Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-23, 09:43   #4021
anna maria 72
Raczkowanie

Dot.: Odp: Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ile ta płukanka kosztuje? Aktualnie siedzę na telefonie i nie dam rady sprawdzić

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
regularna cena 24.90, ale jest też w zestawie z szamponem pokrzywowym za 24.90 na promocji obecnie

Edytowane przez anna maria 72
Czas edycji: 2013-04-23 o 09:45
anna maria 72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 09:48   #4022
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ile ta płukanka kosztuje? Aktualnie siedzę na telefonie i nie dam rady sprawdzić

W sklepie internetowym obecnie: 19,90 zł, jest w promocji

Przy kolejnym zamówieniu kupię ją zobaczę jakie efekty mi przyniesie, ale narazie opróżniam to co mam i czekam na kod -50% na wszystko
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 09:48   #4023
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Odp: Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8

Dzięki Dziewczyny

Stary 2013-04-23, 09:50   #4024
edyta29
Wtajemniczenie

ja ją zamówiłam teraz na promocji była za 19.90 a że kod -50% był więc za 10 zł a potem zobaczyłam że jest w zestawie z szamponem więc wzięłam 2 zestawy za 24.90 a że kod -50% był więc zestaw wyszedł za 12,50 więc płukanka w zestawie wyszła po 6,25 zł

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 09:51   #4025
glossary
Raczkowanie

Dot.: Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8

hej dziewczyny widzę, że na tapecie są włosy.
Używam przeciwłupieżowego na zmianę z pokrzywowym - nie wiem czy to od nich, czy zbieg okoliczności (niestety mam takie skłonności)-strasznie swędzi mnie skóra głowy
zwariować idzie nasmarowałam się teraz olejkiem do włosów i jest trochę lepiej. Musze sobie zrobić kuracje clotrimazolem w płynie i olejkami
glossary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 09:52   #4026
201608171256
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ana83s Pokaż wiadomość
ale podzielone opinie o tej płukance. aż nie mogę się doczekać aby zobaczyć czy u mnie się sprawdzi
Ja tez należę do grona tych u których płukanka nie sprawdziła się. Przyznam, ze bardzo podobał mi się zapach ale oprócz tego to płukanka nie robiła dosłownie nic (to i tak na plus w porównaniu z owsianą seria do włosów, która dosłownie plątała włosy i oblepiała czymś okropnym). Użyłam kilka razy, nie było efektów, zapomniałam o niej. Po kilku mc, po ponownym otwarciu okazało się, że się zepsuła - pachniała benzyną! Oczywiście szybko skończyła w zlewie. Nigdy więcej!

Oczywiście jestem zdania, że trzeba wypróbować na sobie. Może akurat się sprawdzi.
201608171256 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 10:04   #4027
korinka3
Zakorzenienie

Dostałam zamówienie z soboty, wszystko się zgadza i dodatkowo mam zestaw weekendowy a jako gratis wybrałam niespodziankę.
Już drugi raz w tym miesiącu, dodatkowo dostałam zestaw nie pogardzę
Ale juz do końca miesiąca odwyk- dobrze ze w sobotę wyjeżdzam i jestem bez dostępu do internetu, aż do 5 maja
W maju mogę zrobić tylko 2 zamówienia!!!!! A kończy mi sie krem zielony CS... hmmm....

ODWYK, ODWYK, ODWYK
DENKUJĘ TO CO MAM !!!
korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-23, 10:11   #4028
ana83s
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wooden_Pints Pokaż wiadomość
Ja tez należę do grona tych u których płukanka nie sprawdziła się. Przyznam, ze bardzo podobał mi się zapach ale oprócz tego to płukanka nie robiła dosłownie nic (to i tak na plus w porównaniu z owsianą seria do włosów, która dosłownie plątała włosy i oblepiała czymś okropnym). Użyłam kilka razy, nie było efektów, zapomniałam o niej. Po kilku mc, po ponownym otwarciu okazało się, że się zepsuła - pachniała benzyną! Oczywiście szybko skończyła w zlewie. Nigdy więcej!

Oczywiście jestem zdania, że trzeba wypróbować na sobie. Może akurat się sprawdzi.
zgadzam sie wszystko trzeba wypróbować samemu. ja miałam tak ze sprejem ułatwiającym rozczesywanie. kolażanka zachwalała pod niebiosa a u mnie nic z własami nie robił. tylko ładnie pachniał. Mam nadzieje że płukanka się jednak sprawdzi.
ana83s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 10:14   #4029
201608171256
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez glossary Pokaż wiadomość
Używam przeciwłupieżowego na zmianę z pokrzywowym - nie wiem czy to od nich, czy zbieg okoliczności (niestety mam takie skłonności)-strasznie swędzi mnie skóra głowy
zwariować idzie nasmarowałam się teraz olejkiem do włosów i jest trochę lepiej. Musze sobie zrobić kuracje clotrimazolem w płynie i olejkami

Wiesz, bardzo możliwe że to przez te szampony. Tak jak kocham kosmetyki YR (pachnące balsamy, perfumy, żele), to uważam, że szampony (i ogólnie pielęgnację włosów) niestety mają akurat bardzo kiepskie, oczywiście dla moich włosów. Wiadomo, każdy ma inne potrzeby

..................

ana, zgadza się!
Stary 2013-04-23, 10:24   #4030
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałam o moich porannych testach neroli, jestem w szoku! Nadgarstek pachnie do tej pory! Taka trwałość - cały dzień to u mnie niezwykła rzadkość. Już wiem, że będzie mój!
A możesz do czegoś przyrównać ten zapach?

Nie mam jak się wybrać do stacjonarki a w ciemno nie wiem czy zaryzykuję, ale bardzo podoba mi się ta trwałość

A może pachnie jak woda której już nie ma z tej serii co "stary" bez czyli Pur Desir Kwiat Pomarańczy w pomarańczowej butelce ?
Ktoś pamięta tą wodę - bo ja lubiłam bardzo

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez aSHa85 Pokaż wiadomość
poszalałaś

czy maski do włosów z YR są dobre? możecie którąś w szczególności polecić?
Bardzo lubię tą : http://www.yves-rocher.com.pl/blyska...o-odbudowujaca o pięknym zapachu owsa Napisane jest, że to maseczka jednominutowa ale na opakowaniu zalecają ją trzymać na włosach przez ... 2 minuty Tak czy inaczej, jest bardzo fajna - włosy gładkie, odżywione, łatwo się rozczesują i nawet po minucie ma działanie Nie wiem jak ze zniszczonymi włosami - bo moje są w dość dobrym stanie (ale farbowane, rozjaśniane i suszone suszarką).

Innych maseczek nie testowałam jeszcze, ale mam zamiar

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez irlandia87 Pokaż wiadomość
z maskami to nie wiem, ale ich szampony zrobiły mi ze skóry głowy wiórek..
No co Ty Ja mam 2 szampony jak dotąd i bardzo się polubiliśmy: oczyszczający z pokrzywą i przeciwłupieżowy (dla mnie cudo ukoił swędzącą i podrażnioną skórę głowy, a przez kilka tygodni próbowałam to zrobić za pomocą innych szamponów przeciwłupieżowych - bez efektu).
Jeśli ktoś jest zainteresowany - to polecam opinie na KWC - ja dodałam o tych 2 szamponach, ale jak je zużyję to planuję następne: zwiększający objętość z malwą i przywracający blask z nagietkiem.
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 10:24   #4031
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez glossary Pokaż wiadomość
Podejrzewam, że przesuszyłaś sobie skalp. Zioła mogą tak działać, plus jeszcze szampon przeciwłupieżowy. Ja tak czasem mam jak używam suszarki do włosów. Ale mam swoje sposoby na szybkie uporanie się z tym.
lele jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-23, 10:26   #4032
calineczka99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ana83s Pokaż wiadomość
wczoraj dotarła do mnie paczka nareszcie wrzucam forkę. Jak narazie przetestowałam tylko serum nawilżające i chyba jest całkiem fajne
ładne zamowienie
calineczka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 10:29   #4033
korinka3
Zakorzenienie

dzwoniłam do stacjonarki Neroli sa narazie w normalnej cenie:
50ml -175zł
30ml- 129zł

Stary 2013-04-23, 10:30   #4034
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
same śliczności

dziewczyny pisałyście o żelach truskawkowych ale ja ich nie widzę na stronie a może coś przegapiłam i one tylko w stacjonarce ? jeśli już o tym było przepraszam ale naprawdę nie mogłam znaleźć odpowiedzi
Produkty o zapachu truskawki dostępne są tylko w ofercie wysyłkowej - ja właśnie pisałam że zamierzam zamówić wodę i żel z oferty urodzinowej.
Na pierwszej stronie wątku masz produkty truskawka z kodami Jest jeszcze peeling, kostka do kąpieli ... Nie ma mleczka niestety
Stary 2013-04-23, 10:35   #4035
DaciaSandero
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Dopiero zaczynam przygodę z YR i kompletnie nie mogę się połapać. Mam kilka zapewne banalnych pytań, ale chciałabym żeby ktoś kto się zna mi podpowiedział.

1. Zarejestrowałam się już na stronie, ale nie złożyłam jeszcze żadnego zamówienia. Później dowiedziałam się, że moja koleżanka korzysta z oferty wysyłkowej i chętnie by mnie poleciła i oddała mi swoje prezenty "dla przyjaciółki". I teraz bardzo żałuję, bo mam straszną ochotę na Flowerparty, ale rozumiem że skoro już się zarejestrowałam to nie mogę zostać polecona w ofercie wysłkowej?
2. Czy jeśli zamówię coś przez internet będę dostawała jakieś gazetki do domu? I jeśli dostanę jakiś katalog/ulotkę to ona będzie dotyczyła oferty wysyłkowej czy internetowej?
3.Jak to jest z tymi kodami? Dostałam maila, że mogę skorzystać z kodu KROK1. Czy mogę też korzystać z kodów, które są podane na początku tego wątku czy tylko z tych, które przychodzą mi na maila?

Będę ogromnie wdzięczna jak jakaś dobra dusza mi odpowie

Edytowane przez DaciaSandero
Czas edycji: 2013-04-23 o 10:37
DaciaSandero jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 10:35   #4036
201608171256
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
A możesz do czegoś przyrównać ten zapach?

Nie mam jak się wybrać do stacjonarki a w ciemno nie wiem czy zaryzykuję, ale bardzo podoba mi się ta trwałość

A może pachnie jak woda której już nie ma z tej serii co "stary" bez czyli Pur Desir Kwiat Pomarańczy w pomarańczowej butelce ?
Ktoś pamięta tą wodę - bo ja lubiłam bardzo

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------
Postaram się, chociaz mi się bardzo spodobał, nie mam takiej super pamięci po jednym teście. Wyczuwam w nim delikatny zapach kwiatu pomarańczy, to wszystko przełamane jest bergamotką i wanilią . Troszkę tak jakby połączyć wanilię i pomarańczę (ale w takim bardziej szlachetnym wydaniu). Dla mnie przepiękny, upajający.

Nie wiem jak pachniał ten pomarańczowy z poprzedniej serii.

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
dzwoniłam do stacjonarki Neroli sa narazie w normalnej cenie:
50ml -175zł
30ml- 129zł

no tak
Stary 2013-04-23, 10:37   #4037
nika436
Raczkowanie

Ale miła niespodzianka Dodatkowo dostałam zestaw weekendowy do zamówienia, chociaż wybrałam niespodziankę Wyszedł pełen karton za 68zł. Ale teraz już się muszę powstrzymać przed zamówieniami bo niedługo nie będę miała gdzie tego trzymać...
Stary 2013-04-23, 10:42   #4038
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nika436 Pokaż wiadomość
Ale miła niespodzianka Dodatkowo dostałam zestaw weekendowy do zamówienia, chociaż wybrałam niespodziankę Wyszedł pełen karton za 68zł. Ale teraz już się muszę powstrzymać przed zamówieniami bo niedługo nie będę miała gdzie tego trzymać...
Ja też dostałam taki dodatek
Skąd ja znam ten ból...

Zrób proszę zdjęcie tego co zamówiłaś
Stary 2013-04-23, 10:47   #4039
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DaciaSandero Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dopiero zaczynam przygodę z YR i kompletnie nie mogę się połapać. Mam kilka zapewne banalnych pytań, ale chciałabym żeby ktoś kto się zna mi podpowiedział.

1. Zarejestrowałam się już na stronie, ale nie złożyłam jeszcze żadnego zamówienia. Później dowiedziałam się, że moja koleżanka korzysta z oferty wysyłkowej i chętnie by mnie poleciła i oddała mi swoje prezenty "dla przyjaciółki". I teraz bardzo żałuję, bo mam straszną ochotę na Flowerparty, ale rozumiem że skoro już się zarejestrowałam to nie mogę zostać polecona w ofercie wysłkowej?
2. Czy jeśli zamówię coś przez internet będę dostawała jakieś gazetki do domu? I jeśli dostanę jakiś katalog/ulotkę to ona będzie dotyczyła oferty wysyłkowej czy internetowej?
3.Jak to jest z tymi kodami? Dostałam maila, że mogę skorzystać z kodu KROK1. Czy mogę też korzystać z kodów, które są podane na początku tego wątku czy tylko z tych, które przychodzą mi na maila?

Postaram się pomóc

1. Wydaje mi się, że nie możesz skorzystać z oferty dla przyjaciółki, ponieważ masz już numer klienta To jest oferta dla nowych osób. Ale możesz podać kogoś z rodziny jako przyjaciółkę Twojej koleżanki i dostaniesz prezenty (np siostrę, brata, mamę, tatę, babcię)

2. Oferty papierowe to osobna sprawa - jeśli dostaniesz coś pocztą, to możesz zamówić przez internet ale na stronie jest specjalna zakładka z prawej strony : Oferta Wysyłkowa i tam zamawiasz (płatność jest tylko za pobraniem w tym przypadku). Czy będziesz otrzymywać oferty papierowe ? Nie wiem Ja jestem w YR od 2006 roku i tylko przez kilka miesięcy dostawałam te oferty, ale nie chce mi się monitować, bo kody ofert są też dostępne na pierwszej stronie wątku.

3. Możesz korzystać ze wszystkich kodów z pierwszej strony Polecam KROK1 bo wysyłka gratis jest już od 39 zł

Fajna jest też oferta z darmową Naturelle - wystarczy zamówić za 20 zł (plus 9,95 zł koszty przesyłki) i dostajesz gratis wodę 75 ml - opłaca się.

Wszystkie oferty masz na pierwszej stronie wątku ! Poczytaj sobie

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Postaram się, chociaz mi się bardzo spodobał, nie mam takiej super pamięci po jednym teście. Wyczuwam w nim delikatny zapach kwiatu pomarańczy, to wszystko przełamane jest bergamotką i wanilią . Troszkę tak jakby połączyć wanilię i pomarańczę (ale w takim bardziej szlachetnym wydaniu). Dla mnie przepiękny, upajający.

no tak
Dziękuję To mi troszkę pomogło - bo wanilia to jest to co lubię. Chodzi o to, że nie przepadam za bardzo owocowymi perfumami, bałam się , że tu jest tylko pomarańcza (a raczej jej kwiat) i to wszystko ale jeśli wyczuwasz też wanilię, to brzmi nieźle.

Może będą mieli próbki to wtedy napiszę do BOKu z prośbą o wysyłkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-23, 10:58   #4040
DaciaSandero
Zadomowienie

Cytat:
Postaram się pomóc

1. Wydaje mi się, że nie możesz skorzystać z oferty dla przyjaciółki, ponieważ masz już numer klienta To jest oferta dla nowych osób. Ale możesz podać kogoś z rodziny jako przyjaciółkę Twojej koleżanki i dostaniesz prezenty (np siostrę, brata, mamę, tatę, babcię)

2. Oferty papierowe to osobna sprawa - jeśli dostaniesz coś pocztą, to możesz zamówić przez internet ale na stronie jest specjalna zakładka z prawej strony : Oferta Wysyłkowa i tam zamawiasz (płatność jest tylko za pobraniem w tym przypadku). Czy będziesz otrzymywać oferty papierowe ? Nie wiem Ja jestem w YR od 2006 roku i tylko przez kilka miesięcy dostawałam te oferty, ale nie chce mi się monitować, bo kody ofert są też dostępne na pierwszej stronie wątku.

3. Możesz korzystać ze wszystkich kodów z pierwszej strony Polecam KROK1 bo wysyłka gratis jest już od 39 zł

Fajna jest też oferta z darmową Naturelle - wystarczy zamówić za 20 zł (plus 9,95 zł koszty przesyłki) i dostajesz gratis wodę 75 ml - opłaca się.

Wszystkie oferty masz na pierwszej stronie wątku ! Poczytaj sobie [COLOR="Silver"]
ślicznie dziękuję
Stary 2013-04-23, 11:06   #4041
201608171256
Konto usunięte

Cytat:
Postaram się pomóc

Wszystkie oferty masz na pierwszej stronie wątku ! Poczytaj sobie

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Dziękuję To mi troszkę pomogło - bo wanilia to jest to co lubię. Chodzi o to, że nie przepadam za bardzo owocowymi perfumami, bałam się , że tu jest tylko pomarańcza (a raczej jej kwiat) i to wszystko ale jeśli wyczuwasz też wanilię, to brzmi nieźle.

Może będą mieli próbki to wtedy napiszę do BOKu z prośbą o wysyłkę
A ja bałam się, żeby nie był jednonutowy, kwiatowy. Nie przypadł mi do gustu no Tendre Jasmin, a jeszcze bardziej okropna dla mnie jest nowa konwalia z serii Un Martin Au Jardin. Blee!! Potem znów miałam obawy, że ta pomarańcza może być dla mnie za gorzka. Na szczęście na mnie jest zdecydowanie słodka, o lekko pudrowo-bergamotowo-waniliowych akcentach.

... Poproś o próbkę, może juz teraz mają (skoro zapach wszedł już do salonów YR).
Stary 2013-04-23, 11:16   #4042
aSHa85
Zadomowienie

mamaAmelka, betty0502, maggie82 dzięki dziewczyny za odp, może się na nią skuszę, ale mam przetłuszczające się włosy więc pewnie się nie sprawdzi...

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Świetnie to wygląda

Ja przelewam do atomizera. Ten sposób jest dla mnie najwygodniejszy, bo nic mi nie cieknie, mogę przestać spryskiwać w dowolnym momencie lub dopryskiwać. Niestety, u mnie efektu w sumie nie ma, ale podobnie jest w przypadku octu jabłkowego. Więcej nie kupię.
też przelałam ją do buteli z atomizerem, ale i u mnie brak efektów, jedynie chwila z przyjemnym zapachem
Stary 2013-04-23, 11:35   #4043
wolanin1
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny

1. Póki nie złożyłaś żadnego zamówienia to nie nadano Ci numeru klienta więc spokojnie możesz zamawiać z wysyłkowej.

2. Są 3 różne kanały dystrybucji: sklep stacjonarny, sklep internetowy, sprzedaż wysyłkowa. Promocje w rożnych kanałach dystrybucji nie łączą się - pierwsza strona się kłania Oferty papierowe do domu otrzymujesz z wysyłkowej, ulotki do wykorzystania ze stacjonarki a sklep internetowy rozsyła maile z kodami.

3. Możesz skorzystać z kodów podanych na pierwszej stronie.
wolanin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 11:52   #4044
pysiak103
Zakorzenienie

A może ktoś ma na zbyciu So Elixir

MÓJ WĄTEK:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679586

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Dziewczyny czy możecie mi pomóc czytam i czytam tą pierwszą stronę i jestem jakaś tępa nie składałam jeszcze zamówień ja k dostać jakąś darmową wodę ?
pysiak103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 12:00   #4045
DaciaSandero
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wolanin1 Pokaż wiadomość
1. Póki nie złożyłaś żadnego zamówienia to nie nadano Ci numeru klienta więc spokojnie możesz zamawiać z wysyłkowej.

2. Są 3 różne kanały dystrybucji: sklep stacjonarny, sklep internetowy, sprzedaż wysyłkowa. Promocje w rożnych kanałach dystrybucji nie łączą się - pierwsza strona się kłania Oferty papierowe do domu otrzymujesz z wysyłkowej, ulotki do wykorzystania ze stacjonarki a sklep internetowy rozsyła maile z kodami.

3. Możesz skorzystać z kodów podanych na pierwszej stronie.
Dziękuję Co do 2. Właśnie czytam tą pierwszą stronę w te i wewte i mam nadzieję, że w końcu wszystko ogarnę i już nie będę zadawała głupich pytań. Przepraszam
Stary 2013-04-23, 12:02   #4046
wolanin1
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję Co do 2. Właśnie czytam tą pierwszą stronę w te i wewte i mam nadzieję, że w końcu wszystko ogarnę i już nie będę zadawała głupich pytań. Przepraszam
Spokojnie, jak byś widziała jakie tu czasem padają "głupie pytania"
Twoje są normalne, w sensie rozumiem, że można tego nie wiedzieć
wolanin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 12:09   #4047
DaciaSandero
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wolanin1 Pokaż wiadomość
Spokojnie, jak byś widziała jakie tu czasem padają "głupie pytania"
Twoje są normalne, w sensie rozumiem, że można tego nie wiedzieć
To trochę mi ulżyło Poczytam trochę wątek to będę bardziej zorientowana, bo na razie to Wiem tylko, że zacznę od wysyłkowej dziękuję za pomoc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-23, 12:19   #4048
dzastinaaaaa
Zakorzenienie

[QUOTE=pysiak103;40450069]A może ktoś ma na zbyciu So Elixir

MÓJ WĄTEK:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679586

ja mam so elixira 50ml i purpla tez nówki

Stary 2013-04-23, 12:24   #4049
kuba222
Rozeznanie

Witam dziewczyny witam słonecznie
Ależ działacie...hmmmmmm

Cytat:

no tak
Wooden serdeczne dzięki za opinię, nie mam możliwości sprawdzenia. Brzmi baaardzo zachęcającoDzięki:r oza:

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez nika436 Pokaż wiadomość
hmmm fajnie

~ Calvin & Hobbes
kuba222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 12:25   #4050
Marigold19
🦄

Ja też zamówiłam tę płukankę malinową w zestawie z szamponem. Z kodem 50% stwierdziłam, że szkoda nie brać, szczególnie że mami pięknym zapachem W sumie jak będzie pachnieć długo na włosach to jak dla mnie mogłaby nic nie robić byle nie szkodzić

Z szamponów używam rumiankowego i jestem nawet zadowolona. Miałam też taki przeciwko wypadaniu włosów i również był ok. W obu przypadkach jakiegoś szału brak

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości