Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013. 1 1,96%
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają. 22 43,14%
Mamusi kochany maluszku, zostań jeszcze w moim brzuszku. 5 9,80%
Tamta leży, inna biega, do porodu czas ucieka. 2 3,92%
Chociaż czas ucieka, niech maluszek do terminu grzecznie w brzuszku czeka. 5 9,80%
Okrąglutkie mamy brzuszki, lecz to nie czas na maluszki! 16 31,37%
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-31, 06:27   #1771
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz.

Witam z rana:p
Mąż sie w nocy jednak nie samogwałcił:p pewnie mu się śniła jego Jessica Alba albo E.Farna
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
mój Mąż dziś leży przed TV i nagle mówi do mnie
,,zjadłbym kabanosa, śledzie i kebaba" koniec zdania

coś w tym jest że faceci są w ciąży z swoimi partnerkami :hahaha
U mojego najbardziej rzuca się w oczy zbudynienie serio, oboje chodzimy tacy niepociumani. Wczoraj upał, w domu pomimo otwartych okien i drzwi 23 stopnie a on odcedził ziemniaki i nie wyłączył palnika w elektr. kuchence... No i po godzinie jak się kapnął było juz w domu ponad 25...

Dzisiaj znowu będzie ciepło, a ja jeszcze po wczoraj opuchnięta... idę na śniadanie, na wspólnej obejrzę i idę do lasu poćwiczyć bo potem się zapocę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 06:33   #1772
aagula
Raczkowanie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Wpadłam się przywitać z samego rana i lecę się szykować , bo idę dzisiaj do pracy zanieść zwolnienie ....
mam nadzieję,że uda się mi nadrobić was
wszystkim życzę miłych poranków

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

a co do biustonoszy wiem, że kiedyś byl poruszany temat.. nie wiem czy słyszałyście o firmie alles, bo ja szczerze powiem , że pierwszy (raz zacofana jestem ) tam mają kolekcję dla mam oto link http://www.alles.pl/ ok zmykam
aagula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 07:24   #1773
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Klepały pół nocy, teraz będą spać do południa. ..

Stary 2013-05-31, 07:29   #1774
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez aagula Pokaż wiadomość
Wpadłam się przywitać z samego rana i lecę się szykować , bo idę dzisiaj do pracy zanieść zwolnienie ....
mam nadzieję,że uda się mi nadrobić was
wszystkim życzę miłych poranków

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

a co do biustonoszy wiem, że kiedyś byl poruszany temat.. nie wiem czy słyszałyście o firmie alles, bo ja szczerze powiem , że pierwszy (raz zacofana jestem ) tam mają kolekcję dla mam oto link http://www.alles.pl/ ok zmykam
Ja mam 3 z alles i polecałam

Dzień dobry

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 07:40   #1775
ewacia85
Wtajemniczenie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Dzień dobry zgłaszam że że żyję Odprawiłam gości wczoraj ok 21:30(miałam ich od 11) ,ostatniego dzisiaj o 6 rano. Nóg nie czuję a samopoczucie gorsze niż na kacu. Od tego chodzenia po schodach góra<->dół ledwo żyję. Adi padł mi o 22 i przespał do 8:30. Może mi ktoś streścić co się działo przez te 1,5 dnia???
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 07:56   #1776
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Ej... miałam 82 cukru na czczo a godzine po śniadaniu mam 157... shit! Czekam jeszcze godzinę i zmierzę znowu. ..

Stary 2013-05-31, 08:14   #1777
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć

Nie uczestniczyłam w waszych wczorajszych imprezkach, bo spędzałam miły wieczór z mężem. Dzisiaj mamy dużo sprzątania, bo jutro gości mamy (z zaproszeniami na ślub). BTW w Biedrze mojej nie ma truskawek Muszę jechać do Tesco

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
proszę Cię jak zrobiłam niezbyt zachwyconą minę to on na to: "najpierw mi mówisz, ze mnie nie ograniczasz a później takie coś! przecież muszę wychodzić z kolegami!"..

to fakt, musi wychodzić, nie możemy się dusić we własnym sosie ale cholera jasna nie dość, że nie ma go CAŁYMI dniami to jeszcze jak tylko ma chwilkę to siup z kolegami na picie... ja nie mam nic przeciwko kolegom ale w takiej sytuacji naprawdę mi smutno... też bym chciała gdzieś wychodzić - nawet do sklepu!

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

nie, bo będzie, że go ograniczam! bo koledzy przecież wychodzą!!!!!!
Ojć a ile razy w tygodniu tak wychodzi?Bo moim zdaniem niech sobie wychodzi,ale jeśli to się zdarza więcej niż raz w tygodniu to przeginka

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Facetom się wydaje, że ciąża to tylko kobiety sprawa, najczęściej nie są zainteresowani wybieraniem rzeczy dla dziecka, wychodzą z kumplami, piją i nie chcą być przy porodzie. Tak, jakby to dziecko było tylko kobiety... I powiedzcie mi, że to nie jest podejście rodem z poprzedniego wieku!

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Jestem za
Stawiam Bavarię
No mój na szczęście tak nie ma. Chodzi jedynie na siatkówkę raz w tygodniu, paintball bardzo okazjonalnie...przy czym jak chcę, to mogę sobie na szczęście pójść z nim i popatrzeć.

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

a w załącznikach moje zdobycze wtorkowe, z kurteczki jestem niesamowicie zadowolona, w ogóle wszystko co kupiłam to jest jak nowe, zero śladu używania
a sweterek to chyba ręcznie robiony jest, niestety kolor nie ten co na zdjęciu, jest trochę bardziej jakby pomarańczowy, ale teraz światło sztuczne i dziwnie wychodzi ;p
Ale piękna ta kurteczka!! Skąd masz?

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
niech ta woda się szybciej grzeje! wezmę kota, napuszczam pełną wannę piany i idę się moczyć
Hehe boisz się sama,że kota bierzesz?Bo ja jak się boję to biorę ze sobą wszędzie Lilkę dla towarzystwa

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

ja to wczoraj miałam taką pierwszą ciążową sytuację będąc w markecie otóż chodziłam już z koszykiem wypełnionym dwoma napojami 2L i wódką 1L :d więc już trochę ciężko było, i chciałam jeszcze świeczki, bądź cyferki świeczki na torta, ale sobie myślę że nie wiem gdzie leżą a nie bardzo chce mi się chodzić i albo znajdę albo nie, więc jak zobaczyłam panią z tego marketu stojącą z ochroniarzem to podeszłam do niej i spytałam o takie rzeczy na torta, to ona mówi że nie wie, natomiast Pan ochroniarz bardzo miło zaprowadził mnie do miejsca gdzie są świeczki i sam je ściągnął z najwyższej półki i mówi do mnie no bo nie można się teraz wyciągać czy jakoś to tak powiedział, że tych rąk do góry nam nie wolno, kurcze ale byłam zdziwiona pan taki ok 45 pewnie hehe i poszedł gdzieś a ja wkońcu wzięłam te świeczki i poszłam do kasy, to podbiegł do mnie do tej kasy i woła mnie i mówi że tu są jeszcze takie i pokazywał takie czekoladowe literki i cyferki heheh. strasznie fajne to było
Hehehe nieźle, bardzo sympatycznie

Cytat:
dzięksssssssssss

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

coś w tym jest że faceci są w ciąży z swoimi partnerkami

To mój nie ma zachcianek żywieniowych, ale co noc biega kilka razy siku tak jak ja, a wcześniej mu się nie zdarzało
No i jest bardziej wrażliwy,jak widzi małe dzieci lub zwierzątka to się jara, a jak widzi reklamę Oreo z dniem ojca to się wzrusza

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Witam z rana:p
Mąż sie w nocy jednak nie samogwałcił:p pewnie mu się śniła jego Jessica Alba albo E.Farna

Bleeee no co tyFarna? Ona jest=>

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry zgłaszam że że żyję Odprawiłam gości wczoraj ok 21:30(miałam ich od 11) ,ostatniego dzisiaj o 6 rano. Nóg nie czuję a samopoczucie gorsze niż na kacu. Od tego chodzenia po schodach góra<->dół ledwo żyję. Adi padł mi o 22 i przespał do 8:30. Może mi ktoś streścić co się działo przez te 1,5 dnia???
Dzielna dziewczyna

Kaśko
ja ostatnio u tego sprzedawcy co wrzucałaś pajacyki kupiłam kilkanaście ciuszków,właśnie czekam aż przyjdą

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 08:17   #1778
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz.

czeszko

witam ze szpitala ale mi dzis przyspieszyli dzien...tak dobrze sie spalo a tu 7 rano pobudka mierzenie cisnienia i temperatury...potem nie zdazylam siku przyjechali z ktg dopiero zjadlam sniadanie a tu juz obchod...nie wiem co dzis takie przyspieszenie...normalni e po 8 zaczyna sie cos dziac...

Po obchodzie wiem ze jeszcze przynajmniej przez weekend tu leze, dzisiaj zmierza mi jeszcze szyjke i jak bedzie ok to bede mogla wstawac...najpierw na 15 minut, potem nastepnego dnia na 30 itd :P szalenstwo na ktg nie ma skurczy...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 08:18   #1779
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Mam pomysł na tytuł nastepnego wątku :

"Chociaż czas ucieka, niech maluszek do terminu grzecznie w brzuszku czeka "
nawet mi się podoba a nie lubię rymowanych

Cytat:

Cytat:
Klepały pół nocy, teraz będą spać do południa. ..
mnie mąż budził telefonem

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
Ty to chyba masz motorek w tyłku
Stary 2013-05-31, 08:19   #1780
nena_milka
Wtajemniczenie

BUTTERFLY no ja wiem że Farna brzydal, ale co ja mogę

Kurde stresuje się tym cukrem no... jeszcze 40min...:banghead:

Stary 2013-05-31, 08:20   #1781
passion80
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
jak widzi reklamę Oreo z dniem ojca to się wzrusza
mnie prawie tez

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
witam ze szpitala ale mi dzis przyspieszyli dzien...tak dobrze sie spalo a tu 7 rano pobudka mierzenie cisnienia i temperatury...potem nie zdazylam siku przyjechali z ktg dopiero zjadlam sniadanie a tu juz obchod...nie wiem co dzis takie przyspieszenie...normalni e po 8 zaczyna sie cos dziac...

Po obchodzie wiem ze jeszcze przynajmniej przez weekend tu leze, dzisiaj zmierza mi jeszcze szyjke i jak bedzie ok to bede mogla wstawac...najpierw na 15 minut, potem nastepnego dnia na 30 itd :P szalenstwo na ktg nie ma skurczy...
oby oby

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 08:22   #1782
karolson
Zakorzenienie

Cytat:

coś w tym jest że faceci są w ciąży z swoimi partnerkami
ależ sie uśmiałam do monitora

Cytat:
Ej... miałam 82 cukru na czczo a godzine po śniadaniu mam 157... shit! Czekam jeszcze godzinę i zmierzę znowu. ..

a co jadłaś na sniadanko??

Nadrobiłam Was ufff

napisze tylko, ze mam ten sam dzień OM i TP co Kaśka i tez liczę od czwartku

Ladan - sprowadź na ziemie swojego D. mój TŻ nigdzie nie wychodzi beze mnie, chodzimy razem albo ja chodzę sama.
Dodatkowo mamy umowę, że do pępkowego nie pije alkoholu wrazie czego, tzn gdyby była potrzeba zawiezienia na IP, albo coś by się działo pilnego (tzn niemówie tu o jednym piwie w piątek przed tv).
Co prawda przez ostatnie pół roku sobie pofolgował, ale nawet po alkoholu jest grzeczny, tylko upierdliwy, bo np nie chce wyjść z samochodu, rozbierać się itd a ja się z nim teraz "szarpać" nie będę. Nic mu nie gadałam jak co tydzień nadarzyła się okazja na picie, ale teraz stanowczo powiedziałam i w sumie on już sam wie o co biega

A oto śpiochy i bluzka w komplecie z C&A za 19,90

i prezent od siostry, który dostaliśmy wczoraj - skarpetki w super kolorach mocnych bo ja rzygam na błękit, jak niektórzy na blady róż
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01935.jpg (75,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01937.jpg (92,9 KB, 15 załadowań)
Stary 2013-05-31, 08:31   #1783
nena_milka
Wtajemniczenie

KAROLSON Ładne zdobcze kanapki z serem i pomidorem i mała kawka z mleczkiem. Ogólnie nie dużo i znów jestem głodna ale czekam, zobaczymy ile spadnie.

SAMBA Dobre wieścithumbup:

Stary 2013-05-31, 08:44   #1784
misia332
Zakorzenienie

Hej, ale jestem niewyspana.

W ogóle to wyglądam okropnie, jestem blada jak ściana, słabo mi co chwilę...

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
ależ sie uśmiałam do monitora

a co jadłaś na sniadanko??

Nadrobiłam Was ufff

napisze tylko, ze mam ten sam dzień OM i TP co Kaśka i tez liczę od czwartku

Ladan - sprowadź na ziemie swojego D. mój TŻ nigdzie nie wychodzi beze mnie, chodzimy razem albo ja chodzę sama.
Dodatkowo mamy umowę, że do pępkowego nie pije alkoholu wrazie czego, tzn gdyby była potrzeba zawiezienia na IP, albo coś by się działo pilnego (tzn niemówie tu o jednym piwie w piątek przed tv).
Co prawda przez ostatnie pół roku sobie pofolgował, ale nawet po alkoholu jest grzeczny, tylko upierdliwy, bo np nie chce wyjść z samochodu, rozbierać się itd a ja się z nim teraz "szarpać" nie będę. Nic mu nie gadałam jak co tydzień nadarzyła się okazja na picie, ale teraz stanowczo powiedziałam i w sumie on już sam wie o co biega

i prezent od siostry, który dostaliśmy wczoraj - skarpetki w super kolorach mocnych bo ja rzygam na błękit, jak niektórzy na blady róż
ale ładne ciuszki, też nie lubisz pierdzącego błekitu ?

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 08:44   #1785
t_89
Zakorzenienie

heeej a ja przyszlam z psem na spacer do mamy zmachalam sie troche.

Super te skarpetki. A ja wczoraj jak bylam z tz na spacerze to widzialam mure na zywo ladny jest jestem juz pewna na 100% musze tz wyciagnac do sklepu jak sie juz ogarnie ze swoja praca.
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 08:49   #1786
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
heeej a ja przyszlam z psem na spacer do mamy zmachalam sie troche.

Super te skarpetki. A ja wczoraj jak bylam z tz na spacerze to widzialam mure na zywo ladny jest jestem juz pewna na 100% musze tz wyciagnac do sklepu jak sie juz ogarnie ze swoja praca.
Ładna mura ładna my kupiliśmy używaną dziś ja będę prać. Juz wytargalam ja i stoi w kuchni. Co raz bardziej mi się podoba

Stary 2013-05-31, 08:52   #1787
t_89
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 201

Cytat:
Ładna mura ładna my kupiliśmy używaną dziś ja będę prać. Juz wytargalam ja i stoi w kuchni. Co raz bardziej mi się podoba

Ja przegladam allegro moze cos fajnego wskoczy, widzialam zaraz za 1100 spacerwke mam @ do faceta ale jeszcze popatrze za innymi kolorami
a jaki masz kolor ?
Stary 2013-05-31, 08:53   #1788
Brydzia_
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 201

mnie błękit jeszcze nie odpycha
ale chyba dlatego chciałam chłopca bo na widok różu to
więc jak się dowiedziałam że syn to poczułam ulgę że nie będę musiała kupować i oglądać tych różowych ciuszków z falbankami kokardkami

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 08:55   #1789
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny Ja wczoraj pokłóciłam się z TŻ i mam od wieczora zrąbany humor.

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 08:57   #1790
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
więc jak się dowiedziałam że syn to poczułam ulgę że nie będę musiała kupować i oglądać tych różowych ciuszków z falbankami kokardkami
doskonale Cię rozumiem
mając córkę, niestety bardzo trudno uniknąć różu, choćby się bardzo bardzo chciało
Stary 2013-05-31, 08:58   #1791
misia332
Zakorzenienie

A ja włączyłam sobie na DVD " Nad życie" i film się dobrze nie zaczął, a zdążyłam sie rozpłakać.

Stary 2013-05-31, 09:02   #1792
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość

a ja Wam powiem, że mi szkoda mojego, bo kompletnie nigdzie nie chodzi (znaczy teraz to i tak nie byłoby kiedy przez ten remont, ale poza remontem nie wyglądało to inaczej). a nie wychodzi nie dlatego, że taki domator, ale dlatego, że zwyczajnie nie ma gdzie ani z kim. i ja mam właściwie identycznie, też albo wyjdziemy razem (ale to z reguły tylko we dwoje na spacer czy zakupy) albo nigdzie.
więc ja juz bym wolała żebyśmy mogli od czsu do czasu wyjść gdzieś osobno, spotkać się z innymi ludźmi, czasem razem, ale też spotkać się z kimś jeszcze, a czasem tylko we dwoje. bo tak jak jest teraz, to na prawdę jest męczące i dość nudne zwyczajnie. teraz to jedyne osoby, z którymi się widuje to mąż i teść. a i jeszcze przez tel ze swoimi rodzicami rozmawiam. przykre to po prostu.

ciuszki ciekawe ja już bym chciała w końcu do domu i zobaczyć co tam w domu mam, bo sama to ani jednego ciuszka dla dziecka nie mam tylko matka ciągle mi gada, że coś tam kupiła. pewnie już cały magazyn tam jest znając ją

Samba, jak ja leżałam to o 6h była pobudka, a czasem z temperaturą przychodziły i wcześniej. Niby nie budziły do tego, ale światło zapalały, więc kto bardziej lekki sen miał o czasem i o 5:30 pobudka się zdarzała
Stary 2013-05-31, 09:04   #1793
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
doskonale Cię rozumiem
mając córkę, niestety bardzo trudno uniknąć różu, choćby się bardzo bardzo chciało
szczególnie dla takiego maleństwa
wszystko jest takie słodko pierdzące

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość

ciuszki ciekawe ja już bym chciała w końcu do domu i zobaczyć co tam w domu mam, bo sama to ani jednego ciuszka dla dziecka nie mam tylko matka ciągle mi gada, że coś tam kupiła. pewnie już cały magazyn tam jest znając ją
zazdroszczę

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 09:06   #1794
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
zazdroszczę
na razie nie wiem czy jest czego, bo nic na oczy jeszcze nie widziałam z tego... nie wiem co tam mnie czeka
Stary 2013-05-31, 09:06   #1795
misia332
Zakorzenienie

inwersja jak remont postepuje ? Kiedy skończycie ?

Kiedy pojedziesz do mamy ? Zobaczysz w końcu to skarby.

Stary 2013-05-31, 09:07   #1796
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-

Łolaboga 96 cukru 2h po śniadaniu no ulżyło... nie wiem czemu ten pierwszy pomiar taki duży. .. spróbuję zmienić pieczywo.
Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
Ja przegladam allegro moze cos fajnego wskoczy, widzialam zaraz za 1100 spacerwke mam @ do faceta ale jeszcze popatrze za innymi kolorami
a jaki masz kolor ?
Mam czarną gondole, czerwoną w srodku i czarną spacerowke z czerwoną wkładką. Zaraz ci znajdę. ..

Stary 2013-05-31, 09:08   #1797
passion80
Zakorzenienie

ja się zastanawiam kto nasze dziecko będzie czesał ja zdolności zero, mąż mojej chrześnicy kiedyś uplątał warkocza, chociaż mistrzostwo świata to nie było
a moja siostra tak ładnie potrafi czesać swoją córkę albo będzie miała taką fryzurę

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Inwersja, a u Twoich rodziców wszystko ok po przejściu wczorajszej burzy?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 09:09   #1798
butterfly20
Zakorzenienie

Karolson mam ten komplecik co ty,ale inne kolorki.

Cytat:

mnie błękit jeszcze nie odpycha
ale chyba dlatego chciałam chłopca bo na widok różu to
A to ciekawe, bo mi jakoś się udaje takie kupić i wcale nie mam małego wyboru.
Owszem-mam jakieś ciuszki, gdzie są jakieś różowe wstawki lub fragmenciki,ale niewiele. A to,że ciuszki dla maluszków są przeesłodkie to normalne-dla chłopaków też się zdarzają

Ale ogólnie też nie przepadam za nadmiarem różu, moja dziewczynka będzie miała taki może bardziej chłopięcy pokoik...

Ale się pokłóciłam z mężem.Aż rzucałam poduszkami i trzasnęłam drzwiami!!

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 09:10   #1799
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
ja się zastanawiam kto nasze dziecko będzie czesał ja zdolności zero, mąż mojej chrześnicy kiedyś uplątał warkocza, chociaż mistrzostwo świata to nie było
a moja siostra tak ładnie potrafi czesać swoją córkę albo będzie miała taką fryzurę
hahaha. Mój syncio pewnie będzie miał włosy grube i gęste, bo my oboje takie mamy. Więc nie będziemy my obcinać, tylko zapuszczać.

Stary 2013-05-31, 09:10   #1800
t_89
Zakorzenienie

A ja osttanio kupilam koszulke biala w jasno rozwe kropki z napisem tylko, ze po ang mam fiola na punkcie swojego tatusia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości