Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-08.2011 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Zapraszam do glosowania na kolejny tytuł wątku!
W majteczkach biegam, plecak noszę-przedszkolak będę za rok o tej porze 3 10,71%
Drugie lato już na nami, na zimę i sanki teraz czekamy 4 14,29%
Bunt dwulatka w pełnej krasie, żyć się jednak z tym jakoś da się 6 21,43%
Super mamy, super dzieci, drugi roczek szybko zleci 5 17,86%
Dzieciaki nasz maja 2 lata, a my w komplecie nadal "tratatata" 1 3,57%
Sikamy po kątach, psocimy że strach, a nasze mamy tylko "och" i "ach" 9 32,14%
Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-07, 23:56   #271
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw
Dot.: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-0

z cenami w Almie to zależy
bo jeżeli chodzi np. o wędliny czy pieczywo to różnicy do Carrefoura wielkiej nie ma
ale już np. chemia, alkohol czy nabiał to tutaj różnica już się robi większa
(btw kiedyś zawodowo robiłam porównania cen w marketach)
a i np. jeżeli o chemię idzie to jednak w Carrefour czy Tesco jest większy wybór niż w Almie.....

o raju Patik oby to nic poważnego nie było!

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Iwa_iw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 00:00   #272
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-0

Cytat:
Napisane przez Iwa_iw Pokaż wiadomość
z cenami w Almie to zależy
bo jeżeli chodzi np. o wędliny czy pieczywo to różnicy do Carrefoura wielkiej nie ma
ale już np. chemia, alkohol czy nabiał to tutaj różnica już się robi większa
(btw kiedyś zawodowo robiłam porównania cen w marketach)
a i np. jeżeli o chemię idzie to jednak w Carrefour czy Tesco jest większy wybór niż w Almie.....
A no tak, oczywiście. Bo Alma to bardziej delikatesy i my tam gł. spożywkę kupujemy. Czasem jakieś podstawowe rzeczy higieniczno-chemiczne. Ale np. pieluch nigdy, na głowę jeszcze nie upadłam

Iwa, co dziś dziergasz, przyznaj się?
Stary 2013-04-08, 00:03   #273
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

tak tak Alma to tak jak Piotr i Paweł czy u nas jak Bomi było

dzisiaj już nic nie dziergam
obmyślam plan na pingwina ;P
w weekend chyba do teściów pojedziemy to bym bratankowi męża sprezentowała
jutro się za czapkę wezmę bo dzisiaj tą sowę różową robiłam
a i jutro bawełniana włóczka też powinna mi przyjść to będę kapelusze robić
no i jeszcze czekam na potwierdzenie 3 zamówień w między czasie
i jeszcze sobie myślę co będę dziergać na wakacjach

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2013-04-08, 07:21   #274
aania_20
Zakorzenienie

dzień dobry
A ja na uczelni siedzę.... przyjechałam z TŻem bo mam kilka spraw do załatwienia, wysadziłam go w pracy i póki co, mam czas na kawę.
Całą noc mnie brzuch pobolewał, nie mogłam się nawet z boku na bok przewrócić, ale to na pewno nie skurcze, dziś nie planuje rodzić
A mała przylepa przyszła do nas w nocy, wpakował się w środek i zasnął, jak wychodziliśmy to jeszcze spał o dziwo, bo zawsze przychodzi, każe iść na fotel i dopiero tam zasypia

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Mam prosbe do Was. Jak myslicie, nada sie taka sukienka na wesele za 3 tygodnie? Szczerze mowiac, to nawet jesli napiszecie, ze nie, to i tak nie mam wyjscia. No chyba ze jedno: nie isc. Ale nowej sukienki nie bedzie. Ta byla kupowana 3 lata temu tez na wesele, ale zdaje sobie sprawe, ze przez ten czas w modzie wiele sie zmienilo. Ale moze nie jest az tak zle? Co myslicie, ale tak szczerze?
Aguś, powtórzę to co dziewczyny napisały - ślicznie wyglądasz! Sukienka jak najbardziej może być!

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
U Nas też nowe słowa spadają jak grom z jasnego nieba. Wczoraj mnie rozbroiło jak przytulając mnie powiedziała "KOCHAM" (tak nie proszona o powtórzenie, po prostu powtórzyła za mną...), aż miałam gulę w gardle i łzy w oczach- coś pięknego.
coś pięknego!
Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Aga wg mnie też może być.

Patik do mnie dzwoniła, leży w szpitalu, sama. Spadła ze schodów i zrobiła sobie coś w kręgosłup. Jutro ma dokładniejsze badania, leży na ketonalu. Rusza się, na razie jej nie boli, lekarz mówił, że dopiero jutro zacznie ją boleć.

o nie... biedna Patik

Chyba wreszcie wiosna się zbliża, na razie pięknie słońce świeci, oby tak dalej!

Edytowane przez aania_20
Czas edycji: 2013-04-08 o 07:23
aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 07:39   #275
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

O Matko! Patik! Trzymam kciuki, zeby to nic powaznego...

Marzenko dobrze, ze u Hani to tylko trzydniowka. Piszesz, ze Hania nie miala wysokiej goraczki... Bede obserwowac Antka, bo u niego tez poki co 38,4 to max. Choc na razie te zabki obstawiam.
Haniolek piekna na zdjeciach! Sama slodycz.

Aniu jak zwykle ranny ptaszek z Ciebie. Co dzien mysle, kiedy sie rozpakujesz. Czy maluszek dalej jest bezimienny?

Dziewczyny dziekuje serdecznie za opinie odnosnie sukienki. Ulzylo mi, ze nie bede out of fashion. A z moja figura jak zwykle przesadzacie. Sa tu na forum wieksze lachony.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 08:17   #276
ellika
Rozeznanie

alibany, aania, myha82

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
- U nas dokładnie na odwrót Ja mu na spacerach na wszystkie szaleństwa pozwalam
- To oficjalne gratulacje To lada moment masz to 12-tyg. usg? Nam już nam nim płeć powiedzieli
W czwartek idę na USG, doczekać sie nie mogę
Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
Hej. Witam Was i ja.

U nas ostatnio natłok wydarzeń był Tż na świeta i dziś wyjechał
Igor troche choruje
noi moj tato miał drugi zawał s
tan niezaciekawy więc i mój humor i samopoczucie tez niebardzo (((( martwie sie cholernie
współczuję dużo zdrówka dla taty
Cytat:
Ellika ogromne gratulacje! jak się czujesz? to na kiedy masz termin?
Czuję się juz dobrze, mdłości minęły. Termin mam na 1 listopada
Cytat:
Mam prosbe do Was. Jak myslicie, nada sie taka sukienka na wesele za 3 tygodnie? Szczerze mowiac, to nawet jesli napiszecie, ze nie, to i tak nie mam wyjscia. No chyba ze jedno: nie isc. Ale nowej sukienki nie bedzie. Ta byla kupowana 3 lata temu tez na wesele, ale zdaje sobie sprawe, ze przez ten czas w modzie wiele sie zmienilo. Ale moze nie jest az tak zle? Co myslicie, ale tak szczerze?
Ślicznie wyglądasz - spokojnie tak mozesz iść
i
Cytat:

Patik do mnie dzwoniła, leży w szpitalu, sama. Spadła ze schodów i zrobiła sobie coś w kręgosłup. Jutro ma dokładniejsze badania, leży na ketonalu. Rusza się, na razie jej nie boli, lekarz mówił, że dopiero jutro zacznie ją boleć.
Ojej! Patik to się porobiło zdrówka, oby jednak nie bolało!

Do pracy rodacy...
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 08:54   #277
Marina1
Zakorzenienie

cześć dziewczyny.

o cholera, biedna patik ..

Elika M. ma kuzynkę z tego terminu i ciocię ( mamę i córkę ) i fantastyczne kobiety z nich są. Termin trafiony Masz przeczucia co do płci?

Aniu ja też myślę o Tobie co dzień, myśmy mieli zaproszenie wczoraj do tgodniowego Danielka, ale mały zakatarzony troszeńkę jeszcze i nie pojechaliśmy.( w sensie mój mały, bo tamtem zdrów i nie chciałam by się zaraził )
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 09:00   #278
SweetAngel1984
Zadomowienie

hej dziewczyny.

aga - sukienka bardzo łądna ale ty jesteś ladniejsza taka delikatna i świeża miło popatrzeć i fajan fryzurka

marzenka - hania jest urocza

u nas zawitało słonce chociaz na chodnikach pelno sniegu jeszcze a jak u Was?

dzis tato ma miec zabieg maja mu jakies sprezyny do zyl wkladac tzw. Stent

martwie się
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 09:16   #279
83monia
Zakorzenienie

u mnie teraz slonce ale z rana snieg padal

czejkam tej wiosny i czekam... zeby odgonic kinga juz chodzi w bardziej wiosennej kurtce, bo dotad latala w kombinezonie jeszcze...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 09:20   #280
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Ellika, Sweet dzieki dziewczyny!

Ellika swietny termin
Sweet moj tata mial ten zabieg, nic sie nie boj. Czy Twoj tata ogolnie ma problemy z sercem? Moj tak, wiec rozumiem Twoj strach o niego
Stary 2013-04-08, 09:37   #281
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Sweet kciuki za zabieg u taty.
na pewno wszystko będzie dobrze!

u nas dzisiaj pięknie!
w cieniu jeszcze rześko, ale słoneczko świeci na całego
jeszcze byłam w sklepie po kawę bo mi się wczoraj skończyła i kupiłam sobie pareo, mężowi krótkie spodenki, Hani sukienkę na ramączkach (po kolei 5, 2 i 8zł hehe) więc już całkiem dzisiaj mam ochotę do życia

Aga nie kojarzysz może dzsiaj jak Kozicka przyjmuje?
szukam kartki i znaleźć nie mogę :/
dodzwonić się o tej godzinie do przychodni graniczy z cudem a mleko mi się dla Ali kończy....

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2013-04-08, 09:39   #282
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Iwa wydaje mi sie, ze w poniedzialki od 8 do 13, ale moge sie mylic lub tez mogla zamienic.
Stary 2013-04-08, 09:46   #283
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Cytat:
Iwa wydaje mi sie, ze w poniedzialki od 8 do 13, ale moge sie mylic lub tez mogla zamienic.

aha dzięki bo mi się właśnie wydaje, że jest popołudniu

edit. dodzwoniłam się - jest od 13

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.

Edytowane przez Iwa_iw
Czas edycji: 2013-04-08 o 09:48
Stary 2013-04-08, 10:11   #284
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
aha dzięki bo mi się właśnie wydaje, że jest popołudniu

edit. dodzwoniłam się - jest od 13
he he no widzisz... to widze, ze czesto zmienia te poniedzialki, bo ostatnio jak bylam, to rano wlasnie.
Stary 2013-04-08, 11:09   #285
zanetaa88
Zakorzenienie

U mnie też słoneczko

Ogarnęłam syfik
pomalowałam paznokcie, w końcu bo co chwile mi się rozdwajały i wyglądały okropnie

PATIK aby to nie było nic poważnego !!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 11:18   #286
brumek
Zakorzenienie

Jak Patik? Justyna, daj znać
Stary 2013-04-08, 11:44   #287
iustyna1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy.

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Jak Patik? Justyna, daj znać
Patik czeka na tomograf, nic więcej nie wie, czuje się dobrze i może dzisiaj wyjdzie
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 12:49   #288
alibany
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przet

Cytat:
Patik czeka na tomograf, nic więcej nie wie, czuje się dobrze i może dzisiaj wyjdzie
Patik wracaj tu do nas i opowiadaj jak Ty to wyczyniłaś

Ellika jeszcze nie gratulowałam! Więc gratulacje!!!!!!

U nas też weekend pod znakiem skradającej się wiosny Wczoraj latały nam nad głowami bociany, żurawie?, ogólnie czuć, że małymi krokami się zbliża

Ala rozbrykała się na dobre z jazda na rowerku, te filmiki co Wam pokazywałam to takei dreptanie. A wczorja na wieczór już jeździła, rozpędzała się i brała nogi do góy. No niemozliwe mam to dziecko W tyg kupujemy z mężem sobie rowerki, bo ganiac za nią nie damy rady
I pytanie!
Jakie foteliki na rower polecacie? Wiem, że hamaxy ale są chyba różne modele, jeszcze nie zagłębiałam tematu, wiem, że niektóre z Was mają, poproszę o sugestie
alibany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 13:03   #289
83monia
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przet

kurcze, tak piszecie o tych biegowych rowerkach ze chyba sprawdze jak kinga bedzie na tym sie miala, ale cos mi sie wydaje ze to za male chuchro, bo ma tylko ubrania dopiero na 86 cm, wiec nie wiem czy ten co mamy rowerek jest dobry...

za to arturowi kupujemy prawdziwy rower i od razu 20 calowy

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 13:08   #290
pieleszka
Wtajemniczenie

Patiku zdrowiej!!!
Elliko gratuluję s4erdecznie
Alibany my mamy Hamaxa model siesta i uważam, że świetny jest. jak nam Hanka raz zasnęła w nim na przejażdżce to po prostu odchyliliśmy go i mała spała wygodnie, główka jej się o kolana nie obijała polecam

witam się z pracy
zawalona robotą jestem. mała wysiedziała ze mną chwilę w wannie, ale szału nie było. najważniejsze, że dziecko umyte.

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 13:54   #291
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Witam z Polandii

Cytat:

mam nadzieje ze to nic groznego...
jakies fatum wisi, najpierw ja z ta noga teraz Patik

Cytat:

martwie się
bedzie dobrze

Ellika wielkie gratulacje
Marzenko Haniołek jak zwykle uroczy

No nadrobiłam, wiec witam sie oficjalnie juz z ojczyzny
Podroz minelam nam nadzwyczaj dobrze, nie potrzebnie sie martwilam. Jestem mile zaskoczona uczynnoscia ludzka. Na kazdym kroku ktos chcial nam pomoc, do samolotu po schodach jakos Wiki wniosalam sama, ale torbe niosl mi bardzo mily pan.
Sam lot bardzo dobrze znioslysmy obie. Obawialam sie ze Wiki bedzie sie nudzic, marudzic i bedzie chciala uciekac i spacerowac po pokladzie. Jakie bylo moje wielkie zdziwienie gdy Wiktoria usiadla grzecznie w fotelu i zajela sie ogladaniem gazetek, troche wstawala na fotelu i zaczepiala ludzi dookola. usiadlysmy w rzedzie ze starszym panem (on od okna, ja od przejscia a Wicia w srodku). Pod koniec lotu Wiktoria z tym panem byli jak starzy kumple (dziwne troche, bo ona jest z natury nie ufna i bojazliwa). Podroz z Warszawy do domu (ponad 2 godzinki) juz cala przespala i wstala jak skowronek. Poszla spac przed 21 padnieta jak Zanetkowy pies Pluto.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 16:25   #292
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
U Nas dzisiaj prawdziwa wiosna zawitała- na termometrze 10 stopni, aż byłam w szoku. Po kilkudniowym kiszeniu się w domu mogłyśmy wybrać się na spacer- Hania miała wielką radochę. Cały weekend Nam zleciał niesłychanie szybko bo odwiedziła Nas moja przyjaciółką. Hania ją wręcz ubóstwia, nie opuszczała jej na krok.
Poniżej kilka Haniowych zdjęć z weekendowej sielanki z ciocią. (książka jak zwykle do góry nogami )
U Nas też nowe słowa spadają jak grom z jasnego nieba. Wczoraj mnie rozbroiło jak przytulając mnie powiedziała "KOCHAM" (tak nie proszona o powtórzenie, po prostu powtórzyła za mną...), aż miałam gulę w gardle i łzy w oczach- coś pięknego.
Śliczna Hania
Cytat:
miałyście kiedyś coś z tej serii dla dzieci?
http://czuczu.pl/
szukam czegoś dla dziewczyn na wyjazd jakby im się podróż znudziła
kupiłam już im po małych zestawach klocków (dla Hani Lego Friends, dla Ali Duplo takie najmniejsze z możliwych)
i chciałabym jeszcze coś z tych czu czu
dla Ali chyba takie:

http://www.literacka.pl/n-p-196219.h...365671ea0f915e

dla Hani
http://www.literacka.pl/product_info...ucts_id=171263

miałyśmy kiedyś dla Ali z tych figurkowych zabaw coś o gospodarstwie i fajne było, ale poniszczyło się
nie mamy, ale widzę, że fajne a gdzie się wybieracie? zapewne pisałaś, ale nie doczytałam
Cytat:

Doczytałam, że być może dzisiaj wyjdzie, więc trzymam kciuki oby to nie było nic poważnego
Cytat:
hej dziewczyny.

aga - sukienka bardzo łądna ale ty jesteś ladniejsza taka delikatna i świeża miło popatrzeć i fajan fryzurka

marzenka - hania jest urocza

u nas zawitało słonce chociaz na chodnikach pelno sniegu jeszcze a jak u Was?

martwie się
Musi być dobrze
Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Podroz minelam nam nadzwyczaj dobrze, nie potrzebnie sie martwilam. Jestem mile zaskoczona uczynnoscia ludzka. Na kazdym kroku ktos chcial nam pomoc, do samolotu po schodach jakos Wiki wniosalam sama, ale torbe niosl mi bardzo mily pan.
Sam lot bardzo dobrze znioslysmy obie. Obawialam sie ze Wiki bedzie sie nudzic, marudzic i bedzie chciala uciekac i spacerowac po pokladzie. Jakie bylo moje wielkie zdziwienie gdy Wiktoria usiadla grzecznie w fotelu i zajela sie ogladaniem gazetek, troche wstawala na fotelu i zaczepiala ludzi dookola. usiadlysmy w rzedzie ze starszym panem (on od okna, ja od przejscia a Wicia w srodku). Pod koniec lotu Wiktoria z tym panem byli jak starzy kumple (dziwne troche, bo ona jest z natury nie ufna i bojazliwa). Podroz z Warszawy do domu (ponad 2 godzinki) juz cala przespala i wstala jak skowronek. Poszla spac przed 21 padnieta jak Zanetkowy pies Pluto.
to super, że tak Ci minęła podróż i że trafiłaś na życzliwych ludzi Miłego pobytu

Witam. Piękna pogoda, dlugi spacer zaliczony-teraz jesteśmy u rodziców-miałam iść na zumbę, ale boli mnie gardło już od paru dni i dzisiaj sobie odpuszczę

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 17:13   #293
zanetaa88
Zakorzenienie

My mamy hamaxa, ale zabijcie mnie nie wiem jaki, ale chyba sleep, bo można do pochylić lekko do tyłu, dobra sprawa kiedy dziecko zasypia, bo wtedy głowa nie leci do przodu,ale jak dziecko nie śpi to ten zwykły chyba też jest dobry.

My po spacerze, zajechaliśmy do parku i nie mogłam Emilie z niego wyciągnąć kaczki, dzieci i te sprawy. A jak weszła na ślizgawkę to już w ogóle
tak jak Tymuś od Brumka zachwycona i jakby mogła siedzi na niej wiecznie !
Co mnie zdziwiło, bo ślizgawkę mają w żłobku...

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 18:19   #294
aania_20
Zakorzenienie

Stronczuś, dziękuję, paczka doszła
Mąż zadowolony

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Aniu ja też myślę o Tobie co dzień, myśmy mieli zaproszenie wczoraj do tgodniowego Danielka, ale mały zakatarzony troszeńkę jeszcze i nie pojechaliśmy.( w sensie mój mały, bo tamtem zdrów i nie chciałam by się zaraził )
Cytat:
Aniu jak zwykle ranny ptaszek z Ciebie. Co dzien mysle, kiedy sie rozpakujesz. Czy maluszek dalej jest bezimienny?

dzięki kochane
Maluszek nadal bez imienia, choć codziennie myślimy Coś czuję że skończy się na pierwszej wersji, ale nie będę męża naciskać, może sam do tego dojdzie

Cytat:

fajnie że tak Wam podróż minęła dobrze

Wiadomo coś więcej o Patik?

Jaka dziś piękna pogoda...super!

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 18:43   #295
iustyna1
Wtajemniczenie

Patik po tomografie i czekała na opis badania. Nic więcej nie wiem.
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2013-04-08, 20:15   #296
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Cytat:

Podroz minelam nam nadzwyczaj dobrze, nie potrzebnie sie martwilam.
super, że Wiki stanęła na wysokości zadania
no i extra, że podróż spokojna i bez przygód!

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość

nie mamy, ale widzę, że fajne a gdzie się wybieracie? zapewne pisałaś, ale nie doczytałam

Witam. Piękna pogoda, dlugi spacer zaliczony-teraz jesteśmy u rodziców-miałam iść na zumbę, ale boli mnie gardło już od paru dni i dzisiaj sobie odpuszczę
w maju lecimy do Egiptu
oj zdrówka życzę!

my dzisiaj też popołudniu spacer
Hania na hulajnodze, Ala na jeździku zasuwała aż kurzyło się za nimi
później jakieś zdjęcia wstawię

lecę dziewczyny do spania ogarniać

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2013-04-08, 21:56   #297
brumek
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Witam z Polandii

Wiki to naprawdę złote dziecko
P.S. Wiesz, że przywiozłyście nam wiosnę?

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

Maluszek nadal bez imienia, choć codziennie myślimy Coś czuję że skończy się na pierwszej wersji, ale nie będę męża naciskać, może sam do tego dojdzie
Ja strasznie jestem ciekawa na co się w końcu zdecydujecie!

Cytat:
Napisane przez ellika Pokaż wiadomość
W czwartek idę na USG, doczekać sie nie mogę
Się nie dziwię Pamiętam, jak czekałam na każda taką wizytę, żeby zobaczyć to małe "niewiadomoco" na ekranie

No i co z tym naszym Patikiem?
Stary 2013-04-08, 22:36   #298
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Myślałam, że będą jakies wieści o Patiku...
Pisałam do Niej ok.16 i to co napisała iustyna, że czeka na opis po tomografie i decyzję lekarza i że średnio boli, a potem już nic nie pisała. Pewnie Ją zostawili jeszcze

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 23:19   #299
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

ciekawe co z Patikiem. ale myślę, że jakby było coś źle to by pewnie dała znać - tak mi się wydaje.

no i wydziergałam dzisiaj sobie kapelusz
miałam schemat bez opisu jaki to rozmiar.
myślałam, że będzie dla Ali albo Hani tak na początek a wyszedł dla mnie
nawet mi się podoba tylko rondo na pewno wyglądałoby najfajniej usztywnione.
krochmalić na wyjeździe na pewno nie będę

załączałam jeszcze fotkę ze spaceru, ale coś chyba z formatem nie tak bo coś załączyć nie mogę :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P4080462.jpg (49,3 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P4080465.jpg (48,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P4080469.jpg (93,6 KB, 25 załadowań)

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2013-04-08, 23:44   #300
iustyna1
Wtajemniczenie

Hej, hej!
Patikowi
się kasa na komórce skończyła i dopiero wieczorem jak do niej zadzwoniłam mam nowe wieści. Ma jeden kręg pęknięty, jeden złamany. Dzisiaj jeszcze została, jutro może wyjdzie. Będzie musiała przez 6 tygodni nosić gorset. Zaczyna ją wszystko boleć. Doła ma
Jutro będę do niej dzwonić
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości