniu to zostałam zbesztana od góry do dołu Chociaz biorę ciaglę pod uwagę, żeby spróbować to załatwić rozmową...
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 07:02   #4461
misiadelko
BAN stały

Też jestem taka nerwuska Ale myślę, że jak to sobie przekalkulowała, że nie będzie tą "jedyną" we wrześniu to znajdzie sobie inny termin Ja jak sobie niektóre sprawy przemyślałam to o cały rok przełożyłam

PS. Są tu Wrocławianki?

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-03-25 o 07:03
Stary 2013-03-25, 07:13   #4462
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Problem jest taki, ze kuzynka to straszna nerwuska. Zawsze uważała, ze wszystko musi być tak jak ona chce i to jej się należy. Jestem pewna, że jak się dowiedziała, ze też mam ślub we wrzesniu to zostałam zbesztana od góry do dołu Chociaz biorę ciaglę pod uwagę, żeby spróbować to załatwić rozmową...

Słuchajcie dziewczyny, z weselami to jest tak, że nigdy wszystkim się nie dogodzi. Ja mam małą rodzinę i tych wesel nie było sporo. W jednym roku było w czerwcu i wrześniu, później 2 lata przerwy i kolejne, teraz po 4 latach moje. I powiem Wam, że mimo odstępów czasowych, WSZYSTKIE był ze sobą porównywane. Jak są zjazdy rodzinne i temat schodzi na wesela, to zawsze jest: a u A. to było lepsze jedzenie, ale z kolei u S. większa sala, no a pamiętacie jak u G. obsługa zwlekała z wydawaniem dań? I tak ciągle... Więc naprawdę nie ma co się przejmować kiedy kuzynka robi tydzień przed Wami. Po prostu trzeba zrobić wszystko żeby to moje/Wasze wesele zostało zapamiętane jako te najlepsze

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 07:21   #4463
misiadelko
BAN stały

Tylko mi się wydaje, że chodzi o to, że część osób nie dotrze na wesele którejś z dziewczyn... Wiesz, ludzie przekalkulują to sobie, a czasy są jakie są i albo wybiorą to wesele, które szybciej, albo to, z kim żyją bliżej, albo nie pójdą wcale...

Na samodzielnym zrobieniu menu, winietek i zawieszek (tylko za zaproszenia się nie zabieram, bo nie opłaca się) zaoszczędzę co najmniej 200 zł

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 07:43   #4464
anka1897
Wtajemniczenie

Hej

misia fajnie, że wszystko się wyjaśniło, tylko przykro, że zamiast wcześniej porozmawiać sprawił Ci tyle przykrości. Trzymam kciuki aby już było dobrze

misiadełko jak z salą? Może poczekaj do 18 kuzynki i zobaczysz jak to będzie wyglądało (jeżeli ma w najbliższym czasie) i wtedy zadecydujesz o ewentualnej zmianie sali lub dekoracji.

Dziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób na suce dłonie? Niestety kremy nie działają

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 07:44   #4465
adziia13
Rozeznanie

Witam się dziewczynki, ale burzliwie było w weekend ja nie miałam czasu, żeby posiedzieć przy wizażu, trochę załatwiania jeszcze miałam przed operacją.
Dziś mój tata ma urodziny, ja muszę wszystko dla niego zrobić (pojechać po tort, przygotować mieszkanie bo dziadki przyjdą i TŻ, na "uroczystą" kawę), jeszcze do anestezjologa muszę pojechać, muszę się też przygotować do szpitala (nogi wydepilować, paznokcie pozmywać itd.), więc też będę miała mało czasu, a jutro o 6 muszę być w szpitalu
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 07:49   #4466
justynkie
Wtajemniczenie

No tak... Ale jest jeszcze dużo czasu, goście i tak pewnie znają już termin a zaproszenia to formalność. Jest czas na zebranie funduszy na stroje i prezenty. Co innego gdyby byli poinformowani 2 miesiące przed... Moim zdaniem jeśli ktoś Wam odmówi z powodu drugiego wesela, to będzie to tylko wymówka. Ja chodzę na wszystkie wesela na które mnie zapraszają i jeśli wiem że para się zaręczyła to i w każdej chwili mogę się spodziewać zaproszenia, to zbieram powoli fundusze.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 07:52   #4467
aneczka25057
Rozeznanie

Uff... nadrobiłam

misiadelko co za bezczelność ze strony Twojej matki chrzestnej i jej córeczki! No masakra. W ogóle kto to widział takie bale z okazji 18 Też wydaje mi się, że to z zazdrości robią! Ale tak jak dziewczyny pisały nie zmieniaj sali, wtedy dasz im satysfakcję.

Jeśli chodzi o sukienkę to ja Tż swojej nie pokażę. Chcę Mu zrobić niespodziankę i zobaczyć ten zachwyt w Jego oczach dopiero w Dniu Ślubu
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 07:52   #4468
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
WIDZIAŁAM TU: http://moda.allegro.pl/drewniane-lit...106760865.html
http://moda.allegro.pl/mloda-para-no...069175373.html
http://moda.allegro.pl/dekoracja-na-...076289195.html
http://moda.allegro.pl/inicjaly-pary...084375083.html
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 07:53   #4469
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Witam się dziewczynki, ale burzliwie było w weekend ja nie miałam czasu, żeby posiedzieć przy wizażu, trochę załatwiania jeszcze miałam przed operacją.
Dziś mój tata ma urodziny, ja muszę wszystko dla niego zrobić (pojechać po tort, przygotować mieszkanie bo dziadki przyjdą i TŻ, na "uroczystą" kawę), jeszcze do anestezjologa muszę pojechać, muszę się też przygotować do szpitala (nogi wydepilować, paznokcie pozmywać itd.), więc też będę miała mało czasu, a jutro o 6 muszę być w szpitalu
Moja babcia ma dzisiaj urodziny - 70 Z Tż jedziemy do niej wieczorem a tort dostanie w prezencie i kwiaty

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:09   #4470
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
A jakie to?
Poszukuję jakiegoś świeżego, nowego, kobiecego zapachu.

Sama używam od lat dwóch, ale oba są dość mocne i na lato za ciężkie. Używam wtedy jakiś mgiełek, albo wód perfumowanych.

Mi też!
Ijaa ja używam zwykłych zwyklaków nic co by mogło Cię zaskoczyć: percive z avonu (cudowne, niezwykle trwałe i bardzo tanie - ja zamawiam na allegro), pur blanca z avonu (ze względu na trwałość, a raczej jej brak używam tylko po domu), różowa puma i c-thru zielona to są moi ulubieńcy. Używałam też świetnych z fm, ale gapa jestem wyrzuciłam flakoniki i nie pamiętam nr. ale kojarzy mi się coś ze 106 nie wiem czy dobrze w każdym bądź razie póki jeszcze mieszkam we W. to przejdę się do sklepu fm i wywącham który to zapach Po drodze mam mnóstwo innych, ale stoją i się kurzą, bo są nawet niegodne większej uwagi

na ślubie chciiałabym pachnieć tymi pierwszymi

Cytat:
mowicie o perfumach, ja uzywalam przez dlugi czas Diesel Fuel https://www.google.be/search?q=diese...ml%3B329%3B260

Teraz mam Lacoste pour Femmes http://www.google.be/imgres?imgurl=h...9QEwAQ&dur=539
Brat mi kupił pod choinkę diesel fuel, są ładne czasami ich używam, ale jakoś przyzywczajenie robi swoje i wracam do moich ulubieńców

też kupił mi teraz lacoste pour femmes - jutro ma do mnie dojść to zobaczę czy przpadnie mi do gusty choć słyszałam, że lacosty są rewelacyjne Tą co kupiłam Tż jest boska

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości