|
|
#991 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
Poza tym motocykliści dzielą się na tych którzy leżeli i na tych którzy będą leżeć. Mój chłopak w tym roku po 12 latach jazdy na moto się przewrócił pierwszy raz. Dobrze, że mnie tam nie było bo bym umarła ze śmiechu jakbym zobaczyła jego minę. A co najgorsze, że glebę zaliczył 10 minut przed zamontowaniem crashpadów. Powiedział, że jak leżał przykryty motocyklem to był w takim szoku, że aż nie mógł uwierzyć, że się przewrócił. Grunt, żebyś się nie przewracała na własnym moto bo te na kursie zaliczają kilka gleb codziennie
|
|
|
|
|
|
#992 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
Raz , bo hamowalam na piachu , a drugi jak ostatnia durnota robiac osemki . Instruktor przerazil sie bardziej odemnie , bo takiego ochrzanu nie dostalam odkad jako dziecko spadlam z drzewa i mialam wstrzas mozgu .I do tego zlamalam raczke od hamulca recznego, wiec bije Cie na glowe ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#993 | |
|
Konto usunięte
|
hej wszystkim
Cytat:
przynajmniej się nie będziesz bała upadać, bo Ci co "nigdy" (jakoś w to nie wierzę) nie leżeli mają stracha przed upadaniem i robią głupie błędy żeby do niego nie doprowadzićgrunt, że jesteś ok
|
|
|
|
|
|
#994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#995 |
|
Konto usunięte
|
Białe linie to także moja specjalność
Także zdarza się Ale nie będę mówić nie przejmuj się, bo przynajmniej ja nie umiałam, w sumie nie umiem do teraz. Noo, ale nie ma co rozpamiętywać![]() Somethinggood też miałam wstrząs mózgu, jak spadłam z drzewa jako dzieciak
|
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
A ja niestety zostaję przy A1...
|
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
skąd taka zmiana decyzji? idziesz na nowe testy?
Aaaaasia jak egzamin... bo to albo dzisiaj było, albo jutro... ![]()
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#998 |
|
Zadomowienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41521965]Białe linie to także moja specjalność
Także zdarza się Ale nie będę mówić nie przejmuj się, bo przynajmniej ja nie umiałam, w sumie nie umiem do teraz. Noo, ale nie ma co rozpamiętywać![]() Somethinggood też miałam wstrząs mózgu, jak spadłam z drzewa jako dzieciak [/QUOTE]Nazwijmy to udanym dziecinstwem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#999 | |
|
Raczkowanie
|
Będzie dobrze kochana! Pojeździsz to będziesz chciała większej pojemności, zapiszesz się wtedy na A i będzie dobrze. Ogarniesz trochę technikę jazdy i zdasz A. Nie od razu Kraków zbudowali. Ja też muszę jeszcze trochę pojeździć zanim wsiądę na 1000. Taka kolej rzeczy, większość zaczyna od małych pojemności, a kończy na 1000 +. Tylko pamiętaj szlifuj technikę, technikę i jeszcze raz technikę! To najważniejsze :P
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Raczkowanie
|
Co się stało się?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
ósemka i na koniec mi moto poleciał
siara na maxa..
|
|
#1003 |
|
Raczkowanie
|
Przewróciłaś się na egzaminie? ;>
|
|
#1004 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
jak wyjechałam z ósemki do poprawy, chciałam nawrócić i widocznie źle skręciłam bo mi poleciał
|
|
#1006 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
LOL
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
nie bo egzaminator już powiedział że koniec egzaminu więc niech sobie go sam podnosi
![]() ale kątem oka widziałam że nieźle się nasiłował z nim
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
kuuuuurde, może Ci załatwić godzinki doszkalające? tylko, że jedna szkoła jest w Kce, a druga jest w Zabrzu (Marcina kumpel)
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#1009 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda, że mieszkasz tak daleko to bym Cię nauczyła jeździć jak trza a nie sie wyp... jak nie trza!
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam na prawdę dobrego instruktora
stres? możliwe że trochę tak..
|
|
#1011 |
|
Raczkowanie
|
Zdajesz na er6?
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
suzuki sfv 650
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam wczoraj SV od mechanika
wyjaśniła się sprawa szarpania wszelakiego teraz płynieeeee... Zawieszenie twardsze, jeździ mi się genialnie, ale obtłukłam trochę tyłek wczoraj. Inna sprawa, że nie dało się wymienić świec. Powiedział, że są w porządku, ale jeśli będę chciała wymienić, to dopiero po sezonie, bo jak teraz spróbuje je na chama powykręcać i, nie daj Boże, któraś pójdzie, to mam 3-4 tygodnie w plecy. Więc skoro wszystko hula, to nie ma sensu się blokować ![]() Jeszcze przedwczoraj przyszła nowa, ciemna szyba do moto teraz moja dziewczyna będzie wyglądać tak: http://www.whaccessories.com/images/...reenSV1000.jpg , jeszcze tylko czekam na czarne śrubki do mocowania
|
|
|
#1017 |
|
Konto usunięte
|
Justyna, to chyba wszystkie Sv pływają
Takie odniosłam wrażenie jadąc z kumplem 2 lata temu jako bagaż i teraz u Reni To jest na zmianę "czuję się, jakbym leciała/płynęła"Ładna ta twoja dziewojka będzie Klepsydra, haha i dobrze4, że się namęczył Malwi, 4.07 aktualny? ![]() Lecę, bo już jestem spóźniona do pracy, a potem cały dzień taki na olaboga, a jeszcze szkoła. Miłego dnia, pozdro600 Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 Czas edycji: 2013-06-28 o 08:54 |
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41537895]Justyna, to chyba wszystkie Sv pływają
Takie odniosłam wrażenie jadąc z kumplem 2 lata temu jako bagaż i teraz u Reni To jest na zmianę "czuję się, jakbym leciała/płynęła"Ładna ta twoja dziewojka będzie Klepsydra, haha i dobrze4, że się namęczył Malwi, 4.07 aktualny? ![]() Lecę, bo już jestem spóźniona do pracy, a potem cały dzień taki na olaboga, a jeszcze szkoła. Miłego dnia, pozdro600 aktualny, aktualny tylko chciałabym wiedzieć kto będzie
|
|
|
|
#1019 |
|
Rozeznanie
|
My z Pati bedziemy na bank. Manewry zmierzające do odwiedzenia Cię zostały rozpoczęte i są zakrojone na szeroką skalę
![]() Klepsydra- nie udało się tym razem, uda się następnym. Na moje oko musisz nauczyć się radzić sobie ze stresem bo z tego co mówisz jeździsz dobrze. Dwudziestolatka- nie pokazałaś jeszcze zdjęć nowego nabytku czy coś przegapiłam?
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2013-06-28 o 10:19 |
|
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
Paula i Asia co z wami?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

normalnie mózg roz.ebany
Poza tym motocykliści dzielą się na tych którzy leżeli i na tych którzy będą leżeć. Mój chłopak w tym roku po 12 latach jazdy na moto się przewrócił pierwszy raz. Dobrze, że mnie tam nie było bo bym umarła ze śmiechu jakbym zobaczyła jego minę. A co najgorsze, że glebę zaliczył 10 minut przed zamontowaniem crashpadów. Powiedział, że jak leżał przykryty motocyklem to był w takim szoku, że aż nie mógł uwierzyć, że się przewrócił. Grunt, żebyś się nie przewracała na własnym moto bo te na kursie zaliczają kilka gleb codziennie 

Raz , bo hamowalam na piachu , a drugi jak ostatnia durnota robiac osemki . Instruktor przerazil sie bardziej odemnie , bo takiego ochrzanu nie dostalam odkad jako dziecko spadlam z drzewa i mialam wstrzas mozgu .
Także zdarza się

stres? możliwe że trochę tak..