![]() |
#91 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Z nowym wątkiem może zacznę dietę, czyli VIII część plotek!
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;41218403]
Jezu, ale mnie wysypało! Jestem pryszczonsem ![]() ja też odstawiam na czas nieokreślony, także nie będziesz sama bo mnie pewnie też wysypie. chociaż jak się wszystko będzie toczyło jak się toczy to zrobię tylko miesięczną przerwę ![]() ![]() Cytat:
![]() nic się nie stało, po prostu się stęskniłam ;p ale już ją widziałam i wczoraj i dzisiaj i jutro będzie ![]() ![]() [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;41219285]Są inne skuteczne metody, np. spirala, które nie ingerują w organizm tak jak tabletki. Tylko, że w wieku 18 lat raczej nikt by mi spirali nie założył, a teraz już jak mówię lekarzowi, że planuję, to nie jest to problemem.[/QUOTE] a to nie tak, że spiralę najlepiej po porodzie? Cytat:
![]() ![]() ale Wy ćwiczycie wszystkie, chyba tez zacznę w końcu bo wstyd ![]() na śniadanie zjadłam muesli z mlekiem i łyżeczką miodu + 2 kromki chleba razowego z rucolą, serem i pomidorem. potem byłam w ZOO ze znajomymi i wpadła zapiekanka, ale miała tylko 30cm no i chodziłam 3h ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Obiecałam Wam wstawić fociaszki
![]() Tak więc staram się, aby wyglądać jak pani numer 1, choć większość osób, która słyszy, że ćwiczę siłowo myśli, że chcę (albo będę ![]() ![]() Figura z drugiego zdjęcia także mocno motywująca, zwłaszcza uda - umięśnione, ale nie rozbudowane zbyt mocno, piękna ![]()
![]() |
![]() |
#93 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie, są spirale dla nieródek. Na razie niehormonalne, ale niedługo wchodzi też Mirena w mniejszej wersji. Ja się jeszcze zastanawiam czy Mirena czy spirala miedziana, bo różnica w cenie jest bardzo duża (prawie tysiąc zł). Pożyjemy, zobaczymy. Cytat:
![]() ![]() ![]() Obejrzałam "Niemożliwe", ten film o rodzinie, która przeżyła tsunami, a buuu ![]() ![]() Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2013-06-08 o 18:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
A blee wedlug mnie te panie z tego pierwszego zdjęcia są ochydne, ale ta z drugiego ma dość ładny brzuszek i bardzo ładne uda, też takie chce. Ja nigdy ta nie będę wyglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Ciężko mi znaleźć coś ohydnego w pani numer 1 z pierwszego zdjęcia
![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Ta na pierwszym zdjęciu nie jest zła, ale ma sztuczne piersi, nie lubię sztucznych rzeczy u kobiet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Co kto lubi
![]()
![]() |
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żebyś wiedziała, że problem! :P Nie da się od ręki kupić pralki bo albo na zamówienie albo model wystawowy, paranoja jakaś ![]() Cytat:
![]() [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;41224474]Monia, jak odstawisz tabletki, to nie dopuszczaj przez kilka miesięcy do siebie TŻta, niech się jajniki wyszaleją ![]() [/QUOTE] Jak suczka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Ahahaha, właśnie zobaczyłam tagi wątku
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Szaruch moja koleżanka brała 5 LAL bez przerwy, bo tak ją lekarz pokierował. I dzisiaj jest problem - odstawi tabletki, nie ma okresu. Bierze tabletki - okres jest, ale wiadomo - brak płodności. Przyjmowała coś na wywołanie miesiączki, ale na niewiele się to zdało. Dlatego ja póki co tematu tabletek nawet nie poruszam, boję się..
![]() Bania jak znajdziesz neonowy strój to daj znać, bo sama szukam! Już widzę siebie opaloną w takich kolorach! A co do wakacji - to nie wiem. Na pewno jedziemy w góry na kilka dni i do Karpacza na impreze driftingową. Chcemy we wrześniu gdzieś się wygrzać, ale nie wiem czy nie czeka mnie kampania wrześniowa ![]() Sunday chcesz mieć takie ciało, a tu robisz prowokacje dotyczące nussmilka?! ![]() Mam dość nauki.. Byle do 24. czerwca
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Laurka
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Eeee, dziwne
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Uczą się, starają ładnie jeść i coraz mniej piszą o seksie. Nie - to na pewno nie nasz wątek!
![]()
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo, że potem jak się odstawi to uregulowanie okresu może długo potrwać, koleżanka nie powinna się zrażać ![]() Od 19:00 leżę w łóżku, nic mi się nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
Tak, to nasz wątek, proszę wrócić na drogę diety, Rozpustnice!
![]() ![]() Zaraz spróbuję dodać te tagi ![]() Monia, my z TŻ lubimy chodzić po sklepie i oglądać takie rzeczy do domu! ![]() ![]() Łeee, nie da się zmienić tagów, także wybaczcie dziewczęta, w tym wątku nie jemy nussmilka i nie miewamy dni paszteta ![]() ![]() Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2013-06-08 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Co to za pogawędki o tabletkach anty
![]() ![]() Nawet nie wiedziałam, że jak się przerwie zażywania tabletek to potem jest problem z @ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale fakt, od tabsów mam cellulit. ![]() jak to nie będzie dnia paszteta?!
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Hehe od tabsów masz cellulit albo słodycze jesz? Przyznaj się
![]() No ale dla mnie nawet te 2-3 kg jest dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dzisiaj zaczynam ćwiczyć ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
To ja z Tobą
![]() ![]() Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2013-06-09 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;41226125]
Monia, my z TŻ lubimy chodzić po sklepie i oglądać takie rzeczy do domu! ![]() ![]() [/QUOTE] Oglądać fajnie, ale jak trzeba kupić to jest problem ![]() ![]() ![]() ![]() Ja bym się bała powierzyć chłopu wybór mieszkania bo często nie zwrócą uwagi na to, na co popatrzy kobieta :P Dziewczyny, mam świeże liście szpinaku. Co z nich mogę zrobić? Nigdy tego nie jadłam ![]() Wczoraj pochłonęliśmy z R. pizzę, ale wieczorem chwyciłam za skakankę. Dobrze, że na parterze mieszkamy bo najlepiej skacze mi się po 22:00 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
Monia, właśnie ja też się tego obawiam. Wiem, że zwróci uwagę na szczelne okna, czy nie ma grzyba i inne takie, ale boję się, że np. będą jakieś kijowe meble, a jemu to nie będzie przeszkadzać :P No chyba, że powiem mu, żeby umawiał się na oglądanie mieszkań w drugiej połowie sierpnia jak ja już będę w Polsce. Mieliśmy razem szukać, a przez to całe opóźnienie nie idzie nic po mojej myśli, ehhhh.
A w necie czytasz? Moja mama chyba wybrała sobie pralkę po opiniach na jakichś portalach typu ceneo. Ja bym chciała mieć Samsung Eco Bubble, za dużo reklam się naoglądałam :P Naleśniki ze szpinakiem i fetą. Albo makaron ze szpinakiem. Uwielbiam szpinak ![]() Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2013-06-09 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;41230732]Monia, właśnie ja też się tego obawiam. Wiem, że zwróci uwagę na szczelne okna, czy nie ma grzyba i inne takie, ale boję się, że np. będą jakieś kijowe meble, a jemu to nie będzie przeszkadzać :P No chyba, że powiem mu, żeby umawiał się na oglądanie mieszkań w drugiej połowie sierpnia jak ja już będę w Polsce. Mieliśmy razem szukać, a przez to całe opóźnienie nie idzie nic po mojej myśli, ehhhh.
A w necie czytasz? Moja mama chyba wybrała sobie pralkę po opiniach na jakichś portalach typu ceneo. Ja bym chciała mieć Samsung Eco Bubble, za dużo reklam się naoglądałam :P Naleśniki ze szpinakiem i fetą. Albo makaron ze szpinakiem. Uwielbiam szpinak ![]() No właśnie, facet nie zwróci uwagi na funkcjonalność kuchni czy łazienki itp. ![]() Ja chcę Whirpoola bo taką mają rodzice i 5 lat bez awarii działa, a R. chce Mastercooka albo Electroluxa. On patrzy na design, a ja na zużycie wody, energii, głośność wirowania ![]() Jak się robi makaron ze szpinakiem ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Jesteśmy na społecznościach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Niestety tak to już jest ze sprzętem, jak się coś chce kupic to albo trzeba długo czekać albo z wystawy wziąść
![]() Ja ostatnio chciałam mniejszy sprzętm, typu GPS i tak samo nie mieli żadnego dostępnego od razu, a mi był potrzebny na już, bo następnego dnia wyjeżdżałam z powrotem do DE, a chciałam w PL kupić. Wzięłam z wystawy, no cóż. W dodatku jeszcz ten wystawowy kabla jakiegoś nie miał, to musiałam jechać do drugiego takiego samego sklepu w innym mieście. Tam też mieli tylko wystawiony ale już ze wszystkim. A co do mieszkania, to ja tak miałam, Tż wybierał sam w DE i teraz żałuję że ja nie mogłam z nim wybierać, bardzo mi one nie odpowiada, nie ma gdzie jakich szafek dać, tak jakoś dziwnie są drzwi porozmieszczany w przedpokoju do pokoi itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Monia, ja gotuję szpinak, a potem przekładam na patelnię. Duszę go z czoskiem i dodaję fetę albo serek do smarowania/mozarelle. Jak mogę sobie pozwolić to dodaję łychę śmietany albo kremówki. Do tego makaron penne, mniam!
ALBO szpinak z fetą pakuję do ciasta francuskiego i wychodzą super ciastka na słono. Ja na szczęście mam w mieszkaniu nowiutką pralkę, lodówkę i mikrofalówkę, także nie mam powodów do narzekania. Chociaż ostatnio ciągle miałam wodę na kafelkach w kuchni, a pod plastikowymi pojemnikami zbierała się woda. Byłam załamana, że lodówka do wymiany.. Na szczęście znalazł się TATA BOHATER, który na fb napisał mi, że pewnie zatkała się ta dziurka za pojemnikami na warzywa. Przetkałam wsówką i lodówka śmiga ![]() Ale blender by się przydał ![]() Butterfly właśnie zauważyłam, że mieszkasz w Dortmundzie ![]()
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie też mama coś przetyka w lodówce drucikiem ![]() U nas burzowo cały dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Zwykły serek topiony - wiem, że to samo świństwo, ale najlepiej podnosi smak szpinaku
![]() U mnie żar z nieba, ale i tak siedzę nad książkami, bo jutro egzamin ustny. Nie wiem jak go przeżyję.. W ramach odreagowania Tiffany ![]()
![]() |
#119 | |
Konto usunięte
|
O Loriette już napisała przepis na ten makaron
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() Dobra, to i przy okazji wyspowiadam się z jadłospisu, chociaż do ideału to mu bardzo daleko ![]() I: 2 kanapki z masłem, sałatą, jajkiem, pomidorem, rzodkiewką II: galaretka z owocami (trochę wkrojonej nektarynki i pomarańcza) i rodzynkami III: dorsz smażony, trochę frytek z piekarnika, bardzo dużo surówki IV: galaretka ![]() Jeszcze na jutro jest galaretka ![]() Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2013-06-09 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Loriette ja mieszkam w DE dopiero 11miesiąc teraz, a jak przyjechałam to wogóle niemieckiego nie umiałam, zawsze się uczyłam angielskiego i francuskiego. Teraz już trochę umiem, gorzej z gramatyką
![]() A nie mieszkam w Dortmundzie tylko 30km od niego, napisalam dortmund bo a mieszkam na takiej wsi że nikt by nie wiedział gdzie to jest hehe. A Dortmund wydawał mi się zanim tu przyjechałam fajnym znanym miastem. Jak je ostatnio zwiedziłam to zobaczyłam jak naprawdę tutaj jest, Dortmund wg mnie to biedne i brzydkie miasto, nic specjalnego. Do wujka kiedyś do Frankfurtu jechałam, to było coś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.