|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Cytat:
Cytat:
Potrzebuję na gwałt nowych cm bo muszę ściąć najbardziej popalone końce w maju
|
||
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam ale chyba dzisiaj nie dam rady wstawic fotek,bo Tż okupuje kompa z Ps a tam musze rozmiar zmienic
![]() Spartacus sie zaczął kocham ten serial
|
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to przeczytałam myślałam że padnę
Fragment recenzji loreal casting: "przy pierwszym użyciu byłam mega zadowolona. kolor wyszedł śliczny. włosy pięknie błyszczały. stosuję zampon przeciwłupieżowy, który wiadomo szybciej wypłukuje kolor i ja się z tym liczę ale i tak jestem zadowolona z długiego czasu utrzymania się koloru po aplikacji. drugim razem też byłam zadowolona po aplikacji. trzeci raz tragedia.ale już chyba wiem dlaczego. za trzecim razem krem wogóle nie pokrył mi siwych włosów choć mam ich pięć na krzyżale mam. połysk niby był ale brak koloru...wkurzyłam się... domyśliłam się dlaczego... nałożyłam farbę tak jak zawsze z tym, że na nieumyte wręcz przetłuszczone włosy i sprawa jasna! kolor wogóle nie pokrył włosów przez nieświeżość włosów.nawet nie pomyśłałam,żeby głowę najpierw umyć. mam nauczkę. od tamej pory zawsze najpierw myję włosy, suszę a potem aplikuję farbę. polecam bo to naprawdę przyjemny produkt." Zabójstwo dla włosów |
|
|
|
#4144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też bym sobie chętnie powcierała jantar, ale akurat mam przerwę na seboradin od wypadania. A on na porost mi nic nie działa ![]() Widziałam Twoje fotki na blogu ( jesteś śliczna ), to włosy Twoje wyglądają całkiem zdrowo. Zaciekawiły mnie ćwiczenia z Twojego podpisu, z myślą o wakacjach ćwiczę od 2 tygodni z Mel B + ograniczenie niezdrowego żarcia. To widzę mamy takie same plany zapuścić włosy i figura
|
|
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włosy może i na takie na zdj wyglądają, ale niestety nie są To zasługa prostownicy i jedwabiu chi ![]() O ćwiczeniach jest wątek na wizażu, ja akurat je wybrałam bo potrzebuję czegoś co nie trwa zbyt długo, 50 minut ćwiczeń mnie zniechęca, więc szukałam czegoś krótszego na zachętę
|
|
|
|
|
#4146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam go z rok temu i zupełnie zapomniałam, a pamiętam, że super mi działał na końcówki i ten jego zapach... Ja ostatnio użyłam lokówki to później przez tydzień doprowadzałam końcówki do w miarę dobrego stanu. Te końce mam tak zniszczone, że boję się je nawet czesać, ale obciąć to mi szkoda Mnie zniechęcił do ćwiczeń skalpel Chodakowskiej przysypiałam w trakcie. Tak się ciągnęło te 40 minut. Z Mel B sama wybierasz części ciała jakie chcesz robić i mi zazwyczaj z rozgrzewką i rozciąganiem wychodzi ok 30m. I po 2 tygodniach nie mam już prawię cellulitu. Ale szukam czegoś dodatkowe na zmianę. |
|
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
Palette C10+ 12% oksy
|
|
|
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
Laski załamałam się
Dla zainteresowanych: http://allegro.pl/hit-czolenka-neony...191109945.htmlCytat:
![]() Godne pozazdroszczenia włosy |
|
|
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje |
|
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby była wkładka 24,5 to nawet bym się nie wahała, bo na takie od dłuższego czasu poluję, a tu lipka
![]() I nie ma za co, naprawdę cudny kolor i cudne długie włosy! |
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
Te buty wołają do mnie: "Mamo" http://allegro.pl/extra-szpilki-czol...188510625.html
|
|
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4155 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ale miałam fajny weekend, szkoda, że już się skończył ![]() Kylie włosy cudo, zakochałam się w nich Zrobiłam recenzję tego podkładu Pierre Rene, kto zainteresowany, to jest na blogu ![]() Ex nie wiem, czy będzie się u Ciebie długo utrzymywał, bo nie wiem, jaką masz cerę, jak tłustą to myślę, że może być problem. U mnie nos po kilku godzinach się świeci i wiadomo, że wtedy łatwiej schodzi. Chyba jednak musiałabyś sama spróbować ![]() Dobranoc, do jutra
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zobaczcie jaka masakra http://panidomunazakupach.blogspot.c...a-zyciowa.html nie sądziłam że Schwarzkopf może wypuścić takiego bubla
|
|
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ex na maturę to się idzie przede wszystkim z wiedzą A strój tak żeby ci było wygodnie, żebyś się dobrze czuła, a nie myślała cały czas, że coś cię uwiera, że źle wyglądasz etc. Jeżeli to klasyczny model jeansów - bez przetarć, poszarpań, wzorków itp. i do tego elegancka góra i eleganckie buty- to nie widzę przeciwwskazań Ale ja jestem bardzo tolerancyjna jeżeli chodzi o strój I w odróżnieniu do części wizażanek piszących na forum moda uważam, że ocenia się wiedzę ucznia/studenta, a nie jego ubranie. Nie każdy dobrze czuje się w garsonce Ważne żeby było czysto i schludnie..... i wiedza w głowie Na swoją maturę ubrałam się elegancko- czarne spodnie w kant, czarny żakiet i biała koszula, buty na obcasie, nie pamiętam tylko, jaką torebkę miałam Niestety było mi bardzo gorąco, pisaliśmy w sali gimnastycznej, a drugi egzamin w takiej małej salce- bo przedmiot zdawało tylko 5 czy 6 osób Każdy zdjął żakiet, sweterek czy marynarkę - nie dość, że gorąco to i nerwy Spodnie i żakiet na dwa egzaminy miałam ten sam - zmieniłam tylko bluzkę Na ustne byłam w spódnicy i bluzce koszulowej -przed samym wejściem ubrałam żakiet To było 12 lat temu Nikt wtedy nie zwracał aż takiej uwagi na swój kolor włosów, czy aby nie żółknie Nie stosował wcierek na taką skalę, jak teraz Bardziej liczyło się żeby nauczyć się i zdać dobrze egzamin, później jeszcze były egzaminy na studia - ludzie ubrani różnie, nawet w jeansach Czasami się śmieję, jak zbliża się wrzesień i październik - od razu posty, jak się ubrać na rozpoczęcie roku, na rozpoczęcie roku akademickiego, jak ubierają się studentki danego kierunku...... itp. Sama zainteresowałam się tym, jak ubierają się teraz studentki uczelni, na którą się wybieram. Zobaczyłam na żywo i trochę mnie zdziwiło, że studenci prawa przychodzą w spodniach dresowych kylie fajny kolor wiem, wiem, że zapuszczasz i szkoda każdego centymetra![]() ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- czekam dziś na kuriera - przywiezie torbę i portfel z Mango
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale podciecie by sie im troszke przydalo dla samej zasady. |
|
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, jak to jest czasami z fryzjerem: mówisz centymetr, a leci 5 A pokażesz jakieś foto z przodu?
|
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mysle ze dobry pomysl, sama tez obcielam finalnie 10cm bo nie chcialam czekac roku z siankiem na koncach zetniesz na boba takiego dluzszego nawet- przy okazji konce beda rowne i bedziesz z tego zapuszczac sobie juz spokojnie.wlosowe guru nie istnieja sa tylko fryzjerzy z pasja ciekawe ze masz takie ciemne a na farbie na 9% wychodzi ci tak jasno? myslalam ze robisz czyms w stylu palette a10 albo garnier 111. pamietaj rozjasniac sam odrost ewentualnie krotki malaks- zeby dlugosciom nie dokopywac. powodzenia!
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapraszam
|
|
|
|
|
#4162 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() o rany Cytat:
widac ze byly parokrotnie farbowane- a producent zastrzega ze wlosy zniszczone nie moga byc poddane temu zabiegowi. nie wiemy czy przez 2 tyg od uzycia nie farbowala wlosow? to tez wazne. do tego wlosy sa cieniutkie- na takie to w ogole odradza sie zabiegi ktore ingeruja dodatkowo we wlos, nie chcialabys zobaczyc jak ona by wygladala jakby ktos jej strzelil farbe superrozjasniajaca i potem trwala szkoda wlosow wiadomo...nie kazdy produkt dla kazdego.dobra, jade na zakupy cel- letnie sandalki-koturny zeby moc wytanczyc ![]() i moze torebusia? ![]() do pozniej
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
ładnie
Kto ci robi brwi? Moje są takie beznadziejne albo jej się nie chce ładnie zrobić, albo ja przesadzam
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Byłam koło 8 w lidlu po te jegginsy z gazetki Z moim szczęściem weszłam do sklepu i 2ga para białych spodni jaką wzięłam do rąk to rozmiar 36, więc od razu popędziłam do kasy.. Spodnie wykonane są z naprawdę fajnego materiału, są praktycznie takie jak dżinsy z tym że mają gumkę na górze Ostatnim razem rozmiar 36 mnie opinał i był dopasowany (potem wyczytałam że to jakaś mniejsza S) a te są szersze niestety i trochę materiał jest luźny na nogach na nogach + mają proste nogawki Tzn. iść w nich mogę normalnie bo nie spadają mi i w miarę na mnie wyglądają ale że tak powiem "szału nie ma", liczyłam na to że 36 będzie bardziej opięte.. Będę musiała chyba dać babci nogawki do zwężenia bo nie lubię luźniejszych spodni Poza tym jak najbardziej ok, i dla osób troszkę wyższych jak 156cm polecam, za 29zł warto Cytat:
|
|
|
|
|
#4165 |
|
Raczkowanie
|
mam prośbe o rade. Niecały tydzień temu farbowalam włosy więc odrostów jeszcze nie mam, niestety kolor mimo, że jest bardzo jasny to dla mnie za bardzo ciepły. Kupiłam londe 18 bo już kiedys nią farbowałam i wiem, że wychodzi bardzo popielato, tylko... chciałam sie dowiedzieć czy:
1. moge ją położyć tylko na jakieś 10 minut żeby ten kolor ochłodzić bo nie chce zabardzo niszczyć włosow ciągłym ich farbowaniem więc wolałabym skrócić czas. 2. czy moge podmienić oxydant. Z tego co wiem jest tam 9%. Ja nie chce żeby wlosy mi jeszcze bardziej pojaśniło, tylko ochłodziło i tak sie zastanawiam czy zmienić oxy na 6 lub 3 %. Czy lepiej nie ryzykować, że nic nie chwyci i zrobic już z tym co jest przy farbie |
|
|
|
#4166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje kochana, pamietaj,że one tak wygladaja dzieki Tobie Cytat:
![]() cieniem z bell dostepnym w biednej bronce podrysowuje je sobie Polecam te cienie kosztuja chyba 6 zl a sa rewelacyjne
Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-04-22 o 09:13 |
||
|
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udanych łowów
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-04-22 o 09:19 |
|
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kwestii brwi jestem beztalenciem Przypomniałam sobie dziewczynę ze szkoły Zgoliła brwi maszynką i rysowała czarną kredką dwa łuki Jak nie będę miała pomysłu na swoje to wykorzystam jej patent
|
|
#4169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko że nie dam sobie ręki uciąć, nie ja tu jestem specjalistką ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
A potem lubię ich kształt poprawić pędzelkiem do eyelinera z essence i cieniem brązowym ![]() O matko, do tej pory nie raz takie babeczki/dziewczyny widuję |
||
|
|
|
#4170 |
|
Konto usunięte
|
Hej Kochane
![]() xXxKYLIExXx piękne masz włosy Ja nadal czekam na swoje alfaparfy, i jak tylko przyjdą, to działam z przyciemnieniem. Chciałam się wam pochwalić moimi osiągnięciami. Dzięki dziewczynom z tego wątku, wzięłam się za siebie, i zaczęłam robić domowe treningi. Na pierwszy rzut poszło 30 Day Shred J.M. W tamtym tygodniu zakończyłam go, i popatrzcie ile cm zgubiłam ![]() ![]() talie -4cm pas -6cm biodra -5cm uda -1cm aż chce się żyć ![]() ![]() Lecę z syniem na zabawy do ogrodu, pogodę mamy super ![]() Buziaki i miłego dnia blondaski |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

a takiej fryzurki to nie, nie, nie lubię. 

Potrzebuję na gwałt nowych cm bo muszę ściąć najbardziej popalone końce w maju

), to włosy Twoje wyglądają całkiem zdrowo. 

wiem, wiem, że zapuszczasz
albo jej się nie chce ładnie zrobić, albo ja przesadzam
Ostatnim razem rozmiar 36 mnie opinał i był dopasowany (potem wyczytałam że to jakaś mniejsza S) a te są szersze niestety i trochę materiał jest luźny na nogach na nogach + mają proste nogawki
Zgoliła brwi maszynką i rysowała czarną kredką dwa łuki