|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
normalnie wypas ![]() oczywiscie w długi weekend same spotkania - imprezki - no szaleństwo - przyjdę z sucharkami grzeszę biszkoptami - coś mi się należy
|
|
|
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() W sumie ja tez znalazłam plus ...przez 3 dni minus 2 kg, zawsze to jakieś pocieszenie..marne, bo marne ale zawsze ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- ![]() http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ATOcmLOysWA |
|
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jest tak samo
ale super wyglądasz Cytat:
Musiałam dziś pojechać z pismem do urzędu, wiec jak już byłam w drodze to wymyśliłam że podjedziemy na chwilę do centrum handlowego bo mi się zniszczyły czarne leginsy, a nie umiem bez nich żyć i mnie wykończyła ta wycieczka a tu jeszcze rehabilitację mam za chwilę, nie wiem jak to przeżyję ![]() Za to widziałam, w Reserved woskowane czarne spodnie, Polly! Pewnie się już pakujesz na weekend i tego nie przeczytasz, no ale może jednak
|
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ryżowe kleiki rozgotowane marchewki w zupie najwyższy indeks glik ![]() jedynie jaglana mnie ratuje ale chce mis ie chrupać te sucharki no chce mi sie 2. aaaa w stresie, smutku/złości to sie chuuuudnie i owszem
|
|
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż tak sie nie znam na dietowaniu...wiem tylko co na mnie działa ![]() 2. No i włąśnie czuje sie już prawie senna i zaraz chyba legnę gdzieś... Edit; Wygoglalam Gagunie...fakycznie kaszki tuczą nieżle
|
|
|
|
|
#2856 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Powróciłam z roboty. Skończyłam zap***dz**el o 16:57 dokładnie I jestem pełna mieszanych uczuć. Bo szefowa odchodzi. I albo nas przejmie jej szef, który nie od parady ma ksywę Hitler, albo baaardzo fajna babeczka. Która też ma dość i pewnie trzaśnie papierami, jako i moja dotychczasowa szefowa...
|
|
#2857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja przeczytałam skład - jem raz dziennie tylko, z braku laku Cytat:
|
||
|
|
|
#2858 |
|
|
Się nie dziwię -zazdroszczę
Zastanawiam się tylko, co z nami dalej... I nie wiem. Się zobaczy...
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2860 |
|
|
Jeszcze wszyscy są w zbyt dużym szoku...
|
#2861 |
|
Piers do przodu
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
18 powodów, dla których warto oglądać GoT
![]() http://kwejk.pl/obrazek/1764332/poznajecie.html
|
#2863 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
, bo stwierdziłam że jestem beznadziejnie gruba ![]() 2. Cytat:
powinnam sobie kupić torbę , sandały , nowe dżinsy , spódnice jakieś ze dwie , kurtkę . Hahahaha kupić to se mogę ![]() Stazja a dlaczemu hennę na dobę zostawiasz zalaną i czemu sok z cytryny do niej ja kładłam od razu po zaparzeniu jak tylko ostygła i bez cytryny i też dobrze było
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-04-30 o 19:44 |
|||
|
|
|
#2864 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja wymyśliłam nową dietę, skuteczną ale stosowną tylko w przypadku przesiadywania w domu. Dzieli się na dwa etapy: w pierwszym etapie fpieprzamy co chcemy aż utyjemy do krytycznego, ostatniego akceptowalnego punktu. Co trwa miesiąc czy dwa. W drugim etapie ograniczamy żarcie do 1200 kcal i utrzymujemy dietę dopóki nie schudniemy co trwa tydzień lub dwa. I zazwyczaj wypada przed jakąś imprezą. I tak w kółko Ta wiem, to goopie, ale jakie wygodne.Cytat:
![]() Littlefingera nie rozpoznałam. |
||
|
|
|
#2865 | |||
|
Mother of Cats
|
Betty, jak Ty wyglądasz
Cytat:
Czerwone + makaron ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i mocną rellą. Poza syfnymi pomidorami (a trzeba się było kusić na promocję? to mam za swoje ![]() Długo musisz być na takim ostrożnym żarciu? Przeczytałam "Musiałam dziś pojechać z psami do urzędu". I przez dobrą chwilę główkowałam od kiedy masz psy oraz do jakiego to urzędu z psami trzeba jeździć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
(Nie poznaję pierwszego i drugiego od lewej w trzecim rzędzie, help!) Choć wychodzi, że mnie bardziej interesują losy damskich postaci
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-04-30 o 20:03 |
|||
|
|
|
#2866 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2867 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#2868 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Spać mi się chce
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2013-04-30 o 21:04 |
|||
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobra to postaram się co drugi mi też - winię front pogodowy albowiem to nie w moim stylu tak spać o tej porze ![]() Aileenn - na początke miesiąc, tak mówił doktor z ostrego, ale po weekendzie pójdę do lekarza swojego z przychodni i zobaczymy co powie czy jakies usg czy coś? na początku nie jadłam nic prawie tak bolało - nie trawił nic a teraz przy lekach łaknienie wróciło, nie wiadomo co gorsze, nie no wiadomo - nigdy więcej takich akcji bólowych |
|
|
|
|
#2870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bo ta BAQ ( naturalna, przez hinduski i insze używana do malowania wzorow na ciele)musi dojrzec A zakwaszenie uwalnia barwnik ( można i sokiem z pomarańczy i octem jablkowym/winnym). Im dlużej dojrzewa, tym intensywniejszy odcień ![]() Cytat:
Ja zagryzalam serem żółtym i salami. I czekoladkami. Znaczy dietowanie poszło sie je...., no szlag trafil
|
||
|
|
|
#2871 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czyli ile mam dać soku- z 2 cytryn starczy? w czwartek se zamówię. I Bingo też będę zamawiać, bo namówiłam koleżankę.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2873 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jakąś maskę, szampon i żel pod prysznic potrzebuję.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2874 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
była nawet dzis tam i tydzien temi ui nie byłoooooo
|
|
|
#2875 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A które to woskowane? takie?
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można przez net kupić - w razie co zwrócić ja tak robię ale jak paczę na pogodę to wątpię, że będzie kiedyś tak ciepło zeby wskoczyć w letnią sukienkę na ramiączkach
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-30 o 21:40 |
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2878 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Na razie zadowalam się taką kurteczką z Promodu.A dziś na szybko kupiłam czółenka z dżetami ![]() a tam było jak- min 120 zł zamówienie i jaki upust?
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2880 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

normalnie wypas

a tu jeszcze rehabilitację mam za chwilę, nie wiem jak to przeżyję
ryżowe kleiki rozgotowane marchewki w zupie