Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-24, 21:56   #3511
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Jasne Na razie planuję zahaczyć o poszukiwania w Zarze

Byłam przekonana, że to ten model. W takim razie życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach
Mnie weekend również minął leniwie. Bardzo dawno nie oglądałam żadnego filmu, natomiast w ten weekend nadrobiłam Siedem dusz i Piękny umysł. Dwa filmy godne polecenia

Oglądałam dzisiaj w Mango tę spódnicę: http://shop.mango.com/PL/p0/mango/no...=1363733327357. Co o niej myślicie? Bo kusi mnie, żeby kupić
Piękna
Cytat:
Napisane przez kobea Pokaż wiadomość
Mój ulubiony film
Oglądałam go wielokrotnie i co jakiś czas do niego powracam, a w przyszłym roku jadę na erazmusa do Barcelony m.in przez vicky cristona barcelona

ja oglądałam '300'- z tż dlatego musiała być jakaś akcja nie mniej podobał mi się ale lubie filmy typu Troja czy gladiator.
Zazdroszczę, Barcelona jest cudowna!

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 22:01   #3512
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39962551]chętnie wrzucę jak tylko ta nieszczęsna paczka dojdzie, to moje ostatnie zamówienie w mango [/QUOTE]
Moja od 19go ma status wysłane, ale te historie z wątku o mango trochę mnie przerażają... Mam nadzieję, że Twoja niedługo przyjdzie.
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 22:06   #3513
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Od jakiegoś czasu intensywnie myślę nad rozjaśnieniem, ale przeraża mnie myśl o odrostach, dlatego finalnie zdecydowana jestem na ombre.
W zamierzeniu efekt z dolnych zdjęć.
Sliczne wlosy na tych fotkach. Ombre to jest wlasnie bezpieczna opcja dla osob, ktore chcialyby cos zmienic, ale tez uniknac odrostow i ciaglych wizyt u fryzjera (zwlaszcza przy wlosach naturalnych). Obys tylko uzyskala rezultat, jaki sobie wymarzylas Sama mam takie pseudo ombre. Na sloncu wlosy mi jasnieja, a naturalny kolor przyciemnil sie od olejowania i kofeinowego szamponu - ombre samo sie zrobilo Mozna tez sprobowac sprayu rozjasniajacego John Frieda.

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Wczoraj wstałam o 7 i jeszcze przed pracą robiłam zdjęcia, żeby zamieścić nowy post. Pomysł chodził mi po głowie już jakiś czas, gorzej z realizacją. Mój mąż jest ignorantem w kwestii dodatków wnętrzarskich. Wiesz po czym zorientował się, że wymieniłam lampki na stolikach nocnych? Nie mógł znaleźć włącznika na kablu (nowe były dotykowe) .
Moj TZ na wszelkie ozdoby do domu reaguje slowami "Przeciez to nie ma zadnej wartosci uzytkowej!". A walory estetyczne to co?

Kiedys tutaj chwalilam samoopalacz w piance - dokupilam rekawice do aplikacji i po krotkich testach goraco polecam. Dlonie czyste, pianka rozsmarowuje sie rownomiernie, a sam proces aplikacji przebiega o niebo szybciej.

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Edytowane przez Eggnogg
Czas edycji: 2013-03-24 o 22:07
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 22:36   #3514
Ansday
Raczkowanie

Dziewczyny mam nietypowe pytanie ale mysle ze doradzicie, gdzie kupujecie blielizne, mam rozmiar BH 65 e i ostatnio ciezko mi cos kupic bo jak juz cos znajde to maly wybor wiekszy jest na 70d ale to juz nie to samo, macie jakies sprawdzone sklepy moze byc tez online z gory dzieki za rady
Ansday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 06:40   #3515
catarina11
Rozeznanie

Ja mam obwód taki sam jak Ty, miseczkę większą o kilka literek i ciężko jest z kupnem biustonosza, przynajmniej w Polsce Moja ulubiona firma biustonoszy to Panache, linia Superbra. Kupuję najczęściej w mambra, jest jeszcze brasmania czy li parie, ale zaznaczę, że kupuję to co jest. Wybór bardzo mały. A już najgorzej jest jeśli chodzi o kostium kapięlowy, w zeszłym roku ledwo się załapałam na cokolwiek w swoim rozmiarze

