|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Kocurku trzymam kciuki. pozdrawiam i mocno tule.
Dobranoc dziewczynki. Ide się odgazować a i zapomniałam się pochwalić, że mój czarny sierściuch mniej sie leni.zakupiłam mu taki środek Efa Oli i pomogło. teraz niemusze codziennie zamiatać podłogi. paaaaaa
#4832 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Perse mozesz pisac..
Nie wiem co jest w kroplowce nawet... |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wzdęcia, wymioty, nudności, odbijania. Tak wyglada moj dzień ![]() Cytat:
Dany lek moze mieć zastosowanie w leczeniu wielu chorób a tylko do leczenia niektórych może być przepisany z określoną refundacją. Kocurku, super że skurcze powstrzymane. Oby tak dalej! Niech się Marcel nie spieszy. Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-05-08 o 20:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
kocurku mam nadzieję, że jesteś pod dobrą opieką.
ja otworzyłam butelkę wina i mam zamiar tak się spić, żeby w końcu zasnąć ![]()
#4837 |
Zakorzenienie
|
HEJ! proszę o baciki bo się starsznie zaniedbałam. nie właczam kompa od kilku dni. Zosia apsorbuje, Tz pracuje dużo wiec większość rzeczy na mojej głowie i stad brak czasu. co u Was? może jakiś skrót z ostatniego tygodnia albo i lepiej?
Na ostatniej stronie wyczytałam tylko ze KOOCUREK miał twardnienia brzucha. Mam nadzieje ze sytuacja opanowana. |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
esesko może mi trochę nie wyjdzie ale spróbuję
![]() agatka była u lekarza państwowego ale nie wytargowała wszystkich skierowań na badania Olo Dasti skończył roczek, na niańkę zeberki prawie nie ma, zachwyca się Kasia Iza codziennie ma jakieś schizy (sorki Iza ![]() ewel szykuje się na zdjęcie szwu doszło wiele nowych dziewczyn ![]() medi zajrzała tylko na chwilę, myśli o staraniach, jej tż nie hosenka była we włoszech, troszkę zaszalała, czekamy na wyniki ![]() lucy się ciągle urządza inutil też wpada tylko na chwilkę u kocurka ciągle remont, ostatnio miała ciągle złe dni co się chyba przełożyło na skurcze niuńka (nowa AM) w piątek ma pogrzeb eliza szykuje się do starań (in vitro) wiki siostra poroniła o 10 latach starań zaraz może cos sobie jeszcze przypomnę...
#4839 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Konto usunięte
|
Esia ale jesteś usprawiedliwiona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje kochana za streszczenie!!!! przeczytałam ze 3 ostatnie strony i wąłsnie zauważyłam ze znowu nas przybyło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WIKI! bardzo mi przykro z powodu siostry! ELIZA, HOSENKA! trzymam kciuki! DASTI! Olo ma już rok kiedy!!!!????? [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40714225]Esia ale jesteś usprawiedliwiona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
u mnie remonty
![]() szykujemy się do wczasów (zostało 2 tygodnie) a w związku z tym że od 3 dni nie śpię opróżniłam ponad pół butelki wina i dalej spać mi się nie chce ![]()
#4843 |
Konto usunięte
|
Berbie czemu nie śpisz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40714735]Berbie czemu nie śpisz?
![]() nie wiem ![]() ![]()
#4845 |
Konto usunięte
|
No wcale się nie dziwię
![]() Współczuję strasznie... Pewnie próbowałaś już wielu sposobów, więc nawet nic nie proponuję, zresztą też nie znam się za bardzo... |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To ja jeszcze napisze usprawiedliwienie dlaczego mnie nie było. Zosia kochana jest ale spi tylko na spacerku wiec się ciągle wietrzymy i nie bardzo mam co i jak w domu zrobić. Zosia jest bardzo towarzyska wiec nie lubi jak się ja samą nawet na chwile zostawić. Tz ciagle w pracy. a i jeszcze w sobote bylysmy na weselu (300 km w jedną strone) a przed weselem to wiadomo- fryzjer, pakowanie potem powrót w niedziele i w sumie kilka dni wyjętych z zyciorysu |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do do Twoim usprawiedliwień, wszystko rozumiem (gdybym miała taką Zosię bym tylko siedziała i się w nią wpatrywała ![]() ![]() idę się położę, może wino pomoże. dobranoc
27.06.2011 ![]() ![]() Każdego dnia dziękuję Bogu za to, że Cię mam Edytowane przez BERBIE Czas edycji: 2013-05-08 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
Bo Tz jakies strasznie kiepskie zrobił. może jeszcze od rodzinki pozgrywam i znajde takie które będę mogła pokazac ;-)
Wierze ze doczekasz sie małego wielkiego szczęścia. a jak ze starankami? Edytowane przez eseska Czas edycji: 2013-05-08 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
kocurku Marcelku- jeszcze nie czas! Nie stresuj Mamuni i czekaj cierpliwie.
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- esesia- Zosia była z Wami? BERBIE- rok temu mniej więcej o tej porze też miałam dwie ekipy remontowe i przy wymianie CO dom "zryty" w każdą stronę... pani- gdzie jesteś coś Cię tu coraz mniej...(?) agatko - fajnie, że coś udało Ci się załatwić maksi- na pływający serniczek mam przepis ![]() jakaś bez humoru jestem ostatnio.... remont mnie wykańcza finansowo, zazdroszczę jak piszecie o zakupach, wizytach u kosmetyczki, ja w tym roku byłam raz u fryzjera a na zakupach ani razu (chyba, że policzyć jedną bluzkę zakupioną w ciucholandzie) ![]()
#4850 |
Zakorzenienie
|
hehe jestem, jestem. tylko dopiero dziś odebrałam laptopa z naprawy (140 zł, wymiana całego ekranu
![]() heh poniekąd Cię rozumiem - też mam poczucie niedopieszczenia. umówiłam się do kosmetyczki za tydzień i nie wiem czy to nie pochopna decyzja. nie wiem jak to logistycznie rozegram ![]() współczuję finansowego dołka. choć patrz na to z drugiej strony - duża inwestycja, ale będzie ją widać. ma sens i będzie cieszyć długo ![]() Marcellooo, bez numerów ![]() ![]()
![]() |
#4851 | ||
Zakorzenienie
|
to wszystko tłumaczy
![]() Cytat:
![]() (pamiętam pierwsze zakupy w Tesco gdy Kasia miała miesiąc i została z Tz-etem...te emocje... ![]() Cytat:
czasami zastanawiam się czy nie chcę się przeprowadzić jedynie dlatego aby mieć za sobą ten etap inwestowania w remont ..... a prawda taka, że po przeprowadzce czekają nas kolejne wydatki (najpierw spłata pracowniczej pożyczki potem ocieplenie domu, brukowanie podwórka- to inwestycje, na które trzeba odkładać kilka lat....) a ja się łudzę, że w końcu moja nauczycielska pensja przestanie być tą z której trzeba zapłacić i utrzymać wszystko bo Tz-eta wypłata to praktycznie całkiem tylko na remont idzie ostatnio z przyczyn niedżentelmeńskich musiałam odwołać dentystę i nie zapowiada się abym szybko mogła się na wizytę wybrać, na szczęście teraz przez 4 miesiące przynajmniej szkoły nie muszę opłacać to sobie ponarzekałam na szczęście mam pocieszenie jakich mało: KASIA
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2013-05-08 o 23:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Raczkowanie
|
Witam.
Życzę miłego dnia. ja już po kawusi.T Ż zawiozłam do pracy. miałam zrobić zakupy a tu sklep zamknięty. musze iść teraz. Zapowiada się ładna pogoda. może dziś kupie sobie rolki i "poszaleje" z moją Plinką. Powodzenia z remontami
#4853 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale Wy już prawie domek macie skończony. została łazienka. u nas na odwrót. mamy łazienkę a umeblowania zero. Cytat:
![]() koocór jak tam?jak po nocy? Dzień dobry. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
Hej
akcja skurczowa zlagodzona ale brzuch dalej troche twardnieje. Caly czas jestem pod kroplowkami. Na szczescie dyzur mial moj lekarz i byl.jeszcze w nocy u mnie. Powiedzial ze mlodemu wybije te glupie pomysly z glowy bo to za wczesnie na porod. Ja jestem w takim stresie, ze nie wiem co ze soba zrobic...nue wiem co zrobilam zle... Oby tylko nie bylo najgorszego...drugi raz tego nie przezuje... |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() My też finansowo kiepsko, bo ja dostaję nieregularnie kasę z ZUSu i strasznie ciężko mi to ogarnąć i jak sobie kupię buty za 19,99 to się cieszę jak dziecko, centra handlowe już nie dla mnie... Ale i tak teraz inne zakupy sprawiają mi większą przyjemność (choć ciągle jest strach, ale już przekroczyliśmy granicę, niedługo zabieram się za poważniejsze zakupy, na to na szczęście mamy oszczędności). Cytat:
Też myślałam, gdzie się podziewasz, no ale - kolejna usprawiedliwiona ![]() Cytat:
Kochana przecież miałaś skurcze, które szybko udało się lekarzom złagodzić. To się zdarza, nie Ty jedna na naszym wątku z tego powodu trafiłaś do szpitala... Za wcześnie na poród, ale też nie ma już aż tak wielkiego zagrożenia, zresztą nic się nie martw, będzie już tylko lepiej. Szybko Ci przeszły skurcze i teraz już będzie tylko lepiej. Tylko teraz leżing koniecznie, pewnie do 38 tygodnia. Ale to już niedługo ![]() I jeszcze jedno: nic nie zrobiłaś źle. Ja też chodzę na zakupy, nie mamy przecież zakazu. To się po prostu jednym przytrafia, inni dociągają szczęśliwie bez takich akcji do końca... Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2013-05-09 o 06:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
Moj tz wczoraj na mbie nakrzyczal ze to moha wina bo moglam nigdzie nie lazic..
Pewnie w zlosci to powiedzial, ale przez to mi jeszcze gorzej:-(:-(:-( |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na zakupy chodze, ale je zawsze moge przerwac i wrocic na sygnale. a od kosmetyczki to kiepsko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kochana nic sie nie martw. jestes zaopiekowana, bedzie dobrze. ale stresiku wspolczuje. szitalna dieta jak? daja rade?
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Pani wczoraj dostalam dwie suche kromki bo juz bylo po kolacji...
dzis jeszcze nic... cuker od rana mam 98..chyba przez stres?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Kocurku nie mogłaś wiedzieć, że spacer da taki efekt!!! To się wydarzyło bardzo niespodziewanie. Ja ten niedzielny park odchorowywałam 2 dni :/ Na szczęście brzuch się sam uspokoił, Ty miałaś trochę mniej szczęścia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
A więc teraz już spokój!!!! Jesteś pod dobrą opieką, Mały jest silny, ale poczeka jeszcze chwilę w brzuszku. Czytam jednego bloga dziewczyny w ciąży i ona przeleżała ostatnio na patologii z powodu skurczów 3 tygodnie, właśnie wyszła i ma jeszcze miesiąc do terminu, wszystko jest OK ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.