|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
ma- sa- kra :d
---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Wczoraj wieczorem na dobranoc oglądaliśmy program: http://vod.tvp.pl/audycje/styl-zycia...062011/4575671 i debatowaliśmy o tym jak u nas będzie ![]() w ogóle czy tylko ja nie widzę emotki love?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
dziwne, ale dobrze że nie tylko ja bo już myślałam że coś z kompem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zadomowienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Przyszłam tylko się przywitać. Mam beznadziejny humor, wiec nie nadrabiałam nawet. Postaram się dziś Was podczytywać.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4805 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() 440 ddś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Zakorzenienie
|
To znaczy że ja też ![]()
![]() |
#4807 |
Blond forever!
|
![]() Na poprawiny owszem. Ale karolinuuuusiaa zapodała fajny pomysł o tych piwach bezalkoholowych ![]() Rozważymy tą opcję na stół z alkoholami.
![]() |
#4808 | |||||
Rozeznanie
|
Znowu nastukałyście niewyobrażalne ilości
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
BECZKA PIWA ŻYWIEC 30 L (OK.70 PIW 0,4 L)– 1 KEG, SOK, SŁOMKI, KUBKI, OBSŁUGA,INNE.... - 350,00 ZŁ (CENA MOŻE ULEC ZMIANIE! - KOSZT PRZYJĘCIA, NIEZALEŻLNY OD RESTAURACJI !!! ) I tak w sumie to chyba bardzo dobry pomysł, dzięki za natchnienie! ![]() jaaaa! Cytat:
![]() ![]() Czasem się zastanawiam czy ludziom zwyczajnie nie wstyd takie coś wystawiać na sprzedaż. Mam strasznie dużo nauki, kupę stresu, a jeszcze się zastanawiamy, czy nie będzie potrzeby robić ślubu ze chrzcinami w pakiecie! !!! Trochę by nam to pokomplikowało plany, ale jakoś dziwnie spokojnie podchodzę do tego tematu. ![]() Jakie macie plany na dziś? Pogoda się poprawiła a ja spędzę niedzielę z książkami ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Blond forever!
|
A jeżeli chodzi o tytuł nowego wątku to jeżeli wykończymy dziś to jestem za tytułem numer 10
![]() A jeżeli nie dziś to ja jestem za 3 ![]()
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze 1 tytuł
nie ma czasu na lenistwo nasze śluby są już blisko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | ||
Zadomowienie
|
Cześć!
![]() Podaję ceny wódek spisywałam niestety tylko takie, które nam podchodziły, wiec nie wszystkim sie przyda: ceny za 0.7l. Sobieski 27zł Soplica 26,50 Krupnik 25zł Żubrówka biała 25zł Smirnoff czerwony 26zł wino bedziemy kupowac chyba w biedronce, bo Chianti obiadowe kosztuje 16zł, a Makro było więcej, Carlo Rossi tez mogłoby byc i fajna cena, wisi mi że oklepane, przynajmniej wiem, że smaczne. Piwo bedziemy miec chyba z kegi, bo mamy zamiast jednego dania obiadowego grilla, wiec moim zdaniem pasuje, poza tym mamy duzy ogród i bedzie tak troche swojsko ![]() U nas na weselach sporo os wybiera piwo i chetniej napije sie pianki, niz bedzie waliło wódę, takze nie widze w tym nic niestosownego. Cytat:
Cytat:
Opiumalfa bardzo ładna stronka i fajny motyw przewodni ![]() ![]() a Wy macie jakies motywy, czy tylko kolorki?? ja sie strasznie zastanawiam nad tą miętą i pastelową brzoskwinią... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Zadomowienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Jestem za tytułem 7 i 11
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4813 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny, ja się tylko melduje, nie nadrabiam póki co bo nie mam czasu. Musze lecieć teraz do Kauflandu, po drodze kupić jakieś kwiatki i o 12 jedziemy do mojej Mamy na obiadek, poźniej do mojej Siostry do szpitala a na 17 do rodziców TŻta
![]() a jutro o 9 mam wizytę u lekarza i będę błagać moją lekarkę o dalsze L4 . Myślę, że jednak sama prośba już nie wystarczy, trzeba by coś dac do koperty ![]() ![]() a tytuły wszystkie mi sie podobają ![]() A i za piwem jestem jak najbardziej za!!! U nas na pewno będzie bo TŻ w ogóle wódki nie pije, wina też nie. Więc albo będzie raczył się piwkiem albo whisky ![]() ![]() Lecę, buziaki ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-05-26 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wychodzi ok 5zł za piwo, ale chyba tyle samo by mnie wyniosło szukanie i załatwianie tego piwa z innego źródła. Ja też idę w pastele, ale to też dlatego, że w pastele się zwykle ubieram i dobrze się czuję w takich kolorach. Sukni też nie będę miała śnieżnobiałej, lepiej mi w takiej śmietance/ecru/ivory nie mam pojęcia które określenie jest trafne ![]() ![]() (Tak, widziałam wczoraj jak plotkowałyście że blondyn to najgorsze zło tego świata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() 11 stron nadrobiłam!! ![]() ![]() ![]() moniczka_90, docik10, exist_, alloffkowa, garfieldek , Verunka, poznanianka1990, vixena, velika, ijaa, aneczka25057, say-hello, karolinuuusia, Opiumalfa, Loczek_brown, kroooliczek89, kulbensikowa, namisek1990, KasiaK_080290 DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY, JESTEŚCIE KOCHANE ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ej! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Ryan jest dla mnie obleśny, nie wiem co kobiety w nim widza ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 | ||
Wtajemniczenie
|
CHWAL NO MI SIĘ TEŻ
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny możeecie rozważyć moją obecność w klubie PM2014? ![]() ![]() ![]() Tak w ogóle wczoraj pojawiły się 2 problemy z ślubem, tylko nie mogę tutaj na forum pisać..... dlatego poczekam na rozwiązanie z klubem... odnośnie sali - została zmieniona ![]() ![]() ![]() Na sali był akurat wszechogarniający bałagan, ale spodobała mi się naprawdę ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Raczkowanie
|
ja jestem za opcją nr. 11
dziewczyny zaklepałam fotografa i na dodatek mojego dobrego znajomego, skutkiem czego mamy świętą czwórkę zaklepaną ![]() -sala -zespół -kamerzysta -fotograf Czy o czymś zapomniałam ?! ![]() a tak w ogole to witam was serdecznie w ten piękny niedzielny poranek i dla wszystkich mamusi tu obecnych wszystkiego dobrego !!! ![]()
![]() Edytowane przez sensibleheart Czas edycji: 2013-05-26 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() moja mamuśka dostała dziś ode mnie kalie w doniczce ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a sa tu jakieś mamusie? Tylko o Matyldzie słyszałam ![]() Jesli chodzi o zmarszczko to ja mam 23 lata i na czole 2 bardzo głębokie zmarszczki... strasznie je widać ![]() ![]()
![]() |
#4820 | ||
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje! ![]() wlasnie zmywalam naczynia i sobie zdalam sprawe, ze byc moze to moj pierwszy w zyciu dzien matki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zadomowienie
|
Ines czy coś mnie ominęło?
![]()
#4822 | |
Rozeznanie
|
Oficjalnie głosuję za tematem nr 3
![]() My o winie myśleliśmy Carlo Rossi albo Jacob's Creek. Ale jeszcze zobaczymy jak to cenowo wyjdzie, no i posmakujemy oczywiście ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4823 |
Zadomowienie
|
A ja mam inne pytanie - dziewczyny z klubu - czy ten okres 4 miesiecy musi być taki rygorystyczny? PM 2013 mają 6 tygodni, a te 4 miesiące to tak strasznie długo... a co z PM ktore dołączą do nas na krotko przed ślubem? nigdy do klubu nie trafią?
jestem z wami od dłuższego czasu, ale udzielam się od 11 tygodni i jestem już tak z bardzo wami zżyta.... nie wiem czy te połtora miesiąca by coś jeszcze zmieniło... wydaje mi sie, że wiele dziewczyn czuje tak jak ja.... może warto rozważyć skrócenie tego okresu np.: do 3 miesiecy? bo o 2 to już nie marze ![]()
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2013-05-26 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!
Cytat:
w tej chwili jest tak: 12 tytuł x 4 11 tytuł x 5 3 tytuł x 2 ja dorzucam swój głos na tytuł 12 więc jest remis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zadomowienie
|
wiecie co?
rozkminiam, zeby w piatek ( o ile bede miec wolny, mam nadzieje ze tak) zebrac sie z ranca i pojechac na giełde kwiatową - jest w moim miescie i popytac o ceny kwiatków. Bede wiedziec co sie opłaca brac, bo dekoracje sali mam na swojej głowie, wiec warto byłoby nie zbankrutowac. Komus sie o cos dowiadywac?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Rozeznanie
|
Witam się
![]() ja już po porannej kawce, nadrobi łam co nieco i zaraz się zbieram do chrześniaka na rocznice jestem za tym tytułem ![]() EDit: czyli 12 ma już 6 głosów ![]() mnie tez chyba ominęło ![]() Alkohole: jeszcze nie dyskutowaliśmy, ale wódka chyba Stock, wino: ja uwielbiam carlo rossi wiec chyba to, a piwo to ewentualnie butelkowe na stole wiejskim. pytanie do dziewczyn które maja poprawiny: czy wasz TZ kupuje 2 garniaki - jeden na wesele a drugi na poprawiny?
![]() Edytowane przez vixena Czas edycji: 2013-05-26 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Zakorzenienie
|
ja używam Crystal. ogólnie jest na co dzień dobry, co jakiś czas ciało się przyzwyczaja i wtedy przez kilka dni używam czegoś drogeryjnego i znów wracam do Crystala. na większe stresy czy jakieś intensywne treningi jest zbyt słaby, ale tak na codzienne aktywności akurat.
tutaj mam na blogu post na ten temat: http://slodkimiod.blogspot.com/2012/...odorant-w.html ja widzę ![]() według mnie 11 będzie super na temat wątku jakoś bliżej naszych ślubów ![]() ja głosuję na 12 Cytat:
![]()
![]() 2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2013-05-26 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty do Krk jedziesz na giełdę czy coś mi się ubzdurało? Mniejsza z tym, prosiłabym o sprawdzenie cen goździków ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |||
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ciiiii... jeszcze sie nic nie chwale, zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Verunka: super pomysl, poprosimy o relacje cenowa ![]() Jesli chodzi o wina, to ja ostatnio zwariowalam na punkcie Quinta Essentia. Szczegolnie biale. W monopolu u mnie na osiedlu gdzie jest dosc drogo kosztule 20zl. Jest rewelacyjne, szczegolnie za ta cene. A o tytul sie nie klocmy, tych watkow jeszcze troche nastukamy:-D Co do drugiego garnituru na poprawiny- troche bez sensu. Kazdy facet ma jakis inny garnitur, starszy. Do pralni oddac i odpicowac i bedzie jak nowy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Ines3037200 Czas edycji: 2013-05-26 o 09:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.