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Ansday Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam nietypowe pytanie ale mysle ze doradzicie, gdzie kupujecie blielizne, mam rozmiar BH 65 e i ostatnio ciezko mi cos kupic bo jak juz cos znajde to maly wybor wiekszy jest na 70d ale to juz nie to samo, macie jakies sprawdzone sklepy moze byc tez online z gory dzieki za rady
...
catarina11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 07:02   #3516
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Esotiq ostatnio się zlitował - robi mniejsze obwody i więcej literek. Zajrzyj, czesto tam widuję 65E
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 07:39   #3517
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Mierzyłam te w Zarze, ale miałam nadzieję na znalezienie czegoś sensownego w trochę niższej cenie . Bo boję się że ten wosk się zaraz spierze
Też się obawiam, że wosk zejdzie. Pamiętam, że kiedyś w Zarze były woski, które po praniu wyglądały tak samo jak przed. Z tymi nie wiem jak jest, ale moja przyjaciółka kupiła je jakiś czas temu. Dam znać jaki będzie efekt po praniu

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Piękna
Jesteś kolejną osobą, która mnie utwierdziła w tym, że warto kupić. Mam dziś wolny dzień, chciałam się wylegiwać, ale chyba zaraz ubiorę się i skoczę do GB

Cytat:
Nie wiem czy pomogę, ponieważ mam rozmiar 70E/F. Jestem wierna marce Triumph i bardzo polecam. Tym bardziej, że personel jest bardzo pomocny. Tylko raz trafiłam na panią, która była nieprzyjemna W dodatku weszłam rozejrzeć się za stanikami, a nie bardzo chciało mi się mierzyć, bo byłam nieodpowiednio ubrana (marynarka, koszula), nie chciało mi się rozbierać. Powiedziałam pani, że dzisiaj nie będę mierzyła, bo jestem nieodpowiednio ubrana, a ona na to, że nikt mnie tu nie będzie oglądał i coś tam jeszcze dodała, sugerując, że przychodzę do sklepu w jakiś podartych czy brudnych ubraniach

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Esotiq ostatnio się zlitował - robi mniejsze obwody i więcej literek. Zajrzyj, czesto tam widuję 65E
Ja byłam jakiś czas temu w Esotiqu, ale niestety mnie ich rozmiarówka nie odpowiada. Nawet jeśli już trafię na taki, jaki noszę na co dzień, to i tak biust z niego w zasadzie wyskakuje.
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 07:48   #3518
julka910
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem czy pomogę, ponieważ mam rozmiar 70E/F. Jestem wierna marce Triumph i bardzo polecam. Tym bardziej, że personel jest bardzo pomocny. Tylko raz trafiłam na panią, która była nieprzyjemna W dodatku weszłam rozejrzeć się za stanikami, a nie bardzo chciało mi się mierzyć, bo byłam nieodpowiednio ubrana (marynarka, koszula), nie chciało mi się rozbierać. Powiedziałam pani, że dzisiaj nie będę mierzyła, bo jestem nieodpowiednio ubrana, a ona na to, że nikt mnie tu nie będzie oglądał i coś tam jeszcze dodała, sugerując, że przychodzę do sklepu w jakiś podartych czy brudnych ubraniach
Rownież polecam Triumph. Świetna jakosc, zawsze cos znajdę dla siebie a mam taki sam rozmiar. Miseczki ładnie wyprofilowane, wygodne, obsługa tez pomocna.
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 07:58   #3519
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Rownież polecam Triumph. Świetna jakosc, zawsze cos znajdę dla siebie a mam taki sam rozmiar. Miseczki ładnie wyprofilowane, wygodne, obsługa tez pomocna.
Również polecam ale tylko biustonosze (miewają 65E), nie wiem czy taki jest ich urok czy moje szczęście ale fig nie polecam (gładkie mechacą się ekspresowo a w koronkowych pękają niteczki, sloggi nawet nie będę komentować )

Edytowane przez abrakatabra
Czas edycji: 2013-03-25 o 07:59
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:08   #3520
Madzia_M77
Zadomowienie

To w takim razie tylko ja mam pecha do Triumpha - jakość obsługi kiepska, a obwód 70 odstaje mi na 15cm a jak poprosiłam o 65 to się dowiedziałam że takich nie produkują
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:23   #3521
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość

I jeszcze jeden news. W kwietniowym Glamour jest kupon, który trzeba uzupełnić i zanieść do sklepu L'occitane, a w zamian dostaniemy 3 mini kremy do rąk (każdy inny).
Dziewczyny, orientuje się któraś do kiedy można odbierać te kremy?
Będę w Poznaniu dopiero w drugiej połowie kwietnia, także obawiam się, że mogę się już nie załapać?

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kolejny raz rekomenduję Char. Były już inspiracje wnętrzarskie, modowe, tym razem zainspirowana zostałam.. fryzurami.
Popadłam już w rutynę, w oczekiwaniu na wizytę postanowiłam wnieść trochę inspiracji. Więcej można znaleźć na jej Pinterest.

Nie wiem dlaczego tak mnie wzięło na inspirację. Praqwdopodobnie z utęsknieniem czekam na wiosnę i zmiany.
Piękne włosy!
Ja właśnie dziś planuję zapisać się do fryzjera. Noszę się z zamiarem lekkiego przyciemnienia. Chociaż zawsze miałam jasne włosy i trochę się boję.
No, ale już nie mogę na swoje patrzeć, muszę coś zrobić bo strasznie mi kolor wyblakł i jest taki nijaki, źle się czuję.

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Sliczne wlosy na tych fotkach. Ombre to jest wlasnie bezpieczna opcja dla osob, ktore chcialyby cos zmienic, ale tez uniknac odrostow i ciaglych wizyt u fryzjera (zwlaszcza przy wlosach naturalnych). Obys tylko uzyskala rezultat, jaki sobie wymarzylas Sama mam takie pseudo ombre. Na sloncu wlosy mi jasnieja, a naturalny kolor przyciemnil sie od olejowania i kofeinowego szamponu - ombre samo sie zrobilo Mozna tez sprobowac sprayu rozjasniajacego John Frieda.
Który olej przyciemnił Ci włosy?

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 10:38   #3522
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Który olej przyciemnił Ci włosy?
Tez latami rozjasnialam wlosy. Potem przyciemnilam, ale farba nie chciala sie zbytnio trzymac na blondzie i kolor szybko ulegal wyplukaniu. Moje wlosy w tamtym czasie nie byly w najlepszym stanie (rozjasnianie + prostownica zrobily swoje) i tutaj upatruje glownej przyczyny wyplukiwania sie koloru. Obys osiagnela lepsze rezultaty

Pierwsze zmiany zauwazylam po szamponie Alpecin (dla lysiejacych panow ). Zaczely sie pojawiac u mnie wlosy, niczym z obcej glowy Grube i ciemne (niektore wrecz prawie czarne). Olejowanie dodatkowo podkreslilo (i chyba rowniez poglebilo) ciemny kolor. Olejuje wszystkim, co mi wpadnie w rece, ale najbardziel lubie olej kokosowy. Teraz wlosy mam zdecydowanie zdrowsze i grubsze, co ma tez swoje minusy - sa za ciezkie

by Roy

- - -

Stary 2013-03-25, 10:46   #3523
Ag4

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Tez latami rozjasnialam wlosy. Potem przyciemnilam, ale farba nie chciala sie zbytnio trzymac na blondzie i kolor szybko ulegal wyplukaniu. Moje wlosy w tamtym czasie nie byly w najlepszym stanie (rozjasnianie + prostownica zrobily swoje) i tutaj upatruje glownej przyczyny wyplukiwania sie koloru. Obys osiagnela lepsze rezultaty

Pierwsze zmiany zauwazylam po szamponie Alpecin (dla lysiejacych panow ). Zaczely sie pojawiac u mnie wlosy, niczym z obcej glowy Grube i ciemne (niektore wrecz prawie czarne). Olejowanie dodatkowo podkreslilo (i chyba rowniez poglebilo) ciemny kolor. Olejuje wszystkim, co mi wpadnie w rece, ale najbardziel lubie olej kokosowy. Teraz wlosy mam zdecydowanie zdrowsze i grubsze, co ma tez swoje minusy - sa za ciezkie
Dziękuję za odpowiedź

Kokosowy na mnie działa, strasznie puszy mi włosy :| Aktualnie nakładam olejek arganowy alverde, niestety nic nie przyciemnia
Nie chcę mocno przyciemniac, właściwie jakby się ciemny kolor wypłykał to pewnie osiągnęłabym zamierzony efekt Teraz mam jakby ombre, tylko że ostatnio dół mi strasznie pożółkł :/ Źle się czuję z taki włosami i chciałabym końce w jakimś jaśniutkim brązie. Zobaczę, że fryzjerka coś wykombinuje a jeśli nie to będę systematycznie ścinać.

Też mam teraz zdrowsze i cięższe włosy, zawsze robiłam sobie ładne fale/loki a teraz niestety utrzymują się tylko godzinę :/

Aga
Stary 2013-03-25, 10:55   #3524
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam teraz zdrowsze i cięższe włosy, zawsze robiłam sobie ładne fale/loki a teraz niestety utrzymują się tylko godzinę :/
No wlasnie! Caly proces krecenia wlosow lokowka trwa dluzej, niz utrzymanie sie skretu na moich wlosach Fale moge uzyskac tylko poprzez zaplatanie francuskich warkoczy na noc, wtedy trzymaja sie do kolejnego mycia. Suszenie z glowa w dol oraz uzywanie pianek nadajacych objetosc, daje w moim przypadku marne rezultaty. Wlosy swoje waza i ciagna w dol. Jedyny plus, ze teraz praktycznie nie uzywam prostownicy. A po laminowaniu to juz w ogole sa miodzio Niby dluzsze wlosy daja sporo mozliwosci, ale ja mam z tym problem i chcialabym jakiejs odmiany

by Roy

- - -

Stary 2013-03-25, 13:16   #3525
Ansday
Raczkowanie

Dziekuje dziewczyny rozejrze sie za tym co polecacie, niestety z Triumfa pani nic nie miala na 65 i twierdzila ze 65e ewentualnie f a 70d to to samo i spokojnie moge kupic 70d, ale u mnie wygladalo tak ze obwod za luzny a z miseczki sie wylewalo Wogle mam problem cokolwiek kupic jesli juz mi sie uda to szanuje i piore delikatnie zeby tylko jak najdluzej sluzyl, ale na dzien dzisiejszy juz nie mam wyboru musze cos kupic i przyznam sie ze szukam od miesiaca i ciagle wszysko za luzne w obwodzie - musialabym przerabiac, juz nawet kiedys tak robilam ze podszywalam ale jestem dosyc szczupla i obcieraly mnie te podszycia
O stroju kompielowym nie wspomnę - bo idealnego nie za luźnego nie maialam juz od lat
Ansday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 13:34   #3526
kobea
Zadomowienie

Cytat:
Dziekuje dziewczyny rozejrze sie za tym co polecacie, niestety z Triumfa pani nic nie miala na 65 i twierdzila ze 65e ewentualnie f a 70d to to samo i spokojnie moge kupic 70d, ale u mnie wygladalo tak ze obwod za luzny a z miseczki sie wylewalo Wogle mam problem cokolwiek kupic jesli juz mi sie uda to szanuje i piore delikatnie zeby tylko jak najdluzej sluzyl, ale na dzien dzisiejszy juz nie mam wyboru musze cos kupic i przyznam sie ze szukam od miesiaca i ciagle wszysko za luzne w obwodzie - musialabym przerabiac, juz nawet kiedys tak robilam ze podszywalam ale jestem dosyc szczupla i obcieraly mnie te podszycia
O stroju kompielowym nie wspomnę - bo idealnego nie za luźnego nie maialam juz od lat
a próbowałas http://www.ewa-michalak.pl/ mają małe obwody i świetnie leżą
kobea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 13:46   #3527
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
A wizyta u brafiterki?

Właśnie wróciłam z zakupów z Galerii Bałtyckiej. Kupiłam spódnicę (http://shop.mango.com/PL/p0/mango/no...=1363733327357) tyle, że w kolorze czarnym, ponieważ z bieli nie było mojego rozmiaru. Pani mówiła, żebym dzwoniła, bo prawdopodobnie uzupełnią rozmiary, więc liczę, że uda mi się upolować i białą. Uważam, że ta spódnica to strzał w dziesiątkę - jest moją nową miłością Jak kobiecie niewiele trzeba do szczęścia
Mierzyłam też kilka innych rzeczy, ale w niczym nie czułam się na tyle dobrze, żeby kupić.

1. Bluzka z Zary. Transparentna. Na wieszaku mnie zaciekawiła, na mnie kompletnie mi się nie podobała. Jest baaaardzo prześwitująca, a mam z boku tatuaż, napis idący od stanika aż do majtek, więc w takiej bluzce nie wyglądało to dobrze.

2. Sukienka Reserved. Bardzo mi się podoba, jedyny jej minus to to, że jest krótka, wolałabym coś nieco dłuższego.

3. Sukienka również Reserved. Przymierzyłam ją po przeczytaniu wpisu Błękitnego nieba. Jednak niestety nie czułam się w niej dobrze, dziwnie na mnie leży

Kupiłam też szminkę Catrice Ultimate Colour 160 "Tell me a Berry-tale", zaciekawiła mnie na blogu Oli ze styloly Wklejam zdjęcie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0862.jpg (151,2 KB, 194 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0861.jpg (157,9 KB, 209 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0859.jpg (163,4 KB, 200 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pomadka catrice.jpg (60,7 KB, 168 załadowań)

Edytowane przez naciulatko
Czas edycji: 2013-03-25 o 16:20
Stary 2013-03-25, 13:59   #3528
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
a próbowałas http://www.ewa-michalak.pl/ mają małe obwody i świetnie leżą
Rozmiary tam zgadzają się z wynikiem kalkulatora?
kiedyś chyba czytałam o tym sklepie bo u braffiterki wyszło mi 65E, ale to już dawno temu, musiałabym się przejść jeszcze raz
Cytat:
A wizyta u brafiterki?

Właśnie wróciłam z zakupów z Galerii Bałtyckiej. Kupiłam spódnicę (http://shop.mango.com/PL/p0/mango/no...=1363733327357) tyle, że w kolorze czarnym, ponieważ z bieli nie było mojego rozmiaru. Pani mówiła, żebym dzwoniła, bo prawdopodobnie uzupełnią rozmiary, więc liczę, że uda mi się upolować i białą. Uważam, że ta spódnica to strzał w dziesiątkę - jest moją nową miłością Jak kobiecie niewiele trzeba do szczęścia
Mierzyłam też kilka innych rzeczy, ale w niczym nie czułam się na tyle dobrze, żeby kupić.

1. Bluzka z Zary. Transparentna. Na wieszaku mnie zaciekawiła, na mnie kompletnie mi się nie podobała. Jest baaaardzo prześwitująca, a mam z boku tatuaż, napis idący od stanika aż do majtek, więc w takiej bluzce nie wyglądało to dobrze.

2. Sukienka Reserved. Bardzo mi się podoba, jedyny jej minus to to, że jest krótka, wolałabym coś nieco dłuższego.

3. Sukienka również Reserved. Przymierzyłam ją po przeczytaniu wpisu Błękitnego nieba. Jednak niestety nie czułam się w niej dobrze, dziwnie na mnie leży

Kupiłam też szminkę Catrice Ultimate Colour 160 "Tell me a Berry-tale", zaciekawiła mnie na blogu Oli ze styleoly Wklejam zdjęcie.
Pokażesz się w spódnicy z Mango?
ciekawe czy kiedyś pokonam swoją psychikę i zacznę nosić spódnice, sukienki...
dzisiaj wrzucę zdjęcia czarnej torebki z Mng, bo dzwonili do mnie ze sklepu i chłopak mi ją dziś odbierze

Nie wiem czy pytałam, ale jeśli któraś z Was jest chętna na te szpilki z Pulla to mogę odstąpić rozmiar 37, kosztowały 39,90
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5875111022_2_1_2.jpg (30,1 KB, 19 załadowań)
Stary 2013-03-25, 14:03   #3529
Ag4

Szkoda, że nie 36 :/

Aga
Stary 2013-03-25, 14:08   #3530
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
dzisiaj wrzucę zdjęcia czarnej torebki z Mng, bo dzwonili do mnie ze sklepu i chłopak mi ją dziś odbierze
Jasne, jeszcze dzisiaj zrobię zdjęcie Przepraszam, ale dlaczego nie możesz przekonać się do sukienek/spódnic? Dla mnie spodnie mogłyby nie istnieć. Teraz niestety częściej chodzę w spodniach, bo przez to, że schudłam to musiałam wymienić całą szafę, a finansowo ciężko było mi kupić na raz tyle sukienek, ile bym chciała. Aczkolwiek teraz planuję to powoli nadrabiać. Jedna sukienka/spódnica w miesiącu minimum!
Super, czekam na zdjęcie torebki. Dzisiaj u mnie jej nie widziałam, ale też skupiłam się na tej spódnicy, więc możliwe, że przeoczyłam, a bardzo mi się podoba, jak zresztą wiesz
Stary 2013-03-25, 14:15   #3531
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
moja też dotarła, dostałam smsa, może zdążę ją odebrać przed zamknięciem
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 14:18   #3532
kobea
Zadomowienie

Cytat:
Rozmiary tam zgadzają się z wynikiem kalkulatora?
kiedyś chyba czytałam o tym sklepie bo u braffiterki wyszło mi 65E, ale to już dawno temu, musiałabym się przejść jeszcze raz

Nie wiem czy pytałam, ale jeśli któraś z Was jest chętna na te szpilki z Pulla to mogę odstąpić rozmiar 37, kosztowały 39,90
mi chyba sie nie zgadzało,mierzyłam później stacjonarnie 65f czyli taki jak mam zazwyczaj na stronie jest podana lista sklepów gdzie mozna stacjonarnie przymiezyc.
Effuniaki są dość popularne na wizazu
kobea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 14:24   #3533
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, jeszcze dzisiaj zrobię zdjęcie Przepraszam, ale dlaczego nie możesz przekonać się do sukienek/spódnic? Dla mnie spodnie mogłyby nie istnieć. Teraz niestety częściej chodzę w spodniach, bo przez to, że schudłam to musiałam wymienić całą szafę, a finansowo ciężko było mi kupić na raz tyle sukienek, ile bym chciała. Aczkolwiek teraz planuję to powoli nadrabiać. Jedna sukienka/spódnica w miesiącu minimum!
Super, czekam na zdjęcie torebki. Dzisiaj u mnie jej nie widziałam, ale też skupiłam się na tej spódnicy, więc możliwe, że przeoczyłam, a bardzo mi się podoba, jak zresztą wiesz
Nie podobają mi się moje masywne nogi i w ogóle nie przepadam za masywnymi nogami w spódnicach/sukienkach dlatego dla własnego komfortu psychicznego wybieram spodnie

Cytat:
Szkoda, że nie 36 :/
niestety
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39971110]moja też dotarła, dostałam smsa, może zdążę ją odebrać przed zamknięciem [/QUOTE]
To super, że doszła i nic się z nią po drodze nie stało
Cytat:
mi chyba sie nie zgadzało,mierzyłam później stacjonarnie 65f czyli taki jak mam zazwyczaj na stronie jest podana lista sklepów gdzie mozna stacjonarnie przymiezyc.
Effuniaki są dość popularne na wizazu
O, nie wiedziałam, że można przymierzyć stacjonarnie, dzięki rozejrzę się w takim razie na stronie

nacialutko, zapomniałam zapytać o tatuaż dawno robiłaś? ja od 7 lat chcę sobie coś wytatuować, myślę teraz o wewnętrznej stronie ramienia, ale chyba jeszcze nie dojrzałam do tej decyzji...

Edytowane przez Olcia
Czas edycji: 2013-03-25 o 14:29

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 14:29   #3534
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Nie podobają mi się moje masywne nogi i w ogóle nie przepadam za masywnymi nogami w spódnicach/sukienkach dlatego dla własnego komfortu psychicznego wybieram spodnie

niestety

O, nie wiedziałam, że można przymierzyć stacjonarnie, dzięki rozejrzę się w takim razie na stronie
Na zdjęciach nie widziałam masywnych nóg To ja bym mogła mówić, że mam masywne nogi. A i tak lubię spódnice i sukienki
Stary 2013-03-25, 14:56   #3535
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
A wizyta u brafiterki?

Kupiłam też szminkę Catrice Ultimate Colour 160 "Tell me a Berry-tale", zaciekawiła mnie na blogu Oli ze styleoly Wklejam zdjęcie.
Spódnica z Mango bardzo ładna, taka kobieca i klasyczna.

Bluzka też bardzo ładna. Może cielisty top pod spód by pomógł, bo faktycznie bardzo prześwituje.

Też mierzyłam tę sukienkę w Re, na mnie jest jeszcze krótsza, a szkoda....

Chciałabym w końcu kupić jakąś szminkę, ale nie potrafię niczego sama dobrać. Ciągle tylko przeglądam testery w Rossmannie i nie umiem się na nic zdecydować. Jakieś pół roku temu kupiłam czerwoną, ale w domu doszłam do wniosku, że źle się czuję z tak mocno pomalowanymi ustami.
Póki co pozostaje mi Carmex i błyszczyki Rimmel.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 15:51   #3536
catarina11
Rozeznanie

Cytat:

Panie w Triumphie nie są najlepszymi doradcami. Ja na pierwszym braffitingu byłam 2 lata temu w Mambra ( mają salon w Warszawie i Krakowie) i Pani nauczyła mnie jak zakładać biustonosz i jak ułożyć w nim piersi. Jak chciałam kupić kostium i bardziej mi się podobał model o obwodzie 70 cm i mniejszej misce (noszę 65) to Pani dała mi go przymierzyć, ale powiedziała że to tak nie działa i jeśli wychodzi mi 65 to mam brać 65 i miała rację. Od 2 lat noszę biustonosze idealnie dopasowane i czuję ten komfort. To jest niebo a ziemia,wcześniej nosiłam 75 bo tylko takie były w sklepach Zgadzam się z Tobą, że wybór jest bardzo mały, ale co zrobić Załączam zdjęcia moich ulubieńców Do każdej pary są dołączone ramiączka, ale można nosić i bez.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg panache-superbra-evie-strapless.jpg (13,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0_0_productGfx_71109b9153b72d9f5c94973ec1861dc5.jpg (46,7 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4557.jpg (11,4 KB, 35 załadowań)
catarina11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 16:12   #3537
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:

niestety

nacialutko, zapomniałam zapytać o tatuaż dawno robiłaś? ja od 7 lat chcę sobie coś wytatuować, myślę teraz o wewnętrznej stronie ramienia, ale chyba jeszcze nie dojrzałam do tej decyzji...
Dopiero zauważyłam, że pytałaś Mam dwa tatuaże - jeden na nadgarstku od 6 lat, drugi - cytat na boku - od 5 lat. Mnie bardzo podobają się tatuaże. Jedyny minus tej przyjemności to to, że są uzależniające Po zrobieniu drugiego tatuażu chodzi za mną trzeci, ale boję się, że po trzecim będę miała ochotę na czwarty itp.
A czemu tak długo się zastanawiasz? Chodzi Ci o to, że boisz się, że Ci się znudzi?

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Spódnica z Mango bardzo ładna, taka kobieca i klasyczna.

Bluzka też bardzo ładna. Może cielisty top pod spód by pomógł, bo faktycznie bardzo prześwituje.

Też mierzyłam tę sukienkę w Re, na mnie jest jeszcze krótsza, a szkoda....

Chciałabym w końcu kupić jakąś szminkę, ale nie potrafię niczego sama dobrać. Ciągle tylko przeglądam testery w Rossmannie i nie umiem się na nic zdecydować. Jakieś pół roku temu kupiłam czerwoną, ale w domu doszłam do wniosku, że źle się czuję z tak mocno pomalowanymi ustami.
Póki co pozostaje mi Carmex i błyszczyki Rimmel.
Nawet na jakieś wieczorne wyjście źle się czujesz z pomalowanymi na czerwono ustami? Ja akurat bardzo lubię czerwoną szminkę, mogłabym nosić na co dzień, ale nie na wszystkie okoliczności wypada
Co do doboru kolorów to często podoba mi się odcień szminki, a na ustach nie robi już takiego wrażenia. Tę pomadkę odkryłam dzięki blogowi styloly, mam nadzieję, że się sprawdzi. Choć, jak się dowiedziałam w Naturze, jest wycofywana
Stary 2013-03-25, 16:30   #3538
miucca
Raczkowanie

Dziewczyny, co sądzicie o sneakersach? Wiem, że to mało eleganckie i klasyczne obuwie, ale może i tutaj znajdą się zwolenniczki Wcześniej kompletnie mi się nie podobały, ale odkąd pooglądałam na instagramie zdjęcia zestawów z nimi (mauskacom)- przepadłam i zapragnęłam Wzięłam dziś te czarne z zara woman i zastanawiam się teraz czy je zostawić?
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 16:36   #3539
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miucca Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co sądzicie o sneakersach? Wiem, że to mało eleganckie i klasyczne obuwie, ale może i tutaj znajdą się zwolenniczki Wcześniej kompletnie mi się nie podobały, ale odkąd pooglądałam na instagramie zdjęcia zestawów z nimi (mauskacom)- przepadłam i zapragnęłam Wzięłam dziś te czarne z zara woman i zastanawiam się teraz czy je zostawić?
Mnie się nie podobają
Stary 2013-03-25, 16:57   #3540
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miucca Pokaż wiadomość
Mnie się podobają, tylko najlepiej czarne. Te z zary są świetne.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości