| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-04-19, 16:31 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | sklepy internetowe zagraniczne

Dziewczynki kochane, czy macie moze jakies linki do sklepow w niemczech albo czechach ? albo jakies inne fajne ciekawe ? byle nie w stanach bo mnie zjedza koszty wysylki. mozecie cos polecic? macie cos sprawdzonego ? nie zalapalam sie na watek z grupowym kupowaniem i bida ... pomozecie?   | 
|     |   | 
|  2007-04-19, 16:40 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Tychy 
				 | 

Dot.: sklepy internetowe zagraniczne

Są w niemczech owszem, ale ceny taki jak u nas, tyle, że w euro, a nie złotówkach, czyli 4razy drożej. W czechach też patrzyłam i biedna. Uważam, że nasze - polskie sklepy są najlepsze. Z tych europejskich ofc.

| 
|     |   | 
|  2007-04-20, 19:43 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

ja myls ze kupywanie w zagranicznych sklepach sie poprostru nie oplaci

| 
|     |   | 
|  2007-04-20, 23:57 | #4 | 
| Wtajemniczenie | 

a ja myśle, że mowisz o czymś o czym nie masz pojęcia. ciekawa która z dziewczym z ostatniej akcji FMG powie że się nie opłaciło...? hmmm?

__________________ Uważaj czego sobie życzysz, bo przy odrobinie pecha może się spełnić... Moja biżu FORZA FERRARI! | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 02:56 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

No wiesz, jak ktoś kupił za 40 zł a cło i wysyłka wyszły mu 60, to raczej prędzej zaspokoił pewnego rodzaju pypcia, niż zyskał. Szczególnie, jeśli ktoś dłubie hobbystycznie i niekoniecznie na sprzedaż. Oczywiście, to, że się nabyło produkt, którego nie ma w Polsce, jest fajne - to bez 2 zdań.

__________________ Laska maga ma na czubku gałkę..!   | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 20:49 | #6 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  i myślę, że chyba wszystkie z uczestniczek mają podobne odczucia  ale oczywiście mogę się mylic 
				__________________ Uważaj czego sobie życzysz, bo przy odrobinie pecha może się spełnić... Moja biżu FORZA FERRARI! | |
|     |   | 
|  2007-04-21, 21:27 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: bielsko 
				 | 

ja kupiłam w tej akcji rzeczy za 39 zł -w tym okazal się jeden brak-kosztów pobocznych wyszło 90zł ale jestem najszczęśliwszą w polsce posiadaczka 46 par posr4ebrzanych bigli z gwiazdkami i wielu innych rzeczy opłaca się kupować w zagranicznych sklepach-bo można zdobyć rzeczy niedostępne u nas 
				__________________ MISS VENFLON PORTFOLIO | 
|     |   | 
|  2007-04-23, 00:01 | #8 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2002-06 Lokalizacja: podlaskie 
				 | 

Cytat: 
 Ale znam sklepy w Polsce, które za przesyłkę też sporo biorą i to już jest mniej zabawne, bo nie widzę powodu, żeby dopłacać bez przyczyny  Niestety, jeden sklep ma np. darmową przesyłkę od 50zł, inny od 100,- a jeszcze inny dokłada sobie 10-20% wartości zamówienia - policz, za zamówienie ok 300zł za przesyłkę płacisz 30zł!!! (przesyłka kosztuje 4,30zł + koszt koperty). To jest dopiero zdzierstwo   | |
|     |   | 
|  2007-04-23, 15:02 | #9 | 
				 | 

Może zbieranie starych kapsli?   Żarcik   | 
|     |   | 
|  2007-04-23, 18:16 | #10 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  o, przepraszam,który sklep sobie tak masakrycznie ze przesyłke liczy?!   
				__________________ Uważaj czego sobie życzysz, bo przy odrobinie pecha może się spełnić... Moja biżu FORZA FERRARI! | |
|     |   | 
|  2007-04-23, 18:24 | #11 | 
				 | 

Ok, stare kapsle mogą być   W takim razie znam tylko jedno hobby, w które się nie inwestuje  Darkling, to hopea   | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2007-04-23, 19:38 | #12 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Piaseczno k. Wawy 
				 | 

Naila, wez poprawke na to, ze ani hoppea, ani arma nie sa sklepami internetowymi. Prowadza sprzedaz wysylkowa przy okazji i niekoniecznie musi im sie to oplacac.

__________________ Dawno temu kotom oddawano boską cześć. Koty nigdy tego nie zapomniały. Wątek z biżuterią | 
|     |   | 
|  2007-04-24, 08:30 | #13 | 
				 | 

Czarny Kocie, w sumie, jeśli ktoś zamawia za 50zł, to rzeczywiście może to być denerwujące latać tam i siam na pocztę, ale jeśli większa firma zamawia, to też przecież przesyłają, hymm, tylko pewnie kurierem... Tylko, jak tak zrobili procentowo od zamówienia, to nie opłaca się zamawiać u nich więcej, bo coraz więcej jest też za przesyłkę. Poza tym uważam, że firmy powinny się rozwijać i iść z duchem postępu ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Niedługo wszystko będzie przez Internet. W każdym bądź razie, wielkie buziaki dla Ciebie   | 
|     |   | 
|  2007-05-05, 17:55 | #14 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Proszę bardzo, Francja wita   http://www.newperle.fr/ | 
|     |   | 
|  2007-05-09, 13:15 | #15 | 
				 | 

http://www.cbead.com/ Ja jestem żywo zainteresowana. Przesyłka ok. 10$/kg, więc nie najgorzej bo chyba nie dolicząją nic więcej. No i kontakt mailowy bardzo miły i błyskawiczny wręcz. | 
|     |   | 
|  2007-05-09, 14:11 | #16 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
 sklep taki troche badziewny, niektore rzeczy nie maja cen, sprawdzilam kilka przedmiotow tylko i ktores trzeba bylo zamowic w ilosci 1000 szt, badz 100 sznurkow, kamyki po 10 sznurkow, raczej umiarkowanie atrakcyjny  (btw.oni chyba w Chinach sa?) Ja sie zachwycam od dawna tym sklepem http://www.gems2behold.com/ (Niemcy), przy jakichs gigantycznych zakupach niektore rzeczy nawet sie oplaca kupic, ale i tak mnie nie stac  Chyba Koralowo cos od nich sprowadzalo. | |
|     |   | 
|  2007-05-09, 14:21 | #17 | 
				 | 

Bo jest fabryka w Chinach i trudno, żeby się w detal bawili. Ale takie lamworki piekne po 4centy - można mieć ich nawet tysiąc   Są też miksy   | 
|     |   | 
|  2007-05-09, 14:35 | #18 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  podejscie mam takie (byc moze zboczone troche), ze przy kazdych zakupach zwracam uwage na wyglad sklepu i jakosc zdjec. Tak sobie wykombinowalam, ze skoro ktos nie potrafi o to zadbac, to ma jakies marne poczucie estetyki i obawiam sie, ze tym poczuciem kieruje sie rowniez podczas wyboru towaru do sklepu. Dlatego np nie kupuje w mk-art, mimo, ze ceny maja niezle, asortyment byc moze ciekawy i ogolnie "duzo na polkach". Moze kiedys sie przekonam, bo pewnie sporo trace   w ogole chyba nie na temat napisalam, ale niech juz zostanie:P | |
|     |   | 
|  2007-05-15, 13:51 | #19 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Siedlce/Warszawa 
				 | 

Dziewczyny, a czy któraś z was zamawiała coś z amerykańskiej stronki http://www.firemountaingems.com ? czaję się troszkę, ale nie bardzo wiem, czy to się opłaca... | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2007-05-15, 14:44 | #20 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2007-05-16, 15:49 | #21 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Siedlce/Warszawa 
				 | 

oj.. przepraszam, wpisywałam w wyszukiwarkę ze spacjami, moze dlatego nie znalazłam....   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Biżuteria | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.