szczęśliwe singielki czyli MY :-) - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-25, 19:45   #2911
piotrek-1983
Zadomowienie

Dot.: szczęśliwe singielki czyli MY :-)

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
zapisuje sie bardzo niesmialo do klubu
W życiu nie ma miejsca na nieśmiałości Butem w drzwi, po czym można się ładnie przywitać i zgodnie z etykietą i wysoką kulturą powiedzieć w jakiej sprawie się przyszło

Cytat:
Ps: wiem, ze to watek dla szczesliwych, ale ja sie z tego powodu juz dawno nie ciesze
Czas to naprawić

Cytat:
Napisane przez keira24 Pokaż wiadomość
Ale coś Wam powiem kochane.
Ja Tobie też kochany

Cytat:
bo na singielkę/singla patrzy się krzywo, jak na niepełnowartościowy produkt (wybaczcie te mocne slowa, ale ja nie raz odczułam takie podejście innych i jak słyszę, że jestem dziwna/wredna bom sama to mnie ogarnia tylko litość dla takich ).
Związek to najczęściej dwa półgłówki, które egzystują trzymając się razem. W pojedynkę nie potrafią przejść przez życie, zatem trzymają się siebie za wszelką cenę My radzimy sobie sami Evivaaaa singielki

Cytat:
W ogóle to dzisiaj nie jestem w nastroju i może stąd moje podejście .
Yyy no jak zawsze 24/7 jestem do Twojej dyspozycji Oczywiście o rozmowę chodzi Tudzież o kąpiel co kiedyś wspominałaś [urwie mi głowe i ogonek za to]

Cytat:
Napisane przez Camarilla Pokaż wiadomość
Nie no ale cieszmy się z tego co mamy
Ładnaś dzioucha to się oglądają.

A że jacyś debile to inna bajka
piotrek-1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 19:52   #2912
_Magda
BAN stały

Cytat:
Ale coś Wam powiem kochane. Nie można szukać sobie na siłę chłopa, bo inni są w zwiazkach, a ja nie, bo na singielkę/singla patrzy się krzywo, jak na niepełnowartościowy produkt (wybaczcie te mocne slowa, ale ja nie raz odczułam takie podejście innych i jak słyszę, że jestem dziwna/wredna bom sama to mnie ogarnia tylko litość dla takich ).
.
Rozumiem Cię.Pamiętam jak kiedyś się zdziwiłam i to mega,gdy na zajęciach prowadząca spytała co sobie pomyślimy o kobiecie tam iluś letniej która nie ma faceta i ja pomyślałam sobie coś w stylu,że nie trafiła na odpowiedniego,a tymczasem zaczęły padać odpowiedzi "stara panna","że musi być wredna,że nikt jej nie chciał" Wiecie w jakim szoku byłam?No bo same baby(taki kierunek ),w dodatku jak się by wydawało skoro studentki,mamu XXI wiek i inne takie to można się czegoś więcej spodziewać nie?A tu zonk Byłam wtedy bardzo rozczarowana...

Cytat:
A wiesz, ze ja też się przyzwyczajam.. ?
Ostatnio mam tylko powodzenia u Panów z piwem pod sklepem spożywczym. Albo u takich co potrafią tylko wstydu zrobić na ulicy krzycząc coś za Toba.
Nie no ale cieszmy się z tego co mamy
Patrz jak trafiłaś Coś niecoś z Ahi o podrywach podsklepowopodobnych gadałam niedawno.Ja tam nawet takiego powodzenia nie mam Czemu się tym nie martwie?

Cytat:
Napisane przez ahinsa Pokaż wiadomość
Zaprosim, zaprosim. Miasto pokażem, wstydu narobim

No!Trzymam za słowo
Cytat:
Najłatwiej wszystko na mnie zwalić

To ja sie odwdzięczę i zwalę na Ciebie to, że teraz polecę podgrzać sobie do temperatury pokojowej kolejna szklankę mojego ukochanego narkotyku - peeepsiii
A ja sobie zimna pije sesesese

Cytat:
No pacz Pod sklepem z piwem jeszcze męża nie szukałam, a na ciągnące sie za mną krzyki nie reaguję - może robię wielki zyciowy błąd? Może powinnam sie wybrać do Biedronki?
No ja z tą Biedronką to się ciągle zastanawiam co w tym złego było
A jakby taka sama sytuacja była np w Zarze albo jakimś Diorze to byłoby inaczej?Nie rozumie
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 19:59   #2913
Camarilla
Zakorzenienie

Cytat:
No pacz Pod sklepem z piwem jeszcze męża nie szukałam, a na ciągnące sie za mną krzyki nie reaguję - może robię wielki zyciowy błąd? Może powinnam sie wybrać do Biedronki?
Rzeczywiście ahinsa nie wiesz co tracisz. Wiesz ile taki facet z piwem bądz plastikowym kubeczkiem i winem pod ławką ma Ci do zaoferowania..?
Po prostu nie szukasz tam gdzie trzeba

Cytat:
Napisane przez piotrek-1983 Pokaż wiadomość
Ładnaś dzioucha to się oglądają.

A że jacyś debile to inna bajka

Kwinteesencja mojego powodzenia u dziwnych ludzi. Dzisiaj stoję w kolejce w spożywczym i przyczepił się taki jeden. Najpierw robi mi wstyd i udaje, że się znamy i dlaczego nie przyszłam jak się umawialiśmy, że czekał.. No ale nic uśmiecham się głupio. Oczywiście wszystko krzyczy. A co tam. Donośny ma głos to się nim pochwali. Zaczyna mnie łapać za ramię i mówi o drugiego, że jak zwykle miło się mnie dotyka.
Widzisz Ahinsa ile tracisz..

Camarilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 20:21   #2914
keira24
Zadomowienie

Ahinso dzięki .

Tajger szykuj się na egzekucję .

Cytat:
Napisane przez _Magda Pokaż wiadomość
Rozumiem Cię.Pamiętam jak kiedyś się zdziwiłam i to mega,gdy na zajęciach prowadząca spytała co sobie pomyślimy o kobiecie tam iluś letniej która nie ma faceta i ja pomyślałam sobie coś w stylu,że nie trafiła na odpowiedniego,a tymczasem zaczęły padać odpowiedzi "stara panna","że musi być wredna,że nikt jej nie chciał" Wiecie w jakim szoku byłam?No bo same baby(taki kierunek ),w dodatku jak się by wydawało skoro studentki,mamu XXI wiek i inne takie to można się czegoś więcej spodziewać nie?A tu zonk Byłam wtedy bardzo rozczarowana...
No właśnie . W naszym społeczeństwie właśnie tak się myśli o singlach . A co komu do tego, kto w moim łóżku się znajduje i czy w ogóle z kimś sypiam . i czy przypadkiem nie czas na to, żebym zaludniła i tak już steraną matkę Ziemię nowym pokoleniem . Wrrrrrr...

Lepiej się zielonej herbatki napiję ...

Edit: Idę do wyrka. Poczytam i pójdę wcześniej spać. Życzę Wam przyjemnego wieczoru
Stary 2007-03-25, 20:40   #2915
_Magda
BAN stały

Buuuu.Olbrychski odpadł z Tańca z Gwiazdami
Stary 2007-03-25, 20:44   #2916
Camarilla
Zakorzenienie

Magda z tą biedronką to wydaje mi się, że chdoziło bardziej o śmiesznośc miejsca. Że można nawet spotkać wielbiciela kupując paprykę i papier toaletowy w biedronce.
A ogólnie uważam podobnie jak Ty, że bez większej różnicy czy to sklep escady bedzie czy biedronka. MIło bo się komuś spodobała i tyle

Stary 2007-03-25, 20:44   #2917
hathayoga
perfumove love

Cytat:

Jak widać, sprawdzony sposób

Cytat:

No ja z tą Biedronką to się ciągle zastanawiam co w tym złego było
A jakby taka sama sytuacja była np w Zarze albo jakimś Diorze to byłoby inaczej?Nie rozumie
Nie tyle złego, co zabawnego - jak dla mnie. W sklepach typu Dior nie bywam, wolę sensowniejsze lokowanie kapitału, niż w duperele za Wiadomoile
I to nie jest tak, że się kogoś z góry skreśla z okazji zakupów w tanim supermarkecie (sama raz na jakiś czas bywam, bo w Biedronie są pyszne żurki w butelkach ). Po prostu uważam, że jest to sytuacja "romantyczna na swój sposób"

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-25, 20:48   #2918
_Magda
BAN stały

Cytat:
Magda z tą biedronką to wydaje mi się, że chdoziło bardziej o śmiesznośc miejsca. Że można nawet spotkać wielbiciela kupując paprykę i papier toaletowy w biedronce.
A ogólnie uważam podobnie jak Ty, że bez większej różnicy czy to sklep escady bedzie czy biedronka. MIło bo się komuś spodobała i tyle
Cytat:
Napisane przez hathayoga Pokaż wiadomość
Nie tyle złego, co zabawnego - jak dla mnie. W sklepach typu Dior nie bywam, wolę sensowniejsze lokowanie kapitału, niż w duperele za Wiadomoile
I to nie jest tak, że się kogoś z góry skreśla z okazji zakupów w tanim supermarkecie (sama raz na jakiś czas bywam, bo w Biedronie są pyszne żurki w butelkach ). Po prostu uważam, że jest to sytuacja "romantyczna na swój sposób"

Rozumiem rozumiem Po prostu mi się to miłe wydało,ale to moze dlatego,że ja nawet na sklepowe powodzenie ni emogę liczyć
Stary 2007-03-25, 20:59   #2919
Camarilla
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem rozumiem Po prostu mi się to miłe wydało,ale to moze dlatego,że ja nawet na sklepowe powodzenie ni emogę liczyć
Po prostu podobasz się "normalnym" przeciętny osobom ktore nie myślą krzyczeć do Ciebie na ulicy i krzywo się usmiechac spod platikowego kubeczka. To dobrze..

Stary 2007-03-25, 21:06   #2920
_Magda
BAN stały

Cytat:
Po prostu podobasz się "normalnym" przeciętny osobom ktore nie myślą krzyczeć do Ciebie na ulicy i krzywo się usmiechac spod platikowego kubeczka. To dobrze..

Oj Camuś kochana
To chyba nigdzie nie ma tych normalnych facetów
Stary 2007-03-25, 21:08   #2921
hathayoga
perfumove love

Cytat:
Powinno być bez tego "nawet"

Wyobraźmy sobie inteligentnego, zadbanego faceta. Idzie on do sklepu, gdzie widzi dziewczynę, która spełnia jego... hmm... wymogi co do wyglądu zewnętrznego.
Czy taki mężczyzna wrzuciłby jakiś świstek do koszyka dziewczyny, licząc na cud? Ja na jego miejscu podeszłabym i się przedstawiła, ot, zasady dobrego wychowania chociażby

Kosmetyki

Wish

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-25, 21:09   #2922
Camarilla
Zakorzenienie

Oj no jakoś musimy sobie to tłumaczyc. Też ostatnio nie narzekam na zbyt duza ilosc wielbicieli.. a wręcz przeciwnie

Ja tu liczę, że wyjade na studia i wiesz wszyscy sznurkiem za bananem slepo w niego zapatrzeni.. a tu sie okazuje, ze i w Poznaniu Ci mężczyzni slepi

Stary 2007-03-25, 21:13   #2923
_Magda
BAN stały

Cytat:
Wyobraźmy sobie inteligentnego, zadbanego faceta. Idzie on do sklepu, gdzie widzi dziewczynę, która spełnia jego... hmm... wymogi co do wyglądu zewnętrznego.
Czy taki mężczyzna wrzuciłby jakiś świstek do koszyka dziewczyny, licząc na cud? Ja na jego miejscu podeszłabym i się przedstawiła, ot, zasady dobrego wychowania chociażby
Hmmm.A czy zadbany i i nteligentny facet nie może być jednocześnie niesmiały ?
Stary 2007-03-25, 21:16   #2924
hathayoga
perfumove love

Cytat:
Hmmm.A czy zadbany i i nteligentny facet nie może być jednocześnie niesmiały ?
Nieśmiały nie zrobiłby pewnie nic. Leniwy - liczyłby na to, że ja zadzwonię (a nie mam w zwyczaju wydzwaniać do kogoś, kogo nie znam i nie wiem czy chcę poznać).

Kosmetyki

Wish
Stary 2007-03-25, 21:19   #2925
_Magda
BAN stały

Cytat:
Nieśmiały nie zrobiłby pewnie nic. Leniwy - liczyłby na to, że ja zadzwonię (a nie mam w zwyczaju wydzwaniać do kogoś, kogo nie znam i nie wiem czy chcę poznać).

Ojejejeju Ja nie mówie o chorobliwej nieśmiałości,która uniemożliwia funkcjonowanie.Ale o takiej...normalnej Wg mnie to była jednak niesmiałość,a nie lenistwo.To własnie leniwy by nic nie zrobił

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-25, 21:26   #2926
hathayoga
perfumove love

Cytat:

Ojejejeju Ja nie mówie o chorobliwej nieśmiałości,która uniemożliwia funkcjonowanie.Ale o takiej...normalnej Wg mnie to była jednak niesmiałość,a nie lenistwo.To własnie leniwy by nic nie zrobił
No może może W każdym razie biedak źle trafił, "ja nie z takich", co się dają podejść

(chociaż lepsze takie podrywanie, niż bezpośrednie "siema mała, niezła doopa to co - ty, ja i browarek tunajt?" )

Kosmetyki

Wish
Stary 2007-03-25, 22:05   #2927
Zuzannka
Zakorzenienie

Cytat:
To jest pomysł-zlot czarownic Załatwiłybyśmy sobie striptizera jak na wieczory panieńskie
mnie tam sie ten pomysł podoba

Cytat:
zapisuje sie bardzo niesmialo do klubu Jestem singielka od prawie dwoch lat - wczesniej mieszkalam z facetem. od tamtego czasu spotykalam sie z kilkoma, ale nic z tych znajomosci nie wyszlo. No i chodze sobie taka smutna, choc w moim otoczeniu na codzien zdecydowanie przewazaja mezczyzni, to jakos nie moge sobie nikogo znalezc jak to jest?

Ps: wiem, ze to watek dla szczesliwych, ale ja sie z tego powodu juz dawno nie ciesze
Kochana to kwesita czasu jak bedziesz zauwazać uroki bycia singielką
bedziesz szczęsliwa
ja Ci to mówie a raczej piszę

Cytat:
Bomba!
tak wiec jak ja tylko do Gda trafie to parkiet jest nasz

Cytat:
Zaprosim, zaprosim. Miasto pokażem, wstydu narobim
o ja lubie robić wstyd

Cytat:
A dlaczego to ja mam szukac chłopa, a nie chłop mnie? Za świetny ze mnie kąsek i za dużo mam na głowie, żeby sie szukaniem pana zajmować. Jak mu zależy, to mnie sam znajdzie
a ja tez tak uważam
zresztą ja tam wysilać sie nie mam zamiaru
niech mnie szukają

Cytat:

ja mam ten sam problem
zawsze zwracam uwage jakiegoś starego zulika
ale cóż bywa i tak

Edytowane przez Zuzannka
Czas edycji: 2007-03-26 o 09:22
Zuzannka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 03:59   #2928
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Ale coś Wam powiem kochane. Nie można szukać sobie na siłę chłopa, bo inni są w zwiazkach, a ja nie, bo na singielkę/singla patrzy się krzywo, jak na niepełnowartościowy produkt (wybaczcie te mocne slowa, ale ja nie raz odczułam takie podejście innych i jak słyszę, że jestem dziwna/wredna bom sama to mnie ogarnia tylko litość dla takich ).
To ja mam to szczescie, ze mi nikt nic takiego nie sugeruje, a wrecz niektorzy zajeci mowia mi, ze mam lepiej bo sobie chodze na imprezy bez zobowiazan, kiedy chce, jak chce, i z niczego spowiadac sie nikomu nie musze.... slowem zazdroszcza mi swobody. Zreszta ja tez jak nie bylam sama to tego luzu mi brakowalo i przez pewien czas bardzo mi to odpowiadalo. Ale przeciez zycie to nie impreza, a po ciezkim dniu fajnie sie jest miec do kogos przytulic.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 09:22   #2929
misia_bella
Zakorzenienie

Cytat:
zapisuje sie bardzo niesmialo do klubu Jestem singielka od prawie dwoch lat - wczesniej mieszkalam z facetem. od tamtego czasu spotykalam sie z kilkoma, ale nic z tych znajomosci nie wyszlo. No i chodze sobie taka smutna, choc w moim otoczeniu na codzien zdecydowanie przewazaja mezczyzni, to jakos nie moge sobie nikogo znalezc jak to jest?

Rena śmiało. Rozgośc się.

Cytat:
Witaj Reno . Mam nadzieję, że Ci się spodoba w naszym wątku .

W ogóle to dzisiaj nie jestem w nastroju i może stąd moje podejście .
Na siłę?! Over my dead body!!!
Keira a niech patrzą krzywo. Ja zazwyczaj nie przejmuję się tym "co ludzie pomyślą". Niech myślą co chcą.
Na pewno nie uważam się za "towar drugiego gatunku"
Ja jestem misia_bella Exclusive

Cytat:
Buuuu.Olbrychski odpadł z Tańca z Gwiazdami
No szkoda, szkoda.

P.S. Wiecie jak ja kiedyś byłam zakochana w Danielu Olbrychskim
Śmianie się z samego siebie jest terapeutyczne
."
misia_bella jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-26, 09:44   #2930
ahinsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_bella Pokaż wiadomość
Na siłę?! Over my dead body!!!

Bardzo mi sie to podoba ale czego innego było się po Miśce Belli Exclusive spodziewać

Cytat:
Napisane przez Miśka
P.S. Wiecie jak ja kiedyś byłam zakochana w Danielu Olbrychskim
Mnie sie podobał w az jedym filmie. W serialu w zasadzie - "Tajemnice Sahary". Reszty jego kreacji jakos niewdzięcznie nie doceniam.

Mnie się "podoba" Tyniec obecnie. Dojrzały, męski, dystyngowany, spokojny... Taki powinien byc mężczyzna Tylko może ciut młodszy
Stary 2007-03-26, 10:07   #2931
misia_bella
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie sie podobał w az jedym filmie. W serialu w zasadzie - "Tajemnice Sahary". Reszty jego kreacji jakos niewdzięcznie nie doceniam.

Mnie się "podoba" Tyniec obecnie. Dojrzały, męski, dystyngowany, spokojny... Taki powinien byc mężczyzna Tylko może ciut młodszy
Ahi ale mi nie to, że się podobały jego kreacje aktorskie (choc to też) on mi sie podobał jako mężczyzna

Jeśli chodzi o Tyńca (pana Fasolę. Pamietacie go "przez łąki, przez pola pędzi fasola ) to ma facet klase
Zgadzam się z Tobą Ahi. Taki właśnie powinien byc facet!!!
."
Stary 2007-03-26, 10:11   #2932
_Magda
BAN stały

Co wy z tymi starymi facetami?Jak nie Daniel to Tyniec
A w ogóle dobryj dzień wszystkim.Pogoda 'na oko'piękna...
Nie napisałam pracy zaliczeniowe
Nie umiem,nie chce mi się i w ogole ja już chce skończyć te studia i więcej nie musieć nic pisać
Stary 2007-03-26, 10:12   #2933
ahinsa
Zakorzenienie

No tak, no tak... jako mężczyzna Ci się podobał Ale przeszło? (wybacz, okrutnik ze mnie )

Jasne, że pamiętam Pana Fasole! Chyba przez ta rólkę brałam go tak mało poważnie, kiedy był młodszy... a może nóż widelec coś by z nas było

Magda , to nie o to chodzi, że on jest wiekowy. On jest dojrzały i prawdziwie męski. To przychodzi z wiekiem, choć mam nadzieje, że i u młodszych zdarzyć się moze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-26, 10:29   #2934
atka83
BAN stały

Wy to macie gadane,nadązyć za Wami nie idzie.Właśnie wcinam śniadanko i potem musze wybyć z domu,pozałatwiać pare spraw.Nie chce mi się nic dzisiaj, :/

Misia Bella
Cytat:
Jeśli chodzi o Tyńca (pana Fasolę. Pamietacie go "przez łąki, przez pola pędzi fasola ) to ma facet klase
No ja pamiętam,miałam nawet kasete Fasolek

hathayoga,lol fajny miałaś podryw w Biedronce. Biedronka,ah Biedronka.Ja to bym się odezwała,napisałabym eska z ciekawości.

Rena witaj,ja tez u od niedawna jestem

Co do żuli spod sklepu,to mnie raz taki zaczepil w Dniu Kobiet.Ide sobie zalatwić Urzędową sprawe,a tu jakiś się patrzy,zatrzymuje i bełkocze-Dziennn Doobry,zdzisiaj jest Dzień Kobiet,poczym ściąga czape i mówie wszystkiego najlepszego. Potem cała drogę się rechotałam pod nosem.

Edit:
Jeszcze coś mi się przypomniało,że jak któregoś dnia byłam w pewnym miejscu,znów Urzędowa sprawa ;/ Czytam sobie informacje i przyszło jakiś dwóch łepków,jeden też zaczął czytać,a ja po chwili już szłam do wyjścia do ten drugi wgapiał się we Mnie,tak śjakoś wyszło że czułam jego wzrok wprost w me oczy.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 10:31   #2935
bini6
Wtajemniczenie

A przymiecie mnie rowniez do siebie a wogole watek jest niesamowity posmialam sie troche ale niestety musze opuscic wizaz i wracac do nauki ta historia mnie wykonczy pewnie jutro i tak nie zdam

bini6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 10:37   #2936
_Magda
BAN stały

[quote=atka83;4006504]
hathayoga,lol fajny miałaś podryw w Biedronce. Biedronka,ah Biedronka.Ja to bym się odezwała,napisałabym eska z ciekawości. [/quo
Hehe,przyznaje,że ja też
Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
Co do żuli spod sklepu,to mnie raz taki zaczepil w Dniu Kobiet.Ide sobie zalatwić Urzędową sprawe,a tu jakiś się patrzy,zatrzymuje i bełkocze-Dziennn Doobry,zdzisiaj jest Dzień Kobiet,poczym ściąga czape i mówie wszystkiego najlepszego. Potem cała drogę się rechotałam pod nosem.

Cytat:
Napisane przez bini6 Pokaż wiadomość
A przymiecie mnie rowniez do siebie a wogole watek jest niesamowity posmialam sie troche ale niestety musze opuscic wizaz i wracac do nauki ta historia mnie wykonczy pewnie jutro i tak nie zdam
Witaj Ciekawy masz avatarek Ale z podpisem się do końca nie zgodzę
I zdasz zdasz
Stary 2007-03-26, 10:48   #2937
misia_bella
Zakorzenienie

Cytat:
Co wy z tymi starymi facetami?Jak nie Daniel to Tyniec
A w ogóle dobryj dzień wszystkim.Pogoda 'na oko'piękna...
Nie napisałam pracy zaliczeniowe
Nie umiem,nie chce mi się i w ogole ja już chce skończyć te studia i więcej nie musieć nic pisać
Magda nie rycz!!! Ja mam do konca marca oddac trzeci rozdział pracy magisterskiej (napisałam jedną stronę) i przed świętami pracę zaliczeniową (nie mam nic) i nie becze
Pogoda jest zaje..fajna
Też mi sie nic nie chce, a musze. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie potrafie się zmobilizowac
Ale co tam. Prze ostatni rok wyznaję zasade "nauka poczeka, młodośc ucieka" bo raczej nic strasznego nie grozi mi na piatym roku, wiec

Cytat:
No tak, no tak... jako mężczyzna Ci się podobał Ale przeszło? (wybacz, okrutnik ze mnie )

Jasne, że pamiętam Pana Fasole! Chyba przez ta rólkę brałam go tak mało poważnie, kiedy był młodszy... a może nóż widelec coś by z nas było

Magda , to nie o to chodzi, że on jest wiekowy. On jest dojrzały i prawdziwie męski. To przychodzi z wiekiem, choć mam nadzieje, że i u młodszych zdarzyć się moze
Przeszło, przeszło, ale wiesz jak to jest z tymi młodzienczymi miłostkami
zawsze jak go widze to mi serce mocniej zaczyna bic

Cytat:
Napisane przez bini6 Pokaż wiadomość
Przyjmiemy, przyjmiemy, ale nie z taką mina
."
Stary 2007-03-26, 10:56   #2938
_Magda
BAN stały

Cytat:
Magda nie rycz!!! Ja mam do konca marca oddac trzeci rozdział pracy magisterskiej (napisałam jedną stronę) i przed świętami pracę zaliczeniową (nie mam nic) i nie becze
Pogoda jest zaje..fajna
Też mi sie nic nie chce, a musze. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie potrafie się zmobilizowac
Ale co tam. Prze ostatni rok wyznaję zasade "nauka poczeka, młodośc ucieka" bo raczej nic strasznego nie grozi mi na piatym roku, wiec
No ,ja o pracy mgr to nawet nie chce wspominać.Dwa rozdziały mam nicy napisać w tym semestrze

Cytat:
Przeszło, przeszło, ale wiesz jak to jest z tymi młodzienczymi miłostkami
zawsze jak go widze to mi serce mocniej zaczyna bic
Też miałam taką miłostkę idolową jak miałam 14 latek
[/quote]
Stary 2007-03-26, 10:57   #2939
keira24
Zadomowienie

Witam .

Humor ciut lepszy dzisiaj mam . Popatrzyłam sobie wczoraj na Joaquina Phoenixa i od razu lepiej .

Cytat:
Ja jestem misia_bella Exclusive
Misia doskonale to ujęłaś .

Pana Fasolę pamiętam . Nawet te piosenki z lat baaardzo wczesnej młodości . A Tyniec pięknie tańczy i podoba mi się jego zachowanie wobec swojej dużo młodszej partnerki. Wczoraj ją tak po ojcowsku w główkę pocałował . W ogóle uważam, że to facet na poziomie, z klasą i podobnie jak Ahinsa w starszych facetach dostrzegam większy potencjał (ciut starsi ode mnie tylko mnie rozczarowuję, jeszcze tylko młodsi ode mnie potrafią mnie mile zaskoczyć ).

A co do zaczepiania przez wątpliwej jakości obiekty, to czasami i mnie dopada ten problem . A już nie daj Boże, gdybym szła w szpilkach i spódnicy . Zatacza się to to, ale wybełkota do kolegi: "Patrz Wacuś jaka śliczna lala nas mija" Normalni nie zauważą, to chociaż tacy .

Bini witaj wśród nas .

Miłego dnia życzę Wszystkim .
Stary 2007-03-26, 11:02   #2940
_Magda
BAN stały

Cytat:
Pogoda jest zaje..fajna
A jeszcze coś dodam!
Otóż ja się zawsze przejmowałam,wszystko na czas oddane być musiało,nieobecności tylko tyle ile 'można'...A byli tacy co się nie pojawiali przez większość zajęć,nie przychodzili na zaliczenie albo przynosili prace kilka tyg po czasie...I co?I zaliczali,zdawali itd!Więc czemu ja mam się przejmować,skoro naprawde nie wiedziąłam jak napisac tą cholerną prace ?Prtzyniose za tydzień i niech się facet w ogóle cieszy że się tak poświęce

Cytat:
Witam .
Pana Fasolę pamiętam . Nawet te piosenki z lat baaardzo wczesnej młodości . A Tyniec pięknie tańczy i podoba mi się jego zachowanie wobec swojej dużo młodszej partnerki. Wczoraj ją tak po ojcowsku w główkę pocałował . W ogóle uważam, że to facet na poziomie, z klasą i podobnie jak Ahinsa w starszych facetach dostrzegam większy potencjał (ciut starsi ode mnie tylko mnie rozczarowuję, jeszcze tylko młodsi ode mnie potrafią mnie mile zaskoczyć ).

Miłego dnia życzę Wszystkim .
No tak w ogole to ja Tyńca lubie i doceniam jego umiejętności taneczne-jest najlepszy wśród tych młodzików !Tylko on mi się jakiś smutny wydaje troche Zmartwiony taki.Ale tańczy świetnie
A co do TzG...Przyznam się do małej mięty do Steffano
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości