| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-04-24, 15:22 | #481 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: garnek złota na końcu tęczy 
				 | 

Dot.: Połączyła nas Biedronka! Przyjaźń w necie? To nie mrzonka! Wątek offtopowy częś

Bo ta nasza baba to wlasciwie sie zachowuje jakby sama dla siebie rozwiązywala te zadania   czyli sobie mruczy liczby pod nosem i zapisuje na tablicy nie tlumacząc kompletnie nic. Kiedys jeszcze raczyla dopisywac numer operacji przy kwocie, teraz nawet tego sie jej nie chce 
				__________________ Z tobą chcę oglądać rzeki, co samotnie płyną Gwiazdy nad łąkami w środku lasu i jagód czarnych... Tyranozaury | 
|     | 
|  2013-04-24, 15:22 | #482 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Połączyła nas Biedronka! Przyjaźń w necie? To nie mrzonka! Wątek offtopowy częś

http://www.centaurus.org.pl/pozostale/homer/ o tu np. Homera musza wykupic, ale tez jest prostszy sposób, mozna tam wyslac esa i jest tak za 11,07 brutto   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2013-04-24, 15:23 | #483 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: garnek złota na końcu tęczy 
				 | 

no co ty, to ja sie boję pytać bo się czuje jak kretynka z tej rachunkowosci..

__________________ Z tobą chcę oglądać rzeki, co samotnie płyną Gwiazdy nad łąkami w środku lasu i jagód czarnych... Tyranozaury | 
|     | 
|  2013-04-24, 15:24 | #484 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  mruczy jak ja, zawsze cichutko mowie, ze w sklepie nikt mi nie odpowiada,albo ciagle slysze : prosze?? ale znow jak mowie nie do nich, tylko do P. to sie kasjerka pyta: że co?   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2013-04-24, 15:25 | #485 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-06 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

Cytat: 
  to co, motyw na bluzce najwazniejszy  Kasztanka dziś wezmę się za Twoje maslane muffinki, bo mam na nie ochote od dawna  dziś od rana umierałam, bo ogórek stanął mi ze śniadania i bez odgórnej lewatywy się nie obyło  żołądek dopiero ruszył, muszę nadrobić czymś pół dnia nic nie robieniem, jadę więc do sklepu po papilotki   | |
|     | 
|  2013-04-24, 15:26 | #486 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat: 
  jak Ci stanal, że na zoładku tak  ale to tak zabrzmialo, przy pierwszym przeczytaniu : ogorek mi stanal, ze pasc idzie  , wiem, ze to straszne bylo, ale teraz juz mozna troche sie posmiac nie   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | ||
|     | 
|  2013-04-24, 15:27 | #487 | |
				 | 

Cytat: 
  wczoraj z Realu mówię po cichu, żeby mnie pół sklepu nie słyszało, że poprosze najtańszą reklamówkę, a ta tak sie patrzy na mnie: "co pani chciała ?!"   | |
|     | 
|  2013-04-24, 15:29 | #488 | |
				 | 

Cytat: 
 u nas to wyglada tak " no to ksiegujemy zakup samochodu, mamy 61500, sr trwałe, vat, następne polecenie.. " 
				__________________ Z tobą chcę oglądać rzeki, co samotnie płyną Gwiazdy nad łąkami w środku lasu i jagód czarnych... Tyranozaury | |
|     | 
|  2013-04-24, 15:31 | #489 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2013-04-24, 15:31 | #490 | |
				 | 

Cytat: 
  ze śniadania, na kanapkę sobie nałożyłam, nie posoliłam, głowa mnie tak ciężko rozbolała, że już wiedziałam, że to od żołądka  chodziłam jak struta, nic przyjemnego  teraz jest już dobrze, chyba żołądek ruszył, bo nawet obiad zjadłam ze smakiem, a tak to od samego zapachu na  mi się zbierało   | |
|     | 
|  2013-04-24, 15:32 | #491 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat: 
  najpierw pomyslalam, ze sie udławiłas   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | ||
|     | 
|  2013-04-24, 15:38 | #492 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Z tobą chcę oglądać rzeki, co samotnie płyną Gwiazdy nad łąkami w środku lasu i jagód czarnych... Tyranozaury | |
|     | 
|  2013-04-24, 15:39 | #493 | ||
| Pani Mizantrop Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Sydney 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Właśnie udało mi się dodzwonić do matki, wyśle mi wszystkie papiery potrzebne do urzędu   
				__________________ In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. | ||
|     | 
|  2013-04-24, 15:43 | #494 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

kasztanko wspolczuje mieszkac z takimi osobami   tydzien,dwa ok ale tak na dluzsza mete bym chyba zwariowala  albo bym sie z nimi ciagle klocila bo Ja to musze miec cisze zeby usnac a jakby oni mi tak darli mordy za sciana to bym chyba pozabijala   oby sie wam tam jakos ulozylo jesli nie planujecie szybkiej zmiany     super,ze paka od grocha doszla i cos Ci podpasowalo  i jeszcze cukierki prosze prosze     Nie smuc sie szybko Ci tu jakos z nami zleci nim sie obejrzysz Twoj juz bedzie  agniesiaa wspolczuje  i duzooo zdrowka zycze biedna     groszku jestes mega tak myslalam czy o mnie tez cos bedzie i mnie az zatkalo       genialne reszta tez   Ja tez tylko obraczke nosze jakos ogolem nie lubie pierscionkow wiec i tak obraczka dla mnie jest poswieceniem ale zakladamy jak gdzies wychodzimy w domu sciagamy maja miejsce w lazience na lusterku   PaulinciaKWC powodzenia jutro na kolokwium     slodka i udana ta dzidzia groszka     Fajnie Ci z tymi bluzami  tez lubie w takich smigac po domku wygoda totalna   alamirko ale tragedia z ta kolezanka taka mloda dziewczyna az trudno uwierzyc,ze zawal no i biedna ta corcia  jak czytam albo widze takie historie to mi sie chce plakac momentalnie   Kiedys z moim jeszcze czasy liceum chcielismy isc na koncert Stachurskiego i poszlismy po bilety do empika wyslalam mojego nie wiem czemu jakos tak nam wstyd kupowac bylo i co oczywiscie Pani za kasa sie wydarla na caly glos Pani Jadziu gdzie sa bilety na Stachurskiego?    Moj cegla momentalnie ja stalam gdzies miedzy plytami i tam sikalam z niego a on taki bidulek stal i czekal kolejka za nim rosla nim sie Pani Jadzia zjawila i pokazala gdzie sa    ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat: 
 Super,ze sie udalo wszystko z mama zalatwic bez problemu     
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | |
|     | 
|  2013-04-24, 15:44 | #495 | |
				 | 

Cytat: 
  Aż się dziwię, że mi matka problemów nie robiła, ale z taką stuprocentową pewnością będę mogła stwierdzić brak problemów, jak już będę miała te papiery w rękach. 
				__________________ In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. | |
|     | 
|  2013-04-24, 15:48 | #496 | |
				 | 

Cytat: 
  ale na bank nie zalicze. mam tylko nadzieje, ze zrobi poprawę.. 
|     | 
|  2013-04-24, 15:48 | #497 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

Normalnie jakbym mojego widziała

| 
|     | 
|  2013-04-24, 15:51 | #498 | 
				 | 

mam taka kolezankę   ostatnio kolega przyniośl babeczki czekoladowe a ta: a jest w srodku moze mięso? : D 
|     | 
|  2013-04-24, 15:54 | #499 | 
				 | 

__________________ In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. | 
|     | 
|  2013-04-24, 15:54 | #500 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-04-24, 15:55 | #501 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. | |
|     | 
|  2013-04-24, 15:58 | #502 | 
| Naczelna Wizażanka:) Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Nie było mnie kilka chwil, a już 3 strony nadrabiałam    | 
|     | 
|  2013-04-24, 16:00 | #503 | 
				 | 

Wątek ma tempo mniej więcej 500 postów na dobę    
				__________________ In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-04-24, 16:04 | #504 | 
| Naczelna Wizażanka:) Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-04-24, 16:05 | #505 | 
				 | 

No pewnie, po to ten wątek jest    
|     | 
|  2013-04-24, 16:09 | #506 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-12 
				 | 

Esti sprawdzałaś w końcu te naczynka z Crumbli z Lidla?   bo zastanawiam się czy jutro warto jechać i czy jeszcze będą   
				__________________ 2020 książek: 2  filmów: 0   | 
|     | 
|  2013-04-24, 16:10 | #507 | |
				 | 

Cytat: 
     No tak jasne jak beda doreczone wtedy bedziesz miec 100% pewnosci   Ukroilam ciacho wyszlo idealne ale dobre  kawalek musialam skubnac reszte mezowi zostawie niech on sie opycha   Wogole to chyba Pysiamn sie nie pojawia na biedronkowym watku co nie? I zadnych nowych przepisow na blogu tez nie daje a kilka rzeczy robilam z jej przepisow calkiem fajne   
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-04-24, 16:13 | #508 | |
				 | 

Cytat: 
  Zostało mi z wczorajszej kolacji trochę pieczonych ziemniaczków, wczoraj jadłam z mlekiem zsiadłym, teraz wcinam z majonezem  Ale to dobre   
|     | 
|  2013-04-24, 16:14 | #509 | |
				 | 

Cytat: 
  z reszta bedzie co ma byc jak masz zdac to zaliczysz jak pisana Ci jest poprawka to bedzie i ona nie ma co gdybac   
|     | 
|  2013-04-24, 16:16 | #510 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.

, wiec nie rycz mała nie rycz
, wiec nie rycz mała nie rycz