|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5311 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Koteczka, to trzymam kciuki za Twoją rozmowę z mężem. Z tymi mężami to my tu różne przeboje miałyśmy ![]() A z nasz to unsafe_girl operowała się ostatnio w Czechach,ale nie wiem czy to ten o którym piszesz... Amorcio, a to kto Ci wtedy pomoże jak po mięsiącu mąż wyjedzie w "trasę"...? Czy miałaś na myśli,ze on będzie miesiąc na urlopie,a potem wraca do codziennej pracy...? Ja mam podobne odczucia jak Ty,ze niektóre piszą o 2-3 miesiącach a mi sie wydaje,ze to tydzień temu było
|
|
#5312 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
dawaj, dawaj - w staniku z wzorami i bez stanika A cycuchy widziałam- służy im czas normalnie jak dobre wino A ! i też u siebie zauważyłam, że około 8 msc mięśnie stały się bardzo plastyczne i pięknie zaczęły reagować i się poddawać. Co do szwów - rok, półtora mogą się przebudowywać (więc blednąć). Oj, ale warto czekać
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#5313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#5314 |
|
Raczkowanie
|
Gawisz
-byłam u Ciebie w albumie i jestem pod wrażeniem bardzo naturalne i co du dużo pisać super![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Uciekam już, dobranoc
|
#5315 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór, szybko Was przeleciałam
także jestem powiedzmy na bieżąco...Kasikkk zapodaj foteczki z ta baskijką pliiiis
|
#5316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w Czechach robiła jeszcze Zabulek i Tonia ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- hihi Ty to byłaś przypadek wyzwanie ale co prawda to prawda lekarz wyrzeźbił Ci śliczne piersiaki są tacy którym się jeszcze chce i potrafią A jeśli chodzi o asymetrię - sporo dziewczynek ją miało, zwłaszcza te po karmieniu. ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#5317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-03-25 o 23:31 |
|
|
|
|
#5318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
((((((
|
|
|
|
|
#5319 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe co wg ONYCH matce wypada.... Ja wiem jedno bez względu na to czy jestes matką, panną, mężatką, rozwódką, siostrą czy córką jak nie masz piersi lub masz je zniszczone to czujesz się źle
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-03-25 o 23:42 |
|
|
|
|
#5320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Juz usłyszałam od tesciowej ze schudlam i jak smierc wyglądam ;D i ze pracę powinnam znalezc skoro na ćwiczenia mam czas Dlatego chce sobie piekne dorodne piersi zrobic i w glebokim dekolcie pojechac na obiad do nich (Ot takie wredne marzonko)
|
|
|
|
|
#5321 |
|
Raczkowanie
|
yyy khy khy no przyznam się że nie na wszystkie wątki znalazłam dzisiaj czas
![]() Kochane ja przychodzę do Was z malutkim niepokojem... z prawej brodawki podczas masaży wydziela mi się płyn w kolorze kawa z mlekiem... zauważyłam to dzisiaj. Jutro wprawdzie jadę na ściągnięcie szwów wiec zapytam lekarza ale może już dzisiaj któraś z Was może mi coś na ten temat powiedzieć i troszkę uspokoić?
|
#5322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a z ćwiczeniami to też miałam różne propozycje.... w stylu po co Ty na tą joge chodzisz? Przyszłabyś działke skopać to i pozytek byłby jakiś i czasu byś nie marnowała A marzenia mają to do siebie, że lubią się spełniać więc uważajcie o czym marzycie
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-03-25 o 23:49 |
|
|
|
|
#5323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akceptacja zdeformowanych, zwiędłych piersi to nie kwestia tego co wypada a co nie I nikomu nic do tego co Ty o tym sądzisz- rób co uważasz i nie szukaj poklasku u innych.
|
|
|
|
|
#5324 |
|
Zakorzenienie
|
Pozwolilam sobie wyslac zaproszenie co bym mogla obejrzec
bo bez tego nie moge
|
|
|
|
#5325 |
|
Zadomowienie
|
gawisz opis stanu pooperacyjnego trafiony w 100% - z zaleceń jedynie rower bym skorygowała - w tych pierwszych 3 miesiącach można ale na stacjonarnym, na zwykłym raczej nie, chociażby ze względu na możliwość upadku.
|
#5326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba jakoś tak W niektórych przypadkach podaje się nawet hormon na wygaśnięcie laktacji. Ale najczęściej samo przechodzi
|
|
|
|
|
#5327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj czasem bywa ciezko z tyloma facetami w domu ale zycze Ci tylu facetow skoroto Twoje marzenie |
|
|
|
|
#5328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#5329 |
|
Raczkowanie
|
MyaDiva, dziękuję
|
#5330 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecie male uczy sie sikac na stojaco bo bierze przyklad ze starszych i ciagle latam ze szmata i domestosem bo maly ma problemy z trafianiem
maly dal mi popalic bo dopiero z pol godziny temu zasnal wiec lece sie wykapac poki spi bo nie wiem jak dlugo to potrwa . Kolorowych snow Wam zycze ![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Dziekuje |
|
|
|
#5331 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
|
|
#5332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)) Dokładnie.... Jak tylko wiosna idzie tez mam propozycje ze skopaniem działki ) Oj mam nadzieję ze dolacze do grona zadowolonych z zycia cycolinek ) Teraz bym z chęcią dowiedziala się opinii o doktorze L.P z Czech. Więc proszę o wszelką pomoc. ) I ile teraz to marzenie kosztuje.
|
|
|
|
|
#5333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#5334 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, w kwestii blizn wiem ze na niektóre blizny czy też niektórym osobom cepan pomaga no ale na mnie nie działał podobnie jak no scar (oczywiscie nie mówie o bliznach po powiększaniu piersi Czy faktycznie specyfiki siliconowe są skuteczne niech wypowiedzą sie dziewczyny które używały ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Dobranoc Kwiatuszki, mykam spać
|
|
#5335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jeśli myślisz o doktorku- to polecam ale będę szczera- są z nim dwa problemy. 1- ściąga strupki (aż się chce napisać WTF? ) i blizna się przez to papra (nie tylko ja tak miałam). bo jak już zaschnie strupek to on go zdziera na nowo i znowu się strupek robi (mnie się długo zasklepić nie chciało- potem z pomocą przyszedł octenisept i zasychało praktycznie od razu ), myć się możesz więc bliznę znowu moczysz i tak trochę głupio to rozwiązał sobie. teraz to wiem ![]() a 2- niestety po operacji jeśli coś będzie nie tak to chyba nie bardzo będziesz mogła na niego liczyć. ja jeździłam do niego co tydzień na początku i zawsze bardzo uprzejmy, rękę na powitanie i pożegnanie podawał. a raz tam zajechałam i miałam parę pytań poukładanych w głowie to tylko były odpowiedzi typu: to tak musi być, to tak jest. i był niezbyt przyjemny więc postanowiłam tam więcej nie jeździć ![]() jeśli chodzi o cenę to cennik doktorek ma na swojej stronie
|
|
|
|
|
#5336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po urodzeniu 4 dziecka starają się przekonać mnie, zę wypada mi siedzieć w domu, wygladać na zapracowaną mamuśkę, zapier...ć jak wół, żeby wszystko błyszczało (oczywiście ja nie) i podawać śniadanka, 2-daniowe obiadki, domowe ciasta i kolacyjki pod nos ![]() a nie wypada mi ... w zasadzie juz nic... echhh dziewczyny, szkoda gadać... mój TŻ chciał mi nawet auto zabrać, bo ja mam siedzieć w domu z dziećmi na dupie ... zero wychodzenia do ludzi, żadnej kawy z koleżanką w kawiarni... kawe mam przecież w domu...No i oczywiście ubrać się jak ciotka, powyrzucać krótkie spodniczki i wyciete bluzeczki, ściąć włosy i przytyć ... byłoby git... jak na 40-letnią matkę 4 dzieci przystało (w świadomości "niektórych").A to, ze ćwiczę, to juz swoja drogą... cholernie przeszkadza, bo jak mozna znaleźć na to czas i jak ja mogę być taka chuda 7 miesiecy po cesarce ... szkoda tylko, ze nie każdy się orientuje, ze zmęczona i chuda to jestem przez zasuwanie w domu i przy dzieciach od 5 rano do północy, jednocześnie pracując zawodowo, a nie ćwicząć godzinkę dziennie...No to tak, żeby się wyżalić... ciężko mam ostatnio z TŻ-em... bardzo ciężko ![]()
|
|
|
#5337 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Konsultacje i kontrole są błyskawiczne, ale jeżeli ktoś jest dobrze obyty w temacie to jest ok. Gorzej, jak przychodzi ktoś całkiem zielony w temacie. Uważam, że do niego trzeba jechać w 100% zdecydowanym na operację, tam nie ma miejsca na zastanawianie się. To dobre rozwiązanie dla osób, które lubią szybkie tempo podejmowania decyzji. No i zmieściłam się ze wszystkim w 10 tys zł.
|
|
|
|
|
#5338 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie trudno uwierzyć, ze mam syna na pierwszym roku studiów a drugiego maturzyste. Zawsze były najważniejsze dzieci i wydatki na dzieci. Teraz przyszedł czas na mnie. Ze nie mam prawa w swoim wieku dobrze sie czuć i wyglądać? Wprost przeciwnie. Swietnie, ze większość dziewczyn zdecydowała sie wcześniej na operacje. Ja dopiero teraz ale to nie znaczy, ze czegos nie wypada zrobic. Im szybciej, tym lepiej. Wiec uszy do góry i wlacz pozytywne myslenie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
.Super! Rzeczywiście facet zna sie na rzeczy. Ale to co powiedzialas. On nie poświęca zbyt wiele czasu pacjentom i trzeba byc zdecydowanym czego sie chce. Trochę zrobił na mnie wrażenie robotnika przy tasmociagu. No cóż. Moj foch kosztował mnie prawie drugie tyle kasy ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
Moj po operacji robił i robi absolutnie wszystko. Sprząta, gotuje, wstawia pranie, podaje sniadanko, herbatę, rozpali kominek. Ze wiem, ze to okres przejściowy. Żebym nigdy mu nie zarzuciła, ze mnie zostawił w ciężkich chwilach. Jak jestem zdrowa i w pełni sił to miewa naprawdę rozne pomysły i odloty. Ot, zwyczajny facet. Był czas sie przyzwyczaić. Horo. Bardzo sie cieszę, ze sie nie poddajesz. Pamiętaj, ze mimo wszystko dziewczyny z charakterem zasługują na większy szacunek niz ciche kurki domowe. Uszy do góry i tak trzymaj. Ajak chcesz sie wyzalic na tż...wal śmiało. Wszystkie mamy podobnie
12.03.2013 Nagor 370 dr AB Edytowane przez Pommelo1 Czas edycji: 2013-03-26 o 09:01 |
|||
|
|
|
#5339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ani po operacji, ani w trakcie ciąży, czy nawet jak wylądowałam w szpitalu na zapalenie błędnika (koszmarna dolegliwość) nie sprostał zadaniu bycia mężem i ojcem... dziećmi zajmowala się moja mama i babcia, a on ... koledzy, piwko, meczyki ![]() a po cesarce??? awantura w dzień wyjścia ze szpitala (ok. godz. 12-13-ej), ze nie ma obiadu ![]() wyjeżdżając na parę dni w delegację, muszę rzeczy dla dzieci zostawiać przyszykowanwe na komodzie na kazdy dzień oddzielny zestaw dla poszczególnych dzieci... i przykre, ale jak mnie nie ma, to dzieci nie są kąpane a na kolację zjedzą to, co sobie same wyciągną z lodówki (czyli serki i jogurty na zimno), bo jaśnie pan tatuś robi soebie kolację, jak juz je wyśle do łóżek... wiem... pewnie się zastanawiacie, dlaczego nadal tkwie w takim chorym związku.... bo dzieci jednak kochają ojca (nigdy nie nastawiałam ich przeciewko niemu) i mimo wszysytko nie dam sobie sama rady finansowo z 4 dzieci
|
|
|
#5340 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki. Nie bylo mnie tylko wczoraj a juz tyle naskrobalyscie.
Mnie wczoraj pochloneka I cz. Greya, a dlugo nie moglam do niego sie zabrac. Jak skonczylam go czytac i chcialam z tym naladowaniem ta książka zrobic uzytek to moj maz zasnął tak ze nie bylo go nawet jak dobudzic teraz czekam na II cz. Fajny poradnik dla Panow jak dbac o kobiete i zaspokajac nasze potrzeby.
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

Ale opinie wizazanek o doktorze byly z 2011 roku... Więc nie wiem jak to teraz wygląda. .. Piersi nie mam małych. .. tylko sa obwisle i puste do góry..... Nie mam z kim porozmawiać ani się poradzić. Chciałabym poznać opinie o ty lekarzu ale rowniez z chęcią poczytam o innych. Operacje planuje juz wstępnie w swojej glowce w przyszylm roku. Albo bedzie to albo spełnione marzenie.... albo pozostanie w mojej glowce juz na zawsze. ......

moje cycki w koncu sa ladne i sutki sie wyrownaly
chyba
mysle ze tak
dawaj, dawaj - w staniku z wzorami i bez stanika

bardzo naturalne i co du dużo pisać super

W niektórych przypadkach podaje się nawet hormon na wygaśnięcie laktacji. Ale najczęściej samo przechodzi