|
|
#1081 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Gra o tron
Cytat:
---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
Wyrzuca Joraha pomimo tego, że kilka razy ocalił jej życie. Pieprzy się z Daario który jest mordercą nie mniejszym od Drogo. Stark ściął go bo był dezerterem z Nocnej Straży. To był jego obowiązek. Jeżeli on by tego nie zrobił, zrobiła by to nocna straż. ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
Ja zawsze mam pompę z niej gdy mówi. jESTEM DEAnERYS TYRGERYAN MATKA SMOKÓW bla bla bla a jakiś czas później pieprzy się ze zwykłym mordercą
|
|
|
#1082 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1083 |
|
Rozeznanie
|
To, że nie dorasta Jonowi Snow albo Nedowi czy Arya-i ( nie wiem jak napisać jej imię) do pięt.
|
|
#1084 |
|
Konto usunięte
|
Ja pytam o część z seksem. Że niby o czym ma to według ciebie świadczyć?
|
|
|
|
|
#1085 |
|
Rozeznanie
|
O jej hipokryzji, niedojrzałości- mam na myśli wszystkie jej uczynki łącznie z tym.
|
|
#1086 |
|
Konto usunięte
|
Ok, więc wyjaśnij jak seks z takim mężczyzną świadczy o hipokryzji i niedojrzałości.
|
|
|
|
|
#1087 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie zamierzam ci nic tłumaczyć. Sama się domyśl
|
|
|
#1088 |
|
Konto usunięte
|
O tak, jestem wielka Dany, urodzona w sztormie, mam metr dziesięć wzrostu i zgrywam twardziela. Podobało mi się jak ją gościu ten bogaty podsumował wtedy. 'czy ktos w ogole wie, ze ty istniejesz?'
Ale to nie jest chyba ta książka, żeby w niej szukać bohaterów tylko dobrych albo tylko złych. Każdy ma swoje racje i chyba wolę takich pół na pół niż jak ktoś jeździ na jednorożcu plującym tęczą pokoju a przed nim bieży baranek a nad nim lata motylek. |
|
|
|
|
#1089 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1090 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Po prostu takie proste rzeczy mógłbym tłumaczyć 10- latkowi.
|
|
|
#1091 |
|
Konto usunięte
|
O rly? Więc wyobraź sobie, że mentalnie mam 10 lat i proszę bardzo, jedziesz.
|
|
|
|
|
#1092 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oj kolego, ktoś się z Tobą nie zgadza, to wypadałoby się ustosunkować, a nie chowac za takimi tekstami ![]() Kurczę, a ja nie moge uwierzyć, że między sezonami sa tak długie przerwy. To zrozumiałe, oczywiście, ale nie wytrzymam tak długo!! Pewnie po 3cim sezonie przeczytam wszystkie pozostałe książki Przynajmniej będę mogła czytać te wszystkie spoilery
Edytowane przez Ishani Czas edycji: 2013-05-07 o 18:26 |
||
|
|
|
|
#1093 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, dlaczego ja tam zrozumiałam, że on powiedział o sobie w takim razie cofam wszystko
|
|
|
|
#1095 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, ale to wpływa na jej reputację. I z pewnością nie na plus. W jaki sposób mogłaby być pokochana przez Westerosian jeżeli w skład jej dworu i kochankami będą bez honorowi mordercy ? Gdyby Lannisterowie zaoferowali temu jegomościowi okrągłą sumkę, nie zawahałby się. A ona o tym dobrze wiedziała. Jeżeli się nie zmieni będzie gorszym władcą od Roberta ( broń boże). Bo Robert walczył ponieważ musiał. A ona chcę przejąć tron bo jej się "należy". Nie obchodzi ją czy król który teraz go posiada jest dobrym królem ilu ludzi zginie. Jest małą kapryśną dziewczyną. Dla większości będzie "dupodajką". Przy odrobinie szczęścia zepchną ją do morza.(dzikus-Khal Drogo, jej późniejszy mąż również).Sprawa ma się inaczej z Aegonem który traktuje Żelazny Tron jako swój obowiązek, który ciężko spoczywa na jego barkach. Nie jako przywilej urodzenia. Irytuje mnie do tego stopnia, że chcę jej śmierci ![]() Wygnała ser. Joraha pomimo tego, że tyle razy uratował jej życie i oddałby je dla niej.
"You and me We’ll all go down in history With a sad Statue of Liberty And a generation that didn't agree" Edytowane przez MasterOfPupets Czas edycji: 2013-05-07 o 20:07 |
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Konto usunięte
|
Ciekawa jestem czy ona w ogóle potrafi wymienić królestwa Westeros, wie co to ściana i zna jakieś nazwiska poza Lannister. Może gdzieś dalej w książkach coś o tym jest ale ja nie doszłam tam.
Z jakiegoś powodu jej rodzinę wybito, jak rozumiem lata rozmnażania się miedzy sobą zrobiły swoje i nie byli zbyt dobrymi władcami. Do tego ta ilosc artow z nia na dA ostatnio mnie dobija XD Ona sie jakby wylansowala na sexy facecie, smokach i wygladzie. |
|
|
|
|
#1097 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
|
#1098 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziękuję ci za to.
|
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Raczkowanie
|
No wiecie co, tak brzydko mówić i Calisi
A co do jej armii. To może kłopot będzie z mroźnym klimatem ale w sumie nikt nie karze jej zajmować zimnej północy. Przeciez w stolicy jest całkiem ciepło. Jeżeli chodzi o uzbrojenie, to trzeba pamietać ze to są prawie super żołnierze. Nie zapijaczone, tępe osiłki a giętcy i zdyscyplinowani zabijacy, którzy ze swoimi włóczniami mogli by dać sobie radę z konnymi. A zresztą spłoszeniem koni zajmą się smoki.:P
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Ha ha ha ha ha
|
|
|
|
#1102 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Gra o tron
No ja nie moge , gdzie nie wejde to sie czepiaja pisowni. Wiesz , ze chodzi o Khaleesi , to albo w jakis normalny sposob zwraca sie uwage albo nic nie mowi. W ksiaze Martina jest mnostwo slowotworstwa nie zwiazanego z jezykiem slowianskim, a jezeli ktos nie czytal tylko oglada serial z lektorem to ciezko jest wymagac by znal kazda nazwe. Szczegolnie , ze moze nie siedzi dzien i noc na forum czekajac na twoj komentarz a pozniej kaligrafuje go do swojego pamietnika .
Ale mam dzisiaj bojowy humor Ale to dlatego, ze jedna dziewczyna zrobila wielkie halo , ze pisze sie Cristina a nie Christina. Ludzie juz lepiej zwracac uwage forumowicza , ze pisze sie w ogole zamiast wogle , czy skad zamiast z kad , a nie robic wieelkie halo z nazw wlasnych , chociaz to ja teraz robie wielkie halo Nastepny razem przesledze historie wiadomosci czepiajacego sie w nieladny sposob i wypisze wszystkie bledy , ortograficzne i gramatyczne. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1103 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Gra o tron
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1105 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]() I nie rób wielkiego halo, bo oburzyłaś się o nic; po prostu forma "Calisi" mnie rozbawiła, bo takiej wersji jeszcze nie słyszałam
|
|
|
|
#1106 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam zawsze mówię Żofrej XD
|
|
|
|
|
#1107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
] .
|
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Rozeznanie
|
Loras Tajler
Robert Baratijon
|
|
#1109 |
|
Ha ha ha ha ha
|
|
|
|
#1110 |
|
Rozeznanie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

nie wiem, dlaczego ja tam zrozumiałam, że on powiedział o sobie