|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Nie przesadzaj 27 lat, uuuu ja bym chciała mieć 27 lat... ale mi już 30 na karku prawie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1262 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() ![]() Dobry wieczor ![]() Malego mam przy cycu wiec chcialam tylko napisac ze mam gdzies co myslicie bo ja sie stad nie ruszam ![]() Monini ciesze sie ze cos juz wiadomo ![]() Kejtx a Ty nie masz zamiaru szukac przyczyny? Zostajesz na spontanie ? ![]() Lady wspolczuje nauki... Dziewczyny piszcie wiecej wlasnie o dc itp, niech ten watek bedzie wasz! Musicie nas przebic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Luna, po @ idę gin po skonsultować co i jak, znaczy się od czego zaczynać. Podstawowe badania mam, mąż też. A potem się zobaczy, ale póki co spontan
![]() Wstyd się przyznać,już jakiś czas temu założyłem konto oszczędnościowe i miesięcznie zawsze jakoś tam sumke odkladam , z myślą o ewentualnym leczeniu ![]() A jak się uda to postanowiłam, że część wydam na przyszłego dziedzica ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1264 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak mi któraś ucieknie będe tak zapychać skrzynkę pw, że dla świętego spokoju wrócicie ![]() Dziewczyny, Iza i Pszczou są tutaj (przynajmniej dla mnie) mega mocnym autorytetem i nadzieją że MUSI się udać! Każda z nas będzie mamą i wtedy możemy zmienić cel wątku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I pisz oLidce ile się da ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że uda się uniknać in vitro ![]() I zaglądaj do nas Cytat:
![]() Niestabilna wszystkiego największego ![]() Dobry wieczór! Bo dzień nie za ciekawy ![]() Skierka jak zajrzysz mnie już nie będzie ![]()
Mikołajek ![]() 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2013-05-16 o 20:09 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Rozeznanie
|
Elunka tak, idę, przynajmniej taki mam plan
![]() dobrej nocki ![]()
#1266 | |
Raczkowanie
|
Ja z Wami też zostaję
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() cześć, wpadłam tylko na chwilę, nie zacytowało mi wszystkiego ![]() u mnie dzisiaj 5 dc @ tak strasznie się rozkręciła, że ledwo nadążam zmieniać podpaski ![]() w tym cyklu zaczynam działać z termometrem, zalogowałam się na SkarbachMamy... chcę zobaczyć jak nam pójdzie jeszcze przez 2 cykle, jak nic się nie uda, to pójdziemy do lekarza... a ta po za tym, to dzisiaj wybrałam się z mamą na mały shopping, kupiłam sobie T-shirt :P i ozdoby do paznokci ![]() ![]() dobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczynki!!!!!!!!!!1
czytam was bardzo namietnie,od samego poczatku i też chce dołaczyc do starajacych sie ![]() mam na imie Kinga mam prawie 27 lat,męża oraz 4 letniego synka.O drugą dzidzie staramy sie od 4 cykli i narazie nic. Dziś mam 22 dzień cyklu i coś mnie brzuch pobolewa,moje cykle sa 27 a 37 dni wiec nie zabardzo regularne ,i coś czuje ze ten też pójdzie na zmarnowanie ehhh.Nie mierze temperatury,troszke sie zaczelam obserwowac i wiecie, co wydaje mi sie ze ja wogole nie mam dni plodnych,nie zauwazylam zebym miala śluz rozciagliwy(jak kurze bialko)czesem mam tylko majtki lekko mokr i to tyle zednego śluzu nie ma. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1268 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak serio, to dobrze, że już wiesz co Ci dolega. Cytat:
Od początku ale tego wątku czy tak w ogóle od samego początku??? Ja też myślałam, że nie mam dni płodnych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Rozeznanie
|
ISIAG-dokładnie tak jest jak sie chce to sie nie ma,ale co zrobic jak sie decyduje na dzidziusia to sie wyczekuje tych 2 kreseczek,poprzednie watki przelecialam,tak szybciutko ten czytalam od deski do deski chodz nie jest wcale taki dlugi NAAZIE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
![]() No właśnie, ja nie chciałabym np. Rodzic późnym latem, bo takim brzucholem toż chyba ciężko bujac się w upale, przynajmniej póki co mi to nie grozi, bo lato się zaczęło a u mnie brzucha ni widu min slychu ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Dobranoc, jutro muszę spadać na wschód pl, Białystok.... dobrej nocy! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1271 |
Wtajemniczenie
|
AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Czytalam ze z ta temperatura to poprostu minimum 6 godzin snu i tyle niewazne jakie zmiany ma sie w pracy
---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Spadam do lozka dalej swietowac i korzystac z tego ue @ jeszcz nie ma... ciau ciau balbiny
![]() |
#1272 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Melduję, że już po egzaminie... ufff. Ale mam dobre przeczucia co do niego. Później pojechałam do rodziców i jak zawsze zostałam wkręcona w robienie pizzy
![]() ![]() Jutro mam na 10 do szkoły więc mykam spaciu! Dobrej nocki. KINGA witam ![]()
#1273 |
Rozeznanie
|
WITAM
hmm chyba wszstkie dziewczynki spia jeszcze,ja dzis mam 23 dzien czklu i czekamz na......@ a racyej nie czekamy hehehe. Chorobsko mnie wzielo,katar,kaszel ehhh dzis spedze dzionek w luzeczku ![]() MILEGO DNIA |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki KAŻDEJ Z WAS SIĘ W KOŃCU UDA!!
![]() Wiadome-jednym idzie szybciej, innym wolniej, ale każdy dzieciaczek czeka na odpowiednią chwilę. Ja zaszłam w ciążę szybko, owszem. Ale pojawiły się komplikaje i była dla mnie wzorem Luna. Że musi dobrze się skończyć. Izka tyle cykli się starała i w ogóle ale JEST W CIĄŻY ![]() KOCUREK pełna obaw, pełna strachu a już przy końcówce ![]() Pszczoua też I każda w końcu zaskoczy. Każdej testowanie jest wyjątkowe i oczekuje się na nie i cieszy z kreseczek. Wątek tworzy tu każda z nas.
#1275 |
Rozeznanie
|
ooo NUNA WSTAŁA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziękuję, dziękuję ![]() Dziewczyny, ja się z Wami bardzo zżyłam i mimo że mniej teraz piszę, bo nie chcę dołować tych które się jeszcze starają, to codziennie Was podczytuję i bardzo mocno trzymam kciuki żeby reszta dołączyła do wątkowych mamuś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
witam sie z rana rowniez!!
kingula witam, bo jeszcze chyba tego nie zrobilam ![]() niestabilna niestety z ta temperatura to chyba nie tylko sen jest wyznacznikiem ![]() ![]() ![]() ![]() kejtx szerokiej drogi ![]() monini a czyja Ty jestes? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Zadomowienie
|
Heja baby!
Ja się nie udzielam, bo wiem, że moje dni płodne, śluzy itp mogę o doope rozbić, jajców już nie mam ew. jakieś zbuki i nic dobrego z tego być nie może. Czekam sobie cierpliwie na sierpień i wracam po moje śnieżynki. Niestety transfery z mrożaków są mniej skutecznie, więc i na to nie liczę. Od dłuższego czasu żyłam w takim zawieszeniu "bo będę w ciąży"... nie zaczynałam ćwiczeń, bo nie warto - "bo będę w ciąży", nie zaczynałam kursu językowego - "bo będę w ciąży", nawet tego cholernego samochodu nie potrafiłam zmienić - bo jak będę w ciąży to muszę mieć taki coby wózek zmieścił a jak nie będę to mogę mieć inny... masakra! Teraz założyłam, że więcej dzieci mieć nie będę i robię wszystko to z czym wcześniej się wstrzymywałam. Ale jak tak bardzo chcecie to Wam poopowiadam: dziś 14dc, śluz płodny już był, kłucie jajnika też (ok niedzieli - chyba ![]() Jestem w ciąży - to oczywiste ![]() ![]() Wszystkim staraczkom kibicuję bardzo a za mamusie i ich dzieciaczki trzymam kciuki! sija
#1279 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1280 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj na obiad naleśniki z truskawkami
![]() kwitka kocham twój optymizm ![]() Iza jak się czujesz mamusiu??
#1281 | |
Wtajemniczenie
|
AW: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
nie, no masz racje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
Kocham te wasze śluzy...
![]() Wreszcie...... ![]() Co to za staraczkowy wątek bez nakręcania i śluzu?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 | |
Wtajemniczenie
|
AW: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czuje się dobrze,od dwóch dni odpuściły mi bóle głowy ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochana, nic się nie martw, u mnie 35 tc i gdyby nie zgaga i puchnące od wczoraj nogi, to też nie czułabym, że jestem w ciąży. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny moj wlasnie wrocil od lekarza...
Z kubeczkiem na zolnierzyki :p Mamy plan i ostro dzialamy... do ipca ze staran nici bo trzeba oddac potomki do przebadania czyli 5 dni postu i odrazu bedzie robil zabieg na siusiaka wiec kolejne 15 dni bez tymtyrymtym... a ja do lipca postaram sie juz wyrownac ths i wymolestuje moja lekarke o inne badania... moj pojdzie ze mna bo jak cos to wkroczy do akcji... bo ja obcokrajowiec a on niemiec wiec lepiej to wytlumaczy... Wiecie co wcale nie jestem zdolowanavze stracimy kolejne 2 cykle a to dlatego ze widze swiatelko ![]() ![]()
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kopnijcie mnie w zadek bo się nakręcam
![]() ![]() Od kilku dni jestem przeziębiona mam kaszel, katar i ogólnie przez prace jestem osłabiona. Kupiłam dzisiaj test i jutro z rana go zrobię chociaż znam wynik mam taką nadzieję, to głupie. Ale opcja istnieje po raz pierwszy od bardzo dawna, kochaliśmy się w dni płodne, w dodatku dzisiaj ale to pewnie przez kaszel tak mam odczułam takie ciągnięcie w dole brzucha ale takie na prawdę mocne przez chwilkę. Kurcze ale człowiek głupi, przy moich wadach nie ma szans tak łatwo zajść w ciąże a ja się łudzę, mimo że się nie staramy w sumie no ale...
#1290 |
Wtajemniczenie
|
Ja podobnie jak Lunka nigdzie się nie wybieram
![]() Jestem już na tym wątku rok czasu, ![]() ![]() ![]() ![]() Lady- gratuluję, pilna uczennica z Ciebie ![]() Moni, najważniejsze że już jest diagnoza,mam nadzieje że lekarze odpowiednio Wam pomogą i wkrótce dołączysz do grona mamusiek;-) Kinga,witamy ![]() ![]() I nie pamiętam już co komu miałam dalej odpisać... heh. ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-05-17 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.