|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
PeeeMaa!
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 24
Dziewczyny !
Waga pokazała dzisiaj 64 kg ! ![]() A jeszcze lepiej, bo oczywiście ważę się rozebrana, to jak mój TŻ stał za mną i podniósł mi biust to waga pokazała 63 kg, więc nie martwcie się wagą, bo 1 kg to cycki, 5 kg to głowa, więc 6 kg nie powinno się liczyć. ;P Oczywiście to nie tyczy się osób, które mają pusto w głowie i brak cycków
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Raczkowanie
|
Hahaha ale się uśmiałam
no ja mam cycki spore... Tzn przed odchudzaniem miałam duże D a teraz to nie wiem chyba C... Tylko są co raz bardzie obwisłe... Takie worki z piaskiem.... Nie wiem kompletnie co robic bo bedzie jeszcze gorzej a w głowie to coś tam mam
|
|
|
|
|
#2223 | |
|
Raczkowanie
|
:
Cytat:
Ja w ciąży i jak karmiłam do miałam takie D/C, teraz B , a jak dojdę do wymarzonej wagi to nie będę miała wcale no cóż- nie można mieć wszystkiego, albo cycki albo figura - wybór należy do mnie![]() a od wczoraj -0,4 i zauważyłam coś - im więcej cycków kurczaka tym mniej moich ![]() miłego dnia Dziewczynki
Edytowane przez Giovanna79 Czas edycji: 2013-05-24 o 11:29 |
|
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Przyjmiecie mnie do swego Grona?? Robie Dukana od 17 maja i mam za soba 4 dni uderzeniowki gdzie zgubilam 3,6 kg a obecnie robie Faze II , troche sie ucze na bledach i mam nadzieje ze uda mi sie schudnac bo jak stanelam na wadze dzis rano waga stoi w miejscu , ale po przeanalizowaniu tego co jjem doszlam do mnieosku ze za duzo jogurto i twarogu a za malo mieska , Jutro sie poprawie Musze zrzucic jeszcze minimum 5 kilo a 8 byloby idealem |
|
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
witaj powodzenia!Dużo wody Tobie spadło w uderzeniówce
|
|
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak taki wodniaczek bylam
zreszta nadal jestemStartowalam z wagi 83,3 a idealem bedzie dla mnie 70 no usmiechne sie przy 72 bo tyle mi dukanowski kalkulator pokazal
|
|
|
|
|
#2228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to chyba wysoka jesteś ![]() ja mam 165, zaczynałam 6 kwietnia z wagą 77,5, teraz 69,8 a 27 lipca ma być 59 ( bo tego dnia jest mój ślub i chrzest dzidzi )
|
|
|
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2230 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trójeczka ja chyba na 1 poprzestanę, bo nie wyrabiam powinnam chyba wcześniej zacząć, a nie w wieku 33![]() a dukanowo : dzisiaj owsianka i 4 filety, zobaczymy,co jutro wróżka waga pokarze
|
|
|
|
|
|
#2231 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Booooże mnie chyba gubią %%% na tej diecie
|
|
|
#2232 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2233 | |
|
Raczkowanie
|
Bardzo prawdopodobne,ja w okresie dietowania wypiłam tylko jednego,małego leszka free.W przyszłym tyg.jedziemy ze znajomymi i ich dzieciaczkami na Mazury i postanowiłam,że trochę sobie popuszczę tzn wypijemy jakies winko-ale dietowac zamierzam nadal i to bezgrzesznie,mam nadzieje,że mi sie to uda
![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
chyba na jakąś nerwicę zapadnę bo po tym upadku nie odstępuje go na krok,a on mnie Synek jak nic- taki bystry po ojcu,który też na d... usiedziec nie moze
01-02-2011 DUKAN po raz II 62kg->58->56 ->57 Nieosiągnięte: ciążahttp://www.suwaczki.com/tickers/dqprpiqv0blhdssp.png 15-03-2013 DUKAN po raz III 70kg->68->65->63 ->60na początek OSIĄGNIĘTY 19-0560->57->55kgobecnie A może by tak 50kg ![]()
|
|
|
|
|
|
#2234 |
|
PeeeMaa!
|
Wiesz, ja jak 1 raz byłam na diecie, piłam codziennie dosłownie a i tak chudłam. Ale na to nie ma reguły.
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam pytanko na temat żelatyny... Są jakies ograniczenia? Bo ja zakochałam się w dukanowych zelkach z herbaty owocowej... Jem prawie codziennie z całej paczki żelatyny 50 G... Ma od cholery białka, zero tłuszczu, węgli... To chyba nie ma ograniczeń co?
|
|
|
|
|
#2236 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co to będzie jak zacznie chodzić![]() Dzisiaj spadek o 0,5 Ja sobie postanowiłam, że do 26 lipca żadnych grzechów, alkoholu, od początku diety ( 6 kwietnia) nie zgrzeszyłam, chcę tą dietę jak najszybciej skończyć po prostu, a na III fazie w ramach uczty pokonam butelkę lambrusco albo ona mnie( po takim odwyku )![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
moim zdaniem nie ma ![]() kurcze, ile ona ma białka, na 100 g / 84g szamaj ile wlezie
|
||
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcialam zawsze 3 miec a ze mi sie trafili dosc problemowe przypadki to mam ekstreme czasem w domu hahaha ale daje rade
W koncu pedagogiem jestem a ze w zawodzie nie pracuje to przynajmniej przedszkole male mam w domu DLa mnie najgorsze jest pieczenie tortow i nie wsadzanie do nich " palucha" albo nie zjadanie resztek biszkoptu czy mas mmmmmm ale obiecalam sobie ze do konca czerwca trzymam sie strikte diety bez odchylek bo moje cialko takie cwane ze tylko wyniucha cos co mozna odlozyc to zaraz kilogram wiecej na wadze Jutro mam problem bo idziemy na impreze . Mam nadzieje ze bedzie tyle ludzi ze nikt nie zwroci uwagi ze nie jjem ( moze bedzie cos co bede mogla ale na wszelki wypadek najjem sie wczesniej ) Tylko jak sie wymigam od % przynajmniej sie tym ludze![]() GIovanna wow super gratuluje spadku . Ja mam zepsuta wage wiec niewiedza. Musze kupic nowa a czasu nie mam zamowielam wiec wysylkowo a to potrwa . We wtorek zwaze sie u mamy bo ma skalibrowana tak jak moja stara Ja swoje 1 urodzilam majac 30 lat ostanie ( miejmy nadzieje ) 37 ale chce juz odsapnac od pieluch
Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2013-05-25 o 09:04 |
|
|
|
|
#2238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też jestem pedagogiem ale do pracy wracam dopiero od wrześniawidziałam Twoje Torty na FB- cudeńka ![]() poproszę 1 na 3 sierpnia na roczek Julki a na imprezie powiedz, że bierzesz leki, których nie można łączyć z alkoholem |
|
|
|
|
|
#2239 |
|
Raczkowanie
|
W sumie jak piję %% to raczej wino półwytrawne, a je chyba można pić.
Dzisiaj 73,9kg na wadze ![]() Dziewczyny - podziwiam Was z tymi dziećmi. Ja niby chcę mieć dużo (jeśli znajdzie się jakiś chętny), ale w sumie to sobie nie wyobrażam ![]() Zrobiłam badania krwi - idealne najbardziej zależało mi na Na, K i enzymach wątrobowych. Mam trochę za dużo neutrofili i limfocytów, ale to dlatego, że biorę taką szczepionką doustną na choroby gardła i dróg oddechowych. Więc meeeega, mogę kontynuować dietę ze spokojnym sumieniem
|
|
#2240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki za typ z lekami -Swietna pomysl I za komplementy dziekuje Cytat:
Ja wyniki zrobilam przed dieta byly idealne i mam nadzieje ze sie nei zmienia
|
||
|
|
|
|
#2241 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
moje wyniki się nie zmieniły, te neutrofile i limfocyty to przez szczepionkę, no i czuję się rewelacyjnie.Za 0,5h idę biegać tylko jeszcze otręby zjem, bo potem ich nie wcisnę
|
|
#2242 | |
|
Raczkowanie
|
w książce jest napisane, że można 3 albo 4 łyżki wina do gotowania, ale chyba w czasie gotowania alkohol wyparowuje...
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
wzięłam z Ciebie przykład dzisiaj i ruszyłam 4 litery - 40 minut na orbitreku, jutro planuję 50 minut biegać nie mogę, bo się za szybko męczę...
|
|
|
|
|
|
#2243 | |
|
PeeeMaa!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Raczkowanie
|
Giovanna - gratsy! Ja dziś biegałam, coś cieżko dziś mi się biegało, ale to pewnie przez to wczorajsze wino. Nie wypiłam dużo (0,5 butelki), ale wiadomo, że na diecie organizmowi ciężej się to metabolizuje. Ale nie dałam się i przebiegałam całą trasę
![]() kashia - co się śmiejesz ze mnie :P
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam małe pytanie o senes
Wiem, że któraś z Was stosowała. Sama zastanawiam się, czy po niego nie sięgnąć, bo problem z porcelanką zaczyna mi doskwierać
|
|
|
#2246 | |
|
Raczkowanie
|
od wczoraj - 0,7
![]() nie na marne wylałam siódme poty na orbitreku ![]() miłej niedzieli dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
pomoże. nie miałam czystego senesu, tylko mieszanka Figura, na mnie 1 saszetka nie podziałała, wypiłam jeszcze raz z podwójnej porcji
|
|
|
|
|
|
#2247 |
|
PeeeMaa!
|
a no nic, na pewno się jakiś znajdzie
kurde spalacz mi się zaczyna kończyc ;(
|
|
|
|
|
#2248 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kashia - zazdroszczę Ci, że możesz pić spalacz i nie jest Ci niedobrze! Ja piję tylko przed ćwiczeniami, czyli co 2. dzień, a i tak mnie odrzuca żałuję, że kupiłam od razu 2 opakowania, ale cóż, zużyję i tak.
|
|
|
#2249 |
|
PeeeMaa!
|
Mi tez było nie dobrze, ale już jest okej. Wiesz od razu przepijaj go czymś. Mnie też odrzuca, ale wiem, ze jak daje efekty to go będę jeść. Ja jak mam tylko colę, to popijam go colą.
|
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Giovanna79;4099859
podobno długo używany rozleniwia jelita, ja jakiś czas temu wypiłam i pomogło, myślę że raz na jakiś czas nie zaszkodzi, a na problem pomoże. nie miałam czystego senesu, tylko mieszanka Figura, na mnie 1 saszetka nie podziałała, wypiłam jeszcze raz z podwójnej porcji[/QUOTE]Cytat:
Jutro ważenie, zobaczymy co moja waga na takie "tronowe" zawirowania
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

Oczywiście to nie tyczy się osób, które mają pusto w głowie i brak cycków

a w głowie to coś tam mam 
no cóż- nie można mieć wszystkiego, albo cycki albo figura - wybór należy do mnie

( bo tego dnia jest mój ślub i chrzest dzidzi )