![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
-sadełko :x
-chcialabym mieć zgrabniejszy nosek ![]() -nie mieć paru pieprzyków ![]() -nie nosić już aparatu na zębach (ponosze jeszcze z rok ![]() -cera mieszana ze skłonnością do wyprysków ![]() -za małe oczy i usta (mogły by być trochę większe...) więcej grzechów nie pamiętam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Przyczajenie
|
moje kompleksy są OGROMNE. sama jestem jak jeden wielki KOMPLEKS
61kg wagi przy 174cm wielka głowa wielkie policzki troche krzywy nos duzy brzuch brzydki kszatł paznkoci małe oczy do tego szare cera półtłusta piegi mam mało włosów są suche i nic nie pomagają zadne specyfiki OGOLNIE NIE LUBIE SIEBIE najlepiej to bym sie zabiła ale boje sie bólu no i nie chce robic przykrosci rodzicom i wkurza mnie jak mi moja mama mówi "jestes najpiekniejsza" jak wiadomo ze tak nie jest bo zaden mezczyzna nie zwraca na mnie uwagi...... chciałabym byc FACETEM ide sie zabic........ Edytowane przez callineczka Czas edycji: 2007-04-10 o 12:11 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Raczkowanie
|
a ja to ejden wielki kompleks....
nie lubie swojej mieszanej cery na ktorej zawsze cos jest nie tak;/ nie lubie swojej blizny (oparzylam sie jak bylam mała) a teraz taka operacja plastyczna to wielki majatek(blizna jest na rece mało ja widac ale jej nie cierpie) mojego pieprzyka (tzw. myszki) na nodze wrrr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
callineczko, nie wolno ci nic robić sobie. Podejrzewam, ze jestes dojrzewająca nastolatka i wszystko cię wkurza w tobie. Zobaczysz nadejdzie wiosenka i lato i wszystko minie. Jesli uważasz, ze jestes za gruba to poćwicz troche. Napewno w okolicy jest miejsce do biegania i skakania np. na skakance. po drugie jesli uważasz, ze masz liche włoski to polecam na początek tabletki ze skrzypem (ok.13 zł) plus płukanki ze skrzypem do wlosów do tego szapmon Loral do włosów delikatnych a poza tym proponuje znaleźć w twoim mieście młodą fryzjerke, która wycieniuje ci tak włosy, zeby wydawalo się , ze jest ich dużo. Twoje szare oczy sa napewno piękne. Uzywj do makijazu jasnych cieni ze swietlistym brokatem(proponuje Joko) w kolorze morskiej zieleni. podkresli to twój kolor oczu i jeszcze je powiększy. Policzki zmniejszysz uzywają na kości policzkowe odrobine różu (najlepszy z Burżua- fonetyczny zapis, sorki). Nos jesli ci naprwde przeszkadza mozna w przyszłosci zmninic. cera póltłusta no cóz niedługo , jak urośniesz troszke
![]() A faceci ...będa szaleć za tobą zwlaszcza jak masz 174....sama zobaczysz. Teraz jeszcze masz czas wiec rozejrzyj się wkoło, wystaw buziunie do słonka (napewno dobrze zzadziała na cere póltłusta) i ciesz się zyciem. I pamietaj faceci to problemy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
Soniulaaa A może ..? bys ukryła swojego znienawidzonego piperzyka jakims tatuazem z henny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
-zęby, które są krzywe
-paznokcie, które są słabe i łamliwe -skóra mogłaby być trochę gładsza niż jest -rozum mógłby być trochę większy ![]() Ogólnie są dni, kiedy czuję sie bezwartościowa, nijaka i mierna, ale chyba każdy czasem to przechodzi:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Raczkowanie
|
raczje jest w takim miejscu w ktorym taki tatuaz by brzydko wygladał
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Zadomowienie
|
Ja moge powiedzieć tylko o brzuchu który nie chce być płaski... cham jeden :P była masa kompleksów ale prysły odkąd mam mojego TŻ i czuje się atrakcyjna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
-pryszcze i wągry
-tłuszczyk na brzuchu -paznokcie są kruche i sie łamią -nos który jest nieco za duży
![]() |
#462 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
-nos taki szpiczasty
-chuda
![]() |
![]() |
#464 |
Rozeznanie
|
ja mam wielki nochal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tak, że jednego dnia czuję się super seksownie a następego jak potwór
![]() Wiem, że są pewne rzeczy w moim wyglądzie które mogły być lepsze, ale nie zadręczam się z tego powodu.... no może czasem ![]()
![]() |
#466 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lamentowaniem nic nie zdziałam,działaniem owszem ![]()
![]() |
![]() |
#469 |
Przyczajenie
|
1. za duzy biust 75B... po za tym jest NIERÓWNY i to mnie dobija
2. za grube uda ( kiedys trenowałam i zostały mi takie mięsnie nie wiadomo po co...) 3. krosty na buzi, tyłku, NOGACH I REKACH... KOSZMAR! 4. kondycja beznadziejna w porównaniu z 'kiedyś' 5. w ogóle grubo się czuję (nadmiar nie potrzebnych mięśni) 6. ostanio leń okrutny Ale się tez pochwale troszkę;] zaczęłam dietę i od miesiąca się jeszcze nie wyłamałam, narazie dłużej niż zwykle oby tak dalej;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez dorazmora Czas edycji: 2007-04-11 o 18:33 Powód: znów literówka - za długie paznokcie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Raczkowanie
|
Nie! Nie chuda! Miało tego nie byc.
Jak tam czytam teraz wypowiedzi w tym temacie, to sobie tak teraz przypominam o moich kompleksach. A tak się do nich przyzwyczaiłam, że zapomniałam o nich ![]() Ale i dobrze. Idę zaraz na solarium opalic moje białe ciało, a jutro na basen poruszac wałkami brzuszno-udowymi. Kosmetyczka by się przydała do ujarzmienia latynoskich brwi i brrrrrr....fuj, nie będę szczelac tu opisówki dot. moich problemów z mieszaną cerą. Matko! Ile ja mam wad!!! Co mój TŻ widzi we mnie?? Idę się zapytac.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Raczkowanie
|
He he...... ja mam dwa razy więcej. Tobie się wyrówna, a mnie to tylko operacja plastyczna albo sztywny biustonosz pozostaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
oj ja mam
![]() pieprzyki-pare idzie do usuniecia sadelko waze 54 kg przy 168cm.-niby norma ale widac na mnie duzo wieksza wage moje wlosy wogole sie nie ukladaja ![]() i wogole bu ![]()
![]() |
#476 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Rozeznanie
|
ja staram sie o kompleksach nie myslec ale:
wrog nr 1 - nos wrog nr 2 - odrobine zbyt szczupłe łydki wrog nr 3 - niedobory w piersiach (75A:/ i prawie 16 lat i wątpie żeby coś przybyło bo przytyć w tłuszczyk to już nie chce. Mama ma coprawde 75C ale to po dwójce dzieci.........) generalnie cala masa innych kompleksow ale te 3 przeszakdzaja mi szczególnie. Narazie cwicze zeby miec wieksze lydki a po 18 zoperuje nos bo przeciez on jest nie do przyjecia (powaznie to nie jest "troszke krzywy, garbaty nosek) a piersi.... no trudno ale marzą mi sie większe chociaż o rozmiar żebym miała czymkolwiek stanik wypelniac... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Nie ma co się zadręczać! Grunt to pokochać siebie takim jakim się jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Konto usunięte
|
a moze cos poradzicie, jak pozbyc sie kompleksow?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Raczkowanie
|
ah moje kompleksy :-P książke możnaby napisać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.