Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 - Strona 237 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-15, 13:07   #7081
Czarina
Wtajemniczenie

GG do Czarina
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Hej dziewczyny. Moja córeczka jest w podobnym wieku co Wasze dzieciaczki, więc chcę Was prosić o radę w sprawie spacerówki. Pewnie planujecie, lub już zakupiliście taki wózek. Czy możecie mi jakiś polecić? Przeglądałam allegro i wybór jest ogromny. Ale wiadomo, że wszystko wychodzi podczs użytkowania.
Teraz mam wózek wielofunkcyjny i powoli mam go dość. Jako wózek głęboki jest super, ale jako spacerówka do kitu. Przede wszystkim jest za ciężki, waży 17 kilo. Mieszkam na 4 piętrze bez windy i wnoszenie go to koszmar.
Idealna spacerówka dla mnie musi być; lekka,wygodna dla dziecka, zajmować mało miejsca po złożeniu, mieć kosz na zakupy i najlepiej aby miała jeszcze folię przeciwdeszczową i okrycie na nóżki. No i żeby cena nie zwaliła mnie z nóg.
Fajne są spacerówki z serii Baby Dreams. Co o nich myślicie?
Wiem, że jest wątek dotyczący spacerówek, ale małe jest nim zainteresowanie, dlatego proszę Was o rady.

Edytowane przez Czarina
Czas edycji: 2007-04-15 o 13:54
Czarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-15, 14:35   #7082
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

co prawda mam dwuletnia coreczke ale juz jedna spacerowke przetestowalam. firmy baby dreams rider model na stronie bay design w unowoczesnionej formie jednak bardzo podobna do tej ktora ja posiadam. wieksze kolka inna budka i troszke bardziej oplywowe ale na ogol spacerowki tej firmy sa pozytywnie oceniane przez mamy. polecam model Orinoko
http://www.allegro.pl/item185873724_...noko_7_kg.html
rozklada sie na plasko ( a roczne dzieciaczki chetnie jeszcze spia w poludnie) ma ochraniacz na nozki i folie przeciwdeszczowa, spory koszyk na zakupy. wyprobowana przez moja kolezanke nie narzeka na niego a juz ma go rok czasu.

ja upatrzylam model ( w tym roku kupuje nowy) bunny
http://www.allegro.pl/item182847442_...eams_nowy.html
ale juz nie rozklada sie na plasko i jest leciutki bo ma 5.5.
to tyle jesli chodzio typowe parasolki. z wiekszych wozkow polecam tez baby dreamsa model walker
http://www.babydesign.pl/
skladany na plasko w taki prostokat. ale super duzo miejsca jest szeroki i dziecku bedzie na prawde wygodnie. ogromny kosz i bardzo wygodnie sie go uzytkuje. mialam okazje korzystac z niego przy okazji spacerow w tamtym roku z moja coreczka. bylam bardzo zaowolona.

mam nadzieje ze pomoglam. na pewno dziewczyny napisza cos wiecej bo wiele zakupilo nowe wozki. pozdrawiam Tiaara
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-15, 17:47   #7083
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1
Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

bu............
płatek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-15, 17:53   #7084
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Czarina my kupiliśmy w zeszłym miesiącu wózek Baby design Travel i jest super typ parasolka więc po zlożeniu zajmuje mało miejsca, jest lekki, folia przeciwdeszczowa i pokrowiec na nóżki naprawde jestem zadowolona podaje link http://www.allegro.pl/item184632735_...vel_wys_0.html
na jednym zdjęciu będzie widać nasz wózek

My wyciągneliśmy tatę do parku na spacer do parku jest obłożnie chory i cały czas leży ale jakoś go wygoniłam z łóżka wklejam pare fotek dla pokolorowana wątku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04912.JPG (116,2 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04940.JPG (121,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04990.JPG (113,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04922.JPG (122,0 KB, 48 załadowań)
Stary 2007-04-15, 20:24   #7085
ch_aga
Zadomowienie

