|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Coś tu dzisiaj cicho
Dziewczyny tak się wczoraj spaliłam że ciężko mi nogi wyprostować, nie mogłam nawet spokojnie spać
|
#1142 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Witajcie Kochane! Jestem tutaj nowa i wygląda na to że w przyszłym roku również będę podkarpacką PM, wiec myśle że z niejednym pytanie się do Was zwróce
Aktualnie zaczyna sie u mnie szła organizacji weselicha, poki co wiemy że ma być to wrzesień `14 i powoli rozglądamy się za salą I tu pierwsze pytanie Czy macie jakieś info o dworku z Ożańsku k. Jarosławia? Zdjęcia w necie wyglądają magicznie ale co zresztą....jedzenie, obsługa etc. Pozdrawim Was gorąco! |
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz
Cytat:
![]() Ja zaraz lecę do pracy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1144 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM
maatylka - ja niestety nie pomogę, bo nie te rejony, ale faktycznie, lepiej się pośpieszcie jak Wam na konkretnej dacie zależy, bo jeśli knajpa jest popularna to już od dawna może nie mieć terminów
![]() U mnie bez zmian. Życie płynie, czas leci, zmarszczki rosną tylko pieniędzy na koncie nie przybywa
|
|
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM
Cytat:
Także nie ma się co powoli rozglądać, tylko migiem trzeba działać. |
|
|
|
|
#1147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapraszamy na wspólne pogaduchy ![]() Ten Dworek widziałam kiedyś na necie! Piękny ale niestety daleko ode mnie! ![]() co do terminów - ja rezerwowałam 2 lata wcześniej i było tylko kilka terminów zajętych i akurat jak na złość mój był wstępnie zarezerwowany, ale gość powiedział, że jeśli wcześniej wpłacimy zaliczkę, to nam rezerwuje. Więc my od razu do bankomatu i termin był nasz ! Wg mnie 1,5 roku wcześniej to minimum ![]() Cytat:
Chcesz się pocieszyć? popatrz na mnie! Pech chodzący ! 2 msc temu utopiłam komórkę, a teraz rozwaliłam czytnik.. PO drodze jeszcze kilka przebojów! hahah aż zaczynam myśleć co się stanie, jak już wylecimy - oglądajcie wiadomości ! :P
|
|
#1148 |
|
Przyczajenie
|
Kurcze nawet nie miałam świadomości, że to tak wygląda, dla mnie 10 miesięcy to masa czasu, ale jak sie tak zastanowić to na pewno macie rację...W takim razie będę musiała podkręcić obroty
|
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ślubuję za 10 miesięcy(kwiecień '14) i w sumie mam już sporo załatwione: sala, zespół, kościół(godzina) , poradnia (ale to dlatego, że mielismy okazje zrobić ją szybko i bez problemów), fotograf, operator kamery, barman tyle że ślubujemy właściwie po drugiej stronie województwa bo blisko Tarnowa. I niestety ale takie były realia. Na półtora roku przed ślubem jeden fotograf już mial zajęty nasz termin pozdrawiam i życze owocnych przygotowań!
|
|
|
#1150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę patrzeć na wiadomości którego wylot?Cytat:
![]() Powodzenia! Jak coś - my tu radą chętnie służymy
|
||
|
|
|
#1151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My załatwialiśmy wszystko równo rok wcześniej, ślub mam 14 września, w tamtym roku o tej porze jeszcze nie byliśmy zaręczeni
|
|
|
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Okej, będę patrzeć w niebo
![]() A teraz czekam na piwko
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może mi podpowiecie - od jakiego wieku u Was dzieciaki miały osobne miejsce i talerzyk? Chciałabym zrobić osobny stolik dla dzieciaków w wieku szkolnym, ale co z mniejszymi? |
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chciałam robić osobny stolik ale pojawił się problem, bo w rodzinie były jedynaki nie znające się z resztą, które rodzice woleli mieć przy sobie. W końcu zrobiliśmy tylko osobne miejsce dla "młodzieży" z rodziny (16 i wzwyż), dzieci siedziały przy rodzicach. Więc nie podpowiem od jakiego wieku
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Kate - u mnie każde dziecko miało nakrycie. Najmniejsze miało chyba około roczku i też sobie myślę, że może być z nimi różnie, niektóre mogą być nieśmiałe i nie pójdą od rodziców i wtedy będziesz wszystko przestawiać? Tym bardziej rodzice przypilnują żeby zjadły, nie oblały się zupą - jak to dzieci. Potem i tak pójdą się bawić, ... Co innego z młodzieżą
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2013-06-17 o 20:08 |
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
zielony banan rządzi
u mnie też dzieciaki siedziały przy rodzicach.
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
no raczej
|
|
|
|
#1159 |
|
Zadomowienie
|
heja, jestem po paro-dniowej nieobecności
, jeszcze w międzyczasie pojezdziliśmy prosić gości na wesele itd przedchwila wróciłam od koleżanki też ją byliśmy zaprosić powiem wam że już praktycznie zakończyliśmy proszenie, jeszcze tylko została nam ta koleżanka o której wam pisałam i koniec
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Maatylko - przepraszam, nawet się nie przywitałam... witaj i rozgość się
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Wiolinka - chętnie się zamienię mogę ślub brać jeszcze raz
|
|
|
|
#1161 |
|
Zadomowienie
|
Małgoś: ale ja nie narzekam nie, nie, wręcz przeciwnie nie moge się już doczekać ślubu...a przygotowaniami to jestem zafascynowana i pochłonięta totalnie
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym się z chęcią cofnęła do czasu przygotowań
bardzo miło wspominam ten okres ![]() A teraz w ramach leczenia bezsenności (też tak macie, że jak męża nie ma wieczorem, to spać Wam się nie chce czasem?) robię kartkę dla znajomych na wesele, które mają za dwa tygodnie
|
|
|
|
#1163 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laski
Jak tam pogoda u was? U mnie upalnie
|
|
|
|
#1164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widać, że ci się podoba i ogólnie chętnie wyprawiłabym wesele raz jeszcze ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1165 |
|
Zadomowienie
|
Paula,to ci się weselisko szykuje?ja mam juz drugie w tym roku za dwa tyg,a jeszcze pozostaje kolejne dwa plus swoje
|
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale stwierdziliśmy, ze zrobimy sobie jeszcze nie jedną rocznicę taką odjechaną jak wesele. Znajomi mojej teściowej tak robią Zapraszają rodzinę , znajomych, tak w sumie z 30 ludzi będzie Wynajmują restaurację i muzykę i jest impreza I tak dotrwali do 50tej roczny w ubiegłym roku. Swoją drogą wspaniali ludzi i wspaniałe małżeństwo A ja bez M to zależy.... Jak jestem sama w domu to nie mogę zasnąć, ale ja w ogóle nie mogę być sama.. Jestem zwierzęciem stadnym, a przynajmniej tandemowym. Także jak jestem u rodziców, bo pojadę sama (bez M) to śpię. Ale jak M gdzies pojedzie a ja zostaję sama to nie mogę. Ja przed snem musze sobie z kimś pogadać, pośmiać, a jak jestem sama to dramat :P nabijam wtedy tyle minut na kom, że szok ![]() Bosh - ale upał dzisiaj!!!!!!!
Edytowane przez talkative2 Czas edycji: 2013-06-18 o 10:17 |
|
|
|
|
#1167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czyli nie jestem sama
(Małgoś - teraz to się nie liczy, bo nie zostajesz nigdy sama ).Cytat:
![]() Cytat:
bo to jest świetna sprawa ![]() Nooo.... upał się niezły szykuje... |
||
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chce upał
Mam wolne dziś, a zamiast spać to od 8 mam oczy jak 5 zł i po spaniu A my będziemy kupować tv i kino domowe gdzieś na dniach
|
|
|
|
#1169 |
|
Zadomowienie
|
Blue,to niezły zakup się szykuje,super,my ostatnio sprawiliśmy sobie szafy przesuwne i kanape
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

Dziewczyny tak się wczoraj spaliłam że ciężko mi nogi wyprostować, nie mogłam nawet spokojnie spać
Aktualnie zaczyna sie u mnie szła organizacji weselicha, poki co wiemy że ma być to wrzesień `14
Czy macie jakieś info o dworku z Ożańsku k. Jarosławia? Zdjęcia w necie wyglądają magicznie ale co zresztą....jedzenie, obsługa etc. Pozdrawim Was gorąco!
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Także nie ma się co powoli rozglądać, tylko migiem trzeba działać.