|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: B_orderki
A mi z likantropią :3 Co ma sens tylko jesli wygladasz tak: http://image.ceneo.pl/data/products/...y-wilkolak.jpg
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
No już nie wybrzydzajcie
, bo znowu mnie coś najdzie... ![]() Zna ktoś jakiś film o bordenlinkach? Edytowane przez Lunatynka Czas edycji: 2013-04-07 o 20:34 |
|
|
|
#33 |
|
KOTerator
|
http://www.filmweb.pl/film/Borderline-2008-441999
---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Interesuje mnie ten temat, czysto teoretycznie. |
|
|
|
#34 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
"Przerwana lekcja muzyki", ale któż tego nie oglądał
?
|
|
|
|
#36 |
|
KOTerator
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Boże kobieto jak ty mnie wku*wiasz. Zakładasz 50000 kont tygodniowo, żeby pisać pierdoły, z których wszyscy się nabijają. Jak już się nabijają, a ty się skapniesz, zaczynasz najeżdżać na Wizaż, że 'w internecie krąży opinia, że na Wizażu są same idiotki/och ach'. A do cholery jasnej przez takie osoby jak ty, które muszą wracać w nowej odsłonie co chwilę, albo nie umieją się odwalić, chociaż nikt ich nie chce, serwery się przeciążają a potem kurde wielkie zdziwienie, bo 'Wizaż muli'. Weź się nad sobą zastanów i skończ robić z siebie pośmiewisko, bo to przestaje być śmieszne.
|
#38 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To można już zamknąć. Edytowane przez Lunatynka Czas edycji: 2013-04-07 o 23:26 |
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
Ty, patrz, a ja obstawiałam u ciebie to http://pl.wikipedia.org/wiki/Histrio...sobowo%C5%9Bci
---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Doczytałam, że diagnozy nie ma. Więc nadal obstawiam
|
|
|
|
#40 | |
|
BAN stały
|
Wiesz co, jesteś żenująca! Zakładasz milion kont, rozmawiasz sama ze sobą i to jeszcze na poważne tematy, gdzie ktoś może faktycznie szukać jakiegoś wsparcia. I nie wierzę, że masz zaburzenie psychiczne. Ty po prostu świetnie się bawisz trollując to forum!
---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
Alpaki, idźcie stąd, bo ludziom naprawdę może przydać się ten wątek. Idźcie na swój. Osobowość borderline to nie jest temat do śmiechu. Idźcie sobie trollować gdzie indziej, jest przecież tyle wątków... A tutaj ktoś może naprawdę chcieć poznać osobę, która ma podobny problem. Nie piszcie już tutaj. To jest wątek, który z założenia miał łączyć osoby, które czują podobnie, np. boją się odrzucenia, ale teraz to już chyba nic z tego. I proszę, nie róbcie już offtopu.
Edytowane przez Lunatynka Czas edycji: 2013-04-08 o 00:21 |
|
|
|
#42 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Wiesz co, ta choroba może tłumaczyć wiele ale nie tłumaczy głupoty. |
|
|
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
Był już na forum taki temat. Wystarczyło go odświeżyć, napisać w tamtym miejscu, podnieść. Ale nie, musiałaś mieć "swój nowy".
|
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#45 | ||
|
KOTerator
|
Hmmm ciekawe ciekawe..
Cytat:
---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
. Nie zauważyłaś, jak chciałam się upodobnić do innych alpak. I co? Głupio Ci? ![]()
|
||
|
|
|
#46 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To miał być temat na wątku społecznościowym, nie medyczny, lecz społecznościowy, dla osób o podobnym stanie ducha. Nie, że mam taką i taką chorobę, ale - borderki łączmy się. I proszę, nie piszcie już tu więcej, bo to jest żenujące. To jest wątek dla osób zainteresowanych tematem, szukających wsparcia. Zresztą i tak już dupa, bo go rozwaliłyście. Nie będę wymieniać po nickach, kto, bo nie chcę was przywoływać. Nie chcę się kłócić, bo nie lubię. (Tamten wątek o borderline jest na plotkowym - a to nie jest temat rozrywkowy, nie na perełkowym poziomie.). Znajdźcie sobie inną perełkę do żartów. A zresztą - w sumie to gadam do ściany i wiadomo, że wątku już nie ma. Edytowane przez Lunatynka Czas edycji: 2013-04-08 o 10:08 |
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#48 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#49 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez Lunatynka Czas edycji: 2013-04-08 o 10:46 |
|
|
|
|
#50 | |
|
KOTerator
|
Bo odpisałaś Demi:
No chyba, że sama się leczyć, albo na coś innego. W każdym razie jeżeli się leczysz, to to nie działa Cytat:
. Dobra, idę założyć sobie wątek dla ludzi z bulimią . Zapraszam wszystkich, którym pasują jakiekolwiek objawy z wikipedii. Osobom zdiagnozowanym dziękuje. Chciałabym poznać ludzi, którym jeszcze nie postawiono diagnozy, zdiagnozujemy się same, będzie supcio |
|
|
|
|
#51 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie, chciałam, znaleźć osoby czujące podobnie, no ale jak widać ja nie mogę. Dziękuję więc. Ważne, że ty masz kogoś, z kim możesz porozmawiać. To najważniejsze. |
|
|
|
|
#52 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
Serio, idź do DOBREGO lekarza psychiatry, oni naprawdę nie gryzą. Powtórzę się - powodzenia |
|
|
|
|
#53 | |
|
BAN stały
|
Dobra, bo zaraz będzie, że jakiś stalking na niej uprawiamy i nie dajemy jej w spokoju pisać bzdur.
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#54 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
.Troll czy nie troll, powoli przestaje to być śmieszne .
|
|
|
|
|
#55 |
|
BAN stały
|
No właśnie ona już tyle razy trollowało, że ja np. jej nigdy nie uwierzę, że ma jakieś poważne problemy i szuka wsparcia. Jak na razie to ona dziwne maniany jedynie odstawia i mi one jakoś nie kojarzą się z zaburzeniami tylko trollizem. Gdyby od początku szukała wsparcia to może ktoś by jej uwierzył, a ona wolała jakieś bzdurne historie wymyślać i wykłócać się. Zepsuła sobie reputację na własne życzenie. Niech już na nas nie zwala w takim razie. Ma to na co sama zapracowała, chociażby w wątku perełkowym.
|
|
|
|
#56 | ||
|
CORELIPS
|
Cytat:
Cytat:
po co Ty sobie wyszukujesz choroby? terapia grupowa na wizażu się umyśliła? Dobra, pozwólmy jej mieć swój wątek, żeby mogła powiedzieć "to mój, najmojszy!" bo to może zniwelować poczucie odrzucenia |
||
|
|
|
#57 |
|
KOTerator
|
Dlatego uważam, że ten wątek jest krzywdzący dla osób naprawdę zdiagnozowanych i starających się poukładać sobie życie...
|
|
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
Mam to samo zdanie. Ja też mogę mieć różne problemy ale piszę o tym na poważnie a nie dla jakiegoś hobby i wtedy przynajmniej jak się komuś wyżalę to ten ktoś wie, że faktycznie tego potrzebowałam. A nie tak jak Skarpeta, ona jedynie chce być w centrum uwagi.
|
|
|
|
#59 |
|
BAN stały
|
Ja się panicznie boję odrzucenia. Jak z kimś rozmawiam i ten ktoś jest miły, cała się trzęsę (aby nie zmienił zdania). Często bezpieczniej czuję się z kimś, kto mnie nie lubi, bo już nie zmieni zdania na gorsze. Boję się do kogokolwiek odezwać, aby mnie nie odrzucił. Nawet jak ktoś do mnie mówi (np. psycholog) i spojrzy na zegarek, to już czuję, że np. go znudziłam i chcę uciekać. Szczerze mówiąc - to w życiu odezwałam się najwyżej do kilku osób.
A potem, jak już ktoś jest miły, to stale się pytam - "Już mnie nie lubisz?", "Gniewasz się?" i męczę tym tego kogoś, że się odsuwa. I takie błędne koło. No dobra, spadam. (Błędnie zatytułowałam wątek i pierwszy post, bo powinno być - czy czujesz się borderką, a nie czy jesteś.)
Edytowane przez Lunatynka Czas edycji: 2013-04-08 o 11:44 |
|
|
|
#60 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

, bo znowu mnie coś najdzie... 
?

(Błędnie zatytułowałam wątek i pierwszy post, bo powinno być - czy czujesz się borderką, a nie czy jesteś.)