|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Zaczytana online
|
Dot.: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)
Cytat:
![]() Chcę zainwestować 80zł w świecę i wolałabym,żeby to były dobrze wydane pieniądze,więc nos musisz mieć sprawny i niezmącony innymi woniami
|
|
#2912 |
|
Rozeznanie
|
Ja od wczoraj testuję ćwiartkę tarty Storm Watch i chyba trafiłam na ulubieńca wśród świeżaków. Dotychczas testowane, czyli m. in. Fluffy Towels, jakoś nie przypadły mi do gustu, natomiast ten jest super. Pachnie jak świeże powietrze, takie zaraz po burzy, tylko bez deszczu. Zapach też bardzo długo utrzymuje się w pomieszczeniu. Ogólnie polecam
|
|
|
|
#2913 |
|
Raczkowanie
|
właśnie palę black coconut i pachnie mi trochę jak kokosowy wafelek typu princessa
|
|
|
|
#2914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest ok, ale moim zdaniem z podobnym Sun&Sand przegrywa ![]() Ja nie lubię Creamy Caramel, w ogóle nie lubię karmelowych zapachów w wydaniu YC ![]() PS: Jagoda, wysłałam dziś woski
|
|
|
|
|
#2915 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
A co do Creamy Caramel... Niestety, mąż też twierdzi, że jego pierwsze skojarzenie to rosół + widziałam na angielskojęzycznych stronach od groma recenzji, w których ludzie twierdzą, że pachnie jak curry Mam nadzieję, że po rozpaleniu poczuję jednak słodki karmel a nie kurę |
|
|
|
|
#2916 |
|
Zona najukochanszego Meza
|
A ja kocham creamy caramel, mam 2 swiece, jedna juz na wykonczeniu. Gdzie jeszcze mozna kupic te swiece?
Ja w ogole nie czuje rosolu (na szczescie)
|
#2917 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
![]() A moje woski dotarły już?Pewnie nie:/
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie doszły woski ;( |
|
|
|
|
#2919 | ||
|
Zaczytana online
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
|
|
#2920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2921 |
|
|
Jagoda gdzie widzialas swiece Creamy Caramel?
|
#2922 |
|
Zaczytana online
|
Jakiś czas temu (ale w tym roku) widziałam ją na pewno na Allegro i to nie u p.Przemka. Za ok.80zł,ale ktoś szybko kupił
Teraz na żadnej stronie jej już nie ma...Może warto napisać do "naszego dostawcy"?
|
#2923 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze niedawno na Candle Room była wyprzedaż, sama się zastanawiałam
|
|
|
|
|
#2924 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie dotarłam do stacjonarnego sklepu ZD, dwa razy się wybierałam i zima paraliżowała świat. Wymacałam wszystko co się dało i już wiem, że zaoszczędzę sobie kilku wpadek zakupowych gdybym zamawiała przez internet, a w zamian pewnie skuszę się na zakupy, które nie zachęciły mnie opisem. Sklep stacjonarny to jednak "błogosławieństwo"
![]() Proszę wpisać w pierwszym poście: Galeria Rzeszów Al. Piłsudskiego 44 35-001 Rzeszów tel. 017 777 18 14 pon.-pt. 9.00 - 21.00 sobota 10.00 - 21.00 niedziela 10.00 - 20.00 Ekspedientki, to dwie, młode i sympatyczne dziewczyny, na pewno będę często zaglądać Sam sklep to jak marzenie świecoholika Brałam do ręki wszystko, nikt mi nie stał nad głową, a biegałam po sklepie z obłedem w oczach od nadmiaru wrażeń Dziewczyny są otwarte i pomagają chętnie ale trzeźwo nie wchodzą klientowie na głowę. Na wstępie usłyszałam, że mogę oglądać i macać co tylko chcę, nikt mi niczego z ręki wydzierał nie będzie, duży plus.Kupiłam 4 woski, co jest niepojęte, chyba nadmiar mnie ogłuszył ale czekam na zestaw z samplerami, jak nie dotrze, to kupię votiver i samplery osobno. Zaskoczyła mnie moc zarówno małych świeczek, jak i samplerów właśnie, wszystko zresztą widać, że świeże i aż wierciło w nosie. Chyba się powinni w kawę zaopatrzyć, bo po kilku testach człowiek głupieje. Tak się zamotałam, że zapomniałam wizytówki (albo zgubiłam). Kupiłam Paradise Spice (wczoraj paliłam i nie czuję banana), Black Coconut, Lemon Lavender i na zapas Chamomile Tea. Chciałam też Sparkling Lemon ale zapomniałam Edytowane przez vril Czas edycji: 2013-03-29 o 08:39 |
|
|
|
#2926 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2927 |
|
Raczkowanie
|
Gdy patrzę za okno, mam wrażenie, że chyba to nie te święta
![]() ....pozostając w klimacie zaokiennym dopalę sobie resztki winter wonderland
|
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
mam w formie małej świecy- na sucho faktycznie świetnie pachnie, ale po odpaleniu mizernie...
często jest tak określany ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2929 |
|
Bang Bang Bang
|
Co do Sweet Strawberry - wrzuciłam do kominka ćwiartkę wosku i zapach bez problemu wypełnił jakieś 30m2, jak dla mnie super
Ha, czyli to moje porównanie Creamy Caramel do rosołu to nie tylko kwestia, jak to określa mój mąż, mojego zboczonego nosa |
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Mam już odłożony zestaw do mixologii, w przyszłym tygodniu odbiorę i będę samplerować
|
|
|
|
#2931 |
|
|
Hhm, snieg sypie, pogoda kiepska, ale mimo to od jutra zaczynam palic rozowego i czekoladowego krolika - moze przegnaja snieg
![]() To beda moje pierwsze swieta z Yankee Candle ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Jak chcecie zebym cokolwiek zmienila w 1 poscie - prosze wyslijcie info co zmienic na PW.
|
#2932 |
|
lubi eks swojego męża
|
dziewczyny, odpaliłam samobójczo kominek załadowany camomile tea - i odkryłam, że dymi. dymi do tego stopnia, że w pokoju, w którym go zostawiłam bez nadzoru, da się odczuć, ja wiem, spadek widoczności. widać po prostu, że coś ciutkę dymi, jak kadzidełko, a z samego kominka unoszą się smugi jasnego dymu.
co się dzieje?!
|
#2933 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
|
|
#2934 |
|
lubi eks swojego męża
|
kurczę, ale odpalony był może z godzinę. zgasiłam go, oczywiście, ale zupełnie nie mam pojęcia, co się dzieje.
|
#2935 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wytestowałam już dosyć dużo zapachów (jak dla mnie ) i jak na razie chcę wracać do A child's wish, sweet strawberry i hazelnut coffe Wybrednie i szczegółowo lista powoli się powiększa, a potem będę robić zapasy ulubionych![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
te świece F&F to tylko Lilac z tych co mam taka mocna, ale np. Lime fajnie odświeża pokój bez uczucia pryskania cytrynowym sprejem ;p
|
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
na hebe przedluzony czas znizki na woski -25% od soboty do poniedzialku
http://www.mydlarnia-hebe.pl
Burberry Body Intense i inne oddam książki i elektronika ciuchy, buty, torebki itp. Edytowane przez magda s. Czas edycji: 2013-03-29 o 19:43 |
|
|
|
#2938 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2940 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dacie namiary na Pana Przemka? Bardzo spodobał mi się zapach Ocean Blossom, ale nigdy nie ma ani wosku, ani samplera tego zapachu, a na świecę mnie średnio stać
może u P. Przemka jest dostępny wosk o tym zapachu? Z góry dzięki za pomoc
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

Intensywność - raczej delikatny, dyskretny, choć dziś moje mieszkanie wypełnione jest zapachem gotowanego bigosu, więc mogę mieć nieco "zmęczony" węch
A, nie wiem, czy mój zmysł powonienia płata mi figle, ale Creamy Caramel przez folię pachnie mi jak... rosół?

jest ok, ale moim zdaniem z podobnym Sun&Sand przegrywa 

Teraz na żadnej stronie jej już nie ma...Może warto napisać do "naszego dostawcy"?
Zapraszam