![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() Kasiu wygladalas ślicznie a mieta i czerń były super połączeniem. Lubię kiedy przy kasie płacę mniej niż sądziłam ![]() Doszlam wczoraj do wniosku, ze mogłabym porzucić ursynów dla mokotowa. Szkoda tylko, ze moko dzieli się na miejscowki na które mnie nie stać i takie w których bym nie chciała mieszkać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Smerf fajnie że się wesele udało tak jak chciałaś
![]() powiedzcie mi jaki makijaż pasuje do kobaltowej/chabrowej bluzki i czarnej spódnicy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Dzień dobry
![]() Kasiu, przepięknie wyglądałaś na weselu ![]() Najka, fajna, dziewczęca fryzurka ![]() Wiecie co, mam mega brata ![]() ![]() ![]() ![]() A byłam wczoraj u K. w szpitalu. Więcej w klubie.
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Aleks bardzo dziękuję
![]() ![]() Jusia dziękuję ![]() ![]() ![]()
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Pozdrawiam z bezchmurnych Miedzyzdroji/ów
![]() Kasiu widziałam na fb - bardzo ładnie wyglądałaś ![]() Smerfik stresik był? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4747 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
robisz 10 dni. potem level 2 i level 3. ja jak tylko skończę Shred, planuję Body Revolution (trwa trzy miesiące) Cytat:
![]() ![]() Ciekawe, jak tam Smerf ![]() Witam po weselu! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wódka była "dobra", na tyle, na ile może być dobra ![]() ![]() Zespół taki sobie, ale jak na dwuosobowy nie było źle. Minusy? PM w ciąży - bardzo wczesnej i niestety, zagrożonej. Nie dość, że nie piła, to jeszcze nie mogła się bawić, tańczyła tylko 3 razy - pierwszy taniec, potem z tatą i z teściem, ale to takie przytulańce. Wyszło to o tyle głupio, że jak ktoś nie wiedział o ciąży, to myślał, że jest jakaś "ą ę", bo np. nie mogła się schylać, więc grosiki pod kościołem zbierał tylko mąż, to samo z zamiataniem szkła po rozbiciu kieliszków. No i zmyła się tuż po oczepinach. Kolejny minus - faux pas z podziękowaniami dla rodziców. Okazało się, że młodzi nie wiedzieli, że mają podziękować rodzicom! A zespół wyszedł z założenia, że powinny być podziękowania, więc wyszło naprawdę niezręcznie. A mianowicie: zespół zaprosił rodziców młodych na środek i powiedział, że oddaje głos parze młodej. Ci wymienili się spojrzeniami. Żona powiedziała coś do męża i wzięła mikrofon, po czym powiedziała, że nie wiedzieli, że będzie taki "punkt programu". Podziękowali rodzicom za wszystko i poszli do kółeczka potańczyć do Sipińskiej. Więc lepiej by było, jakby nie było podziękowań, bo wyszło niezręcznie. Poza tym zespół wiedział, że Młoda nie może tańczyć i się bawić, ale sala już nie wiedziała o ciąży - powitano młodą parę szampanem. PM odlała zawartość kieliszka mamie, która swój wypiła w dwie sekundy. Tak więc głupio wyszło. Ja wiem, że dopiero od tygodnia wiedziała o ciąży, a od środy o tym, że jest zagrożona, ale to kwestia jednego telefonu ![]() No i to chyba tyle. Generalnie było OK ![]() Aha, moja kiecka zrobiła furorę, fryzura też. Nie wiem, jak to możliwe, ale np. koleżanka młodej mnie nie poznała, powiedziała: "O matko, to Ty! Ale schudłaś, wyglądasz świetnie" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie było całkiem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
najka a ten shred to trzeba 10 dni bez przerwy czy mozna tak np 1-2 dni przerwy zrobic?
fajnie,ze wesele udane i ze tyle komplementów uslyszalas odnosnie wygladu ![]()
![]() |
#4749 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
też mi się marzą bieszczady..niestety w tym roku nie damy rady, ale może za rok ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
naj, super, że wesele udane
![]() a co myślisz o tych 60 osobach? w sensie nie było jakoś pusto np. na parkiecie? dziewczyny co yślicie o takich słoczkach na podziękowania (postawione pionowo). http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40064702/ do środka jakieś cukierki na przykład, owinięte wstążeczką i/lub naklejona jakaś naklejka z "dziękujemy i datą"? wiem, że to na przyprawy, ale czy to by się tak rzucało w oczy? |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a my bedziemy mieli francuskie makaroniki w paczuszce z celofanu, kokardka z tiulu/organtyny i kartonikiem z imieniem z jednej strony i "Thank you" z drugiej
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.zpotrzebypiekna.com/sloj-na-weki-125-ml.html można je fajnie przyozdobić i wypełnić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne ![]() ![]() naj - nasuwa mi się jedno pytanie - co to za zespół???? bo dobrze przed takim ostrzegać... jakim prawem postanowili zrobić coś czego nie mieli przewidzianego w planie przez Młodych???? mogły być różne powody dla których nie chcieli/nie mogli/nie było to na miejscu robić podziękowań, a zespół postanowił przejąć inicjatywę... no chyba bym wystawiła złą opinię za takie zachowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
maja, chciałam takie, ale wtedy za słoik zapłaciłabym 6 zł., a za tamten 1,50 więc różnica jest spora
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, miło mi było ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja te słoiczki kojarzę wyłącznie z przyprawami. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Naj nie dziwię się, ze komplementowano Cię bo jesteś laska
![]() my też ostatnio byliśmy na weselu gdzie młoda była w ciąży i szkoda mi jej było bo ani nie potanczyla ani nie piła. I nawet zjeść zbytnio nie mogła przez dolegliwości. Do ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
A my dzisiaj byliśmy tutaj: http://www.bulkeprzezbibulke.pl/
![]() Fajna miejscówka ![]() ![]() Niestety w niedziele i soboty nie mają menu obiadowego, także musiałam zadowolić się bajglem z omletem, pomidorem i serkiem. 543039_525793700765250_323027443_n.jpg Pyszne to cudo ![]() ![]() Tż miał takie cudo 534407_544895432188410_918325480_n.jpg I jeszcze jedliśmy bęzę czekoladową z kremem mascarpone i wiśniami ![]() A i jeszcze lemoniadę ![]() Także wypad udany ![]()
#4760 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
Bransoletki p. mają wartość, takie, które mi się podobają kosztują ok 1000 zł... Znając życie szybko się połamią, ale to nic, mówi się trudno odrosną... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobry! Byłam dziś z tżtem nad wodą, było cudownie... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
aż muszę Wam napisać. Z ciekawości podliczyłam u nas minimum gości weselnych (nie mówię o obiedzie dla rodziców i rodzeństwa, tylko o wersji bardzo, ale to bardzo okrojonej normalnego wesela). Wyszły mi 74 osoby
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a czasem po prostu cieszę się, że nie mam tego problemu ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
Smerf, gratuluję i życzę szczęścia na nowej drodze życia
![]() Kasiu, wyglądałaś super na weselu u brata ![]() Najka, nie dziwię się, że przyćmiewasz otoczenie, bo wyglądasz naprawdę super ![]() ![]() ![]() Co do wesela i orkiestry, to masakra - u nas nie było podziękowań dla rodziców. Bo mieliśmy tylko jednych rodziców na sali i M. byłoby ciężko przejść przez ten punkt programu wtedy i byłoby strasznie kijowo, jakby nam dj zrobił taki numer. Z drugiej strony - my to mieliśmy dogadane. Tak sobie pomyślałam, że dobrze, że jak ja brałam ślub, to się świetnie czułam i żyłam poza świadomością ciążowych zagrożeń - wybawiłam się, wytańczyłam, wyskakałam i było super ![]() Fajny weekend za nami - wczoraj zrobiliśmy z dzieciakami 40-kilometrową wycieczkę rowerową po Wawie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z jednej strony masz rację, z drugiej - znam PM. Gdyby lekarz jej nie powiedział: "Łożysko nie wygląda najlepiej, jest ryzyko utraty ciąży, proszę leżeć w domu, wypisuję L4 z nakazem leżenia, pani nie ma prawa się schylać, kucać, robić gwałtownych ruchów", to ona na pewno bawiłaby się normalnie, tylko bez alkoholu. A tak to cóż... :/ Oby wszystko z dzieckiem było OK ![]() Ale Ci fajnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Czesc Piekne, siedzimy na lotnisku i czekamy na samolot. Jestem w 100% zadowolona z wakacji i zrelaksowana
![]() ![]() ![]() Niczego sie nie spodziewalam ![]() naj wygladalas bosko! Ciesze sie ze impreza w miare udana ![]() zwies fajny bajgel ![]() smerf czekam na relacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |||||
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
![]() AAAAAAAAAAAAAAleeee miałam weeeeekendddd... ![]() ![]() Taaaaaaaaaaaaaaaak - wyśpie się po śmierci... ![]() ![]() Grape, a jakieś takie granatowe smoky eyes by nie pasowało? Kasiu bardzo ładnie wyglądałaś! ![]() Gwizdak, fajnie że odpoczęliście ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ojjjj, spoglądając na fb ostatnimi czasy domniemam, że to może stać się szybciej niż myślimy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wesele dziwne rzeczywiście... Kurcze, nie ogarniam wszystkiego zazwyczaj, ale to, że na weselu są podziękowania dla Rodziców to nawet ja wiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czekam na relację! ![]() Smerf, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.