|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3512 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39962551]chętnie wrzucę jak tylko ta nieszczęsna paczka dojdzie, to moje ostatnie zamówienie w mango
![]() Moja od 19go ma status wysłane, ale te historie z wątku o mango trochę mnie przerażają... Mam nadzieję, że Twoja niedługo przyjdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kiedys tutaj chwalilam samoopalacz w piance - dokupilam rekawice do aplikacji i po krotkich testach goraco polecam. Dlonie czyste, pianka rozsmarowuje sie rownomiernie, a sam proces aplikacji przebiega o niebo szybciej.
"People, what a bunch of bastards!" by Roy - - - ... beneath the stains of time the feelings disappear ... It just sucks... *sniff sniff* Edytowane przez Eggnogg Czas edycji: 2013-03-24 o 22:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam nietypowe pytanie ale mysle ze doradzicie, gdzie kupujecie blielizne, mam rozmiar BH 65 e i ostatnio ciezko mi cos kupic bo jak juz cos znajde to maly wybor wiekszy jest na 70d ale to juz nie to samo, macie jakies sprawdzone sklepy moze byc tez online z gory dzieki za rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | |
Rozeznanie
|
Ja mam obwód taki sam jak Ty, miseczkę większą o kilka literek i ciężko jest z kupnem biustonosza, przynajmniej w Polsce
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteś kolejną osobą, która mnie utwierdziła w tym, że warto kupić. Mam dziś wolny dzień, chciałam się wylegiwać, ale chyba zaraz ubiorę się i skoczę do GB ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja byłam jakiś czas temu w Esotiqu, ale niestety mnie ich rozmiarówka nie odpowiada. Nawet jeśli już trafię na taki, jaki noszę na co dzień, to i tak biust z niego w zasadzie wyskakuje. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez abrakatabra Czas edycji: 2013-03-25 o 07:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zadomowienie
|
To w takim razie tylko ja mam pecha do Triumpha - jakość obsługi kiepska, a obwód 70 odstaje mi na 15cm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 | |||
AGA :)
|
Cytat:
Będę w Poznaniu dopiero w drugiej połowie kwietnia, także obawiam się, że mogę się już nie załapać? ![]() Cytat:
Ja właśnie dziś planuję zapisać się do fryzjera. Noszę się z zamiarem lekkiego przyciemnienia. Chociaż zawsze miałam jasne włosy i trochę się boję. No, ale już nie mogę na swoje patrzeć, muszę coś zrobić bo strasznie mi kolor wyblakł i jest taki nijaki, źle się czuję. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3522 |
Zakorzenienie
|
Tez latami rozjasnialam wlosy. Potem przyciemnilam, ale farba nie chciala sie zbytnio trzymac na blondzie i kolor szybko ulegal wyplukaniu. Moje wlosy w tamtym czasie nie byly w najlepszym stanie (rozjasnianie + prostownica zrobily swoje) i tutaj upatruje glownej przyczyny wyplukiwania sie koloru. Obys osiagnela lepsze rezultaty
![]() Pierwsze zmiany zauwazylam po szamponie Alpecin (dla lysiejacych panow ![]() ![]() ![]()
#3523 | |
|
Cytat:
![]() Kokosowy na mnie działa, strasznie puszy mi włosy :| Aktualnie nakładam olejek arganowy alverde, niestety nic nie przyciemnia ![]() Nie chcę mocno przyciemniac, właściwie jakby się ciemny kolor wypłykał to pewnie osiągnęłabym zamierzony efekt ![]() Też mam teraz zdrowsze i cięższe włosy, zawsze robiłam sobie ładne fale/loki a teraz niestety utrzymują się tylko godzinę :/
![]() ![]() |
![]() |
#3524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3525 |
Raczkowanie
|
Dziekuje dziewczyny rozejrze sie za tym co polecacie, niestety z Triumfa pani nic nie miala na 65 i twierdzila ze 65e ewentualnie f a 70d to to samo i spokojnie moge kupic 70d, ale u mnie wygladalo tak ze obwod za luzny a z miseczki sie wylewalo
