|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X
Cytat:
ale do tego to zostanie sprowadzone i nic tego nie zmieni. a czy jej blog jest najbardziej popularny? hm pewna nie jestem, a nawet jeśli to właśnie dlatego że ma znane nazwisko i sie koło zamyka, że tak powiem. pomijajac to wszystko - skłaniam się ku temu że jednak Fiat nie jest na tyle głupi i chodzi jedynie o testy, tak jak i u reszty blogerów. |
|
|
|
|
#4622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
bo niby czemu ona może samochodzik zatrzymać, a 20 innych blogerów nie? obie strony zrobiłyby sobie krzywde takim zachowaniem, wiec nie wierze że to prawda.
|
||
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze pierwszy raz słyszę, żeby w czasie porodu się jadło
Ta Wielka Brytania to jakis inny świat, albo nieesia w takim zyje.W jednym komentarzu dziewczyna zadała logiczne pytanie po co jej szampon skoro będzie tam kilka godzin, a odpowiedź nie zbyt miła. Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2013-04-06 o 21:04 |
|
|
|
#4625 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
widziałam wiele zarzutów, że nazwisko ... kto wie, pewnie większość osób zajrzało na ten blog ze zwykłej ciekawości...sporo z nich zostało.... ja sobie tak rozkminiam tę akcję dziś ( i juz ma fiat do przodu, bo mnie sprawa zaciekawiła), i tak se myślę, że właśnie fajnie mieć dzianego, wysoko postawionego tatusia, ale swoje własne osobiste życie ciężko z takim nazwiskiem ułozyć...może za granicą..bo na miejscu, to obojętnie , czy będę sprzedawać w biedronce ( poniżej poziomu, a tata w bomi kupuje), czy będę handlować ropą ( z "ruskimi" interesy), czy prowadzić bloga (auto za nazwisko) - zawsze będzie źle... |
|
|
|
|
#4626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4627 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i choć sam proces nie należy do najprzyjemniejszych, to podczas porodu miałam ten komfort, że mogę przeć bez stresu, bo nie wyskoczy zadna niespodzianka |
|
|
|
|
#4628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam nie wiem do kogo kierowane są takie zachęty, bo mnie osobiście to nie przyciąga ani troche, gdy jakaś blogerka modowa reklamuje samochód i mówi że fajny - w zyciu by mi nie przyszło do głowy by może kupic takie autko no ale, ludzie są róźni. ja jednak jestem zdania, że ludzie bedą psy wiedzać na Fiacie i premierze jak się okaże, że to auto to na zawsze - wiadomo jacy są ludzie - wystarczy iść poczytac komentarze pod newsami na pierwszym lepszym portalu. ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
przy pierwszych takich postach na blogach tez wszyscy byli w szoku, teraz to norma. miejmy nadzieje, że Kaśka naprostuje, a jak nie ona to ją ojciec zmusi jak się to rozprzestrzeni |
||
|
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga kwestia jest ewentualna cesarka. Ale tak jak piszesz, jedzenie to ostatnia rzecz o jakiej myslałam. |
|
|
|
|
#4630 |
|
Rozeznanie
|
evelinek, juz wieszają, nawet blogerki kulinarne z którymi mam jakiś kontakt są BARDZO podzielone w tej sprawie. obstawiam jednak że po X czasu sie okaże, że nikt nie pamieta czy Kasia jeździ tym autem, cz ferrari, a pamiętać będą aferkę, i że wszyscy o tym mówili, i że to FIAT - z resztą sama teraz do tego cegiełkę dołożyłam, poruszając temat.
|
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4632 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bo może się okazać że autem zupełnie innym jeździ, a kasy dostała tyle, że kupiłaby takie dwa. nie dojdziemy
Edytowane przez CATUS Czas edycji: 2013-04-06 o 21:28 |
|
|
|
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w temacie: Zmalowana chyba łeb pomalowała, twierdzi, że jest blondynką teraz ( ) i że farbowała włosy w jakis magiczny, tajeniczy sposób, który nie niszczy wlosa..
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-04-06 o 21:36 |
|
|
|
|
#4634 |
|
Raczkowanie
|
I dziwić się, że tak łysieje, jak co chwila cos z nimi robi.
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze wracając do Fiata i Kasi Tusk- jakbym dostała taki samochód, to nawet bym się nim nie przejechała na próbę. Jest tak paskudny, że powinien ciągle garażować
Kto zaprojektował ten model, to nie wiem, ale porażka ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Hm, moim zdaniem dość logiczna :P Też bym wolała się po porodzie odświeżyć. Faktycznie każdy ma inne potrzeby, ale jak komuś będą przeszkadzać brudne włosy, to czemu by ich nie umyć od razu w szpitalu? Ja nie wyobrażam sobie urodzić dziecko, a prysznic wziąć dopiero w domu :P A ta dziewczyna zapytała po co jej żel pod prysznic, szampon i odżywka, bo wg niej odświeżyć się po porodzie można w domu. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-04-06 o 21:54 |
|
|
|
#4637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zresztą ja kilka dni po porodzie byłam wyczerpana a co dopiero zaraz po porodzie myć włosy, kłaść odzywke. Chodziło mi o to nie za ładnie zwrócenie uwagi a propo błedu językowego.
|
||
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze nie rodziłam, wiec nie wiem, ale czuje że pewnie cieżko byłoby mi ogarnąć coś wiecej poza prysznicem, tak mi się wydaje. po prostej operacji, miałam takie 'przygody', że z podstawowymi czynnościami miałam problem..
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-04-06 o 22:02 |
|
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam, oj tam, bycie vlogierę zobowiązuje
A nuż nieesia odkryje nową poporodową odżywkę i będzie nam ją polecać :P Oczywiście już burza nt. drugiego kanału o macierzyństwie pod jej filmikiem itp. :P |
|
|
|
#4640 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() mnie to jakoś nie dziwi dla niej! ja tam jej dopinguję ![]() a w ogóle już chyba w tamtym roku Szarliza miała udostępniony samochód od skody i nikt nie robił o to halo
|
||
|
|
|
#4641 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja to sie nawet zastanawiałam, jak laski mogą to robić, że dziecko cacy, a one o urodę dbają...ale ja to jakaś taka chaotyczna jestem, może po prostu nie umiałam... |
|
|
|
|
#4642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4643 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X
Cytat:
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X
Cytat:
|
|
|
|
|
#4645 |
|
Raczkowanie
|
A na FB Maxineczki wrzeeeeeeee.....
|
|
|
|
#4646 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym, nigdy nie wiadomo ile dni się zostanie, wszystko się może zdarzyć.
|
|
|
|
|
#4648 |
|
psy-chopatka
|
chodzi o to że nie ma dyplomu wizażystki?
Nie subskrybuje maxi, weszlam przed chwilą na jej ostatni filmik i nie mogę pojąć jak można cienie UD porównywać do sleeka czy sephory, to jakiś żart.
|
#4649 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

ale do tego to zostanie sprowadzone i nic tego nie zmieni. 
no ale nie wiem, nie śledze tego. mam nadzieje, że w gre wchodzi pierwsza opcja.
Ta Wielka Brytania to jakis inny świat, albo nieesia w takim zyje.

) i że farbowała włosy w jakis magiczny, tajeniczy sposób, który nie niszczy wlosa..
ja jeszcze nie rodziłam, wiec nie wiem, ale czuje że pewnie cieżko byłoby mi ogarnąć coś wiecej poza prysznicem, tak mi się wydaje. po prostej operacji, miałam takie 'przygody', że z podstawowymi czynnościami miałam problem..

dla niej! ja tam jej dopinguję