|
|
#2521 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Hejo
Jak cos to jestem-troche do tylu,ale jestem(jakby sie przypadkiem ktos zorientowal, ze mnie mniej ) Ale wyjasniam,ze malz urlopuje, wiec staramy sie spedzac czas familijnie Pozdrawiam dziewczyny. Aha, Illusion-gratulejszyn za drugiego zabka- Marcinkowy tez ma drugiego
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Hello lejdis!!!
Jestem tak padnieta ze sobie nawet nie wyobrazacie!!! Maz ma urlop i ciagle jezdzimy gdzies w odwiedziny, dnia na d.upie nie spedzamy, twarza juz ryje o ziemie ale co tam ![]() Smiejemy sie, ze zyjemy jak mohery, chodzimy spac o 22 a wstajemy o 5 Spotkanie z Silverami super ![]() Moj malz pod wrazeniem tzSilver, bo jak poszlam z Silver po kawe i na zmiane Pietraszkowej pieluchy to malz Silver pierwsze zdanie, ktore wypowiedzial do mojego brzmialo "to kiedy nastepne? Bo ja bym juz mogl od razu " ciekawe, co Silver na to? ![]() W drodze z Zarek do mojej friend zlapaly nas przygody, nawi poprowadzila nas w srodek lasu, zaatakowalo nas bagatela sto komarow 40km przed miejscem docelowym urwalo nam sie podwozie z auta O matko Sylwieta, ja tez z dwoch cyckow na jednym boku, i nawet wisiec na rece nie muesz,e tylko na lezaco!!!! Jestem na wyzszym levelu Aska, ja znowu jak malego odkladalam to przytulalam sie moim brzuchem do jego i tez jak debil jakis wisialam nad lozeczkiem hahaha Marsi, Cala, (ilkas, blogerko? ) sroda aktualna??? Gdzie sie spotykamy??? I w ogole co i jak?![]() Szajus, my jedziemy 10go, mialas napisac, jak tam dojechac? Black,udanej imprezki!!! ![]() Tesknie za wami przeogromnie, bede na biezaco jak wrocimy z urlopu i malz wrocido roboty. Swoja droga nie wyobrazam sobie tego, jest tak prfzecudownie!!! Aha, mieszkanie nadal nie skonsumowane
|
#2523 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Szklanka, wracaj do zdrowia szybko!
Yellow zesrała bym się w gacie w takiej sytuacji. Illusion ciasto super, bardzo podobne piekłam kiedyś namiętnie, wszyscy myśleli że to drożdżowe ![]() Cytat:
Dobrze że się spotkaliście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobre ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jutro mamy chrzciny Muszę jeszcze spodnie i koszulę Misiowi wyprasować Dziś wreszcie byłam u fryzjera i wyglądam jak człowiek Michał jak zobaczył to mnie chyba nie poznał, wyciągał łapkę o mnie głaskał po głowie, a potem szarpał za kudły.Michał się obraził na lewego cyca, i u mamy jak byłam głodny był jak fix, cyc pękał w szwach a on wrzeszczy Oczywiście possał pustego i poszedł spać. A ja wielką plamę na koszulce miałam ![]() Zamówiłam dwie pieluszki wielorazowe, mam nadzieję że w poniedziałek będą, ciekawe czy się sprawdzą. Boli mnie coś gardło, oby Młodemu nic nie było |
|||||||||
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Blogerko, bardzo sie cieszę, ze siostra dała rade
|
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Przez 2 miesiące 1 małą łyżeczkę potem przez miesiąc 2 łyżeczki. A potem możesz już stopniowo zwiększać dawkę i dawać normalnie.
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Aha!
Nasz maly czlowieczek ma ostatnio dziwna faze. Po kapieli karmie gona lezoca u nas w lozku - a on po jedzeniu wyje. Wsadzamy na lulanie do wozka - wyje. W chuscie - wyje. Na rekach wyje. Wsadzamy do lozeczka - 10-15 min i SAM!zasypia Marsi, brawa dla Groszka! Meneq, cudna t.,w takim wypadku mozna jej wybaczyc nawet odwiedziny o 4 rano
|
#2528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochana, bardzo sie ciesze, ze tak pięknie czas razem spędzacie, pamiętam jaka byłas rozżalona, ze mąż ciągle w remontowni ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Mozolnie Was nadrabiam, ale daleko w lesie jestem
![]() Dzieciaki spia (Kubus+moja siostra) to moge troche poczytac ![]() cala, wpitolilabym calego Twojego biszkopta!!! fewcia, ciesze sie, ze noce juz lepsze ![]() Lady, milego urlopowania! Wiecej nie pamietam ![]() Piszecie o rozszerzaniu, schematach, itp - dzieki Wam nic juz nie wiem, moje gratulacje ![]() A za 4 dni startujemy z pierwsza marchewka - podniecam sie niemalze jak przed pierwszym seksem ![]() U mnie gra gitara ![]() Kubus nauczyl sie piszczec, takze mozecie sie domyslac co mam na chacie ![]() Poza tym moje dziecie ogarnelo spanie w dzien - dzis dwie drzemki po 1,5h prawie ![]() Pewnie dlatego, ze tu ma troche ciszy, nie to co na naszym szalonym metrazu w GD... Mama mi kupila w Dojczach kaszki BD, bezmleczne - 3 ziarna i jaglana zdaje sie. Podobno bez cukru, glutenu, konserwantow, itp I jeszcze herbatke w saszetkach, chyba z jablka i truskawki - tez bezcukrowa.Widocznie tam bardziej dbaja o dzieciaczki. Za calosc dala tylko 5 ojro ![]() Aaaa szaja, odnosnie tych brzydkich plam - u nas to chyba nie odparzenie... Co prawda pojawilo sie toto jak zaczely sie te pierwsze majowe upaly (tez obstawialam odparzenie). Po smarowaniu sterydem zeszlo, ale po kilku chlodnych dniach (deszcze, itp) znow wrocilo. Takze sama juz nie wiem :/ Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-07-06 o 22:03 |
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam po łebkach
Dziś zapracowany dzień i tak zleciało ![]()
|
|
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niezłe przygody z autem :P swoją drogą Ty to obskoczysz cały wizaz przez ten urlop jeszcze pewnie jak będziecie sie urlopować to Nawijke odwiedzisz Właśnie jem moją pierwszą w życiu kokosnkę.... ogólnie nie cierpię kokosu, ale jkoś tak sama nie wiem czemu ja jem
|
|
#2532 | ||||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie podaję, na początku biogaię dawałam, teraz już nie aczkolwiek pamiętamy że przy antybiotykach i/lub wirusówkach brzusznych podajemy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie, w chuście nie, bo się bałam, że jak uleje to masakra gratuluję! cudnie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to nie na moje adhdCytat:
|
||||||||||
|
|
|
#2533 | ||||
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() już widzę, że coś mi zjadło :/ Cytat:
![]() dla LeosiaCytat:
a tż powiedział, żebym mu więcej takich zdjęć nie pokazywała ![]() Cytat:
zdrówka Kochana super, że nocka lepsza ![]() Cytat:
i masło prawdziwe to podstawa co do pogrubionego to nasze będą inne bo będą NASZE
|
||||
|
|
|
#2534 |
|
Zadomowienie
|
Jestem po wieczornym koszmarze usypiania Blanki, bo mi tata przebudzil ...
Lady witaj podrozniczko ![]() Ja jestem na noc u rodzicow .. grilll w najlepsze trwa wodka sie leje ... niedawno mialam smieszna akcje ze starym, przez co musialam blanke znow usypiac, bo wylam ze smiechu ... tata chcial zrobic fotke i wyslac koloedze no i po swiece przyszedl do mojego dawnego pokoju, bo niby za ciemno ... szukal tych malych do podgrzewacza, ale ze nie bylo, to stwierdzil, ze wezmie taka z parapetu, na takiej kwadratowej ceramicznej podstawce .... wszedl krokiem lekko chwiejnym, spojrzal na blanke ze spi, przylozyl palec do ust po czym zrobil glosne ciiii, udal ze na palcach idzie i co ... zlapal swiece z podstawkiem razem, po czym mu podstawek wylecial z rak i z hukiem na podloge spadl i sie rozwalil na kilkadziesiat kawalkow ... na domiar zlego nie wiem dlaczego zlapal sie firany i zerwal ja z karnisza ... laski myslalam, ze padne ze smiechu ... jak to komicznie wygladalo ... jesczze to jego ciiii ... przypomnialy mi sie moje nocn e powroty po pijaku do domu jak chcialam ten fakt ukryc i zawsze albo w cos rabnelam, albo mi klucze upadly itp ... Tatus wyszel przepraszajac, a ja z blanka jeszcze zo dobre 20 min musialam sie cyckowac, zanim usnela po tej brutalnej pobudce :d A tu Ilusion fotka mojego cioasta z bliska, wiecej nie pieke, bo tylko chodze po dokladki, juz mnie brzuch boli, a opanowac sie nie potrafie
|
|
#2535 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dalej spamuję
![]() kobieto, wstydu nie masz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla Marcinkowego drugiego ząbka ![]() Cytat:
![]() współczuję przygód ale dobrze, że dotarliście szczęśliwie ![]() Cytat:
i może po chrzcinach lewy cyc wróci do łask ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
dziadziuś chciał być cicho ![]() a co do ciasta to ![]() miałam dzisiaj upiec ale nie miałam czasu może jutro
|
|||||
|
|
|
#2536 | |||||
|
Konto usunięte
|
najlepszego
![]() Cytat:
tia, nie kąpać jak upały... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja bym jednorazową akcję olała, czasem zwyczajnie na żołądku coś źle siądzie Cytat:
świetne wieści Cytat:
a już ci piszę - jak dojedziecie w Przecznicy do takiego skrzyżowania, gdzie po prawej będzie droga na "Leśniczówkę Puchatek" a po lewej przystanek pks, to skręcacie w lewo! i jeszcze kawałek prosto, za takim łukiem łagodnym po prawej jest izerski potok już dzwoniłam do Agnieszki i mnie telefonicznie kierowała.
|
|||||
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
szaja, pytalas o ciuchy.
Jakie "byle co na spacer z dzieciem?" ![]() Ja tam sie zawsze stroje ![]() Bez oka pomalowanego nie wyjde, stroj tez nie moze byc byle jaki Bluzka na ramiaczkach, bo musze jakos karmic, ale dol przeciez niedowolny ![]() Ciasto Illusion na pewno pyszne! Maslanka daje wilgoc, a i zdrowa jest ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Lady, a w JG nie bedziecie jak taka objazdowke trzaskacie? ![]()
|
|
|
|
#2538 |
|
Zadomowienie
|
szaja podkładam bawelniane prześcieradlo białe, tu na zdjęciu to byla dopiero przymiarka, pierwsze 2 minuty Oli w tym czołgu, bo zdązyłam zamontować
Asia twoje ciasto wyszło za☠☠☠is.cie! Moje to taki gniot po prostu, wyrosło, opadło i gówno takie ale smaczne, to fakt ;]
|
|
|
|
#2539 |
|
Zadomowienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Ezzo siedzi cicho bo rozwozi zaproszenia ślubne na Śląsku
![]() Ewik ja nadal trzymam sie dzielnie w naszym postanowieniu, choć przyznam,ze cieżko, bo wszędzie namawiają,żeby choć kawaleczek spróbować. Imieninowe Wszystkiego najlepszego dla Córci. Ach i u tu jeszcze tym ciastem kusicie...niedobre ![]() Laurko powodzenia na chrzcinach. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2540 |
|
Konto usunięte
|
Ślązaczki! kiedy spotkanie kolejne?
|
|
|
|
#2541 |
|
Rozeznanie
|
Przeczytałam wszystko, ale nie mam ochoty cytować. Właściwie, to przyszłam się wyżalić. ![]() Nie wiem już w końcu, czy to inni są wobec mnie źli, czy ze mną już jest naprawdę coś nie tak. Człowiek się stara, robi co trzeba, a i tak zawsze znajdzie się jakieś "ale". To zaczyna olewać - wtedy jeszcze gorzej. Więc znowu - stara się, to nic nie daje, olewa, i tak w kółko... Ja naprawdę robiłam wszystko, co trzeba było zrobić, ale i tak dalej wysłuchiwałam pretensji, więc powiedziałam STOP, i nie robiłam nic. I co? Jest jeszcze gorzej. Więc dzisiaj znowu wszystko zrobiłam sama, ale co tam - tż obrażony, bo nie poszliśmy na festyn przez to, że się nie wyrobiłam ze sprzątaniem, mama z tatą przyszli i zrobili taki bałagan, że drugi raz musiałam po nich sprzątać. Wczoraj Pola miała dzień "nie wiem czego chcę, ale chcę tego bardzo", więc zrobiłam tylko drobne porządki, żeby cokolwiek było ruszone. A co usłyszałam? Że się w końcu przekonam, bo do tej pory miałam takie grzeczne dziecko, to teraz będę wiedziała, co to znaczy prawdziwe prowadzenie domu, i dlaczego nic nie jest zrobione na obiad, i taki bałagan w domu. A no dlatego, że przez ten tydzień jedliśmy to, co zostało z wesela, i myślałam, że tak będzie też w piątek, a nikt mi nie powiedział, żeby coś zrobić. No ale oczywiście powinnam się domyślić. A bałagan - bo inni nie potrafią po sobie sprzątać. Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-07-06 o 23:03 |
|
|
|
#2542 |
|
Rozeznanie
|
Albo najlepsze jest to, że o cokolwiek mama się wkurzy, czy na brata, czy na siostrę, czy ogólnie na wszystkich - zawsze idzie z pretensjami do mnie.
|
|
|
|
#2543 |
|
Konto usunięte
|
Wisienko, wyprowadzka?
|
|
|
|
#2544 |
|
Rozeznanie
|
Szaja, nie mamy za co, nie mamy gdzie...
|
|
|
|
#2545 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja! ![]() Cytat:
![]() Pewnie przez te upały mniej je ![]() Charlizz tak myślę o tym cieście... a składniki miałaś w tej samej temperaturze? Bo czasem nie rośnie, albo się zakalec robi jak coś dodasz za ciepłe, albo za zimne, np. jajka prosto z lodówki. |
||
|
|
|
#2546 |
|
Wtajemniczenie
|
k.
|
|
#2547 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jak chcą mieć gosposię to niech zapłacą, kurde no Cytat:
Powodzenia na chrzcinach i nie myślcie przypadkiem o teściach
|
|||
|
|
|
#2548 |
|
Zadomowienie
|
Wisienko strasznie mi przykro ... A nie mozesz przestac robic cokolwiek, wlasnie po to, zeby zauwazyli ile Ty robisz ... Az mi sie wierzyc nie chce ze najblizsi moga byc tacy niewdziec
zni
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
blogerko brawa dla siostry i Lilki. W jej sukcesie jest duza Twoja zasluga.
|
|
|
|
#2550 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41671308]Ślązaczki! kiedy spotkanie kolejne? [/QUOTE]Podpisuję się pod pytaniem ![]() Cytat:
Fewcia mam nadzieję że kolejna nocka ok! Nade mną ostatnio wisi chyba jakieś fatum spać nie mogę bo ten zus mi w głowie siedzi...
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.

) 

" ciekawe, co Silver na to?
) sroda aktualna??? Gdzie sie spotykamy??? I w ogole co i jak?

nie wiem jak to się stało 

przydały sie zapasy z kartonów

szkoda ze przesylka trwa 4 lata 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zni