![]() ![]() O stroju kompielowym nie wspomnę - bo idealnego nie za luźnego nie maialam juz od lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3526 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie wróciłam z zakupów z Galerii Bałtyckiej. Kupiłam spódnicę (http://shop.mango.com/PL/p0/mango/no...=1363733327357) tyle, że w kolorze czarnym, ponieważ z bieli nie było mojego rozmiaru. Pani mówiła, żebym dzwoniła, bo prawdopodobnie uzupełnią rozmiary, więc liczę, że uda mi się upolować i białą. Uważam, że ta spódnica to strzał w dziesiątkę - jest moją nową miłością ![]() ![]() Mierzyłam też kilka innych rzeczy, ale w niczym nie czułam się na tyle dobrze, żeby kupić. 1. Bluzka z Zary. Transparentna. Na wieszaku mnie zaciekawiła, na mnie kompletnie mi się nie podobała. Jest baaaardzo prześwitująca, a mam z boku tatuaż, napis idący od stanika aż do majtek, więc w takiej bluzce nie wyglądało to dobrze. 2. Sukienka Reserved. Bardzo mi się podoba, jedyny jej minus to to, że jest krótka, wolałabym coś nieco dłuższego. 3. Sukienka również Reserved. Przymierzyłam ją po przeczytaniu wpisu Błękitnego nieba. Jednak niestety nie czułam się w niej dobrze, dziwnie na mnie leży ![]() Kupiłam też szminkę Catrice Ultimate Colour 160 "Tell me a Berry-tale", zaciekawiła mnie na blogu Oli ze styloly ![]() Edytowane przez naciulatko Czas edycji: 2013-03-25 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś chyba czytałam o tym sklepie ![]() ![]() Cytat:
![]() ciekawe czy kiedyś pokonam swoją psychikę i zacznę nosić spódnice, sukienki... dzisiaj wrzucę zdjęcia czarnej torebki z Mng, bo dzwonili do mnie ze sklepu i chłopak mi ją dziś odbierze ![]() Nie wiem czy pytałam, ale jeśli któraś z Was jest chętna na te szpilki z Pulla to mogę odstąpić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
|
Szkoda, że nie 36 :/
![]() |
#3530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super, czekam na zdjęcie torebki. Dzisiaj u mnie jej nie widziałam, ale też skupiłam się na tej spódnicy, więc możliwe, że przeoczyłam, a bardzo mi się podoba, jak zresztą wiesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Effuniaki są dość popularne na wizazu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3533 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() niestety ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39971110]moja też dotarła, dostałam smsa, może zdążę ją odebrać przed zamknięciem ![]() To super, że doszła i nic się z nią po drodze nie stało ![]() Cytat:
![]() nacialutko, zapomniałam zapytać o tatuaż ![]() ![]() Edytowane przez Olcia Czas edycji: 2013-03-25 o 14:29 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bluzka też bardzo ładna. Może cielisty top pod spód by pomógł, bo faktycznie bardzo prześwituje. Też mierzyłam tę sukienkę w Re, na mnie jest jeszcze krótsza, a szkoda.... Chciałabym w końcu kupić jakąś szminkę, ale nie potrafię niczego sama dobrać. Ciągle tylko przeglądam testery w Rossmannie i nie umiem się na nic zdecydować. Jakieś pół roku temu kupiłam czerwoną, ale w domu doszłam do wniosku, że źle się czuję z tak mocno pomalowanymi ustami. Póki co pozostaje mi Carmex i błyszczyki Rimmel. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Panie w Triumphie nie są najlepszymi doradcami. Ja na pierwszym braffitingu byłam 2 lata temu w Mambra ( mają salon w Warszawie i Krakowie) i Pani nauczyła mnie jak zakładać biustonosz i jak ułożyć w nim piersi. Jak chciałam kupić kostium i bardziej mi się podobał model o obwodzie 70 cm i mniejszej misce (noszę 65) to Pani dała mi go przymierzyć, ale powiedziała że to tak nie działa i jeśli wychodzi mi 65 to mam brać 65 i miała rację. Od 2 lat noszę biustonosze idealnie dopasowane i czuję ten komfort. To jest niebo a ziemia,wcześniej nosiłam 75 bo tylko takie były w sklepach ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A czemu tak długo się zastanawiasz? Chodzi Ci o to, że boisz się, że Ci się znudzi? Cytat:
![]() Co do doboru kolorów to często podoba mi się odcień szminki, a na ustach nie robi już takiego wrażenia. Tę pomadkę odkryłam dzięki blogowi styloly, mam nadzieję, że się sprawdzi. Choć, jak się dowiedziałam w Naturze, jest wycofywana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3538 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, co sądzicie o sneakersach? Wiem, że to mało eleganckie i klasyczne obuwie, ale może i tutaj znajdą się zwolenniczki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.