Płatku -- pięknie już Mateuszek stoi Nasz też już śmiga, dodałam zdjątka na bobasy, w podpisie
Czarina -- ja kupiłam parasolkę Tako ale chyba za bardzo nie będzie Tobie pasować bo nie należy do bardzo lekkich ale ja mieszkam na parterze więc nie było to najważniejsze.
Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tako.jpg (87,0 KB, 13 załadowań)
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-15, 20:33   #7086
agika11
Zadomowienie

Hej dziewczyny,
Alem padaka, a to dlatego, że cały dzień od rana byliśmy na powietrzu na spacerkach. Normalnie nałaziliśmy się, ze nóg nie czuję. A Kamilek teraz mnóstwo czasu spędza bawiąc się na ogrodzie, a jak się nachodzi to potem pada jak zabity o 19. Taki jest zmęczony.
Płatku fajne foty. Jeszcze raz potwierdzam, że twój MAti too do twojego TŻ podobny , ale pewnie kto spojrzy to inaczej oceni My też byliśmy w parku, tylko TŻ zapomniał aparatu. JA ciągle chcę wkleić foty, ale nie mam za bardzo czasu by poświęcić 10 minutek i powybierać i pozmniejszać. Może w tygodniu pokażę mojego łysolka, ale słodziutko wygląda

Qurde, trzeba jakieś lżejsze butki kupić Kamilkowi, myślę o jakiś za kostkę, ale już z "dziurami". Trzeba upolować.
Od jutra dieta, bo po tych włoskich wyjazdach mi się przybrało i ćwiczenia. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie.
Kamil miał iść jutro do żłobka, a coś zaczął się smarkać od piątku. Przechodzi mu, ale jeszcze go nie puszczę.
No nic idę spać, bo rano pobudka wcześnie. Jeszcze tygodnie harówki i tydzień wolnego - nie mogę się doczekać.
Spokojnej nocki
Stary 2007-04-15, 21:31   #7087
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr

Witajcie moje Drogie!!!
Płatku, widzę że aktywnie spędzacie czas na spacerkach, to dobrze . Mateuszek przesłodki .
Czarina ja Ci niestety nie doradzę w wyborze wózka, ponieważ mam spacerówkę trójkołowca. Nie jest on cięzki, ani lekki. Ja jestem z niego zadowolona, ma rozkładane oparcie na płasko, kosz na zakupy, składa się na płasko. Nie ma natomiast okrycia na nózki. Wklejałam zdjęcie tego wózka już jakis czas temu tutaj na wątku.

A ja dopiero dziś się pojawiłam, bo byłam zajęta przeprowadzką . Dziś jesteśmy już drugi dzień na swoim........... i jest cudownie .
Wczoraj Natalka miała swoją imprezkę, "dmuchała" swieczkę i ogólnie była wniebowzięta tym, że wszyscy tylko na Nią zwracali uwagę. Postaram się jutro wkleic zdjęcia, a tymczasem miłej nocki, pa,pa.

kostka.kr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-16, 06:53   #7088
agika11
Zadomowienie

Dzień dobry słonecznie
Ależ mamy pięky dzień. Tylko szkoda, że muszę w pracy go spędzić. Ale jakoś dam radę.
Kostko widzę, że życie i radość w ciebie wstąpiła po przeprowadzce. Ależ się cieszę, że fajnie wam. Nie ma jak na swoim. Czekamy na zdjęcia Natalki i napisz jakie prezenta otrzymała. I tak zakończyliśmy roczkowe imprezy

Joaśka jak tam sesja- zaczęła się KRA, a mieszkanie, kiedy się przeprowadzacie?
Qurde już nie wiem kto pisze na tym wątku
Miłego dnia idę osiągać sukces (tak się nastrajam do roboty)
Stary 2007-04-16, 07:08   #7089
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Hej

Agika zaliczyłam romantyzm, za tydzień mam ze staropolskiej. w czwartek dostane klucze od mieszkania więc dopiero się sajgon zacznie. W piątek jade do Poznania szturmować Ikee. Juz się ciesz

"Ludzie nie zdają sobie sprawy jak mało istnieją" Leo Lipski
Joasiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-16, 07:16   #7090
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Czarina ja mam taki wózek http://www.allegro.pl/item185375922_...ia_wys12h.html i jest on bardzo fajny ale nie jest on super lekki waże 9,5kg

Płatku zdjęcia super ślicznie wszyscy wyglądacie a Mati jaki szczęśliwy i jak sobie biega

Kostko ale masz już super, jesteś już u siebie czekamy na fotki

Agiko to miłej pracy życze i żeby ci szybko czas zleciał i też chce zobaczyć fotki łysego Kamilka Co do bucików to ja też już mam zamiar kupić takie sandałki ale z piętą za kostke.

My wczoraj pojechaliśmy na zakupy i kupiłam sobie skakanke i wczoraj już skakałam ale dałam tylko rade 300 podskoków A wogóle to moje dziecko weszło wczoraj na góre sama po schodach, oczywiście na czworaka, i jeszcze nauczyła się wchodzić na łóżko i schodzić z niego te nasze dzieci to dosłownie z dnia na dzień robią takie postępy że szok Uciekam na śniadanko

Joasiu to poprostu super żyby dalej wszystko szło pomyślnie to jeszcze KRA KRA KRA
hania024 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-16, 08:02   #7091
ch_aga
Zadomowienie

Miłego dnia
Pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-16, 08:10   #7092
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Dziękuje dziewczyny tak Kostko z pozoru na zdjęciach wyglądamy na szczęśliwą rodzinkę tż ciągle siedział na trawie, a ja biegałam za Matim z aparatem .

Ciesze się że mieszkanko tak Cię ożywiło i impreaza Natalki się udała jak znajdziesz czas to powklejaj zdjęcia Natalki i ogrodu pochwal się prezentami.

Joasiu ja też jeździłam do Ikei do Poznania bo najbliżej udanych zakupów i pochwal się mieszkankiem po urządzeniu, widzisz jednak czasami warto czekać cierpliwie i znosić niedogodności życia teraz w końcu będziesz miała spokój .

Haniu podobno na skakance szybko się chudnie jak dasz rade tak skakać codziennie to super wytrwałości.

Ja miałam ciężką noc znowu Mati się rzucał po całym łóżku, aż spadł i o 4 rano się wbudził, nawet nie zliczyłabym ile razy dostałam po głowie kopniaka, albo ile razy usiadł mi na głowę pupą oj brakuje mi sł i energi do życia .
Stary 2007-04-16, 08:16   #7093
Czarina
Wtajemniczenie

GG do Czarina

dziękuję bardzo za odpowiedzi.

Tiara ten rader co miałaś bardzo mi się podoba, ale niestety dla mnie jest za ciężki- 10 kilo to za dużo. Walker też bardzo fajny, ale waga 9 kilo- też odpada, pozaty ma dość duże koła, amnie zależy także na tym, aby nie zajmował dużo miejsca w bagażniku po złożeniu. o Orinoko też myślałam, ale na wątku o spacerówkach jedna wizażanka dość mocno go skrytykowała, więcnie wiem.

Przejrzałam dokładnie te wózki i myślę o modelu Travel,lub Active. Travela ma Płatek i go sobie chwali.

Któraś z Was ma Chicco- też bardzo mi się podoba, ale ta waga
Taco też za cięzki
Może ktoś ma Activa?

Wiem, że Wam marudzę, ale już mam dość wnoszenia ciężkich wózków na 4 piętro. A do tego wczoraj chciałam wjechać na krawężnik i rączka mi się ułamała (mam Breakera firmy Wychamet). Wkurzyłam się nieziemsko, bo mam 7-dmio tygodniowego synka i głęboki wózek jest mi potrzebny. No nic, spróbuję ją jakoś skleić.
Stary 2007-04-16, 08:36   #7094
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Czarino dla mnie w wyborze wózka było ważne by zajmował jak najmniej miejsca po złożeniu zwłaszcza w bagażniku bo jak jedziemy do mamy to mamy zawsze dwie duże torby i jeszcze pełne reklamówki i wracamy również obładowani. Po złożeniu wózka łapie go za boczną rączkę i niose jak walizke .

Kasiulko co u Was?

