Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-05, 09:05   #2071
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Po nieprzespanej nocy witam się i ja
Coś CI mężowie jacyś niedobrzy wczoraj.. Mój poszedł z kolegami po meczu na piwko.. nie dość że wrócił 3 godziny później niż mówił, to jeszcze po 5 piwach,a dzisiaj miał prowadzić auto bo wracamy na Pomorze...było mi tak przykro, że do 5tej nie spałam.. a Igorek kopał jak szalony (jak u Meli malutka).. i dzisiaj od rana to samo.. wprawdzie od rana też słyszę przeprosiny.. a potrafi ten mój mąż być słodki....

Krysia: kompletnie nie rozumiem lekarza, a juz tym bardziej Twojej koleżanki. Mogła zmienić skoro i tak płaciła. Dziwne bardzo. A dzidzia jej ok?

Perse
: film fajny, wzruszyłam się na koniec. Ja to lubie Aniston bardzo ale generalnie obsada była super. I wszystkiego naj dla męża!!

Agrafka
: gratulacje

Ewewee:
właściwie to weszłam z ciekawości, bo nie byłam wcześniej, a ciągle tutaj smaka robicie. tyle że ja już mam tyle ciuszków, że zostały mi do kupienia już konkretne (np śpioszki lub półśpioszki całe rozpinane na 56). Ale generalnie sklep mi się podobał.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 09:15   #2072
roxi1980
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
A nie masz nic na oczko specjalistycznego? Bo tak samo nie minie, uwazaj na Norberta i zeby nie zawlec wirusa w okolice Ktosi ... niech Ci lekarz da masc i krople na recepte, po jednym dniu bedzie ulga
mam krople, ostatnio na dyżurze mi dr wypisał, zapuszczam od czwartku, od wczorajszego wieczora do drugiego oka również, zobaczymy, co jutro moja dr powie - jej ufam, bo to na prawdę świetna specjalistka

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40645385]Mój TŻ ma dzisiaj urodziny i oprócz prezentu dostał ode mnie urodzinowego lodzika :P[/QUOTE]

ooooo, jaki boski

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 09:16   #2073
tweedledee
Zakorzenienie

Cześc dziewczyny, witamy się z malutkim już po śniadanku, czekając na obchód Liczę, że mnie jutro wypiszą, bo macica jest spokojna, mały wręcz przeciwnie a jestem tylko na luteinie i no-spie, więc szkoda łóżko zajmowac
Tęskno mi do mojego łóżka i domu

Co do She, to zgadzam się z dziewczynami, piszecie w klubie o osobistych, momentami intymnych rzeczach, więc to dla mnie sensu nie ma

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Perse lodzik mega, ale się uśmiałam
Stary 2013-05-05, 09:22   #2074
Katerine2
Raczkowanie

Dzien dobry

Pogoda jak narazie dopisuje, sloneczko od rana swieci. Zaraz szykuje sie do kosciola a potem do rodzicow jedziemy... najchetniej to bym sie nie ruszala wogole z domku bo jakas padnieta jestem ale Mati chce jechac do dziadkow wiec robie to dla niego.

Milego dnia
Katerine2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 09:28   #2075
Oliath
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40645385]Mój TŻ ma dzisiaj urodziny i oprócz prezentu dostał ode mnie urodzinowego lodzika :P[/QUOTE]
A idz tam z takim lodzikiem
Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Witamy się z Bezikiem w 30 tygodniu ciąży!

Odnośnie wybryków Tżta na imprezach... mój kiedyś jak mieliśmy swoją 3letnią przerwę w związku po odstawieniu pod klatkę przez kolegów pijany jak bela stwierdził, że sprawdzi, czy rzeczywiście polizanie metalu w wielkie zimno przywiera język... i przyłożył ozór do klamki od klatki o 3 nad ranem jak było -20 stopni
I stał tak z tym językiem wywalonym pijany przyklejony do klamki i w koncu jak oderwał to zdarł sobie cały płat skóry na języku
z trojeczke z przodu!!

Historia z jezykiem jak z kreskowki - kwiczę!!!
Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny, witamy się z malutkim już po śniadanku, czekając na obchód Liczę, że mnie jutro wypiszą, bo macica jest spokojna, mały wręcz przeciwnie a jestem tylko na luteinie i no-spie, więc szkoda łóżko zajmowac
Dobrze, ze wyłazisz juz za obchod!!

Dziewczynki, moze ktoras z Was potrzebuje czegos dla dzidzi - rozek, posciel, ciuszki dziewuszkowe, kocyk, nosidlo uniwersalne (wklad do gondoli) - to wrzucam linka do moich aukcji :

http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=12089838
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 09:33   #2076
krysiaa2608
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość

A tak w ogóle to zaczynam dziś 31Tc

Cytat:
Dobrze, że przeszło to uczulenie.. a moze masz nowe spodnie od pizamy? mnie kiedys nowe uczuliły bo miały coś tam w składzie, co mi nie podpasowało

Odnośnie wybryków Tżta na imprezach... mój kiedyś jak mieliśmy swoją 3letnią przerwę w związku po odstawieniu pod klatkę przez kolegów pijany jak bela stwierdził, że sprawdzi, czy rzeczywiście polizanie metalu w wielkie zimno przywiera język... i przyłożył ozór do klamki od klatki o 3 nad ranem jak było -20 stopni
I stał tak z tym językiem wywalonym pijany przyklejony do klamki i w koncu jak oderwał to zdarł sobie cały płat skóry na języku
Właśnie spodnie nie są nowe... Może prałam je w czymś innym, muszę na to zwrócić uwagę...

za tydzień

A co do opowieści o TŻ - popłakałam się ze śmiechu!!

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

Krysia: kompletnie nie rozumiem lekarza, a juz tym bardziej Twojej koleżanki. Mogła zmienić skoro i tak płaciła. Dziwne bardzo. A dzidzia jej ok?
Dzidzia na szczęście ok, zdrowo rośnie Tylko wiecie co, najgorsze że ona nie jest jedyną pacjentką tego lekarza, która podchodzi do sprawy tak samo... Jej na szczęście się udało, ale wiecie jak to jest w życiu - jedni mają szczęście, inni nie - trafi kolejna dziewucha do takiego głupka, będzie mu ślepo wierzyć i tragedia się stanie

31.07.2013 Basia!

krysiaa2608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 09:36   #2077
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Po nieprzespanej nocy witam się i ja
Coś CI mężowie jacyś niedobrzy wczoraj.. Mój poszedł z kolegami po meczu na piwko.. nie dość że wrócił 3 godziny później niż mówił, to jeszcze po 5 piwach,a dzisiaj miał prowadzić auto bo wracamy na Pomorze...było mi tak przykro, że do 5tej nie spałam.. a Igorek kopał jak szalony (jak u Meli malutka).. i dzisiaj od rana to samo.. wprawdzie od rana też słyszę przeprosiny.. a potrafi ten mój mąż być słodki....
Oj dla Męża ! Ja już się przyzwyczaiłam, że jak mówi o której będzie to znaczy, że pare ładnych godzin później.. niestety to nie jest jego mocną stroną, ale ostatnio jak wrócił o 4 rano to zadzwonił do drzwi i mu je po prostu otwarłam. Do tego przespałam z psem do tej pory i nie wypisywałam do niego smsów ani nie dzwoniłam, a to aż dziwne, bo normalnie napieprzam mu tel i robie awanture jak juz przychodzi tak pozno ciąża mnie naprawdę zmieniła

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość

Co do She, to zgadzam się z dziewczynami, piszecie w klubie o osobistych, momentami intymnych rzeczach, więc to dla mnie sensu nie ma

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Perse lodzik mega, ale się uśmiałam
Dobrze, że z Wami wszystko w porządku i że synek kopie jak najęty !

Cytat:
Napisane przez Oliath;40645883
:oklaski: z trojeczke z przodu!!

Historia z jezykiem jak z kreskowki - kwiczę!!!

[COLOR="Teal"
Dziewczynki, moze ktoras z Was potrzebuje czegos dla dzidzi - rozek, posciel, ciuszki dziewuszkowe, kocyk, nosidlo uniwersalne (wklad do gondoli) - to wrzucam linka do moich aukcji :
[/COLOR]

http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=12089838
O, fajne masz te aukcje.. zapamiętam

Z moim Tżtem to takich historyjek są miliony jedno jest pewne- wziełam sobie egzemplarz przy którym nie da się nudzić

Mówię do Tżta: pogratuluj nam
Tż: czego?
Ja: 30 tygodnia
Tż: gratuluję.

.... po 5 minutach:

Tż: Tobie się coś pomyliło z tymi tygodniami, chyba, że jesteś słoniem
Ja:
Tż: Jakbyś była w 30 tygodniu to byś rodziła w czerwcu.. ciąża trwa 36 tygodni
Ja: Nie, ciąża trwa 40 tygodni.
Tż: ale z Ciebie Dumbo
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-05, 09:37   #2078
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

a ja obudzilam Marysie i wyslalam do babci wysusze glowe i ogarne chalupe z grubsza, bo piekna pogoda, ze az sie chce robic.

Krysia faktycznie musialo cie cos uczulic, albo proszek, albo plyn. Skoro zniklo po jakims czasie jak zdjelas.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 09:38   #2079
Margosia__
Zakorzenienie

Mniejszych już nie mieli?
Ale wszystkiego najlepszego dla Twojego Tż! ))
Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to zaczynam dziś 31Tc

Cytat:
Ja również jestem za usunięciem She z klubu, to nie jest portal modelingowy Kiedyś jej bycie w klubie było uzasadnione, teraz nie widzę w tym sensu, skoro się nei udziela nawet na forum oprócz wstawienia zdjęcia raz na czas.
Ale to WY musicie podjąć ostateczną decyzję.

Witamy się z Bezikiem w 30 tygodniu
En... myślę, że decyzja już została podjęta

za 30 Chyba, żadna inna 30 tak kobiety nie cieszy co?

A Mamie to i ja zazdroszczę

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 09:47   #2080
d0tkaaa
Zakorzenienie

Czesc Mamuski
Cytat:

Ja również jestem za usunięciem She z klubu, to nie jest portal modelingowy Kiedyś jej bycie w klubie było uzasadnione, teraz nie widzę w tym sensu, skoro się nei udziela nawet na forum oprócz wstawienia zdjęcia raz na czas.

Własnie czekam na telefon od Mamy bo leci na Sycylię sobie na 4 dni i czekam aż się pożegna
takiej to fajnie, nie ma co
Tż śpi jeszcze, a ja wstałam i mnie ssie w żołądku więc wypadałoby coś zjeść

tez jestem za usunieciem. Wiec chyba nie ma co zwlekać jak wiekszosc chce usunąc top model.

gratulejszyn tyg

hahahahah dobry naprawde fajny miał pomysł

U nas ładna pogoda w miare,slonce swieci .. jakby nie bylo tak byc wczoraj albo przez caly weekend!! Eh złosliwosc no z racji tego ze ladna pogoda to ja sie zbieram lece do tz,pozniej na spacer ze szw i małym pozniej moze do m1.. Powiedzcie mi w realu jakie husteczki polecala sroka bo nie moge tego znalesc.. nigdy nie mam blisko do reala ale moze kupie na sprobowanie? Zobaczymy.

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 09:50   #2081
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość

En... myślę, że decyzja już została podjęta

za 30 Chyba, żadna inna 30 tak kobiety nie cieszy co?

A Mamie to i ja zazdroszczę
Ta bardzo cieszy, ta za kilka lat będzie cieszyć jeśli będzie fajny prezent hahahah

Dziewczyny, oficjalnie Wam piszę, że jest o jedną osobę mniej w klubie.

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

a tak w ogóle to gdzie jest Madi, gdzieś wyjechała??

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-05, 09:53   #2082
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

Cytat:
Dobrze, że przeszło to uczulenie.. a moze masz nowe spodnie od pizamy? mnie kiedys nowe uczuliły bo miały coś tam w składzie, co mi nie podpasowało

Odnośnie kleżanki się nie wypowiadam, bo jeżeli ktoś jest nieodpowiedzialny to nie powinien mieć dzieci..niestety

Oj tak, dzieci dobrze czują jak my się denerwujemy.. Bezik pierwszy raz mnie kopnął w noc kiedy zamartwiałam się o Tzta gdzie jest..

Witaj
Rzeczywiscie bardzo dawno Cię nie było
Gratuluję synka!
Wpadaj do nas częściej jak dasz radę

Haha widzę, że ciche dni lubią być przed urodzinami.. ja też się do mojego dwa dni nie odzywałam i dopiero w urodziny jak mi wyskoczył z prezentem to się odbraziłam

Ale fajny ten lodzik, serio
zazdroszczę Twojemu Tżtowi

Własnie czekam na telefon od Mamy bo leci na Sycylię sobie na 4 dni i czekam aż się pożegna
takiej to fajnie, nie ma co
Tż śpi jeszcze, a ja wstałam i mnie ssie w żołądku więc wypadałoby coś zjeść

Jestem za usunięciem.

Mój mąż abstynent od 8 lat. Ogólnie się cieszę, ale czasami mam ochotę na wieczór z winkiem a tu nie da rady...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 09:56   #2083
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Czesc Mamuski
t pozniej moze do m1.. Powiedzcie mi w realu jakie husteczki polecala sroka bo nie moge tego znalesc.. nigdy nie mam blisko do reala ale moze kupie na sprobowanie? Zobaczymy.
Cześć Dotkaaa

Realowskie

Ja tam do reala zawsze mam blisko

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Mój mąż abstynent od 8 lat. Ogólnie się cieszę, ale czasami mam ochotę na wieczór z winkiem a tu nie da rady...
Mój nie abstynent a na wieczór z winkiem i tak nie ma szans bo on jabcoków nie pija

Mały
Stary 2013-05-05, 10:02   #2084
d0tkaaa
Zakorzenienie

no wiec przedstawiam Wam moj kocyk ..tzn kocyk Amelki

zd.1
rozowy kocyk (troche zdjecie nie oddaje uroku i koloru no ale nie mialam jak zrobic lepszego) milusi piekniusi na drugiej stronie miał jakies chyba zółte kwiatuszki z szarymi kropkami czy coś nie pamietam :P ale byl ladny chodziaz tu powiedzialam tz "szary czy rozowy" a on mowi ze i tak ma duzo rozowych rzeczy wiec szary ( a uwielbiam ten kolor tez:P) wiec wzielismy szary..
zd,2 Szary kocyk na wieszaku.
zd,3 juz w domu szary i druga strona szarego ...
zd.4 druga strona w przyblizeniu( te zólte gwiazdki w rzeczywistosci widac o wiele bardziej ) ( wlasnie sie skaplam ze to sa kolory ktore bym chciala miec na scianie lol )
wymiary mniej wiecej 97/77cm wiec wsumie jest spory ale dobrze bo posłuży na dlugo bardzo

tylko znowu jak go prac zeby cały czas był taki ladniutki i mieciutki..

(widzialam ten z h&m z helo kity ale nie zrobil na mnie takiego wrazenia pewnie dlatego ze najpierw widzialam ten z mothercare..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-05-04 18.07.42.jpg (78,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-05-04 18.08.35.jpg (93,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-05-05 10.52.02.jpg (98,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-05-05 10.52.10.jpg (100,3 KB, 24 załadowań)

Zuza

Razem

Edytowane przez d0tkaaa
Czas edycji: 2013-05-05 o 10:03
Stary 2013-05-05, 10:06   #2085
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Cześć Dotkaaa

Realowskie

Ja tam do reala zawsze mam blisko

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Mój nie abstynent a na wieczór z winkiem i tak nie ma szans bo on jabcoków nie pija
to dobrze to bede skladac zamowienia u Ciebie,jak mi podpasuja :brzyda l:OK!? hahhah )))

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

ostatnio jak ogladalismy o matko to podawali co wziasc do szpitala i byla tam

"masc na bolace brodawki" a moj tz zrobil taaaakiieee oczy o_O i mowi "coooo" musialam mu tłumaczyc hahhahaah:brzyda l: ide sie kompac byeee!

Zuza

Razem
Stary 2013-05-05, 10:09   #2086
enlevee
Zakorzenienie

bardzo ładny ten kocyk Dotka

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-05, 10:13   #2087
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
to dobrze to bede skladac zamowienia u Ciebie,jak mi podpasuja :brzyda l:OK!? hahhah )))
Ok;P

Też bym brała szary A wielkościowo to wydaje mi się, że właśnie jest taki mniejszy do wózka idealnie nie?

Mały
Stary 2013-05-05, 10:16   #2088
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Envl: gratki 30tki) a z TZ mnie rozwalacie i od razu mam banana na twarzy. Ja generalnie nie dzwonie ani nie piszę. Bo jak wychodzi to niech se idzie.. nawet dobrze jak czasami pobędzie z kims innym niż ze mną.. wkurzył mnie tylko, że obiecał że wypiej max dwa piwka bo przeciez będzie prowadził.. a że do samochodu podchodzi jak do ognia i prawie go zmuszam żeby chociaż trochę pojeździł, bo ja za chwilę juz nie dam rady.. (a na taka trasę, to niestety jużmnie brzuchol uciska). a jak wrócił to nawet nie zareagowałam, czesc czesc . tyle ze zamiast pójsc spac to kolejne 3h nie mogłam zasnąć... no ale dzięki temu dzisiaj spełnia wszelkie polecenia:PPP

Tweed: oj nie dziwię się że się nudzisz troszke.. dobrze że cie wypisuja jutro.. a może jeszcze dzisiaj?

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-05, 10:19   #2089
Oliath
Zakorzenienie

Dotka - kocyk sliczny

A ja mam pytanko, dziewuszki - ktoras planuje zaczac pic herbatke z lisci malin jakos niedlugo razem ze mna?
Kubulek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-05, 10:22   #2090
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

dotka: szary b fajny

Margoś: jak Ci u rodziców?

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Oliath: jak przygotuję pokój to będę szukać liści z malin i okna zacznę myć, bo patrzeć na nie nie mogę

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-05, 10:26   #2091
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Oliath: jak przygotuję pokój to będę szukać liści z malin i okna zacznę myć, bo patrzeć na nie nie mogę
Ja tez planowalam czekac az meble skoncze, ale w sumie od 32 tc zaczne - juz mam zamowiona stad:
http://allegro.pl/a-malina-lisc-mali...211160984.html

i jeszcze wzielam kore debu od tego samego sprzedawcy "na zaś" i na dziada powinna troszke pomoc tez
Kubulek
Stary 2013-05-05, 10:27   #2092
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Envl: gratki 30tki) a z TZ mnie rozwalacie i od razu mam banana na twarzy. Ja generalnie nie dzwonie ani nie piszę. Bo jak wychodzi to niech se idzie.. nawet dobrze jak czasami pobędzie z kims innym niż ze mną.. wkurzył mnie tylko, że obiecał że wypiej max dwa piwka bo przeciez będzie prowadził.. a że do samochodu podchodzi jak do ognia i prawie go zmuszam żeby chociaż trochę pojeździł, bo ja za chwilę juz nie dam rady.. (a na taka trasę, to niestety jużmnie brzuchol uciska). a jak wrócił to nawet nie zareagowałam, czesc czesc . tyle ze zamiast pójsc spac to kolejne 3h nie mogłam zasnąć... no ale dzięki temu dzisiaj spełnia wszelkie polecenia:PPP
To chociaż tyle z niego pożytku że dzisiaj wszystkie Twoje polecenia na już będzie wykonywał
I to za darmo, nie musisz mu płacić

Cytat:
A ja mam pytanko, dziewuszki - ktoras planuje zaczac pic herbatke z lisci malin jakos niedlugo razem ze mna?
Pytanie z cyklu "Jestem głupia i nie wiem po co to?" wytłumaczysz, a może będę razem z Tobą pijała

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-05, 10:27   #2093
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry Mąż poleciał po lody do sklepu, więc zaraz ponadrabiam jedząc.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-05, 10:31   #2094
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Oliath: oo dzięki za podrzutkę do all. Zapisałam sobie.. A jak dziad grzeczniejszy?

Envl: tak, ten plus, płacić mu nie muszę. i na spacer zaraz ze mną idzie, co jest już cudem niemal, bo "bez celu" to on chodzić nie lubi... a Madi marudziła że pogoda psuje jej plany majówkowe (wczoraj chyba albo przedwczoraj) więc teraz pewnie korzysta

a liście malin na przyśpieszenie i lżejszy poród

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-05, 10:32   #2095
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz

Byliśmy na mszy, 7 minut spacerkiem do kościoła, a tak mi serce walilo, tetno nie przesadzam ok. 140/min. Usiadlam, trochę się uspokoiło, ale kark mi się mokry zaczął robić więc wyszłam na dwór, bo bałam się, że padne. W ogóle słabiej się dziś czuje... Może coś z ciśnieniem się dzieje...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 10:35   #2096
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Dotka - kocyk sliczny

W poprzedniej ciąży chodziłam razem z moja przyjaciółką i ona zaczęła pić liście i rzygała dalej niż widziała, a efektu żadnego. Ja się wystraszyłam i odpuściłam. Zresztą i tak urodziłam 8 dni przed terminem. Moja recepta: najeść się naprawdę dużo kapusty z grochem, potem pół nocy się śmiać, a na drugi dzień poród murowany. Tak było u mnie. Najpierw w Boże Narodzenie żarłam kapustę, na drugi dzień była u nas impreza na której śmiechem przez chyba 3 godz wytrzęsłam Małgosię (tchu czasami nie mogłam złapać) i na kolejny dzień wylądowałam na porodówce

Oliath ciuszki piękne, ale ja szukam teraz tylko pajaców i bodziaków ew półśpiochów.

Idę na dwór. Słoneczko wróciło, trzeba iść pospacerować. Co do lodów to właśnie pożarłam bambino i jeszcze 2 mam w lodówce.

A co do She to teraz się obrazi na amen.

W nd idę na komunię to może mąż porobi mi jakieś zdjęcia i będę mogła coś wstawić
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 10:36   #2097
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:

Pytanie z cyklu "Jestem głupia i nie wiem po co to?" wytłumaczysz, a może będę razem z Tobą pijała
Ja do tej ciazy tez nie wiedzialam .

Tu masz np.:

http://www.oczekujac.pl/2012/07/herb...d-porodem.html
Kubulek
Stary 2013-05-05, 10:40   #2098
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Mela: ciekawy sposób)

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-05, 10:41   #2099
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
W poprzedniej ciąży chodziłam razem z moja przyjaciółką i ona zaczęła pić liście i rzygała dalej niż widziała, a efektu żadnego. Ja się wystraszyłam i odpuściłam. Zresztą i tak urodziłam 8 dni przed terminem. Moja recepta: najeść się naprawdę dużo kapusty z grochem, potem pół nocy się śmiać, a na drugi dzień poród murowany. Tak było u mnie. Najpierw w Boże Narodzenie żarłam kapustę, na drugi dzień była u nas impreza na której śmiechem przez chyba 3 godz wytrzęsłam Małgosię (tchu czasami nie mogłam złapać) i na kolejny dzień wylądowałam na porodówce
Nie ma reguly co do lisci i zdania sa podzielone
Ja tam polecam stymulacje piersi tylko uwaga, mi odeszly wody 10 dni przed terminem
Albo przemeblowanie z malowaniem. Tez wody poszly .
Kubulek
Stary 2013-05-05, 10:44   #2100
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Margoś: jak Ci u rodziców?
Z jednej strony jak zwykle bardzo fajnie
A z drugiej tuczą mnie sernikiem
Wiedzą, że sernikowi nie potrafię odmówić i zamiast upiec makowiec, którego nie tykam pieką serniczki

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Co do liści malin za każdym razem jak przechodzę koło zielarskiego to się zastanawiam, ale dwie koleżanki piły i miały bardzo ciężkie porody więc jeszcze się nie zdecydowałam

Chyba jednak postawię na Tż ;p

Mały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości