|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
jeszcze nie dojechała
wczoraj minął miesiąc od złożenia reklamacji. Jaja sobie robią
|
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jednak mam jazdę, więc powoli się zbieram
|
|
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecę, zdam relację jak było |
|
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
trzeba łapać byka za rogi, a nie opierdzielać się
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|||
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#788 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa właśnie do Krakowianek wybieracie się na tą wystawę Human Body? bo w sumie to jakby to był jakiś fajny termin to bryknęłabym sobie do Krk
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
no to się będę dopominać swojego i tyle. Najważniejsze, że uznali reklamację (chociaż chyba nie mieli podstaw nawet nie uznać, jak się kurtka powoli zaczęła rozsypywać). Nie pozostaje mi nic innego jak czekać ... Jak ja kuwa nienawidzę czekać...
Malwi - ja bym chciała pójść. Nawet już TŻta namówiłam - nam jest najwygodniej iść w tygodniu (raz, że taniej, dwa, że luźniej, trzy, że w weekend wtedy gdzieś sobie mykniemy). Myśleliśmy iść w piątek albo jutro. Ale jak masz jakąś ciekawą propozycję terminową - daj znać Ja jestem tylko zależna od TŻtowej pracy - jeśli w przyszłym tygodniu będzie miał na rano lub na nocki, pójdziemy po południu, jeśli na popołudniu - rano
Edytowane przez paula54 Czas edycji: 2013-06-12 o 14:02 |
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro siedzę na wydziale i walczę z promotorką ja tylko zależna jestem od pogody jest jeszcze sprawa tego rodzaju, że nie wiem czy trafię, bo mój GPS tak mnie ostatnio poprowadził, że o mały włos w pole mnie nie wyprowadził
|
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
to najwyżej byśmy po Ciebie wyjechali. Pogadam z TŻtem jak wróci z pracy i dam znać
|
|
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co z Renią i Pati?
|
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie, piszecie się laski? Ktoś jeszcze? Bo Justyś już była, więc odpada
|
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
albo po prostu z nami połazić
|
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Mam, mam, ale nie za 50-60 zł
ale z chęcią się z Wami poszlajam po Krk
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
no ja bardzo bym chciała iść, bo jakoś ciekawią mnie takie rzeczy
![]() A cena biletu - 40 zl to tak jak piszesz min. 10 osób, albo jak się ma legitymację. Tyle, że nie wiem, czy dla takiej grupy nie trzeba terminu rezerwować. Ale co tam może da radę
|
|
|
|
|
#800 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Ja się piszę na spotkanie, Pati na pewno też ale jeśli o mnie chodzi to Human Body odpada. Najwyżej pójdziecie beze mnie a ja do Was dojadę już po wszystkim
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
inaczej nie dam rady dojechać
|
|
|
|
|
#802 |
|
Konto usunięte
|
Pati też się piszę
|
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Od razu zaznaczam, że niestety nie jeździłam kawą, na razie siedziałam sobie na niej i przymierzałam się, kręciłam kierownicą i takie tam ![]() Robiłam dzisiaj slalom szybki z omijaniem przeszkody 50km. Oczywiście musiałam nawracać na tym wjeździe pod górkę, ale dzisiaj lepiej mi szło niż ostatnio. Przed samym skrętem zmieniłam z 2 na 1 i lekko podparłam się nogami przy nakręcaniu. Omijanie przeszkody całkiem spoko, ale nie miałam tych 50km. Miałam coś 42 albo 44 km (nie pamiętam dokładnie). Ale zawsze coś ponad 40km. Z tym, że na tym króciutkim odcinku na prawdę ciężko się rozpędzić (nawet instruktor miał problem), bo to jest z górki i ledwie się ruszy, szybko zmieni na 2 a tu już przeszkoda, bramka wyjazdowa i koniec. W każdym razie powiedział, że super mi poszło ósemki i slalomu między pachołkami dzisiaj nie robiłam, kompletnie nie mogłam złapać rytmu i po ostatnim bałam się, że jadąc tak wolno znowu polecę ![]() Dzisiaj wyjechałam na miasto aaaaaa Tzn w sumie nie ma miasto tylko ekhm...no w trasę![]() Byłam w stresie, bo po drodze tyle dziur, aut, zakrętów, dzieci, kotów, psów i...kur , że hej. Instruktor jechał za mną, ale jak dojeżdżaliśmy do głównej albo jakiego,ś skrzyżowania czy ronda to jechał przede mną i "ubezpieczał" Zaraz przy pierwszym wyjeździe na drogę główną w prawo miałam taki problem, że aż mi wstyd - wyjechałam aż na drugi pas, bo wydawało mi się, że nie wyrobię w prawo Oczywiście po drodze nauczyłam się zmiany i redukcji biegów Tym razem wjechałam sobie pod czyjąś bramę, bo myślałam, że jak stanę na środku i ktoś zechce skręcać to zatoruję całą drogę. Jakoś udało mi się wyjechać z tej bramy i później to już szło świetnie I raz się zagapiłam (o ja głupia myślałam, że autem jadę i mogę krajobrazy podziwiać) i mało co do rowu nie wjechałam, zaczęłam szybko przechylać się w przeciwną stronę, wygięłam kolano na zewnątrz i tym sposobem udało mi się wyjść z opresjiZostałam pochwalona za to, że nie rozjechałam kury, która nagle wtargnęła mi pod koła, chociaż instruktor miał nadzieję, że "coś z niej zrobimy na obiad" I wiedziałam, że nie powinnam wjeżdżać na piasek, kamyki, kałużę, studzienki itp. A jak się wszyscy po drodze patrzyli, zwłaszcza faceciPo powrocie do ośrodka instruktor stwierdził, że miał w planach tylko kawałek wyjechać z ośrodka i zaraz nakręcić, ale jakoś tak dobrze szło, że jechaliśmy chyba z godzinę Jeszcze powiedział, że "tak go przegoniłam po tej trasie, że teraz d... go boli, przewiało go i już ma dość na dzisiaj"A na koniec, jak już wsiadałam do auta, to akurat zajechał mój poprzedni instruktor. To ja szybko zapchałam głowę do auta, żeby mnie nie widział (i ja jego niby też ). Wydaje mi się, że mnie widział, ale ja udawałam, że go nie widziałamPodsumowując - mimo, iż dzisiaj nie dosiadłam kawy, czuję się taaaaaka szczęśliwa, że jechałam w "normalnym" ruchu drogowym i było super Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2013-06-12 o 18:13 |
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41288070]Pati też się piszę
[/QUOTE]oooo to fajnie nikogo do niczego nie zmuszam ![]() dwudzestolatka Ty weź zacznij napastować tego instruktora o kawe ile można czekać, im szybciej tym lepiej. Od siedzenia na niej nie nauczysz się na niej jeździć a 125 cóż wszystko fajnie, ale przypominam Ci, że zdajesz egzamin na A nie A1 ![]() (i żeby nie było, to nie jest atak na Twoją osobę, raczej dobra rada )A poza tym gratuluję wyjazdu na miasto to jest chyba najfajniejsze z całego kursu, jak się zaczyna jeździć po mieście, a nie tylko plac, plac i jeszcze raz plac
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj nie namawiał na kawę, pokazywał mi sam jak się nią robi slalom, ósemki itp. Ale jakoś po ostatnim hmm...nie czułam się gotowa Tym bardziej, że na kawie 8 trzeba robić w miarę szybko, nie na 1
|
|
|
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#809 |
|
Rozeznanie
|
Paula- wygląda na to, że robimy Ci z Pati w sobotę wjazd na kampus (jeśli nie masz innych planów).
Malwi- jak będziesz planować przyjazd do Krk to daj znać dzień- dwa wcześniej, spróbuję się chociaż wcześniej z pracy urwać
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2013-06-12 o 20:21 |
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Asia i jak Ty byś miała ochotę, to zrobimy tak, że w nd zobaczę jak to jest jechać z kimś na zadupku (jak się nie boisz) i wtedy byśmy się spotkały razem
i uprzedzam, żeby nie było z kimś jeszcze tego nie robiłam dlatego mówię jak się nie boisz
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. Edytowane przez malwi89 Czas edycji: 2013-06-12 o 20:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

wczoraj minął miesiąc od złożenia reklamacji. Jaja sobie robią 

Oczywiście po drodze nauczyłam się zmiany i redukcji biegów
Jeszcze powiedział, że "tak go przegoniłam po tej trasie, że teraz d... go boli, przewiało go i już ma dość na dzisiaj"