Cha_go ładnie Mateuszek sobie radzi fajne te zdjęcie z taczką:tak: a zmieniałaś mu buty na inne?
Stary 2007-04-16, 09:03   #7095
Czarina
Wtajemniczenie

GG do Czarina
Dot.: Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Cytat:
Napisane przez płatek1 Pokaż wiadomość
Czarino dla mnie w wyborze wózka było ważne by zajmował jak najmniej miejsca po złożeniu zwłaszcza w bagażniku bo jak jedziemy do mamy to mamy zawsze dwie duże torby i jeszcze pełne reklamówki i wracamy również obładowani. Po złożeniu wózka łapie go za boczną rączkę i niose jak walizke .
To super. Coraz bardziej sie do niego przekonuję, tym bardziej, że cena nie jest wysoka. Muszę go jeszcze oblukać na żywo w sklepie.
Stary 2007-04-16, 09:47   #7096
_dAria86
Rozeznanie

GG do _dAria86 Send a message via Skype™ to _dAria86

qurde dziewczyny Zuza chodzi wiec czytanie zostawiam na czas jej spania

ale wiem ze Joasia zdała i ze Milcio na ,,0,, ściety

Kostka nowy dom, Joasia, Płatek mieszkania a nas tez czeka przeprowadzka za 3tygodnie bo kończą dom wynajmiemy/dzisiaj ide zobaczyc od środka/ciesze sie okrutnie

znalazłam hodowle kociaów brytyjskich i nawet 2kotki w ciązy ale icena kociaka musze isc do pracy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00094 przód dom.JPG (43,6 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00095 salon.JPG (23,9 KB, 26 załadowań)
_dAria86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-16, 10:31   #7097
kociulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agika11 Pokaż wiadomość
Płatku fajne foty. Jeszcze raz potwierdzam, że twój MAti too do twojego TŻ podobny
potwierdzam

Haniu,a na skakance ćwiczysz szybko-wolno? I masz taką z licznikiem?bo ja też zastanawiałam sie nad jej kupnem. Na allegro jest za 5,90+koszt przesyłki a w rossmanie widziałam za 17zł. czyli na jedno wychodzi. Tylko,że ta z rossmana jest ze sznurka

U nas wczoraj druga imprezka urodzinowa była. Mały dostał m.in super słonia na biegunach,ale się go wystraszył i wcale nie jest nim zainteresowany. Za to jak zobaczył samochód (chyba większy od niego) to aż dech mu zaparło Prawdziwy facet...

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-16, 12:20   #7098
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Dario już pisałam chata super u mnie też jeszcze trzy tygodnie muszę jeszcze napisać do tepsy o przeniesieniu numeru no bo jak tu bez neta żyć .

Czarino ja z ciekawości sorry zerknełam na wiek Twoich dzieci i wdze, że Ty tak jak nasza Meme rok po roku musisz mieć chyba ciężko .

Mati jak jest poważny to rzeczywiście do tż podobny, ale jak się uśmiecha to mamusia .
Stary 2007-04-16, 14:14   #7099
kasiulka
Zakorzenienie

czesc baby
pamietacie mnie jeszcze?
Ciagle czekam na podłączenie neostrady, ale tepsa niestety sie nie spieszy - mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu wreszcie sprawa sie sfinalizuje. Nie pisze bo w pracy niestety nie mam czasu ostatnio.
A co u nas? Oliwka stawia pierwsze samodzielne kroki, ale jeszcze sie boi i ciągle woli za rączkę. i w ogole jej ostatnio odwaliło na pukcie mamy (czyli mnie ), najchetniej spedzałaby całe dnie u mnie na rękach, ciagle chce byc ze mną - i pomyslec ze do niedawna nawet nie zauważała mojej obecnosci, nie powiem miłe to ale i męczace jak diabli
I ogólnie jest git, tylko ja dalej jestem gruba i karmie cyckiem bo Oliwka sie uzależniła .
Diety nie stosuje bo jak wyzej
Wrzucam aktualne foty Oliweiry i spadam do pracy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg niunia.jpg (61,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg niunia3.jpg (49,8 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg niunia4.jpg (66,5 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg niunia1.jpg (42,9 KB, 31 załadowań)

Oliwka
kasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-16, 16:44   #7100
kociulek
Zakorzenienie

Kasiulka,ale słodkie to Twoje cudo,nawet z buziakiem całym w serku

A my wrócilismy już ze spacerku,bo mały mi padł.

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-16, 17:39   #7101
agika11
Zadomowienie

Ależ fajnie dziewczyny, że piszecie Oliwiera śliczna buźka
Joasiu to my kraczemy dalej. I super, że się w końcu przeprowadzacie na swoje.

DAria, a ta wasza chałupa full wypas. Jejku ja też chcę do własnego domku.

Właściwie to ja wpadłam na chwilę wkleić obiecane fotki. Pomieszane z różnych dni. I niech ktoś mi przypomni jak się martwiłam, że MIlcio chudzina był i ciągle za mało ważył. ZObaczcie jak mi się pulpecik zrobił. Chyba na dietę przejdzie
Kładziemy młodego spać i jedziemy do Tesco i H&M obkupić Kamilka. Zobaczymy co kupimy. Jutro naskrobie
Papa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg milek.jpg (86,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg milek1.jpg (77,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg milek2.jpg (82,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg milek3.jpg (103,8 KB, 16 załadowań)
Stary 2007-04-16, 19:04   #7102
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czarina Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Moja córeczka jest w podobnym wieku co Wasze dzieciaczki, więc chcę Was prosić o radę w sprawie spacerówki. Pewnie planujecie, lub już zakupiliście taki wózek. Czy możecie mi jakiś polecić? Przeglądałam allegro i wybór jest ogromny. Ale wiadomo, że wszystko wychodzi podczs użytkowania.
Teraz mam wózek wielofunkcyjny i powoli mam go dość. Jako wózek głęboki jest super, ale jako spacerówka do kitu. Przede wszystkim jest za ciężki, waży 17 kilo. Mieszkam na 4 piętrze bez windy i wnoszenie go to koszmar.
Idealna spacerówka dla mnie musi być; lekka,wygodna dla dziecka, zajmować mało miejsca po złożeniu, mieć kosz na zakupy i najlepiej aby miała jeszcze folię przeciwdeszczową i okrycie na nóżki. No i żeby cena nie zwaliła mnie z nóg.
Fajne są spacerówki z serii Baby Dreams. Co o nich myślicie?
Wiem, że jest wątek dotyczący spacerówek, ale małe jest nim zainteresowanie, dlatego proszę Was o rady.

ja mam taki wózeczek model baby design mini new jestem z niego bardzo zadowolona wazy 5,5 kg czasem jak mały mi nei chce wejsc do wózka to biore go na ręce a wózek tez potrafie wziąśc w druga i hopsa po schodach..ma zwrotne kółeczka szybciutko sie jedzi...ochrone na nózki...od kiedy go mam Natan bardziej polubił jazde wózkiem
zauważyłam ze duzo mam ma ten model wózeczka...szybciutko się składa i łatwo...w bagażniku bez problemu się mieści ...pojemny kosz miejsce na kubeczek dla dziecka...okienko w daszku...folia przeciwdeszczowa,,,wygodn e pasy...noi ładny...wogóle co tu duzo gadac jest świetny a k0soztował tylko 219 zł na alegro dpostałam jeszcze grtatisy czyli kredki zabawki do piasku albumiki kolorowanki Polecam!..ale wybor należy do ciebie:P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wozek.JPG (29,6 KB, 12 załadowań)
gosiaczek94@buziaczek.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-16, 20:17   #7103
ch_aga
Zadomowienie

Płatku -- właśnie dziś kupiłam Bartki, już z myślą o lecie. Są na zdjęciu.
Dario -- ale chata, fju fju
Kasiulko -- ja też jeszcze karmię i też Mateusz uzależniony Chciałabym już skończyć ale jak nie dam cyca to jest dziki wrzask. W sumie bym to zniosła ale on przy tym się aż zanosi i nie mam sumienia mu odmówić
Oliwka jak zwykle śliczna
Agiko -- gdzie tam pulpecik !! Mały przystojniaczek

My dziś cały dzień byliśmy na dworzu z jedną tylko przerwą na obiad. A tak to deserek i pierś na dworzu Uwielbiam taką pogodę, nie za gorąco, nie za zimno. Miałam na sobie bluzeczkę na krótki rękaw i sweterek i tak było w sam raz a Muszek body na długi i też dweterek, do tego cienkie rajstopki i cienkie spodnie i czapka. Jeśli jutro też tak będzie to już się cieszę

Oto do czego mojemu dziecku służy nocnik
Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (106,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (117,5 KB, 20 załadowań)
Stary 2007-04-16, 20:39   #7104
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

czarina a mozw zdecydujesz sie na taki wozek jaki ja zamierzam kupic czyli babydesign model bunny. wazy 5,5 kg jest ladny ( wejdz i zobacz go uwaznie) i dla wygody ma pasek na ktorym mozesz przeniesc go zlozony gdzie chcesz. pasek naklada sie na ramie i nie zajmuje reki. ale jak widze opinie sa podzoielone jesli chodzi o wozki bo wystarczy sie jeden felery lub kilka na cala polske i zaraz sie trafia ze to u wizazanek i juz ale na watku. ale obre takie komentarze bo wiesz na czym stoisz.

Kasiulka mu o tobie pamietamy i z niecierpliwoscia czekay na jakiekolwiek wiesci. ciesze sie ze u was wszytsko ok i ze wszyscy zdrowi. a Oliwka normalnie bustwo.

Joasiu super wiesci i dalej KRA KRA KRA. no i przekazuj wiesci z frontu (IKEI)

Chaago ja podobne buciki kupilam Wiktorii w tamtym roku. mialy jedna wade - pasek w kostce z przodu przy zgietej nodze np jak Wiki kucala lub biegala wrzynal jej sie w cialko. na koniec dnia jak dlugo biegala to miala zaczerwieniona skore. potem juz kupilam z nisko osadzonym paskiem. nie mialam zadnego al do nich. ale tak to super te butki a co do nocnika to Wiki tez poczatkowo tak traktowala nocnik.

Haniu 300 poddskokow podziwiam cie kobietko i zycze wytrwalosci
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-16, 21:37   #7105
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Oliwka Kamilek poprostu dwa cuda Oliwka to się tak zmieniła ślicznie wygląda A Kamilek faktycznie troche poprawił się na buźce, ale za nim to chyba w żłobku dziewczyny latają

Daria domek poprostu rewelacja, napewno będzie wam się tam fajnie mieszkało

Kociulek ja kupiłam w Makro za 24 zł taką http://www.allegro.pl/item184581614_...zas_skoki.html a skakać staram się szybko a wolno to nawet mi nie wychodzi.

Chaga ja też właśnie oglądałam sandałki Bartka i chyba w tym tygodniu jeszcze Pati kupimy. A zdjęcie super nocnik na głowie a wogóle chce na nim siedzieć czy nie bardzo

Tiaara 300 było wczoraj dziś 550 ale na zamiar robić po 1500-2000 podskoków kurde ciesze się bo wkońcu się zawziełam i twardo dąże do tego żeby schudnąć

A w maju jedziemy ze znajomymi do Zakopanego na pare dni już się ciesze na samą myśl

Kasiulko nie martw się nie zapomnimy o was , a jak tam Oliwki ząbi napewno już przegoniła wszystkie nasze dzieciaki, Pati ma cały czas 6
Stary 2007-04-17, 07:36   #7106
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Tak ślicznie u nas na Wątku to dawno nie było dzieciaczki śliczne duże i uśmiechnięte a Kamilek ładnie ciałka dostał i pultinki też super a nasza mała śmieszka bomba.

Ch_ago śliczne buciki ile zapłaciłaś?. Ja trochę żałuje, że nie kupiłam letnich bucików Matiemu ale trudno jak to mówi mój tż "kupi się następne" .

Agiko jak ja uwielbiam gadać o zakupach byle "pierdołki" nawet cieszą czekam na relacje i cynk "gdzie" i "za ile?" A Kamilek to też chyba to taty podobny ma śliczne, wyraziste oczka.

Haniu fajna ta skakanka...

Joasiu co u WAS?
Stary 2007-04-17, 07:51   #7107
ch_aga
Zadomowienie

Haniu -- Mateuszek siedzi na nocniki minutkę mówiąc przy tym "siiiiii" ale nic z tego, nocnik pusty
Płatku -- zapłaciłam 110zł. Podam Ci stronkę internetową z bartkami, ceny ciut niższe ale i tak najpierw trzeba przymierzyć butka bo tak w ciemno płacić tyle kasy to raczej nie bardzo Niestety moich butów nie ma tutaj ale to kolekcja z kwietnia 2007 roku więc świeżynki
http://www.outlet.bartek.com.pl/prod...id_kategorii=1
Pozdrawiam i życzę miłego dnia, u nas piękna pogoda
Stary 2007-04-17, 10:38   #7108
agika11
Zadomowienie

Chaga fajne butki. My też wlaśnie polujemy na coś podobnego dla Milcia. Ale jeszcze nie kupiliśmy .

Dzięki za komplementa wycałuję mojego skarba.

Płatku, zła byłm bo mało kupiliśmy i nie wszystko co chciala. Będę musiała polatać po sklepach,a ostatnio tego nie cierpię. Nic nie mogę kupić. Nic mi się nie podoba Kupiłam tylko 7 -pak body na krótki rękaw. Są bardzo ładne. Chciałam kupić też na dlugi, ale nie było 86 rozm. Są fajne bezrękawków body pod koszulkę byłyby super, ale rozmiarów brak.MUszę chyba pojechać do drugiego TESCo, może będą. Kupiliśmy jeszcze zestaw do piaskownicy, bo wczoraj wystawiliśmy mu na ogród i ma już piasek więc: wiaderko, łopatki itp. Tyle, że nie wiem ile się pobawi w piasku, bo ciąle chce o eść. Kiedy mu się znusz Nie kupiłam spodni letnich, koszulek, czapeczki.
Acha kupiłam jeszcze sobie skakankę taką jak Hania załączyła i od dziś zaczynam ćwiczyć. 27 zł w Tesco, no nie mogłam się powstrzymać i kupiłam właśnie tą, zamiast zwykłą za 5 zł

No nic, wracam do pracy Miłego dzionka
Stary 2007-04-17, 10:47   #7109
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

A ja w ten ładny dzień już po ćwiczonkach Bi C za mną czekam aż Pati wstanie i idziemy na spacerek wieczorem będzie skakanka i dzień zakończony pozytywnie

Płatku też mi się podoba ta skaknka ale cena na allegro dużo wyższa niż ja sobie kupiłam a jest identyczna.

Chaga też oglądałam buty na tej stronie ale musze iść do sklepu zobaczyć jaki rozmiar ale wydaje mi się że będzie to 21 a wy jaki macie rozmiar. Co do nocnika to spróbuj od razu jak się obudzi posadzić ja tak robie i prawie zawsze jest siku w nocniku

A to fotki z wczorajszej wyprawy na podwórko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pati036.jpg (117,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pati037.jpg (106,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pati038.jpg (114,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pati035.jpg (110,2 KB, 10 załadowań)
Stary 2007-04-17, 11:31   #7110
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Dziewczyny czym smarujecie buźki dzieciom przed wyjściem na dwór?

Agiko ważne że sprawiłaś sobie mały prezent który zresztą wyjdzie Ci na zdrowie body też ostatnio kupowałam właśnie w Tesco na krótki rękaw, ale były już tylko Dysneya te większe też 7 par . Ja czapki dwie dostałam na wiosne-lato, a później chyba kapelusik kupimy choć wczoraj chodził też w chustce na głowie . Buty kupie już na samo lato nosimy numer 22(Bartka) lub 21( innych firm). Agiko a Kamilek nie je piasku kurcze Mati wcina piasek i zabieram go z placu zabaw nieraz tak ładnie bawił się z dziećmi w piaskownicy, a teraz je piasek i ucieka mi ciągle .

Pati ma ładne podwórko zazdroszcze a jeszcze bardziej tej działki co macie pewnie do wieczora bym z małym na niej siedziała . Buziaczki dla Patrycji .

Dzisiaj przychodzi jakaś baba oglądać mieszkanie wysprzątałam wszystko po czym Mati poprawił i znowu bajzel i jak tu przyjmować gości .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości