|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() tak bym chciała żeby w tym cyklu się udało nam wszystkim ![]() dzastin piękny synek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3272 |
Zakorzenienie
|
Może coś jest na rzeczy?
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Zakorzenienie
|
no oczywiscie, ze tak
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3274 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja na Twoim miejscu bym uciekała jak najdalej...raz na ruski rok miłe dzien dobry jak sie mama czuje i nic poza tym... ![]() Cytat:
![]() Ja Wam powiem ze mam fajną teściową ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
nooo ja już jestem ze 20 dni w ciązy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Zakorzenienie
|
Linka a gdzie ta dietetyka? Bo ja się chciałam do szkoły zapisać
![]() Prawko od września...już postanowione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a prawko to już wcześniej ustaliłyśmy ![]() coś link nie chce sie porządnie wkleić więc wklejam opis kursu : Dietetyk – kod zawodu - 322001 Do czego przygotuje mnie ten kurs? Kurs Dietetyki i Odchudzania I i II stopnia przygotowuje uczestnika do wykonywania zawodu Dietetyka. Kursanci poznają najnowocześniejsze zagadnienia związane z żywieniem człowieka, uczą się układania jadłospisów w wybranych chorobach, poznają różnorodne diety dostosowane do rodzaju pracy i trybu życia. Po ukończeniu kursu uczestnik może rozpocząć pracę na stanowisku Dietetyka lub może otworzyć własną poradnię dietetyczną. Do kogo adresowany jest ten kurs? Kursy zawodowe Dietetyki i Odchudzania organizowane są dla osób nieposiadających doświadczenia, a także osób, które związane są z branżą: medyczną, żywieniem, sportem, absolwentów, studentów oraz osób chcących poszerzyć swoją wiedzę. Program kursu Dietetyki realizowany jest w przystępny sposób. Na początku zapoznają się Państwo z ogólną wiedzą, a następnie omawiane są zagadnienia bardziej szczegółowe, co pozwala łatwiej przyswoić zdobytą wiedzę. Jakie umiejętności nabędę po odbyciu tego kursu? Kurs ma na celu przybliżenie słuchaczom tematyki związanej z żywieniem człowieka.Kurs daje możliwość podjęcia pracy na stanowisku Dietetyka oraz otwarcia własnej poradni dietetycznej. Na spotkaniach będą omawiane takie zagadnienia jak: główne składniki odżywcze i mineralne oraz witaminy, klasyfikacja i rodzaj diet wykorzystywanych przy żywieniu dietetycznym u osób dotkniętych różnymi problemami zdrowotnymi. W jakim zawodzie mogę pracować po ukończeniu kursu? Kurs Dietetyki i Odchudzania I i II stopnia daje wiele możliwości podjęcia pracy, m.in w publicznych oraz niepublicznych placówkach ochrony zdrowia, poradniach żywieniowych, chorób metabolicznych, chorób przewodu pokarmowego, zakładach żywienia zbiorowego, placówkach sportowych, szkolnictwie, instytutach naukowo-badawczych oraz inspekcjach zajmujących się kontrolą żywności. Po zdanym egzaminie uczestnik otrzymuje dyplom w języku polskim oraz zaświadczenie zgodne ze wzorem Rozporządzenia MEN z dnia 11.01.2012 r. , dzięki czemu może rozpocząć pracę na stanowisku Dietetyka. Firma ☠☠☠☠☠☠☠☠pl zachęca do wzięcia udziału w kursie Dietetyki i Odchudzania I i II stopnia ze względu na optymalną liczbę godzin szkoleniowych na rynku przy niskiej cenie. Posiadamy w pełni wyposażone sale szkoleniowe, a uczestnikom gwarantujemy niezbędne materiały do nauki. Niezwykle doświadczona kadra wykładowców doskonale przygotowuje uczestników do egzaminu oraz do zawodu Dietetyka. Wykładowcy w trakcie trwania kursu chętnie dzielą się swoim bogatym doświadczeniem i udzielają praktycznych porad. Zawsze dostosowujemy harmonogram zajęć do uczestników - dogodne dni oraz godziny zajęć. Organizujemy kameralne grupy dzięki czemu każdy uczestnik może liczyć na indywidualne podejście lektora podczas 90% zajęć praktycznych. tematy sa bardzo szczegołowe ![]() Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-06-28 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3277 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I kopa proszę tu ode mnie też na zapęd ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A stres przedślubny jest normalny. Zobaczysz, niedługo odetchniesz z ulgą. Cytat:
Kurde, nasza graciarnia niedługo będzie musiała ustąpić miejsca pokoikowi dla dzidzi. :P ![]() ![]() Cytat:
![]() Witam! Dziś apogeum mdłościowe mnie napadło. Do 10 ledwo żyłam. Teraz zjadłam i trochę mi już lepiej. Czekam z niecierpliwością na poniedziałkową wizytę. Miłego dnia! ![]()
![]() |
#3278 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko się śmieje na głos!!!!!!!!!!
![]() ![]() odkryliśmy to skacząc przed lustrem ![]() i znów zasnął na macie ![]() ![]() No Cudo jak się patrzy!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ta Dietetyka chodzi za mną już od 2 lat. Jednak teraz Marcelek a później kto wie ![]() Jakie to koszty? CZY, KTÓRAŚ LASECZKA Z MOICH OKOLIC ZNA JAKIEGOS ORTOPEDE?? Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2013-06-28 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3280 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3281 |
Zadomowienie
|
witamy sie
![]() kocurku,moje cukry wciagu dnia okielznane w miare,walcze jeszcze z tymina czczo.... mam nadzieje ze dam im rade dzastin jaka slodka buzinka ![]() a ja nie mam zadnej z was na fb:-( tez chce.... lunka ja nadal uwielbiam czytac jak opisujesz siebie i synka ![]() ![]() ortopode moge polecic ze stargardu dr jaworski...nie wiemczy on w zs przyjmuje... innych nie znam. ide gotowac obiada |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3282 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Podoba nam sie Julek, Tymek a TZtowi jeszcze Nikodem ale mi nie za bardzo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Zakorzenienie
|
![]() Misia ja przed ślubem też poznałam teściową z tej ciemnej strony, normalnie tylko ubić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3284 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3286 |
Zadomowienie
|
A Ty Kocurowa to w gwiazdach wyczytałaś czy śniło Ci się?
![]()
#3287 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3288 |
Zadomowienie
|
Chciałabym aby tak było, aczkolwiek czuję w moczu, że będzie dziewuszka :P
#3289 |
Zakorzenienie
|
To Ty nie wiesz, ze ja jestem czarownica i zawsze mam czuja? U siebie też wiedziałam ![]() Wspomnisz moje słowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3290 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3291 |
Zakorzenienie
|
Nie no ja kocham moją teściową, jak jestem w Hiszpanii i słyszę ją raz na miesiąc przez 20 sek. na skype.
Byle do ślubu, a potem jej pokaże ![]() ![]()
#3292 |
Wtajemniczenie
|
Ja u Izki obstawiam chłopa, a u Cebolowej mam jeszcze dylemat ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3293 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3294 | ||
Zakorzenienie
|
Będzie dobrze
![]() Cytat:
![]() Hehe skąd wiesz? ![]() Cytat:
![]() Ja na początku ciąży czułam że chłopak,a teraz mi się zmieniło i jakoś mi się wydaje że jest dziewczynka ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3295 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do plci to ja tez stawiam ze u cebulovej chlopak a u izy dziewczynka ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Zapomnialabym - Dzastin slicznego bedziesz miala synka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3296 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje że 08.07 małe pokaże co ma między nóżkami
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3297 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
cebula musi mieć chłopaka bo..bo ja sobie zycze chłopaka kiedyś a bedziemy miały wspolny wózek buheuheuhe
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- boże dopiero zaszłaś w ciąze , a zaraz juz 16 tydzien? toż to prawie połowa!!!! jezuuu jak ten czas leci! |
![]() ![]() |
![]() |
#3298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam mam mieszane przeczucia, ale poki co bardziej u Izy chlopiec a u cebulovej dziewczynka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Będzie co będzie. Jak to się mówi, oby zdrowe. Choć wolałabym chłopca, bo w rodzinie same dziewczynki i mam juz dość wszechobecnego Hello Kitty i cukierkowego różu. :p
#3300 |
Zakorzenienie
|
Ja wolałabym dziewczynke
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.