|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
color no to super glutka teraz i kleimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4112 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4113 | |
Wtajemniczenie
|
AW: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
ale nie wiem czemu mialambym oczekiwac od was ze mi powiecie ze to objaw ciazy jezeli cos pisze... Myslalam ze to forum jest po to zeby sie tez wymieniac obserwacjami... wszyscy pisza a jak napisze to juz od was czegos oczekuje? Nie wiem w takim razie pomylilam fora. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Mam wrazenie ze nie jestem tu mile widziana... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Zakorzenienie
|
Niestabilna, ale dlaczego twierdzisz, ze nie jestes mile widziana, glupolu
![]() tu jest forum od wspierania sie, ja nie pisalam Ci tego wszystkiego, zeby Ci pojechac. po prostu wiem przez co przechodzisz, a sobie nie pomagasz. a chec pomocy odbierasz jako atak, a to nie o to mi chodzilo. |
![]() ![]() |
![]() |
#4115 |
Wtajemniczenie
|
AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Wiem... zrozum
SIOSTRA zaciazyla Przyjaciolka zaciazyla I nie wiem czy kojarzysz jak opowiadalam o tym koszmarnym weekendzie u mojego tz brata... jegoo kobieta tez zaciazyla, ona leci tylko na jego kaae zdradzila go pare raty i jest leniwa d... ktora dupy rustyc do pracy nie umie...ale nie o tym... wiem ze tto nie byl atak na moja osobe. Ale mi ciezko jest mi cholernie ciezko... i kazdy ma prawo do chwili slabosci... ale jak wam pisze ze temo mi skacze do gory i ze w dzien spodziewanej @mam sluz jak bialko kurze gdzie zawsze bylo biale i grudkoware albo lepie to nie oczekuja zdania "jestes w ciazy" wszystkie tutaj przed @wypisujemy takie glupoty bo to typowe objawy @ a nie ciazy... ile razy bylo tak ze te co zaszly nie mialy nic ?? Bardzo czesto... nie wiem jak ci to wytlumaczyc. Zreszta jest zbioroka i ch... :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4116 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam chwile slabosci, ale wlasnie dlatego staram sie z tym walczyc, bo to w niczym nie pomaga
![]() a mam Ci wyliczyc ile ciaz bylo w moim towarzystwie od mojego pierwszego poronienia? a chcialabys sie dowiedziec w takim momencie, ze Twoja siostra byla 2x w ciazy, ale usunela, bo nie chciala tych dzieci, bo sie zwyczajnie mowiac nie przypilnowala i puscila? bo ja to uslyszalam po pierwszej ciazy. po czym w rodzinie Tz urodzila sie 2 dzieci, miesiac po miesiacu, a ja mialam byc nastepna... no nikt nie ma latwo, ale wlasnie po to tu jestesmy, ze trzeba sie wspierac. moze mam zle metody, nie wiem. nie uwazam tez zebym Ci cos nie milego napisala, albo w zlym tonie. ale ja nie lubie glaskania po glowce, bo to doluje jeszcze bardziej. jest mi bardzo przykro, ze musisz przez to wszystko przechodzic ![]() jesli Cie urazilam, to przepraszam, nie to mialam na celu... no kurcze, bo teraz mam wyrzuty sumienia, ze jestem wredna i bez serca... ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- a i jeszcze jedno: nie zapominajmy, ze piszemy w internecie, ze nie wszystko da sie odczytac tak jak autor chcial to przekazac... |
![]() ![]() |
![]() |
#4117 |
Zakorzenienie
|
Niestabilna uważam że Santom ma racje.Nie mysl o tym tyle.Ja też wiem jak to ciężko i trudno tak wyłączyć myślenie.Ale spróbuj bo się w końcu wykończysz.
Color biedna ![]() Za wszystkie dziewczyny trzymam bardzo mocno ![]() Mieliśmy bardzo fajne po południe.Poszliśmy na spacer,do kawiarni na kawe mrożoną,a potem do baru na soczek ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4118 | |
Wtajemniczenie
|
AW: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4119 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Izula super, ze spędzacie tak miło czas ![]() Color współczuje ![]() Ja od jutra na urlopie ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie średnio na jeża, jak to się mówi - troche mam kłopotów rodzinnych ![]() ![]() ![]() ![]() Otwieram wino..... ![]() Życzę udanego wieczoru ![]()
#4120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4121 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My tez polujemy na uzywke, szkoda mi kasy na nowy. Kurcze Color, wspolczuje... mam nadzieje, ze szybko sie zagoi. A co do prezentu od brata tz, to niestety nie byli u tesciow. Maly im cos marudzil i zostali w domu. Od kiedy chodzi do zlobka to caly czas cos lapie. Ide ogladac tv z tztem. Milego wieczoru.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4122 |
Zakorzenienie
|
iza a nie rozgladasz sie za wozkami na allegro? tam mozna juz wozki 3w1 znalezc za duzo mniejsze cene niz w sklepach stacjonarnych. spokojnie ponizej 1500zl mozna zejsc
![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- zrobcie mi nalesniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tż chce się w tym tygodniu przejść ze mną do tego komisu u nas.Popatrze wtedy na wózki.Nówki raczej nie chcemy bo uważam że nie ma sensu przepłacać,jak można kupić używke super stanie.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Iza popatrz też na tablica.pl lub gumtree, tam są ogłoszenia i czasami można fajny wózek w fajnej cenie wypatrzyć. Moje dwie koleżanki już tak się zaopatrzyły w bejbiwóz ![]()
#4125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A! Zgodnie z życzeniem ![]() ![]() Nie wiem o co halo,ale nie analizuj i sie nie przejmuj wszystkimi ![]() Sama se zrób ![]() ![]() Niestabilna nie chcę Cię do konca rozdrażnić, ale skoro mamy być wobec siebie szczerze: Santom ma rację. Przesadzasz. Mówiłam Ci już to kilka razy i inne dziewczyny też. I ja też wiem dokładnie jak to jest ![]() Nie mów ze sie nie nakręcasz bo Ty jesteś cały miesiąc nakręcona. Przykro mi, że to przechodzisz i sa tu inne dziewczyny ,które to też przechodzą ale na każdą z nas przyjdzie kolej. Dla mnie Twoje zachowanie jest wręcz obsesyjne,przepraszam. Nie odchodź od nas i zostań, jesteśmy od tego by wspierać i wcale nie jesteś nie mile widziana. Pytałyśmy o Ciebie jak Cie nie było ![]() ![]()
![]() |
#4126 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Witanko!
Ja tylko na chwilke. Chcialam tylko prosic o kciuki na dzisiejsza wizyte. ![]()
#4127 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cześć, witam się uropowo ![]() ![]() Pa, miłego dnia!
![]() |
#4128 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Cytat:
![]() Hej dziewczynki Wstajemy i nie obijamy się. Trza wątek skończyć:-P :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4129 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4131 |
Zakorzenienie
|
Witam się po intensywnym weekendzie, korzystamy póki nic nas w domu nie trzyma
![]() Wczoraj zaczęłam 31 tydzień ciąży. Dziś zrobiłam niezbędne pomiary - 7 kg na plusie i 90 cm w pępku ![]() No nic, lecę nadrabiać co napisałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4132 |
Raczkowanie
|
Witam się z kawą w poniedziałek, u nas deszczowo i ponuro
![]() Nadrobiłam wszystko i gratuluję nowym zafasolkowanym, trzymam kciuki za wszystkie testujące oraz za wizyty ![]() ![]() ![]() Przyjmiecie mnie do Waszej ciąży zbiorowej? Dzisiaj zaczęłam 1 dc, a jeszcze wczoraj miałam poranne mdłości i zawroty głowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
ja tez na szybko dziewczynki, rowniez chce prosic o kciuki za dzisiejsza wizyte ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4134 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane. Pisze na szybko póki mała śpi i może coś nadrobie
![]() U nas była masakra... Jeszcze tak źle nie było... Bałam się o małą jak nie wiem... Byliśmy wczoraj u teściów. Mała tam nie chciała w ogóle spać. Non stop wisiała na cycku a teściowa-głodna, głodna, ona głodna. Nieee. Nie glodna... Tak potrzebowała bliskości, bo wdg mnie się bała... Czuła obce miejsce obce zapachy... Jak wracaliśmy to w aucie dostała takiego szału, że masakra... Do tego doszła kolka, bo zapomniałam o delicolu... Nie pomogła rurka antykolkowa, nie pomogły potem kropelki.. Spała na mnie.. usnęła o 1 i do 3 na mnie... Potem ją udało się odłozyć... W życiu tak nie wrzeszczała... Na końcu kompletnie oslabła i juz nie miała sił płakać.... Tak mi jej szkoda było... Nie wiem, czy ona będzie taka wrażliwa na nowe bodźce?? ![]() Niestabilna ja też się zgodzę z santom... Niby się nie nakręcasz a to jest ciągle w tobie... Wiem, że może boleć, że innym się udaje, a Tobie nie, ale na każdą przyjdzie pora ![]() ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty. Ciekawe jak tam kocurek
#4135 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4136 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4137 | |
Zakorzenienie
|
Niestabilna, ja również muszę zgodzić się z santom. Nakręcanie się nic nie da, ja też u siebie widziałam co cykl jakieś "objawy", co tylko mnie niepotrzebnie nakręcało i jak przychodziła @ to z każdym miesiącem gorzej to znosiłam. Dopiero kiedy ja i TŻ gruntownie się przebadaliśmy wrzuciłam troszkę na luz, bo stwierdziłam że skoro wyniki mamy w normie, to po prostu musimy troszkę dłużej na nasze maleństwo poczekać. No i tak szybko jak wyluzowałam, tak szybko udało się zajść w ciążę
![]() ![]() Kejthx, w takim razie miłego i owocnego urlopowania życzę ![]() Cebulova, magbes - w takim razie trzymamy kciuki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nuna, biedna ta Twoja Julcia... Myślę, że była po prostu wystraszona nowym miejscem, początki z noworodkiem są zazwyczaj trudne, w końcu się przyzwyczai do wizyt w obcych jej miejscach ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4139 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje
![]() Dziewczyny kiedy poczułyscie ruchy?Ja w sumie od 14 tc czuje takie "pykanie"i bąbelki,ostatnio doszło dość intesywne przelewanie.Wydaje mi się że to maluszek ale ręki nie dam sobie uciąć że to jednak nie jelita ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Dziękuje za kciuki. Wszystko w porządku. Dzidziol piękny, są rączki, nóżki trzymal wysoko w górze :p widzialam nosek. Cudo
![]() Magbes, dla Ciebie tez ![]() Nuna, biedna ta Julcia, oby z czasem jej przeszla ta wrazliwosc. Pszczoua gratki za 31tc.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.