|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8281 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
dziwnie troche swoja droga napisali... a teraz juz mi go pobrali i pisze ze jest 10% a czerownymi literkami kolo niego bezplatny..... boze ten avon.....
|
|
#8282 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie dostałam paczuszczkę
Dzien wczesniej |
|
|
|
#8283 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to po co?
Po to, abyśmy w 06 nie kupowały tuszu "Pełnia rzęs" bo kosztuje tylko 15.90 ;] chcą wziąść tylko dla siebie, aby dla nich starczyły :P:P:P hehehe:P
|
#8284 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie czekam na fakturę z 5
Pare minut wcześniej złożyłam zamówienie i wyszło mi na ok. 380zł w sumie nie tak źle...
|
#8285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8286 |
|
Wtajemniczenie
|
hehehe, straszycie robaczkami, straszycie
Tak dla zasady chyba sobie umyję tusze a raczej szczoteczki![]() a tak swoją drogą, to powoli się uodparniam na te wszystkie robaczki Tyle się o nich na uczelni nasłuchałam, że gdybym się przejmowała wszystkim co ma robaczki, to nie mogłabym nic jeść, pić, nigdzie spać i w ogóle![]() Robaczki to też stworzonka i gdzieś im trzeba pozwolić żyć ![]() ![]() ![]() A tak na serio: Byłam dzisiaj w COKu, testowałam na łapce błyszczyki, te nowe, promienne... (zauważyłyście, że ich kolorki w k05 są jasne, natomiast w k06 są dużo ciemniejsze??:|)... no więc: bardzo podoba mi się Honeysuckle... taki jaśniutki, beżowy, z drobinkami... na ustach pewnie bedzie bezbarwny. Frosty Shimmer jest w tubce biało-srebrny, z dużą ilością drobinek... (na pewno nie jest taki różowy jak na fotce z k06!!) Podobał mi się też Naturally Nude,ale go nie testowałam, bo był własnością pani z COKu ![]() przetestowałam na łapie też Supertrwałą szminkę o intensywnym połysku....taką z błyszczykiem... to było o 11:00 a teraz (po kilku myciach rąk i wcześniejszym wytarciu chsteczką) jeszcze mam ślad na ręce po niej, rzeczywiście jest trwała!!
|
|
#8287 |
|
Zadomowienie
|
a czy jaaks taka naturalna lekko brazowa nie rozowa jest? bo chce zamowiec ale wiadomo jakie teodcienie w katalogu
|
|
#8288 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety z tych szminek mieli tylko 3 kolorki :| i to te różowiaste (Pink for Life, Berry Enduring, Enduring Terracotta) ... też szukałam jakiegoś jasnego koloru,ale niestety nie mieli... A szkoda...
|
|
#8289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zamieszczalam zdjecie szminki Forever my honey: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4307 A moze ktos juz wie czy balsam ze slonecznej serii AT do wlosow jest do splukiwania czy bez ? |
|
|
|
|
#8290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#8291 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#8292 |
|
Zakorzenienie
|
ale masakra. do wtorku mam czas z zamówieniem na I termin k05 a tu nic... mam raptem 77 zl(w tym katalogi i moje skromne zamówionko). nikt nic nie zamawia a nie mam ochoty dopłacac do paczki
|
|
|
|
#8293 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie czekam na paczkę z K05....jak zwykle dostanę ją na końcu
![]() czasem już mnie to wkurza, czemu ja nie moge dostawać paczki o normalnej porze ![]()
|
|
|
|
#8294 |
|
Konto usunięte
|
A ja z k05 mam już 400zł
|
|
|
|
#8295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#8296 |
|
Konto usunięte
|
Miałam zamówić tylko zapach i kulkę....Niestety....Nie mogę się powstrzymać i w końcu z k05 biorę:
-LBD -kulka LBD -peeling do twarzy Clearskin -zmywacz do paznokci -odżywka wygładzająco-peelingująca - jak mogłabym jej nie wziąć, taka okazja
|
|
|
|
#8297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja mam na okolo 65zl jejciu... mam nadzieje, ze ktos jeszcze wezmie cos, bo nie dosc, ze nie mam kasy, to jeszcze Avon mi dyche bedzie zabieral... glupia ta zasada idziesz do sklepu po lizaka i musisz dyche placic, bo byl za zlotowke a nie za 150
|
|
#8298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn katalog będzie obowiązywał 3 tygodnie, dostawa do domu bedzie bezpłatna co tydzien a nie jak teraz co dwa, czyli w ciagu obowiazywania katalogu beda 3 dostawy . Prawdopodobnie paczki beda tez rozwozili kurierzy DHL a nie jak teraz te specjalne firmy. No i zmienia sie opusty to tyle sie dowiedziałam zapowiada sie ciekawie
|
|
|
|
|
#8299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#8300 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście dziewczyny nową reklamę avonu w tv? Trochę mnie zdziwiło, że znów reklamują się tuszem ,,Pełnia rzęs"...
|
|
|
|
#8301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o kurczę...Mam nadzieję, że te opusty to będą lepsze od tych co teraz są
|
|
#8302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widziałam - teraz nas nią będą katować przez długi czas, bo tam oprócz "Pełni rzęs" główną rolę gra k07. czyli przez 2 miesiące mają produkcję reklam z głowy. |
|
|
|
|
#8303 |
|
Raczkowanie
|
witam Wszystkich po małej przerwie,składałam dziś zamówienie z katalogu 05 i po 2 godz miałam już wystawioną fakturę-SZOK...no i tylko jeden brak-puder z oferty internetowej
a reszt przyjdzie,łącznie z zaległymi kosmetykami![]() i kilka drobiazgów...na fakturze mam dodatkowo maseczkę planet Spa,którą Avon mi zagwarantował po tym jak dostałam 1/2 w poprzednim zamówieniu i obiecany krem modelujący do biustu![]() ![]() ![]() ![]() już nie mogę się doczekać![]() ![]() przejrzałam katalog 07 i w sumie nic mnie nie zainteresowało...ale peweni to się zmieni jak będę już skaładać zamówienie,bo nawet gdy obiecuję sobie,że tym razem nic juz nie wezmę bo tyle już tych kosmetyków mam,to i tak zawsze coś zamówię i potem "akcja toczy się lawinowo"biorę pełno zbędnych rzeczy....eh....ta Avonomania
|
|
|
|
#8304 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma za co dziękować Non stop dowiaduję się tu nowych ciekawych rzeczy, wiele dziewczyn pomoglo mi w podjęciu dobrej decyzji w wyborze kosmetyków. Dlatego ja też w miarę możliwości staram się dołączyć i czasami służyć swoją radą.
|
|
|
|
#8305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko. dużo bardziej obrzydliwe robaczki masz w klawiaturze i myszce komputera, jeszcze bardziej paskudne w książkach stojących na półce, a to co się gnieździ w poduszkach i kołdrach to już przekracza wszelkie granice "dopuszczalnej" obrzydliwości. nie zdajemy sobie sprawy z tego, ile paskudztw radośnie bryka sobie dookoła nas nic z tym się nie da zrobić ![]() a na moim świeżo kupionym tuszu dwustronnym (odcień plum) jak byk widać znaczek "6m". znaczy za max pół roku - do śmieci ;P jak byłam troszkę młodsza to nie wyrzucałam "starych" tuszów tylko robiłam nimi pasemka moim lalkom barbie ;P (kolekcja z późnego dzieciństwa siedziała u mnie na półce do 22 roku życia - nie mogłam się z nimi rozstać )a, jeszcze co do mycia szczoteczek: - pisałyście, ze dużo tuszu się "zmywa" przy takim myciu; otóż: - szczoteczkę myje się po umalowaniu rzęs. i ekonomiczniej (bo najpierw zostawimy część tuszu na rzęsach, a resztkę tylko zmyjemy) i z sensem - bo jeśli najperw umyjemy szczoteczkę, potem wepchniemy ją do opakowania a następnie zbierzemy szczoteczką drobnoustroje z rzęs i wsadzimy je do opakowania - to po co było nam to całe mycie? - jesli po umyciu dokładnie wytrzecie do sucha szczoteczkę w papierowy ręcznik (czy papier toaletowy) to można od razu schować ją do flakonika z tuszem i nie ma problemu, że szczoteczka schnie a tusz w tym czasie wysycha. wystarczy naprawdę solidnie wytrzeć ![]() teraz mówię dobranoc jutro opowiem o moich wrażeniach ze szminki PW dwustronnej (braki z 04 przyszły, wow |
|
|
|
|
#8306 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4075657]-odżywka wygładzająco-peelingująca - jak mogłabym jej nie wziąć, taka okazja
[/quote]czy ona jest dobra i jak dziala? zastanawialam sie ale wydaje mi sie ze to pic na wode. ps. niech se wsadza te zmiany swoje, pewnie jak zwykle tylko oni na tym zarobia.
|
|
#8307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8308 |
|
Raczkowanie
|
Witamw srode odebralam paczke z kat 5 i przyszlo wszystko i teraz musze cos dozbierac do zamowienia II by dostac ten naszyjnik szkoda ze wczesniej o nim nie widzialam bym podzielila zamowienie. pozdrawiam
|
|
|
|
#8309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja to sie nie moge doczekac na swoja paczke ktora przyjdzie dopiero 12 ;/ ja chce juz!!!
|
|
|
#8310 |
|
Wtajemniczenie
|
ktoś już wystawił Island Vibe, dla zainteresowanych http://www.allegro.pl/item183055333_...wa_nowosc.html
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

dziwnie troche swoja droga napisali... a teraz juz mi go pobrali i pisze ze jest 10% a czerownymi literkami kolo niego bezplatny.....
boze ten avon.....

a raczej szczoteczki

jejciu... mam nadzieje, ze ktos jeszcze wezmie cos, bo nie dosc, ze nie mam kasy, to jeszcze Avon mi dyche bedzie zabieral... glupia ta zasada