Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-19, 11:10   #4801
paulina800
Rozeznanie

Cool Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
Mnie karmienie piersią w miejscach publicznych również denerwuje. Pamiętam, że kiedyś widziałam jak kobieta karmi piersią podczas mszy w kościele przed setką ludzi. Nawet nie fatygowała się, aby się czymś zasłonić

Kurczę to jest masakra. Dziewczyny ale nie ma co generalizować, widocznie niektóre matki nie widza nic niewłaściwego w wywalaniu cyca na wierzch Ja nie mogę tego p0ojac. Sama bardzo długo karmiłam córke piersią i nigdy nie robiłam tego w miejscu publicznym ani przy rodzinie, znajoimych. A co do matki z kościoła, to ja nie rozumiem po co lecieć z małym dzieckiem do kościoła?
Stary 2013-07-19, 11:18   #4802
Moskit0
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty

Zawsze można zasłonić cyca chustą, apaszką, już to inaczej wygląda
Z tego co zauważyłam, niektóre kobiety czują ogromną potrzebą oznajmiania całemu światu tego, że są w ciąży bądź młodymi mamami. Sama mam koleżankę, która jest w ciąży drugi raz i jej po prostu odbija. Miała mały brzuszek, bardziej to wyglądało jakby przytyła niż była w ciąży, a już wszystkim naokoło opowiadała, że w nic się nie dopina Jak brzuch jej urósł i wyglądał już na ciążowy, to dopiero się zaczęło Ubiera obcisłe rzeczy i wypina brzucha jak najbardziej się da Dla mnie to nieco zabawne, że 30 paro letniej kobiecie chce się tak bardzo oznajmiać światu "patrzcie, jestem w ciąży". Wiem, że nie wszystkie ciężarówki/młode mamy się tak zachowują, ale jednak takie zachowania czasem zauważam.
Moskit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 11:19   #4803
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość
Nie oglądałam całego filmiku tylko tak przeleciałam, ale domyślam się, że jest o tym że nie widzi problemu w karmieniu piersią publicznie i w publicznej zmianie pieluszki.

No fajnie może ona nie ma nic przeciwko i jej syn też (wątpię, choć to jest nie do sprawdzenia, ale ja gdybym mogła wybrać nie chciałabym jako maluch żeby rodzice pozwalali mi załatwiać publicznie potrzeby fizjologiczne, być publicznie przebierana, puszczana nagolasa nad wodą, czy nawet nie chciałabym mieć zrobionych nagich bobaskowych fot), ale ja nie muszę oglądać przypadkiem idąc ulicą obcych cycków, czy gołej, osranej pupy obcego dziecka.

Wiem, że to tylko dziecko, to tylko karmiąca kobieta, to jest naturalne, itp ale idąc tym tokiem myślenia ja mogę rozkraczyć się na rynku w mini bez majtek i powiedzieć "no co to tylko pochwa, sama natura". Dla mnie publiczne pokazywanie części intymnych ciała nie powinno być praktykowane niezależnie od wieku bez względu na okoliczności. Mnie jakoś tak samo brzydzi i razi kał dorosłego i kał dziecka.

Od razu mówię, że nie wiem co Niesia mówiła o karmieniu piersią, ale mogę się domyślać po tym co słyszałam o tym zmienianiu pieluchy. I tutaj nie było mowy o typowo podbramkowych sytuacjach, tylko o dziecko narobiło w gacie, to na ławce przy ludziach je przebierzemy, bo w przebieralni śmierdzi, błagam!
Może czasem lepiej się nie domyślać, tylko obejrzeć filmik w całości albo po prostu nie wypowiadać się na jego temat.

Ja nie mam nic przeciwko karmieniu piersią w miejscach publicznych, ale jestem przeciwna pokazywaniem piersi na lewo i prawo. Tak, jak mówi Niesia, chusta, pielucha, kocyk, cokolwiek, żeby się zakryć i nie mam z tym problemu. Matka nadal jest kobietą, nie wiem dlaczego niektóre kobiety o tym zapominają. Wątpię żeby przed zostaniem matkami, świeciły gołymi piersiami przed innymi ludźmi.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 11:52   #4804
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
Świetny facet, mój ulubiony na yt

Cytat:
Napisane przez SummertimeSadness Pokaż wiadomość
ja pozwolę sobie na zmianę tematu.. znacie może jakieś vloggerki, które nagrywają filmiki o kosmetykach domowej roboty? albo chociaż mają dużo filmików z przepisami? zakochałam się dzisiaj w peelingu kawowym i szukam innych tanich sposobów na zastąpienie kupnych kometyków
https://www.youtube.com/user/agabil1/videos
Tylko to bardziej profesjonalne samoróbki, jak podkład i puder z półproduktów

arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 12:06   #4805
Amerie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kajmanowa Pokaż wiadomość
A możesz konkretnie wskazać co było nie tak? Wolę się uczyć na błędach, niż iść ślepo dalej a takie podejście (nic jej nie powiem, tylko przestanę oglądać głupoty mi w tym nie pomaga )
Mi osobiście nie spodobało się to, że na początku mówisz że ważysz ileśtam i wiesz że jest to za mało i później dodałaś że "tak już masz" a za jakiś kawałek mówisz że nie jesz na zapas, nie jesz dla przyjemności, jesz tylko wtedy gdy poczujesz głód. W mojej opinii, podkreślam słowo w mojej opinii te dwie rzeczy zaprzeczają sobie. Bo tak naprawdę ważysz za mało bo jakby na to nie patrzeć jesteś na ciągłej diecie, czy nie tak?
Amerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 12:35   #4806
dolinka881
Zadomowienie

Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty

https://www.youtube.com/watch?v=Az5N...e_gdata_player
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Hmmm... RLM juz sie chyba troche wypaliła. .. na poczatku miala swietne filmy, ktore byly konkretne i mozna bylo sie czegos od niej nauczyc, a to ? Recenzja mleczka do demakijazu... liczylam, ze jej kanal pozostanie makijażowo-piercingowo-poradnikowy, ale pewnie zaraz zaczna sie haule i inne badziewia...
I faktycznie zrobila sie infantylna...
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 12:58   #4807
Moskit0
Rozeznanie

Może to wpływ jutubowego towarzystwa
Moskit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 12:58   #4808
almondfairy
seriously? no.

Cytat:
Napisane przez Amerie Pokaż wiadomość
Mi osobiście nie spodobało się to, że na początku mówisz że ważysz ileśtam i wiesz że jest to za mało i później dodałaś że "tak już masz" a za jakiś kawałek mówisz że nie jesz na zapas, nie jesz dla przyjemności, jesz tylko wtedy gdy poczujesz głód. W mojej opinii, podkreślam słowo w mojej opinii te dwie rzeczy zaprzeczają sobie. Bo tak naprawdę ważysz za mało bo jakby na to nie patrzeć jesteś na ciągłej diecie, czy nie tak?
yyy a to nie jest normalne też tak mam. jem wtedy, kiedy mi się chce. ktoś w ogóle je, kiedy mu się nie chce?

książki
ubrania
almondfairy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 13:05   #4809
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez almondfairy Pokaż wiadomość
yyy a to nie jest normalne też tak mam. jem wtedy, kiedy mi się chce. ktoś w ogóle je, kiedy mu się nie chce?
no, z nudów też się je
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 13:23   #4810
201607111632
Konto usunięte

https://www.youtube.com/watch?v=fQ8XcPbeD7c Peeling kawitacyjny Nissiax
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 13:32   #4811
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:
Ja
Mi ogólnie się chce jeść tak że jestem głodna no 2 razy dziennie (o ile nie zjem śniadania to 2 godziny po obudzeniu i mniej więcej w porze obiadokolacji), a pozostałe posiłki jem, bo trzeba albo, bo są dobre i mi szkoda nie zjeść wszystkiego (ale to tylko słodycze) Tym sposobem prawie nigdy nie jestem głodna i zawsze jem bo trzeba :/ Dlatego trudno mi regularnie jeść.

Wracając do Niesi to mnie nie obchodzi jak ona karmi piersią, nie będę oglądać tego filmiku, bo jej nie lubię, a włączyłam go bo myślałam, że prezentuje w nim jak podetrzeć pupę dziecku i chciałam zobaczyć aferę
Przy okazji usłyszałam, że ona TEŻ nie ma problemu z publiczną zmiana pieluchy i dlatego wywnioskowałam, że widocznie piersią też karmi publicznie. Od razu stanęły mi przed oczami te wszystkie sikające publicznie dzieci, karmiące kobiety wywalające cyca itp I musiałam się wyżyć, bo mnie to strasznie denerwuje (sorry będę podminowana do poniedziałku bo wtedy maja być wyniki rekrutacji na staż na którym mi bardzo zależy) takie nieposzanowanie swojej intymności. Też mam wrażenie, że karmiące mają jakąś zboczoną satysfakcję z tego, że inni je widzą, ale nie myślą o tym, że nie każdy jest takich widoków spragniony, a także, że oprócz dorosłych oglądają je dzieci.
Koleżanka (ma syna 4-5 lat) mi opowiadała, że kiedyś zwróciła uwagę karmiącej w parku, że są tu dzieci w różnym wieku, w tym chłopcy i miło by było gdyby poszła w jakieś bardziej ustronne miejsce, lub czymś się osłoniła to to ją zwyzywała, że z niej jest głupia zdz*ra i wyrodna matka
Masakra z tymi mamuśkami chyba serio im hormony biją

Fajnie, że Niesia stara się odchodzić w odludne miejsce i zakryć chustą
złociste jak len.
I przyszedł do niej grajek,
na skrzypcach zaczął grać
i mówi: Pójdź, królewno
konwalie ze mną rwać.

Pójdź, pójdź...
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 13:33   #4812
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
no, z nudów też się je
No jasne, ja najczęściej jem wtedy kiedy wcale nie potrzebuję
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 13:40   #4813
introwertyczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja też. "Jem, bo jem" głównie wtedy, kiedy serwuje sobie maraton z jakimś serialem przed komputerem. Eh...
introwertyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 13:46   #4814
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Nareszcie! Zabieram się za oglądanie
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 13:58   #4815
almondfairy
seriously? no.

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
no, z nudów też się je
Cytat:
Cytat:
Napisane przez introwertyczka Pokaż wiadomość
Ja też. "Jem, bo jem" głównie wtedy, kiedy serwuje sobie maraton z jakimś serialem przed komputerem. Eh...
ok, znam wiele osób, które podjadają między posiłkami. sama lubię czasami zjeść batona czy czipsy, ale po obiedzie nie wcisnę jeszcze jakiegoś makaronu itp, bo najzwyczajniej nie mam na to miejsca i na prawdziwe jedzenie poczekam aż zgłodnieję

książki
ubrania
almondfairy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 14:49   #4816
Amerie
Raczkowanie

Cytat:

Ja też czuję głód maksymalnie 2 razy dziennie i jadałam 2 razy dziennie ale duże porcje. I byłam 12 kilo cięższa. Teraz jak mam dietę od dietetyka jem 5 razy dziennie wcale nie wtedy kiedy jestem głodna tylko o stałych mniej więcej porach i chudnę, lepiej się czuję, mam więcej energii, nie chodzę spać po 20 jak dawniej.
Amerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 14:59   #4817
kajmanowa
Raczkowanie

Cytat:
Nie jem na zapas, kiedy czuję, że jestem najedzona, to odkładam talerz i odgrzewam sobie jedzenie i kończę danie kiedy zgłodnieje, czyli za godzinę najczęściej. Nie wiem co jest złego w tym, że nie je się na siłę , tylko wtedy kiedy rzeczywiście ma się na to ochotę i miejsce w brzuchu

Jestem na ciągłej diecie?
Zjadłam wczoraj jajko sadzone, parówkę, pomidora i 3 pajdy chleba z masłem, potem lody, na obiad spaghetti i po godzinie jeszcze jedną porcję, bo zrobiłam się głodna na kolację wielką porcję od chińczyka z mięchem, ryżem i surówką, a w nocy poprawiłam kiścią winogron i trzema garściami słonecznika łuskanego.

Tak jak powiedziałam w filmie, jem dużo i często, za każdym razem kiedy poczuje się tylko głodna.
kajmanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 15:20   #4818
beznadziejniak
Łotewa

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater laura przesadziła z roświetlaczem twarz biała a szyja opalona.. i te brwi
Stary 2013-07-19, 17:04   #4819
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Ja też czuję głód maksymalnie 2 razy dziennie i jadałam 2 razy dziennie ale duże porcje. I byłam 12 kilo cięższa. Teraz jak mam dietę od dietetyka jem 5 razy dziennie wcale nie wtedy kiedy jestem głodna tylko o stałych mniej więcej porach i chudnę, lepiej się czuję, mam więcej energii, nie chodzę spać po 20 jak dawniej.
POWAŻNIE?

Ja jestem wiecznie głodna.. Po obfitym posiłku mija niecała godzina i czuję znowu głód
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 17:24   #4820
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
POWAŻNIE?

Ja jestem wiecznie głodna.. Po obfitym posiłku mija niecała godzina i czuję znowu głód
ja też

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 17:27   #4821
Julie_
Rozeznanie

Cytat:

Ja tak samo, dlatego dziwiły mnie te pseudo posiłki naszej dietetyczki...
Julie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 17:36   #4822
xoxo_gg
Raczkowanie

Re: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater laura przesadziła z roświetlaczem twarz biała a szyja opalona.. i te brwi
Ktoś napisał pod tym foto, że jej brwi są idealne

P.s. Awansowałam w pracy i to drugi raz w ciągu 2,5miesiąca. Jestem z siebie dumna
Ale za to spędzam tu całe dnie i jestem w tyle z forum :/

Edytowane przez xoxo_gg
Czas edycji: 2013-07-19 o 17:39
xoxo_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 17:40   #4823
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
POWAŻNIE?

godzina to też niedobrze bo powinno się jeść co 3-4 godziny. Może jesz niewłaściwie ? Najszybciej głodne się robimy po tłuszczach, potem po węglach a białka sycą na dłużej. Np. wczoraj do obiadu dołożyłam czerwoną fasolkę i faktycznie nie byłam głodna przez 2,5 godziny

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 17:49   #4824
bubus900
Zakorzenienie

Dot.: Re: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty

kajmanowa,
ja Ci dam jedną radę - nie tłumacz się. Jeżeli nie chcesz, żeby ludzie uważali Cię za lizusa to się nie tłumacz, bo to już trochę nie teges jest. Co film, Ty się tłumaczysz.
take easy dziewczyno, wszystkim nie dogodzisz i nawet nie próbuj.
Stary 2013-07-19, 17:52   #4825
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
POWAŻNIE?

Ja tak samo .. strasznie szybko ze mnie "schodzi".
Cytat:
Napisane przez xoxo_gg Pokaż wiadomość

P.s. Awansowałam w pracy i to drugi raz w ciągu 2,5miesiąca. Jestem z siebie dumna

Kochana, to powód do szczęścia, serdeczne gratulacje !!

Dziewczyny, czy po recenzji Nissi któraś z Was zdecyduje się kupić narzędzie do peelingu kawitacyjnego albo chodzi na takie zabiegi do kosmetyczki? Polecacie ? Mam skórę suchą, ale ze sporą ilością zaskórników, łuszczącą się.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 17:53   #4826
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
kajmanowa,
ja Ci dam jedną radę - nie tłumacz się. Jeżeli nie chcesz, żeby ludzie uważali Cię za lizusa to się nie tłumacz, bo to już trochę nie teges jest. Co film, Ty się tłumaczysz.
tez mi to dzisiaj do głowy przyszło
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 18:04   #4827
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Zdrowe żywienie to coś co mnie fascynuje, ale niesamowicie ciężko mi się stosować do jego zasad, więc to taka bierna fascynacja niestety...
Miałam już tyle podejść i nigdy nie daje rady się wkręcić, tym bardziej, że jestem ciut uzależniona od czekolady, nie przepadam za mięsem i akceptuje (choć naprawdę mam na nie ochotę max raz w tyg. i muszę się zmuszać) tylko drób i ryby. Mam nadzieję, że tym razem uda mi się

Macie jakieś sposoby by było łatwiej?

Cytat:
Napisane przez xoxo_gg Pokaż wiadomość

Gratulacje

Brwi księżniczki na pewno nie są idealne, miała kilka razy ładnie zrobione, ale mam wrażenie, że tylko w tym dniu kiedy ktoś się nimi zajął, bo później nie tylko odrastają, ale nawet zanim odrosną to ona za bardzo nie potrafi ich podkreślać i wychodzi co wychodzi
Cytat:
kajmanowa,
złociste jak len.
I przyszedł do niej grajek,
na skrzypcach zaczął grać
i mówi: Pójdź, królewno
konwalie ze mną rwać.

Pójdź, pójdź...
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 18:05   #4828
xoxo_gg
Raczkowanie

Re: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty

Cytat:
Ja tak samo .. strasznie szybko ze mnie "schodzi".

Kochana, to powód do szczęścia, serdeczne gratulacje !!

Dziewczyny, czy po recenzji Nissi któraś z Was zdecyduje się kupić narzędzie do peelingu kawitacyjnego albo chodzi na takie zabiegi do kosmetyczki? Polecacie ? Mam skórę suchą, ale ze sporą ilością zaskórników, łuszczącą się.
Dziękuje

xoxo_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 18:06   #4829
introwertyczka
Raczkowanie

Szusz! ; >

Edytowane przez introwertyczka
Czas edycji: 2013-07-19 o 18:18
introwertyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 18:14   #4830
kajmanowa
Raczkowanie

Dot.: Re: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty

Cytat:
kajmanowa,
Po prostu mnie to wkur... kiedy ktoś nie napisze mi tego co myśli pod filmem, tak żebym zobaczyła to ja i wszyscy inni tylko gdzieś po kątach (czyli tutaj ) parę stron temu padły opinie dotyczące mojej urody i tematu nie ruszyłam, bo wszystkim nie dogodzę jak powiedziałaś. Ale jeśli ktoś pisze mi, że gadam głupoty, to chcę temat pociągnąć, żeby też się czegoś nauczyć, poprawić, albo wyjaśnić. Odpowiadam na komentarze pod filmem i nie będę udawać, że nie widzę tych tutaj. Jeśli ktoś nie napisał mi tego na yt, tylko tutaj, to mam nadal takie samo prawo na komentarz odpowiedzieć
kajmanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości