|
|
#16141 |
|
MUSEarka
|
Dot.: Ebi Smolarek
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4174354]jeeeestem głupiaaaa
![]() edit: a to co? Ebi poleczke tańczy? nie tylko polke - pogo też
|
#16142 |
|
Konto usunięte
|
obejrzałam
ale wy jesteście dobre, ja bym siebie nie rozpoznałam, bo byłam tylko tyłem |
|
|
|
#16143 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4174516]obejrzałam
ale wy jesteście dobre, ja bym siebie nie rozpoznałam, bo byłam tylko tyłem Bo ty się nigdy z tyłu nie widziałaś, a my cię widziałyśmy Chyba sobie te wszystkie filmiki pościągam, nagram na płytę i zostawię dla potomności ![]() Dobra, ja się już żegnam, bo strasznie ziewam. Nawet dzisiaj na biologii tak zamknęłam oczy i sobie siedzę, tak się miło zrobiło... I dopiero po chwili mnie koleżanka obudziła ![]() A jutro, to cały dzień będę musiała latać, jak wariat. Do Warszawy, do domu, do Warszawy Jak to dobrze, że jutro piątek ![]() Dobra, na prawdę idę, bo zaczynam monologować ![]() Dobranoc Edit: Jutro idę na 19:30 do teatru, a o 20:00 jest mecz Legia-Korona. Chyba na Łazienkowskiej. Ale fajnie - jak będę wracać, to spotkam kibiców
|
|
|
|
#16144 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
ja tez lece, papaaa OOO nie pochwaliłam się Wam: od dzisiaj mówcie do mnie: Aleksandra, Krystyna [z gazowni ![]() branoc
|
|
#16145 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Wiecie, gdzies czytalam ze mecz Polski z Belgia ma byc w Poznaniu to by bylo fajnie bo bym sie bujnela samochodem Tylko tu by byla prosby do Sun i Novi jakby sie udalo mi przyjechac i bym sie dowiedziala gdzie pilkarze mieszkaja (hehe )No ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#16146 |
|
Zadomowienie
|
hej
na onecie jest artykul "reprezentacja poslki 2012" i co? i nie ma tam mowy o Ebim, nic, nawet slowka na jego temat http://sport.onet.pl/0,1248713,1522463,wiadomosc.html Tri moze mecze bede tez w Katowicach http://sport.onet.pl/0,1248713,1522499,wiadomosc.html
|
|
#16147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Reprezentacji pojade wszędzie ![]() no i dziewczyny, możecie być naszymi przewodnikami Olka, to co? organizujemy kolejne spotkanie, tym razem w Starym Browarze? Cytat:
![]() ale by było cudownie gdyby niektóre mecze odbyły się w Kato tym razem, to Wy przyjechałybyście do mnie
|
||
|
|
|
#16148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przecież Ebi będzie wychowywał w tym czasie gromadke wizażowych dzieciaków . Z angola poszło mi dobrze . Test był cholernie trudny , ale naliczyłam sobie ok. 38,39 punktów na 40 , więc nie jest źle .
|
|
#16149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16150 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
nie jest źle.. Witam szystkich ja już po szkole ![]() jutro tez idę
|
|
#16151 |
|
Zakorzenienie
|
|
#16152 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jasne, że pokażę, oprowadzę i co tam tylko chcecie a mieszkać będą pewnie w Sheratonie |
|
|
|
|
#16153 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No i będziesz sławna, napiszą o Tobie na onecie! BTW, bardzo bogaty był ten kibic Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2007-04-20 o 16:22 |
|
|
|
|
#16154 |
|
Zadomowienie
|
Podziwiam tego kibica Zenitu St. Petersburg <respect>
"Najpierw pluli, teraz mi dziękują" - To piękne ukoronowanie mojej gehenny - mówi o zwycięstwie Polski i Ukrainy w wyborach gospodarza Euro 2012 Michał Listkiewicz. - Wdeptywali mnie w ziemię, ale teraz widzę, że było warto - mówi Listkiewicz. - Jeszcze niedawno kibice śpiewali "Odejdź Listek, odejdź", a jak szedłem na głosowanie w Cardiff, to grupka polskich kibiców śpiewała "Walczyć Listek, walczyć". Jestem przeszczęśliwy. Widzę, że mimo ostrych ataków warto było wytrwać. - Niedawno na ulicy jakaś nieznajoma pani podeszła do mnie i powiedziała: "Bardzo dziękuję za Euro 2012". - Doświadczam rosnącej życzliwości - dodaje Listkiewicz. Ja myślę, że powinien być kimś ważnym w organizacji EURO 2012 , bo zrobił naprawde dużo, poza tym jak do tej pory nie postawiono mu ani jednego zarzutu w sprawie jakiejs korupcji, wiec jedynym jego błedem było prawdopodobnie to, że przymykał oczy na korupcje, no chyba, że nic o tym nie wiedział... Jakoś tak szkoda mi Jego osoby... Chyba jestem nadwrażliwa A tak poważnie to jak patrze na Listka, który w Cardiff daje swoje miejsce siedzace Lipcowi(podczas konferencji) a sam idzie sobie po krzesło, potem Lipiec niby sie z nim jednoczy, a na drugi dzień się okazuje, że Lipiec mówi, że "dla Listkiewicza nie ma miejsca nawet na ławce rezerwowej...." to szlak mnie trafia!!!
|
|
|
|
#16155 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16156 |
|
Zadomowienie
|
HAhaha, normalnie zabijaja mnie tak głupie sondy:
Kto powinien śpiewać hymn Polski na Euro 2012? : Katarzyna Cerekwicka Krzysztof Cugowski Agnieszka Frykowska Edyta Górniak Ivan Komarenko Krzysztof Krawczyk Tatiana Okupnik Maryla Rodowicz Stachursky Michał Wiśniewski |
|
|
|
#16157 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4178656]Weź nic mi nie mów o Lipcu, bo ten to już głupotą sam siebie przerósł.
[/quote]Że się tak wtrące ![]() Ja decyzję o wprowadzeniu kuratora popierałam i nadał uważam, że Lipiec dobrze zrobił. Bo polska piłka (mam na myśli ligową, nie reprezentacyjną), to jedno wielkie bagno. I wreszcie znalazł sie ktoś, kto nie bał się postraszyć tego całego towarzystwa wzajemnej adoracji jakim jest PZPN A do Listka mimo wszystko nie mam zaufania Jak dla mnie to on się troszeczkę wybiela. Oczywiście szanuję go za to, że wiele zrobił by Euro 2012 odbyło się w Polsce, ale jest w nim coś, co nie daje mi go do końca polubić i przekonać się do niego.
|
|
|
|
#16158 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jedynie co mogłoby się przez niego stać to zawieszenie nas. A korupcję można rozwiązać bez kuratora. Dziękuję bardzo, ale ja wolę mieć korupcje i rozgrywki międzynarodowe niż brak rozgrywek międzynarodowych i nadal korupcję. A Lipiec i tak się przestraszył i kuratora odwołał. Więc po co było to zamieszanie? Chciał pokazać kto tu rządzi? Sorry, ale dlaczego nie zajął się korupcją wcześniej? EOT A mnie Listkiewicz ani ziębi ani grzeje. |
|
|
|
|
#16159 | |
|
Zakorzenienie
|
Moje typy są zaznaczone grubą trzcionką
Cytat:
|
|
#16160 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4179102]I co ten kurator takiego zrobił? Nic.
Jedynie co mogłoby się przez niego stać to zawieszenie nas. A korupcję można rozwiązać bez kuratora. Dziękuję bardzo, ale ja wolę mieć korupcje i rozgrywki międzynarodowe niż brak rozgrywek międzynarodowych i nadal korupcję. A Lipiec i tak się przestraszył i kuratora odwołał. Więc po co było to zamieszanie? Chciał pokazać kto tu rządzi? Sorry, ale dlaczego nie zajął się korupcją wcześniej? EOT A mnie Listkiewicz ani ziębi ani grzeje.[/quote] No przykro mi, ale ja wolę brak rozgrywek międzynarodowych przez jakiś czas i zlikwidowanie korupcji Bo nie ma prawdziwej piłki nożnej, gdy mecze są kupowane. Wyobraź sobie - idziesz na mecz swojej ukochanej drużyny, dopingujesz, a później dowiadujesz się, że mecz był ustawiony, a wynik znany z góry. Albo - cieszysz się z wygranej swojego klubu, a później dowiadujesz się, że o korzystym wyniku zadecydowały nie umiejętności piłkarzy, ale układziki. To zabija całe piękno futbolu. Zresztą nie tylko futbolu. Dla mnie przede wszystkim liczy się CZYSTA GRA. Fair play. I tyle.
|
|
|
|
#16161 |
|
Konto usunięte
|
o tak
edit: Ale jest sporo osób, które kibicują tylko reprezentacji. I w tym momencie zachowujesz sie samolubnie, bo ma być tak i koniec! A akurat ich nie interesują kluby, tylko Polska reprezentacja. I co? Przez jakiś debili (za przeproszeniem), którzy ustawiają mecze Polska ma jeszcze bardziej spaść z poziomem (brak kontaktów z drużynami z innych krajów, jak mają sie sprawdzać?). Jestem za skończeniem z korupcją, ale w inny sposób. Bo tak naprawdę co ten durny kurator zrobi? A gówno! Bo przez ten czas jak byli (a było dwóch) to nie zrobili nic (oprócz zamieszania). Można sprawę załatwić inaczej. Ale Lipiec chciał pokazać, że on tu rządzi i (choć nie miał pojęcia po co) powołał kuratora. A teraz jak już PZPN coś robi z tą korupcją to co na to Lipiec? Próbuje anulować decyzje zarządu. Więc błagam, gdzie tu sens? To tylko i wyłącznie głupota. Lipiec sam nie wie o co mu chodzi i próbuje do tego dojść po omacku. dopisek: Zresztą, mając kuratora, nie mając rozgrywek międzynarodowych korupcja i tak będzie! Wyobrażacie sobie to, że przez kilka lat drużyny ligowe jak i reprezentacja nie mogą rozgrywać meczy z drużynami z innych krajów? Po tym okresie, jak by nas już odwiesili, Polska by nie miała nigdzie i na nic szans! Prezentowałaby tak niski poziom, że nie nadawałaby się do pokazania w świecie. EOT |
|
|
|
#16162 |
|
Zadomowienie
|
A może by tak dać szanse poprawy Edycie Górniak?
Chociaz Twoj duet jest hmm jakby to wyrazić egzotyczny Czterolatek postrzelił dwuletnią siostrę Wystarczyła chwila nieuwagi rodziców, a czterolatek z Woli Ostrzeszowskiej (Mazowieckie) wziął z kotłowni wiatrówkę i postrzelił swoją dwa lata młodszą siostrę. Trafił ją w lewe przedramię. Co sie dzieje na tym swiecie ![]() |
|
|
|
#16163 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4179536]o tak
edit: Ale jest sporo osób, które kibicują tylko reprezentacji. I w tym momencie zachowujesz sie samolubnie, bo ma być tak i koniec! A akurat ich nie interesują kluby, tylko Polska reprezentacja[/quote] W tej chwili Ty też zachowujesz się samolubnie Ja jestem wielkim kibicem piłki nożnej, a moja miłość do niej nie trwa od mudialu, tylko od kilkunastu lat (nie mówię, że Wasza trwa od mundialu - żeby nie było, ale niestety spotykałam już ludzi, którzy zakochiwali się w piłce w trakcie mundialu, a po 2 miesiącach już nic nie pamiętali ), a pierwszy raz na stadionie pojawiłam się jak jeszcze dobrze chodzić nie umiałam Dlatego naprawdę boli mnie jak patrzę, co się wyrabia w tym PZPN-nie Jestem gotowa na poświęcenie, jeśli miałoby to przynieść "oczyszczenie" polskiej piłce.Co zrobił kurator? Mogłoby się wydawać, że nic. Bo i nie ma co oczekiwać, że po kilku tygodniach wyniki jego działania będą widoczne gołym okiem. Ale jestem przekonana, że paru "działaczy" zatrzęsło tyłkami i teraz zanim zdecydują się na jakieś przekręciki, to się trochę dłużej zastanowią. Może i jestem naiwna, ale ja nie widzę innego sposobu na rozprawienie się z tą banda patałachów. Ale póki co jest spokój. I niech tak zostanie. Ile ja bym dała, żeby poziomem nasza liga dorównała choćby Bundeslidze
|
|
|
|
#16164 |
|
Konto usunięte
|
Gdzie napisałam, że chcę korupcję!?
Napisałam, że jej nie chcę i jestem za walczeniem z nią, ale innym sposobem niż zawieszenie nas przez FIFA! I że wprowadzenie kuratora (a co za tym idzie - zawieszenie nas) nic na nie da. No i czy Ty naprawdę myślisz, że kibice drużyn ligowych chcą, by Polska straciła kontakt z rzeczywistością, by ich drużyny nie brały udziału w Lidze Mistrzów, itp., by nie grały sparingów z innymi klubami zagranicznymi? Żeby ich drużyny się nie rozwijały? Żeby nie kupowały nowych zawodników zagranicznych, którzy mogliby być wzmocnieniem drużyny? Żeby zawodnicy odchodzili z klubów, widząc jaką mają w nich przyszłość? Nie wydaję mi się. W ten sposób nasza liga nie dorówna poziomowi drużyn w Kazachstanie (tj. teraz może i jest lepsza, ale po zawieszeniu na pewno nie będzie), a co dopiero w Niemczech. |
|
|
|
#16165 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4180027]Gdzie napisałam, że chcę korupcję!?
Napisałam, że jej nie chcę i jestem za walczeniem z nią, ale innym sposobem niż zawieszenie nas przez FIFA! I że wprowadzenie kuratora (a co za tym idzie - zawieszenie nas) nic na nie da. No i czy Ty naprawdę myślisz, że kibice drużyn ligowych chcą, by Polska straciła kontakt z rzeczywistością, by ich drużyny nie brały udziału w Lidze Mistrzów, itp., by nie grały sparingów z innymi klubami zagranicznymi? Żeby ich drużyny się nie rozwijały? Żeby nie kupowały nowych zawodników zagranicznych, którzy mogliby być wzmocnieniem drużyny? Żeby zawodnicy odchodzili z klubów, widząc jaką mają w nich przyszłość? Nie wydaję mi się. W ten sposób nasza liga nie dorówna poziomowi drużyn w Kazachstanie (tj. teraz może i jest lepsza, ale po zawieszeniu na pewno nie będzie), a co dopiero w Niemczech.[/quote] Sun, ja nigdzie nie napisałam, że chcesz korupcji w polskiej lidze. I mnie nie chodzi o wprowadzanie kuratora na 30 lat, tylko osoby, która będzie umiała ogarnąć ten cały bajzel. I może Ci się wydawać to niepojęte, ale właśnie Ci najwięksi i najzagorzalsi kibice klubów chcą, by wreszcie zapanował porządek i są też gotowi na różne konsekwencje Ale ile ludzi, tyle opinii. Dla mnie ta dyskusja nie ma już większego sensu, bo zaczyna przypominać odbijanie piłeczki. Każda z nas wyraziła swoją opinię i ok. Dla mnie EOT
|
|
|
|
#16166 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
mam do powiedzenia coś niechlubnego mój znajomy był prezesem klasowego, wiejskiego klubu - ZZS Zdziary [tego na kórym meczu opisywałam, że byłam] zarabiał uczciwie - na początku..od dwóch tygodni nie jest prezesem tegoż klubu - wyleciał za sprzedawanie meczy, za 1000 zł - fakt mało, ale jak w klasach polskiej ligi, wyrabia się coś takiego, to naprawdę co musi wyrabiać się w OE grozi mu sprawa w sądzie i utrata stanowiska pracy [pracuje w nadlesnictwie], było różowo, już nie jest, ma normalną rodzinę, żonę, dzieci w moim wieku i naprawde nie wiem co pieniądze robią z ludźmi...
|
|
#16167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba bedzie czatowac pod hotelem na pilkarzy jak by bylo w Poznaniu to ja sie bujam samochodem A zaraz zrobie sobie w paincie projekt mojej flagi
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#16168 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4177458]
![]() Jasne, że pokażę, oprowadzę i co tam tylko chcecie a mieszkać będą pewnie w Sheratonie No super ![]() Ok to TRI!!!!!! MAMY PRZEWODNIKA!!! A Sheraton w Poznaniu tez jest? wow to bedzie kolejny lans kurde zaliczam kazdego Sheratona na swojej dordze
|
|
|
|
#16169 |
|
Zakorzenienie
|
http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,4074023.html
http://naszakadra.pl/ index.php?option=com_cont ent&task=view&id=349&Item id=2 glupawka wychodzi na to ze albo Poznan albo Chorzow osobiscie wolalabvym Poznan bo mam blizej ![]() Tri jakbys chciala a ja bym pogadala z rodzicami to mozesz przyjechac do mnie dzien wczesniej bys sobie zanocowala ja bym ci miasto ( :P ) pokazala i bysmy razem samochodem pojechaly
|
|
|
|
#16170 |
|
MUSEarka
|
Oleczka - doszukuję się w Twoim avatarze migdałków Artura i nie mogę się ich dopatrzeć
![]() BTW, czy to nie jest zdjęcie z tego meczu (L)egii, kiedy Artur przyjechał i wisiał na siatce żeby kibicowac? bo z tyłu widze jakieś takie pręty, podobne do takich pretów które kończą siatkę
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

Jutro idę na 19:30 do teatru, a o 20:00 jest mecz Legia-Korona. Chyba na Łazienkowskiej. Ale fajnie - jak będę wracać, to spotkam kibiców 

to by bylo fajnie bo bym sie bujnela samochodem

.