|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
mam pytanie do dziewczyn, ktore maja okragle stoly. Nasz Pan od kateringu proponuje, zeby stol mlodych byl podluzny, zeby zlamac monotonie. Czy wy tez tak bedziecie miec? Czy zostajecie przy okraglym? U nas, z 3 parami swiadkow, wyjdzie 14 osob przy naszym stole i sie zastanawiam jak go przyozdobic itp. Nie bedzie on stal przy scianie, bo sala jest dosc spora...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Z męskich perfum, osobiście polecam Yves Saint Laurent - La Nuit del Homme edt, ale tylko jeśli pasuje Ci mocna nuta. Ja uwielbiam
![]() ![]()
#4443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja o swojej dacie trąbię każdemu, za to teściowa nie raczyła nikogo ze swojej strony o tym powiadomić (ok 70 osób) bo po co? Tż ma wielu kuzynów w naszym wieku, a nuż ktoś też wpadnie na taki pomysł z datą ![]() ![]() Z drugiej strony przykład misiadelko pokazuje, że czasem lepiej jest zamilknąć ![]() Tż wrócił sam do domu a ja dalej koczuję u rodziców ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-03-24 o 22:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No u mnie będzie jeden podłużny stół własnie dla nas i rodziców reszta okrągłe ![]()
![]() |
#4445 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Trochę nie pisałam, w międzyczasie tż mnie zostawił, potem wrócił, to chyba był już finał naszego kryzysu, o którym wcześniej pisałam. Niby teraz jest wszystko dobrze itd itp... Ale jakoś straciłam pewność tego wszystkiego, boję się, że znowu może mnie zostawić (chociaż on oczywiście zaprzecza). I zamieniłam się ze strachu w jakąś trzęsącą galaretkę, która musi co chwilę sprawdzać, czy on w ogóle odbierze telefon, czy przyjedzie do mnie po pracy, czy jeszcze jakkolwiek mnie chce. Ślub ma się odbyć zgodnie z planem, tylko jakoś straciłam wenę i chęci do organizacji (jedyne co, to jeszcze suknie przeglądam...). Proszę o kopa w d.. i doprowadzenie mnie do porządku ![]() (Proszę nie cytować, muszę później zrobić z tym porządek.) |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Wtajemniczenie
|
tajik girl , kurde
![]() ![]() ![]() głowa do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale u nas będzie max 110 os ![]() tajik girl ![]() kochana uwierz, że może być cudownie, pamiętaj że kryzysy wzmacniają związki i może teraz zrozumiał jak wiele dla niego znaczysz i będzie już tylko lepiej!! ![]() ![]() ale najpierw Ty w to musisz uwierzyć ! ![]() Oczywiście bądź czujna ale nie daj się zwariować! Skoro do siebie wróciliście to znaczy że oboje chcecie spróbować jeszcze raz. Trzymam kciuki strasznie mocno! ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4448 |
Zakorzenienie
|
kochane, nie wiecie gdzie mozna kupic takie literki ? http://pinterest.com/pin/226165212508911654/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() www.etsy.com ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- tu są: http://www.etsy.com/listing/11999319..._type=handmade http://www.etsy.com/listing/11116341...eddingsletters http://www.etsy.com/listing/11113663...eddingsletters
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Teraz jest dobrze, mam nadzieję, że jak tak dalej będzie, to ja też się w końcu uspokoję. Oby ![]() Chodzimy, załatwiamy, tż wpłacił już pierwszą zaliczkę (za foto) - może jednak mnie nie rzuci ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki!!!! Chyba czas spac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Zakorzenienie
|
Mnie też strasznie szybko minął ten weekend, pomimo że był czterodniowy...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Rozeznanie
|
Hejka
![]() 11 stron do nadrobienia ![]() ![]() Wczoraj z S. oglądaliśmy wedding tv i w pewnym momencie mówię: "hmm... kto by pomyślał, że mój Tż tak się wkręci w oglądanie ślubnych filmów", a on na to: "Kto?Jaki Tż?" ![]() ![]() no nic, lecę nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
BAN stały
|
Hej dziewczyny... ale kac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() sytuacja z TŻ - dobra. Chociaż nie okazuje nie wiadomo jakiej euforii W sobote byliśmy w kinie, w niedziele na zakupach. Stara się. Dużo opowiada a o tym, dlaczego tak postąpił. Rozumiem go z jednej strony... Poprosił mnie, żebym 11-12 kwietnia wzieła wolne w pracy i żebym mu zaufała. Ale wkońcu powiedział mi, że chciałby mnie gdzieś zabrać i 3 dni przed wyjazdem powie mi co powinnam zabrać ze soba ![]() zapisałam się na makijaz permanentny ust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4456 | ||
Winter is coming
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ijaa chyba pytała o letnie, wypróbój sobie ogródki Hermesa, a zwłaszcza Nilowy ![]() ![]() I znowu poniedziałek, czas lecieć do pracy ![]() ![]()
![]() |
#4457 |
BAN stały
|
Velika, ja mojej mamie kupiłam teraz hennę, ale u niej będziemy dwuetapowo chyba farbować, bo ciemny brąz ponoć siwych nie pokrywa i trzeba najpierw na czerwono, masakra ile to kasy... Jeszcze moja mama ma włosy do połowy pleców
![]() ![]() Misia, na pewno czuje się z tym strasznie. Jego rodzice kogoś mi przypominają ![]() ![]() Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-03-25 o 06:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
U mnie jest!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I śniło mi się dzisiaj, że był dzień mojego ślubu... Zapomniałam kupić welonu, zanim TŻ po mnie przyjechał zmył mi się już cały makijaż i wszystko było totalnie niezorganizowane ![]() Edytowane przez Veiovis Czas edycji: 2013-03-25 o 06:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
BAN stały
|
Veiovis ja zadzwoniłam do jednej kuzynki, która się w tym roku zaręczyła i mówię do niej "A Ty już masz termin" Ona "No co ty" A ja jej na to "Bo wiesz, ja w maju robię... żebyśmy się tylko nie zdublowały" A ona "Nie no co ty, nie zrobiłabym w tym samym miesiącu co ty", także w tej kwestii rozmową udało się wyjaśnić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
BAN stały
|
Też jestem taka nerwuska
![]() ![]() ![]() PS. Są tu Wrocławianki? Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-03-25 o 07:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Słuchajcie dziewczyny, z weselami to jest tak, że nigdy wszystkim się nie dogodzi. Ja mam małą rodzinę i tych wesel nie było sporo. W jednym roku było w czerwcu i wrześniu, później 2 lata przerwy i kolejne, teraz po 4 latach moje. I powiem Wam, że mimo odstępów czasowych, WSZYSTKIE był ze sobą porównywane. Jak są zjazdy rodzinne i temat schodzi na wesela, to zawsze jest: a u A. to było lepsze jedzenie, ale z kolei u S. większa sala, no a pamiętacie jak u G. obsługa zwlekała z wydawaniem dań? I tak ciągle... Więc naprawdę nie ma co się przejmować kiedy kuzynka robi tydzień przed Wami. Po prostu trzeba zrobić wszystko żeby to moje/Wasze wesele zostało zapamiętane jako te najlepsze ![]()
![]() |
#4463 |
BAN stały
|
Tylko mi się wydaje, że chodzi o to, że część osób nie dotrze na wesele którejś z dziewczyn... Wiesz, ludzie przekalkulują to sobie, a czasy są jakie są i albo wybiorą to wesele, które szybciej, albo to, z kim żyją bliżej, albo nie pójdą wcale...
Na samodzielnym zrobieniu menu, winietek i zawieszek (tylko za zaproszenia się nie zabieram, bo nie opłaca się) zaoszczędzę co najmniej 200 zł ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4464 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() misia fajnie, że wszystko się wyjaśniło, tylko przykro, że zamiast wcześniej porozmawiać sprawił Ci tyle przykrości. Trzymam kciuki aby już było dobrze ![]() misiadełko jak z salą? Może poczekaj do 18 kuzynki i zobaczysz jak to będzie wyglądało (jeżeli ma w najbliższym czasie) i wtedy zadecydujesz o ewentualnej zmianie sali lub dekoracji. Dziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób na suce dłonie? Niestety kremy nie działają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Rozeznanie
|
Witam się dziewczynki, ale burzliwie było w weekend
![]() Dziś mój tata ma urodziny, ja muszę wszystko dla niego zrobić (pojechać po tort, przygotować mieszkanie bo dziadki przyjdą i TŻ, na "uroczystą" kawę), jeszcze do anestezjologa muszę pojechać, muszę się też przygotować do szpitala (nogi wydepilować, paznokcie pozmywać itd.), więc też będę miała mało czasu, a jutro o 6 muszę być w szpitalu
#4466 |
Wtajemniczenie
|
No tak... Ale jest jeszcze dużo czasu, goście i tak pewnie znają już termin a zaproszenia to formalność. Jest czas na zebranie funduszy na stroje i prezenty. Co innego gdyby byli poinformowani 2 miesiące przed... Moim zdaniem jeśli ktoś Wam odmówi z powodu drugiego wesela, to będzie to tylko wymówka. Ja chodzę na wszystkie wesela na które mnie zapraszają i jeśli wiem że para się zaręczyła to i w każdej chwili mogę się spodziewać zaproszenia, to zbieram powoli fundusze.
#4467 |
Rozeznanie
|
Uff... nadrobiłam
![]() misiadelko co za bezczelność ze strony Twojej matki chrzestnej i jej córeczki! No masakra. W ogóle kto to widział takie bale z okazji 18 ![]() Jeśli chodzi o sukienkę to ja Tż swojej nie pokażę. Chcę Mu zrobić niespodziankę i zobaczyć ten zachwyt w Jego oczach dopiero w Dniu Ślubu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://moda.allegro.pl/mloda-para-no...069175373.html http://moda.allegro.pl/dekoracja-na-...076289195.html http://moda.allegro.pl/inicjaly-pary...084375083.html
![]() |
#4469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na ślubie chciiałabym pachnieć tymi pierwszymi ![]() Cytat:
![]() też kupił mi teraz lacoste pour femmes - jutro ma do mnie dojść to zobaczę czy przpadnie mi do gusty ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.