|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
Cytat:
chociaż podobno dziewczynom zwykle wychodzi b. ciemny brąz z tej czarnej.A Nivea i na blogach, i na YT ... nudne...
|
|
|
#4682 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nivea ostro leci z kampanią reklamową, nigdzie przed nią nie uciekniemy, jest też na Wizażu |
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4684 |
|
Zadomowienie
|
skoro o włosach mowa.. ja wczoraj użyłam pierwszy raz niebieskiego szamponu z Joanny i wiecie co? albo sobie to wmówiłam albo granica odrostu z pozostałymi włosami jest prawie niewidoczna tzn są takie łagodne przejścia
oby mnie tylko łeb nie swędział i nie zrobiła mi się żadna skorupa / inne dziwactwo RLM nivea balsam pod prysznic Radzka vlog strój dnia ze spódnicą emem szop Kretka Magiczna sciereczka z nanosrebrem- usuwa caly makijaz, nie podraznia, usuwa zaskorniki Olimpiadzień z nami-urlopowo Kajmanowasprawy techniczne-światło, sprzęt, statyw żadnego z tych filmików nie obejrzałam, bo jakoś tematyka mnie nie interesuje, ale może kogoś zaciekawi
|
|
|
|
#4685 | |
|
Konto usunięte
|
Ja miałam przez długi czas rude włosy, ale wykańczały mnie odrosty Cytat:
|
|
|
|
|
#4686 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że napisałam to w taki sposób w jaki chciałam przekazać pytania
Edytowane przez olewa Czas edycji: 2013-07-18 o 12:49 |
|
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4688 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) są ciemno brązowe, także spranie widać mniej wiecej od połowy głowy, gdzie są pozostałości po rozjaśnianiach.Takie cuś : https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...4jnvy9ZuUUMRng Nie wiem skąd to jest, moja mama dostała ten szampon w pracy |
|
|
|
|
#4689 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja używałam ciemny brąz żeby właśnie sprawdzić czy faktycznie wychodzi ciemniej niż czarna khadia ale u mnie był jaśniejszy. Czarny na moich mysich ale dość ciemnych włosach wychodzi czarno ale nie jest to aż taki strasznie sztuczny odcień niż w przypadku farb drogeryjnych. Mam też wrażenie że solenie mieszanki( rada z pudełka albo wizażu już nie pamiętam) troszkę przedłuża trwałość. Generalnie są dwie Czarne khadie. Ja pisze o tej mieszanej z henną nie czystej. Czyste indygo niestety jest dużo mniej trwałe. Generalnie jeśli chce się otrzymać bardzo ciemne włosy należy "dogadzać" indygo nie hennie i wodę + inne bajery przygotowywać właśnie pod indygo.
|
|
|
|
#4690 |
|
Raczkowanie
|
- może którejś z was się przydadzą wskazówki 'jak żyć' od kolejnej youtubowej terapeutki...
|
|
|
|
#4691 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#4692 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4693 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#4694 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
Jak kornela radzi, to aż chyba zajrzę
![]() Ale i tak, moje rady są najlpsiejsze, wyznaje tumiwisizm - tu mi wisi, tam mi wisi
|
|
#4696 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#4697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czyli jak się zdecyduję na moje pierwsze farbowanie to wybiorę hennę, która będzie zbliżona do koloru moich włosów.
|
|
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem po co ona nakręciła ten film, przecież to jest bez sensu...
I kolejna reflksja - wyjechała panna do anglii, stać ją na więcej i teraz myśli pozytywnie. ide se
Edytowane przez bubus900 Czas edycji: 2013-07-18 o 14:12 |
|
|
|
#4699 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Filmik zrobiony na siłę. Widać, że szusz już nie ma pomysłów, a biznes trzeba ciągnąć. Ta torba, jeszcze czorna, na plaże faktycznie idealna
|
|
|
|
|
#4700 |
|
Zadomowienie
|
Osłabia mnie...
http://www.youtube.com/watch?v=Q6Tpd6TgOtY O matko jaka jestem cudowna, ślicznie mam podkreślone ramiona, pupę, nogi. Och och och. A co ważniejsze musiałam zmniejszyć sukienkę z rozmiaru 38, no gdzieżbym taki nosiła... Mam wrażenie, że w każdym filmiku wpada w samouwielbienie... Och cudownie. Edytowane przez KathleenAnn Czas edycji: 2013-07-18 o 14:57 |
|
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiedziała raz normalnie, że musiała ją zwęzić. I tyle, co jak co, ale u Renaty nigdy nie widziałam samouwielbienia. |
|
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za dużo gada o tym co i jak, ale nie powiedziałabym, że to samouwielbienie. Ale te jej spodnie to jak legginsy wyglądają... Swoją drogą fajnie wygląda jak na 50-latkę
|
|
#4704 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#4706 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No ale przerobiła z 38, to powiedziała, wręcz zakomunikowała nie rozwodząc się zbytnio, że było duże, wisiało, a ona taka chudziutka, drobniutka i zgrabniutka i musiała zmniejszyć, tylko - była za duża, zwęziłam- koniec komunikatu. Moim zdaniem jej filmiki są naturalne, a ona taka 'swojska' koleżanka, ma gadane, ale nie uważam, żeby była jakimś narcyzem, a o poprawkach krawieckich mówiła po to,żeby komuś dopiec. Według mnie źle ją odbierasz i za wiele się doszukujesz. ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
Edytowane przez ladymln Czas edycji: 2013-07-18 o 15:10 |
|||
|
|
|
#4707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też nie odbieram filmiku jako samouwielbienie. Ja zrozumiałam, że przerobiła sukienkę na obcisłą tunikę, bo jako sukienka była za krótka plus zmieniła jej fason na bardziej obcisły ![]() Nie podobał mi się ten filmik u RLM z balsamem nivea, bo ewidentnie chciała zasugerować, że kupiła sobie je sama... Niby słowo kupiłam odniosła tylko do tego białego, ale nie powiedziała wprost, że jeden dostała. Za to mam wrażenie, że chciała tak zakręcić by wydawało się, że w sumie kupiła obydwa. I w ogólnie jest jakoś nienaturalnie podniecona na tym filmiku i używa takiego dziwnego tonu głosu
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
|
#4708 |
|
Zadomowienie
|
Zasubskrybowałam kanał kiedy pojawiały się na nim jeszcze filmiki siostry Renaty - Bożeny. Ona była wg mnie o wiele bardziej naturalna. Teraz kiedy już nie wrzuca swoich filmów usunę subskrypcję, bo Renata na prawdę mnie mocno irytuje. I tak samo Alicja Czarodziejka - tam to już jest apogeum samouwielbienia
|
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie na temat:
http://www.youtube.com/watch?v=3g6kDZvT9as Pani Barańska i wiek, wnioskuję, że nie tylko niektórym tu z nas wydaje się, że Pani beata wygląda na zdecydowanie więcej niż 36 lat, przepraszam, dziś już 37 chyba ![]() Ja spokojnie daje 40+, ale z drugiej strony, kto wie, jak my będziemy wyglądać w jej wieku?? Wczoraj na FB zobaczyłąm foty mojej koleżanki, która jest w tym samym wieku co Pani Beata, byłąm w ogromnym szoku, jak w ciągu 5 lat czas ją posunął
|
#4710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.