| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-04-23, 20:34 | #301 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-09 Lokalizacja: znad morza 
				 | 

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat: 
  Wystarczy dorzucić delikatne dodatki i będzie klasyczny, elegancki efekt. Bardzo podoba mi się spódniczka   Widziałam białe t-shirty z kieszonką na biuście za 59 zł. w River Island. Bardzo fajne  Mam podobny problem jak Ty... Mam mnóstwo ubrań, ale co jakiś czas robię porządek w szafie i stwierdzam, że połowa z nich nie nadaje się dla mnie do noszenie, bo są nie w moim stylu  Teraz staram się kupować rzeczy, które w 100% mi odpowiadają. Jak się nad czymś zastanawiam to dochodzę do wniosku, że nie warto w to inwestować. Jednak największym problemem dla mnie jest to, że brakuje w mojej szafie wielu ciuchów. Przez to, że schudłam, musiałam wymienić CAŁĄ garderobę, więc kupuję ubrania na raty, ponieważ nie stać mnie, żeby kupić wszystko, czego potrzebuję, na raz, a to mnie bardzo denerwuje i dołuje  Cytat: 
  Wolę kupić jedną porządną rzecz niż pięć w tej samej cenie, ale kiepskiej jakości   
				__________________ "rzadko myślimy o tym, co mamy, lecz zawsze o tym, czego nam brak" Schopenhauer | ||
|     | 
|  2013-04-23, 21:13 | #302 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

| 
|     | 
|  2013-04-23, 21:26 | #303 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Migotko, bardzo podoba mi się Twój zakup  Chyba sama się skusze na tą sukienkę  Spódniczka również mi sie bardzo podoba. Naciulatko fajnie że napisałaś o T-shirtach w River Island  , jak będe to przy okazji zerknę  Widzę dziewczyny, że nawet wpasowałam się z nowym wpisem do tematów Waszych ubraniowych refleksji   | 
|     | 
|  2013-04-23, 21:29 | #304 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-09 Lokalizacja: znad morza 
				 | 

Cytat: 
  Sama w czwartek planuję wybrać się i kupić taki, bo bardzo przypadł mi do gustu   Bardzo lubię Twoje wpisy  Łapię się na tym, że często zaglądam na Twój profil, żeby zobaczyć czy nie dodałaś czegoś nowego   
				__________________ "rzadko myślimy o tym, co mamy, lecz zawsze o tym, czego nam brak" Schopenhauer | |
|     | 
|  2013-04-23, 21:34 | #305 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2012-10 
				 | 

Cytat: 
 Polecam książki Dominique Loreau - kobieta ma bardzo bliską Wam filozofię, a jako europejka żyjąca od lat w japonii - zupełnie inne spojrzenie na świat materialny. Do tego kobita niesamowicie inteligentna, więc bardzo dobrze się ją czyta. Ja zaczęłam doceniać siłę eleganckiej torebki, butów i dobrze skrojonych dzinsów. Można założyć zwykły biały t-shirt z H&M, niedrogie spodnie z Zary, dodać klasyczną torebkę i buty, a już wygląda się jak nowojorska modelka, a nie przypadkowa "podstarzała" licealistka  Tak zaraziłyście mnie bodajze Saffiano MK, że chyba kupię jakiś szalony kolor na lato  Wyciągnęłam w niedzielę w końcu trencz: | |
|     | 
|  2013-04-23, 21:39 | #306 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2013-04-23, 21:41 | #307 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Cytat: 
  Dzięki dziewczyny za odpowiedzi   
				__________________ Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M  Instagram http://instagram.com/paulinamigotka | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-04-23, 21:50 | #308 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-07 
				 | 

Cytat: 

__________________ Zakupoholiczka    | |
|     | 
|  2013-04-23, 22:14 | #309 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Cytat: 
  ćwiczenia miałam z dr Gryglewskim i bardzo go polubiłam   dobrze że u nas nie było szpilek  dużo bardziej interesuje mnie fizjologia ale katedra na Łazarza to po prostu  (dogryzki o tym że mamy tylko jeden neuron w mózgu  )nic się nie nauczyłam.... kartki i do przodu... najlepsza była moja koleżanka która przepisywała to co miała na górze kartki drugi raz na dole i miała zwolnienie  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2013-04-23, 22:29 | #310 | |
| Wielce Szanowna Pani Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Cytat: 
  Ja sobie kupiłam dwie bluzki i dostałam już od TŻ torebkę z reserved na poczet bliskich urodzin  Jutro wstawię zdjęcia, cieszę się też bo wiem że dostanę wymarzoną paletkę sleeka, z którą nigdy nie było mi po drodze wreszcie kliknąć   | |
|     | 
|  2013-04-23, 23:10 | #311 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: centralna 
				 | 

a jaką paletke zamówiłaś?    
				__________________ Nadal myślimy nad tym, co kupujemy  Piękno rodzi się w bólach niestety  290cc anatomy 29.04.2017 piękna data    | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-04-23, 23:26 | #312 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Wydaje mi się, że widziałam je na zwykłym.

__________________     Ciężki jest los współczesnej kobiety. Musi ubierać się jak chłopak,  wyglądać jak dziewczyna, myśleć jak mężczyzna i pracować jak koń. | 
|     | 
|  2013-04-24, 00:33 | #313 | ||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Cytat: 
  kolejny "wysysacz" pieniędzy  ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Migotko, świetnie wyglądasz   | ||
|     | 
|  2013-04-24, 08:15 | #314 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

Cytat: 
  Czyta się dobrze, choć autorka trochę się mądrzy  Ale na kłopoty z organizacją - dobra lektura. Jeśli lubicie blogi o tematyce minimalistycznej nie tylko w szafie, ale i w życiu to polecam ten: http://www.prostyblog.com/ | |
|     | 
|  2013-04-24, 08:44 | #315 | 
				 | 

__________________ Zakupoholiczka    | 
|     | 
|  2013-04-24, 09:33 | #316 | ||||
| AGA :) Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Fajny zestaw    Cytat: 
  ja bym zostawiła   Cytat: 
   Cytat: 
   Cytat: 
   Bardzo fajny zestaw !!   
				__________________ (...) Przecież to masa podąża za klasą. Klasa nigdy nie podąża za masą.  Aga   | ||||
|     | 
|  2013-04-24, 09:59 | #317 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Cytat: 

__________________ "Upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem" | |
|     | 
|  2013-04-24, 10:47 | #318 | |
| Wielce Szanowna Pani Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

http://www.alledrogeria.pl/product.php?id_product=234 Taką   Nie mogę się doczekać! Cytat: 
  Uważa, że mam za dużo rzeczy (fakt, minusy małych mieszkań) i lepiej by było powyrzucać nieużywane i niepotrzebne rzeczy. Ostatnio kilka worów poszło, mogę zdjąć półki, ściana wolna a ile przestrzeni się zrobiło  Przy nim głupio mi powiedzieć, nie oddaj ten komplet świec niech poleży jeszcze dwa lata  No i w taki sposób odzyskuję przestrzeń   | |
|     | 
|  2013-04-24, 12:23 | #319 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

Dzięki Aga, zostawiam  Cytat: 
  czyta się dobrze, bo rady na ogarnięcie przestrzeni wokół siebie są tak proste, ze aż zaskakujące  Cytat: 
  przeprowadzka mi uświadomiła, ile rzeczy upchałam w tak małej przestrzeni   | ||
|     | 
|  2013-04-24, 12:35 | #320 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Cytat: 
  Pisałyście o białych tshirtach... Też muszę znowu 2-3 kupić  w ogóle w wolnej chwili muszę posegregować wszystko co mam w szafie, pochować głęboko zimowe rzeczy. Też mam zdecydowanie za dużo rzeczy, których nie noszę, sama nie wiem dlaczego   | |
|     | 
|  2013-04-24, 13:37 | #321 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

Dobre gatunkowo topy i t- shirty ma Gatta , 2 dni temu zaopatrzyłam się w czarne body z krótkim rękawkiem - idealne jako baza , świetnie leży    | 
|     | 
|  2013-04-24, 13:55 | #322 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-03 
				 | 

Cytat: 
 Niby taka banalna sprawa - zwykły t-shirt, ale o porządne wcale nie tak łatwo  Zaopatruje się głownie w H&Mie w tego typu rzeczy, ale jakościowo mogłoby być lepiej..   
				__________________ You can't buy happines, but you can buy shoes and that's pretty close ... | |
|     | 
|  2013-04-24, 14:28 | #323 | 
				 | 

W gatccie mają pewnie dopasowane koszulki? Ja wolę te luźne, nie obcisłe. Zamówiłam w reserved biały t-shirt i koszulkę w paski. Zobaczymy co przyjdzie.   
				__________________ Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M  Instagram http://instagram.com/paulinamigotka | 
|     | 
|  2013-04-24, 15:05 | #324 | |
| AGA :) Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Cytat: 
  Teraz chcę jakiś bardziej dopasowany   Fajny pasiak!   
				__________________ (...) Przecież to masa podąża za klasą. Klasa nigdy nie podąża za masą.  Aga   | |
|     | 
|  2013-04-24, 16:06 | #325 | 
				 | 

Mam kilka białych też min z h&m, ale latem noszę je bardzo często, więc szybko się niszczą - wiadomo pranie, prasowanie robi swoje. Uwielbiam nosić takie t-shirty, bo skóra oddycha, nie tak jak pod poliestrową bluzką.

__________________ Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M  Instagram http://instagram.com/paulinamigotka | 
|     | 
|  2013-04-24, 16:13 | #326 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-03 
				 | 

Cytat: 
   w h&m jest kilka rodzajów takich prostych t-shirtów, niektóre całkiem fajne, inne niestety jednorazowe   
				__________________ You can't buy happines, but you can buy shoes and that's pretty close ... | |
|     | 
|  2013-04-24, 17:50 | #327 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Zakupoholiczka    | |
|     | 
|  2013-04-24, 18:33 | #328 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Schrimm :) 
				 | 

Hejka   Ale mam dzisiaj cudownie luźny dzień  Małżona mam na szkoleniu, wraca wieczorkiem, także wybrałam się z mamą na obiad, a później na spacerek  Fajnie, kiedy nie trzeba się nigdzie spieszyć  Szkoda tylko, że takich dni jest tak mało... Z okiem już też zdecydowanie lepiej, choć jeszcze niestety boli. Ale sobie narobiłam głupim zmywaniem makijażu  Dziewczyny, nie wiem, która z Was polecała olejek arganowy, ale bardzo za to dziękuję  Dawno nie miałam czegoś tak dobrego!!! Twarz jest cudownie mięciutka i co najważniejsze- złagodził moje czołowe problemy  Skóra wygląda teraz super  A ja po dermatologach chodziłam  Wystarczyło tylko Was posłuchać i zrobić zakupy kosmetyczne wcześniej  Lady, Migotko, super wyglądacie   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | 
|     | 
|  2013-04-24, 18:35 | #329 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M  Instagram http://instagram.com/paulinamigotka | |
|     | 
|  2013-04-24, 18:44 | #330 | ||||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2012-10 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Mnie zachwycila sztuka prostoty, później kupiłam sztukę minimalizmu, zaczęłam czytać sztukę planowania, ale zrobiła się wiosna i książki poszły w kąt. Sztukę umiaru obiecałam zrecenzować na blogu, bo dziewczyny pytały mnie w jaki sposób schudłam, a wydaje mi się, że ona pomoże mi ładnie opisać to, co sama sobie wymyśliłam. Cytat: 
  Cytat: 
   | ||||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Moda | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

Mimo wszystko wklejam byście pomogły ocenić, czy mam ją zostawić. Mnie i mamie oraz mojej koleżance, z którą byłam na kawie sukienka się podobała. Mimo wszystko wolę poznać opinie innych osób. Dlaczego? Teraz dalsza częśc moich wypocin:
 Mimo wszystko wklejam byście pomogły ocenić, czy mam ją zostawić. Mnie i mamie oraz mojej koleżance, z którą byłam na kawie sukienka się podobała. Mimo wszystko wolę poznać opinie innych osób. Dlaczego? Teraz dalsza częśc moich wypocin: