|
|
#2701 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie II
Wywo nic innego mi nie pozostaje i nie wiem ile mi dadzą
muszę pomyśleć ale szkoda mi auta o którym wiem, że przemknie bezboleśnie jeszcze min. 100 tys km tylko te francowate drzwi straszą ... jakoś tak mam sentyment .... ale rachunek ekonomiczny to podstawa .... a Un mnie przezywa Szkotka na mnie wola
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Katty, bierz ile dadzą- najwyżej rower sobie kupisz
))A tak poważnie to ja bym się do auta chyba tak nie przywiązywała, auto to auto. Co innego Un )) Dobrej nocy życzę, bo stukam , pukam, a moja współlokatorka hotelowa już śpi i mnie znienawidzi w końcu, bo słyszę jak od czasu do czasu wzdycha gdy mocniej stuknę ) A my obce, w sensie, że pierwszy raz się widzimy, a mamy spędzić razem tydzień.
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Wywo
![]() |
|
|
|
#2704 | |
|
Zadomowienie
|
Mskladaczku wszystkiego naj
index.jpg Wywo W misce zalewasz pol szklanki ryzu taka sama iloscia wody, przykrywasz, odstawiasz w ciemne, chlodne miejsce na 12-24 godziny, po tym czasie zlewasz wode i uzywasz jako toniku. Uwaga - szybko sie psuje i smierdzi , tak po mniej wiecej 10 dniach. Dlatego robie male ilosci. Zasada jest taka, ze ilosc ryzu i wody ma byc taka sama.Cytat:
Ado mnie leci Marcel
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczegoly poproszę ...woda przegotowana pewnie, ale gorąca, ostudzona? Chyba ostudzona? Zrobię sobie jutro ![]() Dokonalam pierwszego zakupu na ebayu ![]() Z Korei
|
|
|
|
|
#2706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale przefiltrowanej przez dzbanek Brita. Jezeli chcesz przegotowana, to musi byc zimna, bo inaczej ryz sie ugotuje i zniknie ta maczka, a ona jest wazna. Jak odcedzisz ziarenka, to woda bedzie metna i bedzie widac wlasnie ta maczke. Moja Mam zaczela tez uzywac i uwaza, ze skora jest ladnie napieta ale bez uczucia dyskomfortu. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Zostawiam Lane na dobranoc ![]()
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Wywo
|
#2709 |
|
rude jest piękne:)
|
czeeeee
musze zapisac ten tonik z ryzu podobaja mi sie takie naturalne sposoby bo nic nie kosztują ja prze bardzo dlugi czas uzywalam toniku z zielonej herbaty zapazyc zielona herbate ,ostudzic i tym przemywac twarz rewelacja mam juz przepis na siemie lniane ,a teraz na ryz ![]() Kasio-san trzymam kciuki za własciwie podjeta decyzje a ja prosze o kciuki na bardzo dlugi czas ,bo mam duzo rzeczy do prostowania ,wyjasniania i wywalczenia dotyczących mamy dzis ide do sądu ,mam tez spor z komunalka o wode liczyli jej cała roznice jaka była pomiędzy odczytem glownego wodomierza ,a na podwodomierzach,wychodzil o 1200, 800 ,600 itd ...bylam juz na rozmowie z prezesem komunalki i arogancja urzędnicza nie zna granic ...nic to grzecznie ale po swojemu i z pomoca prawna juz nie na rozmowy tylko pismami będe udawadniac i ide do burmistrza to nie wszystko dzisiaj ale te sprawy po kolei pilotuje niestety sama juz nie dala bym rady ,musialam skontaktowac sie z prawnikiem i tak jak myslalam żerowali na chorej kobiecie teraz do wszystkiego trzeba dotrzec ,wyjasnic i utrzec nosa ,bo podejrzewam ,ze osob starszych chorych tak jak moja mam jest wiecej a oni bez oporu wiedząc o tym ,ze sie nie obronia zwyczajnie tak jak napisalam żerowali jak sepy...zobaczymy co dalej o swoich sprawach to juz nawet nie wspominam ,bo tego to i na 10 osob by starczylo u mnie zawsze musi sie cos dziac,taka karma najgorsze to to ,ze nie ma zamowien ,a to oznacza brak środkow ,martwie sie bardzo ,najchetniej to bym spakowala wszystko i wyjechala w świat ...tylko jak ? a jeszcze i rozni petenci ,przed świętami uslyszalam ,ze cyt...nie rozlicze sie dzisiaj, bo potrzebuje na świeta ,wy(czyli my) macie pieniadze ,poczekacie co ,nie? ![]() no to sie z rana wypisalam wiem ,ze ludziom coraz gorzej sie zyje to smutne bardzo i niesprawiedliwe ale coraz wiecej jest takich ,ktorzy nie maja honoru sa wrecz beszczelni ....
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Zrobione, wieczorem albo jutro pierwsze testy ![]() Zalane kranówą zimną, ale u mnie kranówa jak żródlana ![]() Teresko
|
|
|
|
|
#2711 |
|
Piers do przodu
|
Teresko
i trzym się Kobito Ale mamy piękny dzień ![]() Czekam na wycenę i wymyślam scenariusze ...
|
#2712 |
|
Zadomowienie
|
Teresko
Milego dnia
Edytowane przez Suarti Czas edycji: 2013-04-16 o 09:39 |
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Teresko
![]()
|
#2714 |
|
|
dzieki Dziewczyny
pewnie ,ze sie bede trzymac raz lepiej ,raz gorzej ale bede czasem tylko musze wykrzyczec bo czlowiek czuje sie bezsilny w zetknieciu z murem biurokracji i jesli nie wie gdzie ,do kogo udac sie po porade to nie ma szans ja tez nie wiem czasem tylko mnie olsni i wtedy ide do lepiej znajacych sie na przepisach ![]() inny temat jak juz sie zloszcze, wszystkie maści przeciwodlezynowe sa platne pelne 100% kosztuja nie mniej niz okolo -ponad 30 zl w gore moja znajoma ma leżaća mame od 9 lat i ma maśc robiona posladkowa ,dala mi kartke z receptura maśc nie zawiera żadnych antybiotykow ,morfiny itd czyli lekow szczegolnych poszlam a w zasadzie zostawilam jak co miesiąc spis na karteczce u pielęgniarki(tak robie bo co miesiac sa pieluchy ,masci leki no i co? nie wypisala lekarz rodzinna , wielkimi czerwonym znakiem zapytania podkreslila coż ja takiego chcem? taka maśc duze pudelko kosztuje 8 zl ,jest roznica w cenie? jest no to pielegniarka wziela i poszla wypisyła na innego pacjenta u innego lekarza oczywiscie bez problemu . W tym miesiacu szykuje sie sama do wizyty ,żeby sie spytac o co chodzi? bo jesli mozna cos dobrego taniej ,to dlaczego mam kupowac w pelnej odplatnosci ...juz nie mowie o tym ,ze mama ma legitymacje sybiracka ,ktora uprawnia do bezplatnych lekow ,nawet jak nie wstawia symbolu uprawniającego do znizki/bezplatnego zakupu ,to nie czepiac sie tylko wykupuje dobijaja wlasnie takie codzienne sprawy ,taki wręcz tumiwisizm wiecie nie chodze ,nie krzycze nie kloce sie nie rozmawiam tylko po ktoryms kolejnym razie w spotkaniu z chamstwem ,nieodpowiedzialnościa ,lekceważeniem opadaja mi ręce wczoraj jak zawiozlam oficjalne pismo do komunalki o podanie wartości wodomierza głownego i podwodomierzy za rok 2010 -do 2012 do maja do spotkałam sie z lodowatym przyjeciem,tak wyczuwalnym ,ze glowa boli ![]() chyba juz mi sie nawarstwilo duzo i dlatego przylazłam napisac ale piszcie spokojnie ja tylko se pogadam ,ile moge tyle zrobie ,niektorym nosa utre ,a co ![]() tylko musze sie solidnie przygotowac i znowu mnie czeka siedzenie w przepisach to chyba znak ,ze powinnam zostac prawnikiem kiedys teraz ta karma wraca
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2013-04-16 o 09:24 |
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Haj!
Dzięki za życzenia! Wywus, chętnie bym Cie przez Wrocław przetransportowala, ale mnie tam niestety nie ma. Jesteśmy jeden weekend w miesiącu tylko. Trzymam kciuki za pozytywna diagnozę. Zeby to jakiś 'pikuś' łatwy do leczenia był Klinika prof Chybickiej to dobre miejsce (świetni specjaliści!), mimo ze przygnębiające strasznie. Miałam tam zajecia z pediatrii i nieraz z placzem stamtąd wychodziliśmy. Teresko, dla Ciebie tez |
|
|
|
#2716 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tereska
Kasiu, za wycenę.I zdrówka dla wszystkich potrzebujących |
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Aa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ptak mi sie rozwalił o szybe! histeria!!!!
|
#2718 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby przeżył to bym tak nie histeriowała
, niestety zszedł i teraz muszę go usunąć.
|
#2720 |
|
Piers do przodu
|
Luba ponaklejaj w oknach sylwetki drapieżnych ptaków, nie będziesz miała więcej takich kamikadze
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Tereso
![]() |
|
|
|
#2722 |
|
|
dzieki Kochani
i przepraszam ,ze marudze ale gdzies musze dac upust bo to juz trwa miesiace.... niech tylko wiecej slonca bedzie to i sil mi przybedzie Lubo a czemu Ty te okna tak pucujesz? toc ptak nie widzial ,ze to szyba moze zrob tak jak radzi Kasia-san
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Teresko,
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
Ptasio zostanie pochowany jutro, córka planuje pogrzeb
W planach ważne miejsce zajmuje ogołocenie moich tulipanów z płatków. Pochówek nie mógł się odbyc dziś, ponieważ matka córki (ja ) nie dała rady przenieść ptasia (na śmietniczce) dalej niż pod krzaczek, tam go położyła (wraz ze śmietniczką) i uciekła piszcząc. Publika czyli Daniel i córka mieli ubaw po pachy. ![]() Jutro synia wkręcę w wyniesienie ptasia nad rzeczkę
|
#2725 |
|
Piers do przodu
|
O ile ptasio w nocy nie zmieni wymiaru
czyli po kło ... pogrzebie ...
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Lubo
![]() Miłego dnia |
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie się podziało słonko??? no gdzie..... :-(
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu,
u mnie wyszlo milego dnia
|
#2730 |
|
Piers do przodu
|
Aniu u mnie też nie ma ... dlatego lecę po jaki strzał kofeinowy
![]() Coś czuję, że skończyło się dziś słoneczkowanie spodziewam się dżdżu ...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.

muszę pomyśleć ale szkoda mi auta o którym wiem, że przemknie bezboleśnie jeszcze min. 100 tys km tylko te francowate drzwi straszą ... jakoś tak mam sentyment .... ale rachunek ekonomiczny to podstawa .... a Un mnie przezywa Szkotka na mnie wola

i tym sposobem trafiłam na DKNY Pure a drop of rose - śliczna różyczka, codzienna oraz Stella Rose Absolute - też ślicznie, nie tak codziennie, bogato jakby.
...woda przegotowana pewnie, ale gorąca, ostudzona? Chyba ostudzona? Zrobię sobie jutro 

i wymyślam scenariusze ...

spodziewam się dżdżu ...