|
|
#541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Cytat:
więc od stycznia brałam wiesiołka, ale @ jakoś zaczęła mi po nim chulać i po 4 miesiącach odstawiłam, teraz tż faszeruję salfazinem, zobaczymy czy coś pomoże Cytat:
![]() tak w ogóle planowałam mierzyć tempkę gdzieś od lutego, hm... połowa maja a ja się jeszcze za to nie zabrałam, po pierwsze za elniwa jestem, a tż powiedział żebym przestała świrować i że już mam obsesję na punkcie ciąży, łatwo mu mówić, bo on tyle o tym nie myśli co ja
|
|
|
#542 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja nie mierzę temp bo mam nieregularny tryb życia, pracuję też w nocy więc to wszystko byłoby bardzo naciągane:/
ps. czy Wasi faceci biorą kwas foliowy?
|
|
#543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jesli masz mozliwosc zmien gina, ja znalazłam za☠☠☠istego ale prywatnie bo z racji pracy nie miałam ani czasu ani ochoty gdzies w kolejkach stac i czekac na terminy i nakazał szereg badań które wyszły książkowo , jedynie testosteron miałam niewiele wyższy niż norma i na tym sie skupił, ale zamiast mi go zbić i czekac kolejne pół roku zastosował atak jak on to nazwał żeby jajeczka si e robiły i się udało . później prowadził mi całą ciąże i nie na odpiepsz tylko faktycznie si e interesował i praktycznie ufałam mu we wszystko co mówił i w sumie dobrze bo zmusił mnei żebym do szpitala jechała z podwyższonym cisnieniem i 2 dni poxniej miałam już synka, co prawda w 36 tyg no ale juz si e łożysko odklejało i pewnie jakbym nie posłuchała to kto wie. eee o czym to ja pisałam , ale sie zakreciłam , jak zaczynam o Oskim pisac to mi świat wiruje..aaa wczoraj obciełam mu loki i teraz jest łysolek i ma tylko kawałek grzywki ... i tak sie czasem łapię na tym że patrze na niego ...i zastanawiam sie co to za chłopczyk chodzi po salonie hehe ![]() Vanessa głowa do góry , a to że si enakrecasz hehe no wszystkie się nakręcamy to normalne, jedne bardziej to okazuja , drugie mneij ale wszystkei jestesmy w podobnej sytuacji ![]() Trzymam kciuki zeby sie udało ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- wróciłam z ogrodu cudnie slonecznie tylko te je..b.. komary dobijaja ![]() która pytała o kwas foliowy , mój łykał przez jakis czas , al e czy to działa to nie mam pojęcia ![]() zmykam na pomidorówke bo własnei zrobiłam na szybko
|
|
|
#544 |
|
Gang Iren
|
Wiecie co nie mam juz kotki... mam kocurka
|
|
#545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też zaciążyłam niespodziewanie. Mój Mąż był w sanatorium i przyjeżdżał na weekendy Zaczęłam właśnie 7 tc, a jesteśmy już razem 6 lat. Życzę Wam powodzenia.a jeszcze z innej beczki.... ...nie czujecie lęku przed pierwszym porodem dziewczyny? Nie stać mnie na szkołę rodzenia, jak się do tej ważnej chwili przygotować?
"Pierwsze spotkanie, jak podróż w nieznane. Siedzieliśmy wpatrzeni, tak jak dzieci, które jeszcze nic nie wiedzą..." Edytowane przez aira Czas edycji: 2013-05-15 o 08:48 |
|
|
|
|
|
#546 |
|
Gang Iren
|
Aira a w Polsce trzeba placic za szkole rodzenia?
U nas jest za darmo. Ja tez nie chodzilam do szkoly rodzenia. Da sie rade bez niej,przeciez kiedys wcale tego nie bylo,ba kobiety gdzies tam na miedzy rodzily ![]() Ale jesli ktos ma czas i ochote to moze byc fajne,przy okazji pozna sie inne mamy ![]() A strach przed porodem... to nie tylko przed pierwszym jest.
|
|
#547 |
|
Raczkowanie
|
Sierota ze mnie. Weszłam na stronę prywatnej szkoły. Znalazłam informacje ze w moim mieście w szpitalu są zajęcia bezpłatne
|
|
#548 |
|
Gang Iren
|
No to super!
|
|
#549 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do kwasu to moj tz nie lyka Cytat:
Ja tez nie chodzilam do szkoly rodzenia mimo, ze byla bezplata, polozna mi wszystko pokazala, mowila co i jak ![]() A juz doczytalam, ze u Ciebie tez sa bezlpatne to moze jednak pojdziesz ![]() Ja mam jakis kiepski nastroj dzisiaj Od wczoraj boli brzuch, @ przyjdzie jak nic, po prostu to czuje
|
|
|
|
#550 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
U mnie 19. dc więc już plodne za mną, mam nadzieję, ze je dobrze wykorzystaliśmy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Cytat:
![]() a ja chciałabym chodzić do szkoły rodzenia porodu na razie się nie boję, byle się w ciąży dobrze ułożyło ![]() a teraz pochwalę się moim pęcherzykiem z żółtkiem
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
|
#552 |
|
Gang Iren
|
Super,pierwsza fotka
|
|
#553 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek kochane
ja tez si e porodu nie bałam bo był niespodziewany przyśpieszony w dodatku cesarka hihi więc czego sie bac pewnei jak zajdę drugoi raz to tez bedzie cesarka ale szczerze mówiac naturalnego bym się bała aa własnie miała tel od brata że mój bratanek pcha się na świat , a dopiero 33 tc a juz mu śpieszno miłego dzionka dla Was, u mnei znów przepiekne lato wieć pewnie wybede na ogród ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() Asieńka ale na bąbelka tez troche brzuch boli więc może to nie @ u mnie narazie cisza , ale takie mam przeczucie że nic z tego i tak sie zastanawiam co w tych naszych( mojej ) głowie siedzi dosrosła baba a urojenia ma ciązowe, wyimaginowane symptomy i nadzieje tam gdzie nie ma nadziei ( akurat u mnie) jesteśmy dorosłe a czasem jak furiatki sie zachowujemy i ostatnio zadaję sobie pytanie ...czy ja jestem normalna? ![]()
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-15 o 12:16 |
||
|
|
|
|
#554 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() sigalla minka26 vanessa1781 Cytat:
![]() _Kluska_ piekna fotka ![]() Cytat:
U mnie cykl w plecy ... także może nastepnym razem coś się uda...
"Nadzieja pomaga iść na przód; wytrwałość -stać, a odwaga- wracać." Władysław Grzeszczyk Parada paradoksów 02.06.2012 ![]() Edytowane przez Little_Frog Czas edycji: 2013-05-15 o 12:35 |
|||
|
|
|
|
#555 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
karola wiem, ale jakos tak czuje niestety Kiedy masz termin @ ??
|
|
|
|
#556 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
magdus kluska pieknie! karolinadobra a slyszalam ze jak sie mialo cesarke za pierwszym razem to za drugim niekoniecznie musi byc...no i 3mam kciuki za bratanka, a pogratuluje jak sie urodzi moj bratanek 2 tygodnie temu skonczyl roczek Little frog na pewno nastepnym razem sie uda! nie ma wyjscia! uszy do gory |
|
|
|
|
#557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będzie prędzej czy później będzie dobrze, musi być ! chociaż u mnie będzie trudniej ale wierzę że w końcu się uda mnie i każdej z nas
|
|
|
#558 | ||
|
Gang Iren
|
Cytat:
Oj nie wiadomo,ja mialam wiecej objawow jak w ciazy nie bylam,niz jak jestem ![]() Cytat:
No taki to byl kamuflaz ![]() Oj
|
|
|
#559 | ||
|
Wtajemniczenie
|
czary mary pff leci słoneczko do Ciebie...
Asia teoretycznie tak jak Ty na 19 ( niedziela) ale ostatnio mi si e 2 dni przesuneła @ , wiec po prostu czekam, ale w duchu sie sama śmieje z siebie bo przecież niemozliwe zebym była w ciaży a jednak człowiek taki naiwny i jak nie zobaczy @ to nie uwierzy ![]() ![]() Cytat:
![]() sto lat dla bratanka Cytat:
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-15 o 18:58 |
||
|
|
|
|
#560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
ja dziś powinnam dostać @, brzuch mnie napierdziela już od wczoraj, dziś jeszcze krzyż, a ta @ nie chce się pojawić Cytat:
a tak nawiasem mówiąc, miałam iść do niej do kontroli w listopadzie, heee, szczęśliwie maj........ Cytat:
kiedyś na innym wątku dziewczyny pisały, że faszerują tżów kwasem, ja tego nie robię, bo czytałam, że u faceta to niczm nie skutkuje
|
|
|
#561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.strefakobiety.pl/dziecko/...mezczyzny.aspx
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż z tego co czytam, to ostatnio nasza dieta jest i tak bardziej wzbogacona o produkty zawierające kwas, bo jemy sporo pomidorów i bananów
|
|
|
#563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my mamy wspólny folik
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
ja też biorę folik od jakichś 5 tygodni, ale tżowi go nie dawałam, narazie on bierze tylko salfazin
|
|
#565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja już biorę 7 miesięcy...echh
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#567 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#568 |
|
Wtajemniczenie
|
i oby ostatni
![]() u mnei tez 4 ![]() ach wyskoczył mi jakiś syfek na buzi , pewnei zwiastun @ ...i co jestem normalna? ![]() ...raczej nie ![]() i straszna mam ochote na piwo zimne i juz 3 dzien pije na raty no normalnie zachcianki \ Dobranoc dziewczynki , ja jak zwykle zawalę nocke przy kompie albo sprzątaniu
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-15 o 21:56 |
|
|
|
|
#569 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#570 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.

i wtedy naprawdę cieszylismy sie sobą.