Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają 28 50,91%
Zbudyniałe matki 0 0%
Rosną ciągle nasze brzuszki, coraz bardziej puchną nóżki 6 10,91%
Zbudynienia pełna głowa, nie opiszą tego słowa 5 9,09%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 10 18,18%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 6 10,91%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-22, 21:31   #2851
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
śliczna ta pościel ja już mam jedną 135x100 i taką kołderkę chcę kupić więc muszę mieć te poszewki większe
Może mają, trzeba zobaczyć na ich aukcje. Ja się właśnie zastanawiam jakie wymiary kupić...

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Podoba mi się podkład muzyczny do tej piosenki z Top Model. To jak gościu śpiewa nie, ale podkład tak

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:31   #2852
dirtymagic85
Zadomowienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Witam się wieczorową porą dziołchy
Po wizycie wszystko OK, uspokoił mnie gin, bo szyjka długa, zamknięta, a na bóle brzucha, które miałam też, ale się nimi nie chwaliłam no-spa doraźnie i magnez 3x1. Nie lubię tyle prochów łykać, chyba nie będę aż 3x1
Potem miałam drugie zajęcia ze szkółki rodzenia, no i się dowiedziałam, że w tym szpitalu, co zamierzam rodzić ZAWSZE nacinają krocze, nie ma tak, że ty je sobie uelastycznisz i może by się obyło. Nie obejdzie się...
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:32   #2853
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
O dzięki! A ja nieświadoma wzbuliłam w rossie ponad 30zł :/
Kochana jak chcesz zaoszczedzic to polecam olejek ze słodkich migdałów - działa rewelacyjnie, stary sprawdzony sposob (zreszta jest poniekad w skladzie BIO OIL) a bio oil to niestety ale swietna reklama ktora wyskakauje wszedzie gdzie sie da i z tego co czytam na innych forach bardzo duzo ludzi pisze ze nie działa. Olejek jest duuuzo tanszy - ja mam 250ml i starcza na 6 -8 tygodni - smaruje 2 razy dziennie ale jak gdzies wyjezdzam albo nie mam czasu na wchalnienie oliwki to uzywam kremu palmersa, albo fissan. Staram sie zmieniac bo podobno nie dobrze uzywac caly czas jednego preparatu

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:34   #2854
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Kaśka w kropki pasowałaby nam do kocyka z Biedry http://allegro.pl/babylux-3-el-posci...267036971.html
Extra! I nawet niedroga
Ja jak już przystopowałam z kupowaniem ciuszków, to jakoś na zakupy dla młodego w ogóle się wyłączyłam Muszę zacząć już myśleć o pościelkach, aventach itp.

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Podoba mi się podkład muzyczny do tej piosenki z Top Model. To jak gościu śpiewa nie, ale podkład tak
Ale mówisz o czołówce? Jeśli tak, to rzeczywiście jest fajny. Tylko tam chyba śpiewa baba

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:40   #2855
tassia
Zakorzenienie

Byłam dziś w Galerii i znalazłam piekny sklep dla dzieci. Posikałam sie jak zobaczyłam wełniane ubranko dla chłopca na chrzest. No normalnie nogi sie pode mna ugieły. Odlot, ale widok cudowny ... tak mnie to sparaliżowało, że az bałam sie zoabczyć na ceny. Myślę, że miałam rację.

Ktoś widział : https://www.facebook.com/jacadiKrakow/photos_stream

nazywa sie Jacadi Paris

[/RIGHT]
Stary 2013-05-22, 21:49   #2856
ja :)
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny! Wpadam tylko się przywitać i wracam do pracy. Ciężko Was nadgonic, acz staram się być na bieżąco

pszczoua, śliczna buźka mimo że nie widać wyraźnie. Dzieciaczek zdrowy i to najwazniejsze, a Ty się na zapas nie martw skoro lekarz mówi, że póki co jest ok

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
tak bardzo chce juz znac plec i kupowac inne ubranka typowe dla córuni lub synusia
tyle pieknych sweterków,sukieneczek, spodeneczek pokazujecie ja tez chce
Mam tak samo już prawie godziny odliczam do piątku i do badania. Mam nadzieję, że maluszek będzie zdrowy i wszystko ok, no i że pokaże co ma między nogami. A Ty już jutro! Extra

Btw, patrzcie na te słodziaki: http://www.firstdayphoto.com/#/favorites/
Zakochałam się we wszystkich dzieciach naraz Robią te zdjęcia w moim szpitalu i nie trzeba kupować (pewnie majątek), ale jak patrze na te buźki to nie wiem czy się opre.

Edytowane przez ja :)
Czas edycji: 2013-05-22 o 21:52
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:51   #2857
matallewar
Zakorzenienie

Ja też odliczam
17 godzin zostało

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:53   #2858
teacherka
Zakorzenienie

Dziewczyny, z całego serca polecam karuzelkę Rainforest

Ewuś, mam nadzieję, że jakkoś namierzę tę piosenkę, dzięki wielkie za pomoc

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Matal a co Ty tak często podglądasz małą?
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:55   #2859
papalinka83
Zakorzenienie

Dziewczyny, jestem z siebie dumna! W końcu po długim czajeniu się poszłam na oczyszczanie twarzy i już się czuję o niebo lepiej mimo zaczerwienienia Przed chwilą mój mąż powiedział, że nasza dzidzia będzie kiedyś sama pisać na forum jako papalinka13
Cytat:
dziewczyny czy Wy tez śpicie tylko na lewym boku? my wyczytaliśmy, że wtedy dziecko jest najlepiej dotlenione bo nie blokuje jakieś tam żyły, czy tętnicy i ja w nocy podświadomie się jakoś budzę i na ten bok
Śpię na obu bokach i czasem na brzuchu. Na jednym boku nie da rady całej nocy wytrzymać
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
No generalnie 50 centyl to taki średniaczek. Niepokoić się można jeśli jest poniżej 3 albo powyżej 97 centyla. Ogólnie chodzi o porównanie do rówieśników
Na pierwszej stronie jest rozpiska, jak wagowo to wygląda od 22 tc

Nie mogę się doczekać jutra i fotek Elenki

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Garderoba Eleny się powiększa Trochę tego nakupowałam
Matal, a te centyle są dla tygodni skończonych czy zaczętych? Jak mam wagę bobasa z 21t1d to patrzę na centyle z 22tc czy to za wcześnie?
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
nigdy nie lubiłam czekać, niecierpliwa jestem, nudne te czekanie
dobrze ze w medicover sa zapisy i wchodzi sie na umowiona godzine bo inaczej to bym jutro po scianach im tam zaczela chodzic
Jakoś od jutra wytrzymasz
Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Po wizycie wszystko OK, uspokoił mnie gin, bo szyjka długa, zamknięta, a na bóle brzucha, które miałam też, ale się nimi nie chwaliłam no-spa doraźnie i magnez 3x1. Nie lubię tyle prochów łykać, chyba nie będę aż 3x1
Potem miałam drugie zajęcia ze szkółki rodzenia, no i się dowiedziałam, że w tym szpitalu, co zamierzam rodzić ZAWSZE nacinają krocze, nie ma tak, że ty je sobie uelastycznisz i może by się obyło. Nie obejdzie się...
Jak już wcześniej pisałam ja biorę magnez 3x2

Pawełek 20.03.2015

Edytowane przez papalinka83
Czas edycji: 2013-05-22 o 22:05
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:56   #2860
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też odliczam
17 godzin zostało
Zazdroszcze Ja liczę w dziesiątkach dopiero.
Stary 2013-05-22, 21:56   #2861
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też odliczam
17 godzin zostało
Ale fajnie masz, że ją jutro zobaczysz

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 22:22   #2862
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
teacherka też oglądam ja czasem lubię jedzenie z maca, ale w ciąży nie jem- jak coś to robię domowe hamburgery, pizzę
Ja też uwielbiam domowe fast-foody (ktore wtedy fast-foodami w sumie nie są)

Cytat:
dziewczyny czy Wy tez śpicie tylko na lewym boku? my wyczytaliśmy, że wtedy dziecko jest najlepiej dotlenione bo nie blokuje jakieś tam żyły, czy tętnicy i ja w nocy podświadomie się jakoś budzę i na ten bok
Staram się, ale nie dam rady cały na lewym boku, więc spię też na prawym. W nocy często budzę się w pozycji na plecach - niestety wtedy strasznie boli mnie odcinek krzyżowy i mam duży ucisk na pęcherz.

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Melduje sie po polowkowym. Synus zdrowy, wazy 500g, kosc nosowa obecna, rozszczepu podniebienia nie ma, serduszko zdrowe. Bardzo wyraznie widzielismy stopki i interes W ogole jest przeslodki. Zarzucal sobie nogi za glowe, drapal sie po nosku

Niestety jedna rzecz mnie zmartwila - mam obnizone przeplywy w prawej tetnicy macicznej i jakis opor... Niby lekarz mowil ze do 26 tc jest to uznawane za norme i mam skontrolowac w 30tc ale oczywiscie sie martwie i juz sie naczytalam o niskiej masie urodzeniowej, wczesniakach itp :-(

Dodaje fotke buzki w 3D. Synus nie chcial zbytnio wspolpracowac, przytulil sie do lozyska i tyle udalo sie wykrzesac
Jaki przystojniak Super, że zdrowy.

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Dobrze, że nic złego się nie dzieje

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 22:30   #2863
tassia
Zakorzenienie

jejku przez te domowe fastfoody wstawiłam frytki do piekarnika nie ma to jak na noc zjesc fryty
jak bede narzekać, że za dużo tyje w ciazy to mi to przypomnijcie

[/RIGHT]
Stary 2013-05-22, 22:31   #2864
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
A pościel kupujecie/macie 120x90?
Bo się zastanawiam jaką kupić przy łóżeczku 140x70...
Ja kupuje odrazu wieksza 100x135

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-22, 22:33   #2865
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Wczoraj na szkole rodzenia dowiedziałam sie ciekawych rzeczy.Że np. w pierwszej fazie porodu lepiej być w pozycji pionowe, skurcze są wtedy mnie bolesne i bardziej efektywne.Również już w drugiej fazie najlepiej żeby stopy były niżej tyłka.I to, że skurcz bardziej boli wcale nie znaczy, że lepiej działa.
Żałuję, że w pierwszej ciąży nie poszłam na takie coś.Eh.

Dzisiaj miałam grochową, ale mnie teraz wzdyma.Chyba pojadę do tej Zielonej Góry do endykrynologa bo co mam zrobić.Jeszcze mąż do mnie "A nie możesz iść gdzieś prywatnie?".To jest prywatnie!!Normalnie to by mnie przyjęli w styczniu i to też w jakimś innym mieście.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 22:36   #2866
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Kochana jak chcesz zaoszczedzic to polecam olejek ze słodkich migdałów - działa rewelacyjnie, stary sprawdzony sposob (zreszta jest poniekad w skladzie BIO OIL) a bio oil to niestety ale swietna reklama ktora wyskakauje wszedzie gdzie sie da i z tego co czytam na innych forach bardzo duzo ludzi pisze ze nie działa. Olejek jest duuuzo tanszy - ja mam 250ml i starcza na 6 -8 tygodni - smaruje 2 razy dziennie ale jak gdzies wyjezdzam albo nie mam czasu na wchalnienie oliwki to uzywam kremu palmersa, albo fissan. Staram sie zmieniac bo podobno nie dobrze uzywac caly czas jednego preparatu
tassia a z jakiej firmy używasz tego olejku?

pszczoua ale śliczny maluszek
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 22:37   #2867
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez butterfly20
A pościel kupujecie/macie 120x90?
Bo się zastanawiam jaką kupić przy łóżeczku 140x70...
Ja mam takie łóżeczko i teściowa niedawno się oburzyła, ze mała śpi w śpiworku albo przykryta rożkami rozpiętymi i powinna mieć normalną pościel(może i racja).Kupiła kołdrę 130x90 oraz 135x100 chyba.No i jest ok.
Miałam też taka 50x70 i długo nie posłużyła, szkoda kasy.No chyba, że do wózka.
Stary 2013-05-22, 22:52   #2868
angelikada
Wtajemniczenie

hej gratuluje wam takich fajnych już dużych dzieciaczków!
ja mam jutro wizytę i ryczeć mi się chce bo od początku zawsze chodzi ze mną mąż, zawsze mnie to jakoś tak poprawia samopoczucie a jutro najprawdopodobniej nie zdąży ;( i będę musiała iść sama albo wziąć mamę albo siostrę, ale ja chce jego!! może jutro uda się i poznamy płeć a jego ma nie być?!?! jakoś mi tak źle, dzisiaj też samotna noc bo jest w trasie i wróci jutro nie wiadomo o której? a chciałabym tak bardzo żeby zdążył! ;(
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 23:02   #2869
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
ja mam jutro wizytę i ryczeć mi się chce bo od początku zawsze chodzi ze mną mąż, zawsze mnie to jakoś tak poprawia samopoczucie a jutro najprawdopodobniej nie zdąży ;( i będę musiała iść sama albo wziąć mamę albo siostrę, ale ja chce jego!! może jutro uda się i poznamy płeć a jego ma nie być?!?! jakoś mi tak źle, dzisiaj też samotna noc bo jest w trasie i wróci jutro nie wiadomo o której? a chciałabym tak bardzo żeby zdążył! ;(
Stary 2013-05-22, 23:03   #2870
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
ja staram się spać na lewym boku i zazwyczaj tak usypiam, ale w nocy już nie kontroluje tego i jak się budzę to zawsze leżę na plecach :| no wiec to roznie bywa w nocy
Stary 2013-05-22, 23:03   #2871
Zakorzenienie

Cytat:
Nie smuć się Niestety los czasem płata figle. Ja mam w piątek USG połówkowe - moje trzecie USG, też najpewniej dowiemy się płci - i też niestety TŻ nie da rady przyjść bo w pracy natłok roboty i kręcą nosem i nie chcą go wypuścić na 2h Ale niestety, na niektóre rzeczy nie mam wpływu. Ja się pocieszam, że dzięki temu może uda się mu wcześniej wyjść z pracy i wieczorem będziemy mogli świetować chłopczyka lub dziewczynkę Głowa do góry!
Stary 2013-05-22, 23:05   #2872
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dziwię się, że chcesz by był przy Tobie Tż
Trzymam kciuki żeby zdążył

My w poniedziałek mamy usg połówkowe i na szczęście mąż na urlopie

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 23:06   #2873
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Nie no nie dołuj się.Ja zawszę chodzę sama i nic w tym strasznego.Pokarzesz mu zdjęcia, płytę i będzie ok.Pewnie jakby mógł to by był.Czasami w życiu są sytuacje, że coś się po prostu nie da i trzeba sie pogodzić.Jeszcze sporo wizyt przed Tobą.
Stary 2013-05-22, 23:14   #2874
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Matal a co Ty tak często podglądasz małą?
Bo dziś tylko serducho, wagę i łożysko sprawdzila, bo mialam sama wizytę, a jutro mam polowkowe i nie mogę przelozyc, bo to już koniec 22tc, więc ostatni dzwonek. To dzisiejsze nie było planowane, a babka powiedziała, ze dziś sprawdzimy, bo jutro może być za późno.

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Matal, a te centyle są dla tygodni skończonych czy zaczętych? Jak mam wagę bobasa z 21t1d to patrzę na centyle z 22tc czy to za wcześnie?
Szczerze to nie wiem, ja patrzę tak, jak liczę, czyli jak mam 21t4d, to liczę 22 tc, a czy dobrze, to nie wiem...

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-22, 23:16   #2875
ladanseuse14
Zakorzenienie

wrocil d, rzucil mi pieniadze na stol i powiedzial ze jutro MAM ISC DO LEKARZA. tak wiec od 8 bede probowala sie zarejestrowac na jakakolwiek godzine
Stary 2013-05-22, 23:16   #2876
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Edi nadal nie śpi, od 22 leży w lozeczku i ani myśli oczu zamknąć...

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-22, 23:18   #2877
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Nie smuć się Niestety los czasem płata figle. Ja mam w piątek USG połówkowe - moje trzecie USG, też najpewniej dowiemy się płci - i też niestety TŻ nie da rady przyjść bo w pracy natłok roboty i kręcą nosem i nie chcą go wypuścić na 2h Ale niestety, na niektóre rzeczy nie mam wpływu. Ja się pocieszam, że dzięki temu może uda się mu wcześniej wyjść z pracy i wieczorem będziemy mogli świetować chłopczyka lub dziewczynkę Głowa do góry!
ja dobrze Cię rozumiem, ale damy jakoś rade

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Nie dziwię się, że chcesz by był przy Tobie Tż
Trzymam kciuki żeby zdążył

My w poniedziałek mamy usg połówkowe i na szczęście mąż na urlopie
zazdroszczę...

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Nie no nie dołuj się.Ja zawszę chodzę sama i nic w tym strasznego.Pokarzesz mu zdjęcia, płytę i będzie ok.Pewnie jakby mógł to by był.Czasami w życiu są sytuacje, że coś się po prostu nie da i trzeba sie pogodzić.Jeszcze sporo wizyt przed Tobą.
dzięki kochane jesteście ;* ale po prostu on przy każdej wizycie był i jak mi dzisiaj powiedział że może nie wrócić to aż mi łezka poleciała..

niestety u mojego gin jedynie otrzymam zdjęcie płytek nie nagrywa no ale zawsze jest ta fotka to na pewno pokaże nasze maleństwo po wizycie

w ciąży to rycze bez powodu :| ehh.. dzięki wam! ;*
Stary 2013-05-22, 23:21   #2878
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
No moja zasnęła dzisiaj sama w łóżeczku pierwszy raz na noc(bo w dzień to nie ma problemu).Tak to ją zawsze u mnie usypiam i potem przenoszę.
Też normalną kołdrę miała, moze teściowa miała rację.
Stary 2013-05-22, 23:37   #2879
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 20

Cytat:
Szczerze to nie wiem, ja patrzę tak, jak liczę, czyli jak mam 21t4d, to liczę 22 tc, a czy dobrze, to nie wiem...
Mój lekarz liczy 'w dół'. Ja jestem teraz 18 tygodni i 3 dni i mówią, że to 18 tydzień. Tak samo na połówkowe jak zapisywałam się to kobietka mówiła, że między 18 a 22 tygodniem i z mojego terminu porodu ten tydzień wynika jako pierwszy dostępny czyli tydzień 18sty.
Na parenting.pl też liczą w dół, chociaż w necie co strona to obyczaj

angelikada, wiadomo że damy rade, kto jak nie my
Stary 2013-05-23, 00:17   #2880
Fikusek82
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Witamy:thumbup:

Ale grzech... pizze bedziem jesc... nie domową ale pierwszy raz w tej ciąży:p

E tam grzechi na pizze slinka leci już od tygodnia ale męża nie mogę namówić bo twierdzi że nie będzie dzidzi świństwami trul.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Oj miałam tak przedwczoraj Nadia do północyi latala po pokoju i po mnie już dość miałam w końcu padła a ja zaraz pp niej. Dzisiak pięknie usunęła ale musiała mieć ze sobą i lalkę i misia, nie wiem skąd jej się to wzięło bo nigdy tak nie miała, ale niech sobie śpi jak jej tak dobrze.

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Mój lekarz liczy 'w dół'. Ja jestem teraz 18 tygodni i 3 dni i mówią, że to 18 tydzień. Tak samo na połówkowe jak zapisywałam się to kobietka mówiła, że między 18 a 22 tygodniem i z mojego terminu porodu ten tydzień wynika jako pierwszy dostępny czyli tydzień 18sty.
Na parenting.pl też liczą w dół, chociaż w necie co strona to obyczaj

angelikada, wiadomo że damy rade, kto jak nie my
U mnie w przychodni liczą dokładnie tak samo.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości