|
|
#31 |
|
Miuoshowa
|
Dot.: Niecałe 3 tygodnie do matury...
Ja wprawdzie zdawalam jeszcze stara mature, ale nie przezywalam tego w ogole. Szlam jak na kazdy inny sprawdzian, z zalozeniem ze pewnie sie uda, a jak nie to trudno. Uczylam sie tez bardzo malo. Wyszlam z tego z trzema 5, jedna 4 i jedna 3. Najlepiej z wszystkich maturzystow
A na dzienne studia i tak sie nie dostalam - bo wtedy trzeba bylo zdawac jeszcze egzaminy - byl to test na "inteligencje" - 30 pytan z odpowiedziami a, b, c, d w 15 minut Studiuje wiec zaocznie, a "mature" zwana sesja mam co pol roku. Podsumowujac - ta prawdziwa matura to wielce przereklamowana sprawa...
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
mam nadzieje że my tez tzn tegoroczne maturzyskti też za niedługo będziemy mówić że matura to pikuś
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Oj nawet z tej nauki nie miałam kiedy wejśc na wizaż... notorycznie siedzie i się ucze
mam wzloty i upadki, no ale tlumacze sobie ze to tylko troszke a pozniej bedzie juz dobrze
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
to tylko podziwiac,ze sie uczysz
ja jakos nie moge sie przysiasc do ksiazek ale probuje i czasem cos mi sie uda przeczytac..ja stwierdzilam, ze ide na spontana no i licze ogolnie na farta skoro zdalam próbną, to mam nadzieje,ze i ta mi sie uda. boje sie historii, bo wzielam jako obowiązkowy rozszerzony, na próbnej podpasił mi temat, a jak teraz tak nie bedzie.. to oj... ale amnestia jest i najwyzej za rok poprawie
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Jakby nie było to ... życzę wszystkim Maturzystkom połamania długopisów. Trzymajcie nerwy na wodzy i nie dawajcie się zwieść błędnym informacjom "miłych" koleżanek, które "lubią" źle podpowiadać na egzaminach
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Powodzenia zdacie napewno za rok ja tak bede panikowac jak podejde do matury bo to tez biore pod uwage
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Coprawda ja tam matury nie zdaje ,ale jak zobaczylam ten watek to sobie pomyslalam "O kurcze jak ten czas przelecial ,niedawno swieta ,nowy rok a potem studniowki a teraz juz matura".WSZYSTKIM MATURZYSTOM ZYCZE UDANYCH EGZAMINOW!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również trzymam kciukasy za Was, dzielne Maturzystki!
Ja mam maturę daleko za sobą, ale jedno teraz wiem. Stres stresem, na pewno wiecie i nie raz słyszałyście że kiedyś będziecie się z tego śmiać - co jest prawdą. Ale najwięcej pewności siebie dodaje zwykła wiedza. Nie jest to wszak egzamin z ogólnej wiedzy ludzkiej, ale z konkretnego materiału, który znacie. Więc jeśli nauczyłyście się wszystkiego co można było, możecie być pewne że nikt Was nie zagnie ani nie zaskoczy. Połamania długopisów! |
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale sie zgadzam w 100%, 3/4 moich znajomych nie studiuje tego, naco poszlo. Niektorzy na swoich wymarzonychkierunkach strasznie sie mecza . A i to, ze sie dostaniesz nie znaczy, ze Ci sie spodoba i, zenp. nie wylecisz ![]() Swoja droga 3 tygodnie do matury to juz czas na odpoczynek,a nie na nauke, za piec dwunasta Ameryki niestety sie nie odkryje Zycze powodzenia na maturze wszystkim tegorocznym maturzystkom
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
wiem jedno, będzie wielka jazda
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Matura....ja dałam sobie dwa tygodnie na powtórzenie całego polskiego i 1 dzień na matematykę. Wystarczyło
Więc jeszcze masz trochę czasu i broń Boże nie wpadaj w panikę albo stres- jak się dostaniesz na jakiekolwiek studia to zobaczysz że co pół roku będzie to samo i będziesz się śmiała z tego stresuu maturalnego ;PŻyczę powodzenia i trzymam kciuki za wszystkie wizażanki- maturzystki
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
rany jeszcze dwa tygodnie!!! <stresuje sie> :P ALE będzie dobrze
co ma nie być
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Głowa do gory wszyscy maturzyści! Bedzie dobrze! Ja przed matura bylam przekonana święcie, ze tego nie da sie po prostu zdac, a zwlaszcza, że ja tego w zyciu nie zdam
Niech ta mysl bedzie dla Was podtrzymujaca na duchu trzymam za was wszystkich kciuki i wszystko co jeszce chcecie
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim tegorocznym Maturzystkom oczywiście połamania długopisów i zdania egzaminu tego Wam z całego serca życzę
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Oj dziewczęta jak tak czytam wpisy to jestem dobrej myśli
![]() Nawet od TŻa dostałam prezent czekolade na każdy dzień nauki i caałe opakowanie preparatu Sesja na uczenie się On bierze na sesje a ja przed maturą... musze powiedzieć że jak już się zmusze do tego żeby usiąść z książką to... idzie jak po maśle... dziś juz 3 godziny nauki za mną i jakos... mam ochotę ![]() No ale to przede wszystkim wsparcie... stokrotnie dziękuję... ![]() ![]()
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() lepiej nie bierz preparatów na szybsze uczenie, typu sesja, itd. Działaja bardzo szkodliwie na organizm. Dużo lepsza jest własnie czekolada, pij magnez, jedz orzeczy, odpoczywaj, ucz się nawet na świezym powietrzu. Ja jak się ucze do sesji w lato to biore notatki i idę do praku spacerować i się uczyć. Lepiej wtedy wchłaniam wiedze ![]() Trzymam kciuki
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Ja na szczęście jestem już po maturze i życzę wszystkim tegorocznym maturzystką powodzonka. Trzmajcie sie cieplutko.Na pewno dacie rade,Trzymam za was kciuki
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
ja się też panicznie boję
ehh
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. Widzę, że masz Noela w avie. No no, muszę powiedzieć Tz, że tutaj też są fani
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

ale probuje i czasem cos mi sie uda przeczytac..
i najwyzej za rok poprawie

Niech ta mysl bedzie dla Was podtrzymujaca na duchu
i wszystko co jeszce chcecie