Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie 3 6,82%
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 9 20,45%
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 4 9,09%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 1 2,27%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 5 11,36%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 1 2,27%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,27%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-11, 20:48   #3241
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
JA miałam takie bóle, że nie mogłam się podnieść z łóżka i wtedy rzeczywiście było mi nie dobrze ale nie zdarzyło mi się na szczęście wymiotować.
no właśnie,bez bełcika a niedobrze

brak mi seksu i czekolady
help!

i leci odcinek Housa który znam na pamięć..eeeh,chyba zaraz pójdę spać,jutro na durne badania skoro dziś zaspałam

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 20:48   #3242
happy blue
Zadomowienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
mocno trzymamy i dziękujemy za info

Mi się najabrdziej podoba Lidia. Ja tam się nie przejnuje zdrobnieniem. Dużo do powiedzenia miała teściowa, że niby jak zdrabniać Laura " bo Laurkę to dzieci mogą zrobić". To jej powiedziałam, że nie będzieny zdrabniać Laura i koniec.
Ja nie lubię imion które można zdrobnić albo powiedzieć tak szorstko np. Anna, Ania i Anka.
I chyba zastrzelę kogoś kto do małej powie Lusia bo padło takie zdrobnienie.

a mi się Lusia bardzo podoba, sama bym nie wymyśliła, brzmi bardzo słodko może ukradnę dla Helenki, jak mi zaczną Hela wołać
Stary 2013-04-11, 20:48   #3243
diabli
Zakorzenienie

nadrobie za chwile, chcialam tylko zdac relacje z warsztatow mamo to ja.
najpierw enfamil i karmienie, nastepnie bank komorek macierzystych, i na koniec royal apple - soki.
w drugiej sali pielegnacja niemowlaka - Johnson, a pozniej wozki quinny i MC Elea Mysi oraz fotelik plus baza.
trzeci wyklad - samsung eco buble i dieta przyszlej mamy sponsorowana przez Zywiec Zdroj.

najciekawsza byla pogadanka z polozna i pielegnacja maluszka (chociaz mialam ochote podyskutowac o kosmetykach sponsora :P ktore podobno maja tylyko 3 skladniki, w tym glowny to parafina). podobal mi sie pokaz wozkowo-fotelikowy (prowadzacy, ktory swietnie przedstawil swoj produkt).
dostalam sporo probek, ale chyba takie jak Wy na swiadomej mamie.

podczas prezentacji pielegnacji mozna bylo wygrac torbe z przewijakiem pelna kosmetykow...pytanie "jakie 3 skladniki J&J zawieraja formule no more tears" (kto pierwszy podniesie reke jak kobitka skonczy mowic pytanie, hehe moze ktoras z Was skorzysta )

samsung jako nagrode zaproponowal recznik, pytanie "co potrzeba pralce do prania", odp. woda

no i najlepsza wedlug mnie czesc programu konkurs glowny - z czym kojarzy ci sie nazwa mamo to ja.
napisalam sobie w domu male wypociny i nie ukrywam liczylam na glowna nagrode fotelik mc
zajelam miejsce 2 - materac do lozeczka fiki miki wraz z poduszka klinem
poza tym byly jeszcze mniejsze nagrody, poduchy do karmienia, zestawy bialego jelenia itd.

kiedy juz ciagnelam materac do windy podeszla do mnie jeszcze pani z obslugi warsztatow gratulowala itd. i stwierdzila, ze kobieca czesc jury chciala fotelik dac mnie ale ostateczny glos mial mezczyzna, delegat MC. i jak to faceci, krotko i na temat, wiec wygral jakis slogan. ja mialam wierszyk hehe. to chyba tyle opowiesci
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 20:50   #3244
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
bo imho miejscem odpowiednim dla kota/ psa jest płot, ewentualnie tzw. obejście, a zajęciem łapanie myszy, a nie wtulanie się w ludzi
A ja tam lubię koty. Co prawda nigy mi po domu nie chodziły za dużo bo spał w pralni i moja mama nie tolerowała jak łaził po domu,a brat ma alergie, ale nie przeszkadza mi jak ktoś z głową trzyma kota w domu. Na pewno nie pozwoliłabym mu spać z dzieckiem w łóżeczku.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 20:50   #3245
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Do Patrycji też znam kilka, a pewnie swoje też wymyślę i wszystkie mi się podobają

No właśnie co wieczór przed zaśnięciem myślę i wybrać nie mogę. Mężowi chyba ta Dagmara najmniej przypadła do gustu bo to mój pomysł bardziej.
Ja chcę takie konkretne zdecydowane imię a on się śmieje, że jak się dziecko charakterem dopasuje to nie wyrobimy
W Lidii mam mieszane uczucia, bo imię mi się podoba, ale Lidzia już tak mniej, ehhh.

To gdybym miała wybierać między Pauliną a Patrycją wybrałabym Patrycję
Ale masz rację, imiona takie wybrałaś "konkretne" jak Ty sama
Stary 2013-04-11, 20:50   #3246
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
bo imho miejscem odpowiednim dla kota/ psa jest płot, ewentualnie tzw. obejście, a zajęciem łapanie myszy, a nie wtulanie się w ludzi
eeeeeeee tam

koty sa do tulania.
psy też

chyba że to bajgiel tż to podziękuję..
Pan od wanienki miał coś jak mieszanka bernardyna i niufka
60kilo futrzanej miłości

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-11, 20:51   #3247
happy blue
Zadomowienie

Cytat:

miejscem psa jest płot, a zajęciem łapanie myszy- no nie wiedziałyście
Stary 2013-04-11, 20:51   #3248
diabli
Zakorzenienie

aaa i wrocilam do domu, a tu niespodzianka! Niunka! ja Ci glowe urwe kochana kobieto!!! jaaaaaka wielka paczka tz mi nie wierzy, ze to nie jest kolejny allegrowy zakup baaaardzo Ci dziekuje za dozywotni zapas chusteczek i za fajna posciel. bardzo mi sie przyda, bo bede miala wypelnienienie w dwoch rozmiarach i latwiej zrobic fotki, wymierzyc itd. dziekuje kochana jestes! spodziewaj sie paczki ode mnie, postaram sie w weekend posegregowac ciuszki i w przyszlym tygodniu podesle Ci co nieco. DZIEKUJE jeszcze raz. nie spodziwalam sie az tak wielkiego pudla i tyyyyle chusteczek
Stary 2013-04-11, 20:52   #3249
lonely_lady
Zakorzenienie

Vil - ale ironia ja tu piszę o zdjęciu Przemusia, a Ty je wrzucasz
Śliczny mały Skarbuś nie dziwię się, że tatuś głowę stracił

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
będzie!

Cytat:
Napisane przez maluska88 Pokaż wiadomość
Witam przyszłe mamy. Z tej strony przyszły tata. Moja żona wczoraj miała wizytę u położnej. Niestety nie miała zbyt dobrych wyników krwi,moczu i ciśnienia. Została na obserwacji. Najprawdopodobniej jutro lub w najbliższych dniach będziemy mieli wywoływany poród.Może nawet jeszcze dzisiaj,więc będę musiał wrócić do szpitala. Żona pragnie abyście trzymały za maluszka i za nią kciuki. Więcej szczegółów poda sama po powrocie.Pozdrawiam i oby żadna z Was nie miała komplikacji
ojj.. to trzymamy mocno kciuki
dziękujemy za informacje. Na pewno wszystko będzie ok

Cytat:
tak jak pisze Jussti, personel to 80% sukcesu. tam gdzie chcę rodzić też nie ma spa i czterech gwiazdek, ale położne i lekarze trzymają taki poziom, że aż nie do wiary. ale fajnie by było jakby jednak w takich miejscach naprawdę łazienki wyglądały jakoś, to fakt.
ja tam spa, czy chociaż wanny z wodą się nie spodziewałam
ale myślałam, że chociaż łazienki są w miarę
no, ale cóż.. jest jak jest, na remont raczej się nie załapię
Damy radę

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 20:52   #3250
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
miejscem psa jest płot, a zajęciem łapanie myszy- no nie wiedziałyście

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-11, 20:55   #3251
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość

help!

i leci odcinek Housa który znam na pamięć..eeeh,chyba zaraz pójdę spać,jutro na durne badania skoro dziś zaspałam
Wydaje mi się, że od skórczy, wszytsko w brzuchu się tak skręca, że aż niedobrze.

Co do seksu też mi brakuje, ale mamy zakaz...ciekawe czy mi zniesie w 9 miesiacu.

Laura

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 20:57   #3252
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mówię do małej Lauruniu a teściowej tak powiedzialam bo mnie wkurzają niekróre teksty, bo Laura jej sie nie podoba bo jej sie kojarzy z kims tam. Nosz kurde odezwała sie ta co ma na imię Zenona.
Moja teściowa to Franciszka, a mówią na nią Krystyna bo tak ma na drugie. Na Franciszkę chyba nawet nie reaguje. W imiona się nie wtrąca, prędzej moja dopytuje.
Cytat:
Czekoladę mogę ci przysłać, ale z sexem musisz sobie sama poradzić

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
Pochwal się swoim pomysłem i tym co wygrało.
Cytat:
To gdybym miała wybierać między Pauliną a Patrycją wybrałabym Patrycję
Ale masz rację, imiona takie wybrałaś "konkretne" jak Ty sama
Chyba też tak bardziej się skłaniam bo "twardsze", ale ... jakoś brak mi decyzyjności w tej ciąży.

Edytowane przez xal
Czas edycji: 2013-04-11 o 20:59
xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 20:58   #3253
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Wydaje mi się, że od skórczy, wszytsko w brzuchu się tak skręca, że aż niedobrze.

Co do seksu też mi brakuje, ale mamy zakaz...ciekawe czy mi zniesie w 9 miesiacu.
oddałabym chętnie mój brak zakazu potrzebującym
razem z chęciami

spaaaaaaaaaadam stąd na dziś

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-11, 21:02   #3254
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba też tak bardziej się skłaniam bo "twardsze", ale ... jakoś brak mi decyzyjności w tej ciąży.
Jak dobrze, że my mielismy wybrane imiona jeszcze przed ciążą.

Laura

Stary 2013-04-11, 21:04   #3255
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
a gdzie w końcu pojechałaś? do siebie czy do mamy? babcia już była oglądać prawnuka?
do siebie ... babcia chyba nie przewidziała że wrócimy tak szybko i nie przełączyła się w tryb szpiega

Cytat:
Napisane przez vujka Pokaż wiadomość
We wtorek miałam wizytę. Mam leżeć, leżeć i leżeć. Z Pawłem wszystko ok., ale mi na KTG wyszły skurcze. Gin martwi się ciągle twardniejącym brzuchem, stwierdził, że dużo za dużo tego. 3 tygodnie przynajmniej mam wytrzymać i nie rodzić. A jak się coś zacznie dziać to od razu do szpitala, bo on i tak więcej niż w szpitalu nie zrobi. No, ale jestem dobrej myśli - 3 tygodnie to nie tak długo.
już niedługo, dasz radę trzymam kciuki

Cytat:
Witam przyszłe mamy. Z tej strony przyszły tata. Moja żona wczoraj miała wizytę u położnej. Niestety nie miała zbyt dobrych wyników krwi,moczu i ciśnienia. Została na obserwacji. Najprawdopodobniej jutro lub w najbliższych dniach będziemy mieli wywoływany poród.Może nawet jeszcze dzisiaj,więc będę musiał wrócić do szpitala. Żona pragnie abyście trzymały za maluszka i za nią kciuki. Więcej szczegółów poda sama po powrocie.Pozdrawiam i oby żadna z Was nie miała komplikacji
ooooo mam nadzieję że wszystko będzie dobrze !!!
trzymamy kciuki za Maleństwo

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Ale słodziak, wygląda cudnie A jak tam kot reaguje na Przemusia? Sama jestem ciekawa jak przedstawie synka moim dwóm pieszczochom
kot jest zaciekawiony, nie wie do końca co to
łazi, ogląda, wącha ... ale delikatnie i na dystans.

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
Vil a jak waga Przemka zgadzała się z wagą z USG ?
w pt przed wielkanocą wyszło 2600, a ostatnią środę 3100 ale na gorszym usg, urodził się z wagą 2840

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 21:05   #3256
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
To pokazuje Kubusiowy pokoik v.01 Na ostatnim zdjęciu materiały z których powstaną obrazki 40x40 nad komodę, ale TZ musi mi sklepać ramki na nie, próbowałam z kuchenną ścierką na mniejszej ramie i da się :P muszę jeszcze o czymś na pozostałe ściany pomyśleć bo nie lubię gołych,może takie chorągiewki jak na zasłonach, albo literki regał czeka na zabawki, a walizka na szpital
piekny pokoik cudne lozeczko. Kubus bedzie zachwycony.
Stary 2013-04-11, 21:06   #3257
angie83
Raczkowanie

Cytat:
Kciuki pozaciskane. Zdrówka dla mamy i dla maluszka. A dla taty dziękujemy za informacje Trzymajcie się cieplutko !!!!
Stary 2013-04-11, 21:06   #3258
salviae
Zadomowienie

Cytat:

no i najlepsza wedlug mnie czesc programu konkurs glowny - z czym kojarzy ci sie nazwa mamo to ja.
napisalam sobie w domu male wypociny i nie ukrywam liczylam na glowna nagrode fotelik mc
poza tym byly jeszcze mniejsze nagrody, poduchy do karmienia, zestawy bialego jelenia itd.

kiedy juz ciagnelam materac do windy podeszla do mnie jeszcze pani z obslugi warsztatow gratulowala itd. i stwierdzila, ze kobieca czesc jury chciala fotelik dac mnie ale ostateczny glos mial mezczyzna, delegat MC. i jak to faceci, krotko i na temat, wiec wygral jakis slogan. ja mialam wierszyk hehe. to chyba tyle opowiesci
super gratuluje, szkoda fotelika
I Like Me So Much Better WhenYou Are Naked... Ouooo
Kubuś
salviae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 21:06   #3259
niunka045
Zadomowienie

Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:
aaa i wrocilam do domu, a tu niespodzianka! Niunka! ja Ci glowe urwe kochana kobieto!!! jaaaaaka wielka paczka tz mi nie wierzy, ze to nie jest kolejny allegrowy zakup baaaardzo Ci dziekuje za dozywotni zapas chusteczek i za fajna posciel. bardzo mi sie przyda, bo bede miala wypelnienienie w dwoch rozmiarach i latwiej zrobic fotki, wymierzyc itd. dziekuje kochana jestes! spodziewaj sie paczki ode mnie, postaram sie w weekend posegregowac ciuszki i w przyszlym tygodniu podesle Ci co nieco. DZIEKUJE jeszcze raz. nie spodziwalam sie az tak wielkiego pudla i tyyyyle chusteczek
Hi hi pisałam Ci ze jest duża polecam sie na przyszłość jak znowu cos bede miała dam znać
Fajnie że pościel sie przyda ja mam w koncu miejsce na buty wiosenne następnym razem dołącze list dla TZ
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 21:07   #3260
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
do siebie ... babcia chyba nie przewidziała że wrócimy tak szybko i nie przełączyła się w tryb szpiega

Laura

Stary 2013-04-11, 21:11   #3261
niunka045
Zadomowienie

Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
No ja to Ci życzę by taki spokojniutki został Super, że TŻ tak przy małym pomaga
My dziś na SR mieliśmy pokaz kąpieli dzieci, a w poniedziałek ćwiczymy. Mimo, że to lalka to ja mam już panikę....

Kurcze mi właśnie coś podsunęłyście w związku z tym ZUS'em. Jakiś czas temu listonosz przyniósł zawiadomienie o liście do odbioru na poczcie ( bo akurat trafił jak mnie w domku nie było. No i olałam nie poszłam odebrać, bo akurat miałam gorszy okres, a osobiście nie mam żadnych prawnych czy innych spraw, które mogłyby przyjść poleconym. Z resztą na skrzynce mam zaznaczone, że mają zostawiać i kiedyś mi tłumaczyli, że tylko z sądów , US nie zostawiają. A tak sobie teraz myślę, że może akurat był u mnie ZUS jak kiedyś wyszłam i to było zawiadomienie z prośbą o wyjaśnienie.
Jakby tak było to czym może mi grozić to że się nie stawiłam na wyjaśnieniach?

Ale słodziak, wygląda cudnie A jak tam kot reaguje na Przemusia? Sama jestem ciekawa jak przedstawie synka moim dwóm pieszczochom

O to trzymam za mamę i maluszka. Na pewno będzie dobrze.

ja niestety nie pomogę bo nie mam pojęcia o tych całych zusach

Cytat:

help!

z seksem nie pomogę ale czekoladę moge podeslac

Cytat:
nadrobie za chwile, chcialam tylko zdac relacje z warsztatow mamo to ja.
najpierw enfamil i karmienie, nastepnie bank komorek macierzystych, i na koniec royal apple - soki.
w drugiej sali pielegnacja niemowlaka - Johnson, a pozniej wozki quinny i MC Elea Mysi oraz fotelik plus baza.
trzeci wyklad - samsung eco buble i dieta przyszlej mamy sponsorowana przez Zywiec Zdroj.

najciekawsza byla pogadanka z polozna i pielegnacja maluszka (chociaz mialam ochote podyskutowac o kosmetykach sponsora :P ktore podobno maja tylyko 3 skladniki, w tym glowny to parafina). podobal mi sie pokaz wozkowo-fotelikowy (prowadzacy, ktory swietnie przedstawil swoj produkt).
dostalam sporo probek, ale chyba takie jak Wy na swiadomej mamie.

podczas prezentacji pielegnacji mozna bylo wygrac torbe z przewijakiem pelna kosmetykow...pytanie "jakie 3 skladniki J&J zawieraja formule no more tears" (kto pierwszy podniesie reke jak kobitka skonczy mowic pytanie, hehe moze ktoras z Was skorzysta )

samsung jako nagrode zaproponowal recznik, pytanie "co potrzeba pralce do prania", odp. woda

Musisz nam wstawić swój wierszyk
Kupcze szkoda ale materacyk tez fajnie
Stary 2013-04-11, 21:20   #3262
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Mojemu Tż by się spodobał. On kidyś chciał mieć pokój w bilardowej zieleni. Na szczęście mu nie wyszło bo jakby tą klitke pomalował takim ciemnym to chyba by jak puszka wyglądała.

A to co chcesz malować takim?? Cały pokój czy jak??
Ja mam w pokoju ścianę fioletową. Jest dość ciemna ale nawet ładnie się prezentuje. Na pozostałych mam pomarańcz wiec on rozjaśnia.
farba zostala wybrana spontanicznie w 2 minuty ja wybralam inne do salonu, tz ta do sypialni...teraz niech kombinuje i dobiera inny kolor zeby nie bylo ciemno pewnie zostawi jedna, dwie sciany biale hehe.

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Zawsze możesz pomalować 2 ściany albo jedną tym i jak stwierdzisz, że za ciemne to na pozostałe dobrać coś jaśniejszego.
i pewnie tak bedzie ale niech sie tz martwi, ja mam zaplanowac salon podzial ustalony, bo nie chcialam jechac po farby...spedzac pol dnia w castoramie. powiedzialam, ze pojade jesli zalatwimy to w 5 min, bez chodzenia itd. no i poszlo gladko

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
nieeee!!! boski jest! zależy wszystko od dodatków, podłogi - no i są pomieszczenia, którym taka zieleń dobrze zrobi, np. w sypialni nie musisz mieć super jasno, nie?
Cloche, Ty to chyba jestes rodzina z moim tz :d tak samo myslicie - "w sypialni ma byc ciemno, bo sie lepiej spi" cos w tym jest...
Stary 2013-04-11, 21:21   #3263
Mysia mysz
Zakorzenienie

Arrow Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Moje potrafią łapać a i uwielbiają ogród, od tygodni wyja pod drzwiami tarasowymi ale błoto jeszcze ale to są moje ukochane kanapowce, w ogóle nie wyobrażam sobie domu bez zwierza np. Dzisiaj TZ pojechał na weekend a mi koty dotrzymuja towarzystwa
Stary 2013-04-11, 21:22   #3264
__paulina__
Raczkowanie

GG do __paulina__

Vil-84 - śliczny synek!

Też mam kota (nawet dwa) i zastanawiam się jak zareagują na nowego domownika. Twój widać się odnalazł w roli i pilnuje młodego
__paulina__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 21:24   #3265
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Moje potrafią łapać a i uwielbiają ogród, od tygodni wyja pod drzwiami tarasowymi ale błoto jeszcze ale to są moje ukochane kanapowce, w ogóle nie wyobrażam sobie domu bez zwierza np. Dzisiaj TZ pojechał na weekend a mi koty dotrzymuja towarzystwa
Ja tez uwielbiam koty niestety swoją Zu musiałam zostawic u rodziców... Typowy kot łowca do tego waży 8 kilo i jest wielka
No i został mi pies na wychowaniu
Stary 2013-04-11, 21:25   #3266
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
Ja tez uwielbiam koty niestety swoją Zu musiałam zostawic u rodziców... Typowy kot łowca do tego waży 8 kilo i jest wielka
No i został mi pies na wychowaniu
Nasze tez grube w tym jeden maine coon
Stary 2013-04-11, 21:27   #3267
niunka045
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZER

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Nasze tez grube w tym jeden maine coon
O kurcze marzenie moje maine coon

To bedzie szaleństwo jak wyjdą na dwór
Stary 2013-04-11, 21:29   #3268
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Diabli powiedz mi jak jest z odwiedzinami po urodzeniu dziecka w wojewódzkim?? Może mąż być w godzinach odwiedzin?? JAkie to wogole godziny?? Bo w drugim szpitalu jaki biorę pod uwagę ktokolwiek może dziecko widzieć tylko przez godzine.
odwiedziny sa od 10:00 do 20:00, ale czesto tatusiowie przemykali korytarzem i o 22 poza tym nie zauwazylam zadnych ograniczen.
Stary 2013-04-11, 21:29   #3269
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MA

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
O kurcze marzenie moje maine coon

To bedzie szaleństwo jak wyjdą na dwór
maine coony ślicznoty.. wszystkie slicznoty..i rag dolle i burmańskie...
a u nas 2 przybłędy http://www.garnek.pl/annetka/23521493

miałam spać ale jeszcze chwilkaaaa

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-11, 21:30   #3270
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
spoznilas sie ale dziekuje artykul z dzisiaj, dlatego wczesniej nie moglam nic znalezc na temat tej farby.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości